کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 3.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور»
۱۷:۳۴, ۱۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: devil.jpg]

برای اطلاع به وبلاگ استاد رائفی پور مراجعه کنید : http://antisemitism.blogfa.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: idea ، oO DaViD Oo ، EMPERATOR ، Seyed Mohsen ، Ali302 ، ANTI satan ، ابراهیم همت ، علی اکبر ، Amir ، خاک ، hosseinta ، زینت ، أین المنتظر ، مجید121 ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، علیرضا110 ، فدک زهرا ، بچه شیعه ، azade

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۴, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #61
آواتار
نقل قول: قرآن مجبور نکرده یک مقام سیاسی (دقت کن یک مقام سیاسی نه انقلابی) بگه اسرائیل باید از صحنه ی روزگار محو بشه!

شما وقتی در مورد قرآن اطلاع ندارید چرا قضاوت می کنید؟
امام خمینی مفسر واقعی قرآن در زندگی ما بودند.

سیاست امام خمینی=دیانت امام خمینی=سیاست ما=دیانت ما≠دیانت و سیاست مسلمانان ِ .....Blush

بسم الله الرحمن الرحیم

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ جَاهِدِ الْكُفَّارَ وَالْمُنَافِقِينَ وَاغْلُظْ عَلَيْهِمْ وَمَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ ﴿۹تحریم)
اى پيامبر! با كافران و منافقان جهاد كن و بر آنها سخت گير كه جايگاهشان جهنم است و چه بد سر انجامى است

البته دغدغه شما در مورد اسرائیل قابل درک است.
ولی اسرائیل باید کلا از صحنه روزگار محو شود.
و نیز آل سعود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Reza2035 ، رکن الهدی
۱۲:۴۲, ۱۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۳ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #62
آواتار
با یاد حق

به روز با وبلاگ استاد .....

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: th?id=H.4899944627373699&pid=1.7]

دستکش مخملی

گفت : نظرتان در مورد ارتباط و شروع مذاکره در دولت جدید با امریکا چیست

گفتم : چه عرض کنم ظاهراً بوهایی شنیده می شود

گفت : آری رایحه اش نیکوست.

گفتم: نه عزیزم خر داغ می کنند

گفت: می گویند دیوار بی اعتمادی بین ما و امریکا بلند است

گفتم : بله درست می فرمایید اما ظاهرا برخی می گویند از دیوار برلین که بلند تر نیست

گفت : پس شدنی است

گفتم : آری هر کاری شدنی است منتها اگر مفصل هایت زیر اهرم های چدنی اش نشکند

گفت : مخملی است

گفتم : پخمه ای

گفت:

من فکر می کنم شدنی است

گفتم : چگونه؟

گفت: مثالی بزنم ؟

گفتم : بزن!

گفت : فرض کن در اجلاس آتی نیویورک میز ایران و امریکا نزدیک هم باشد ، اوباما از جلوی میز ایران گذر کند

و رییس جمهور کشورمان که مدت ها روی صندلی نشسته و کمرش درد گرفته در همان لحظه تصمیم بگیرد بلند شود و استخوانی و کمری راست کند ، از قضا اوباما این قیام را پس از سالها قعود ایرانیان به فال نیک بگیرد و خوش و بشی با رییس جمهورمان کند و دستی هم من باب تالیف قلوب دراز نماید و قبول کن که رد کردن دستش بی ادبی است و به همین سادگی اولین آجر

دیوار سی و اندی ساله بی اعتمادی

فرو می ریزد!!!

گفتم : پخمه ای

گفت : ببین و تماشا کن!!!
گفتم :
[تصویر: 6938]

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرن حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد ، عبدالرحمن ، Justice Bringer ، ANTI satan ، راسخون ، رکن الهدی
۲۳:۳۲, ۲۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #63
آواتار
هر گونه بحث سیاسی خلاف قوانین است
سیر تاپیک را منحرف نکنید
برخی از دوستان بار چندم است که تذکر دریافت می کنند
موفق و مراقب باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، عبدالرحمن ، Justice Bringer ، ANTI satan
۱۴:۵۸, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #64
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

پلیس خوب پلیس بد

کسانی که با بازی شطرنج آشنا هستند خوب می دانند در این بازی شما در واقع با خودتان بازی می کنید نه با حریف!

اجازه دهید توضیح بیشتری بدهم.

شما اول باید خودتان را جای حریف بگذارید و بگویید اگر من جای او می بودم و این داشته هایم بود (مهره ها) چنین حرکت هایی را ممکن بود انجام دهم .

و سپس نسبت به حدسی که در باره خودتان از زبان حریف زده اید واکنش نشان داده و با مهره های خودتان بازی می کنید.

داستان سیاست نیز همین است. علی الخصوص وقتی بازی شما میلیون ها بیننده هم دارد دیگر یک بازی تمرینی نیست بلکه شاید بازی کردن با احساسات و غرور و منافع ملی مردم سرزمینت باشد.

چند صباحی است که بحث مذاکره با امریکا بر سر زبان ها افتاده و دستگاه دیپلماسی کشور در سطح روسای جمهور و وزیران خارجه پس از 34 سال شاهد شکسته شدن قبح این مسئله در تاریخ دو کشور است.

طبیعی است که طرفین مذاکره به دنبال حد اکثر کردن سود خود در کنار حداقل امتیاز اعطایی به طرف مقابل هستند .

قطعا اساسی ترین عنصر در این میان داشته های طرفین یا همان "دست پر" است .

اما نباید فراموش کرد همچون بازی های ورزشی میزبان بودن در یک بازی، خود یکی از عناصر اصلی برد محسوب می شود. (اسمش را بگذارید جنگ روانی طرفین)

[تصویر: usa_2.jpg]

پس از آغاز مذاکره طرف امریکایی سریعا جبهه خود را چید و در این میان دستگاه اجرایی امریکا خواهان مذاکره (پلیس خوب) و کنگره امریکا خواهان افزایش تحریم ها شد (پلیس بد).

در چنین شرایطی قدرت چانه زنی پلیس خوب افزایش می یابد و به طرف مقابل می فهماند فرصت با من بودن را قدر بدان وگرنه با او (پلیس بد یعنی کنگره) طرفی !

آیا به نظر شما در این سوی میز مذاکره نیز نیازی به داشتن پلیس بد نداریم ؟

قطعا عقل ایجاب می کند چنین باشد.

اگر امریکایی ها به این نتیجه برسند که مثلا عموم مردم ایران خواهان ارتباط هستند شک نکنید مذاکره کننده های ما شرایط بسیار سختی خواهند داشت.

امریکایی ها تمام مخالفت های مردمی و سیاسی نسبت به مذاکره را رصد می کنند. و هرچه مخالفت های داخلی بیشتر باشد قدرت چانه زنی طرف ایرانی هم بیشتر خواهد بود .

متاسفانه عده ای نادان در چنین شرایطی دائم بر طبل اثر تحریم ها بر ایران در داخل می کوبیدند و دقیقا اسرائیل هم با همان صدای طبل می رقصید.

دوستان و عزیزان ما همه باید به دولت جدید در گرفتن امتیاز های بیشتر کمک کنیم و به انتخاب مردم کشورمان احترام بگذاریم ما باید به دید اعتماد به دولت خود و بی اعتمادی به امریکایی ها به جریان نگاه کنیم.

به سخن رهبری پس از تحرکات دیپلماسی در نیویورک دقت فرمایید:

«ما از تحرک دیپلماسی دولت از جمله سفر نیویورک حمایت می‌کنیم زیرا به دولت خدمتگزار اعتماد داریم و به آن خوشبین هستیم اما برخی از آنچه که در سفر نیویورک پیش آمد بجا نبود، چون ما دولت آمریکا را غیرقابل اعتماد، خودبرتربین، غیرمنطقی و عهد شکن می‌دانیم.»

خوب اگر نگاه کنید در این چند جمله کوتاه تمام عناصر سیاسی و عملیات روانی مدنظر رعایت شده است.

قطعا راهپیمایی سیزده آبان امسال باید پرشور تر و با شعار های کوبنده تر بر گزار شود تا امریکایی ها بفهمند آنچه امروز پیش آمده یک فرصت برای آنهاست و قرار نیست باب مذاکره همیشه باز باشد و شک نکنید این عینا خواسته دستگاه دیپلماسی ماست.

امریکایی ها امروز برای حل مشکلاتشان در منطقه نیاز جدی به تدابیر ایران دارند.

و این مدیون مقاومت مردم ایران است که قدرت چانه زنی ما را بالا برده است.

حضور جدی در سوریه، عراق ،فلسطین و لبنان و ایجاد یک وزنه نظامی چشمگیر توسط ایران و از طرفی دیگر رسیدن به مرز 17000 سانتریوفیوژ شرایط را دگرگون کرده است.

ایران ، ایران سال های 2006 نیست. و این را خوب امریکایی ها می فهمند آنها معنی مشارکت 75 درصدی را هم متوجه هستند.

لذا از سر دادن فریاد مرگ بر امریکا هراسی نداشته باشید که این بار علاوه بر اجر معنوی اجر دنیوی هم دارد.

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، عبدالرحیم ، Justice Bringer ، Havbb 110 ، Night moans ، بیداری اندیشه ، Patriot ، Woodi2020 ، راسخون
۱۵:۲۳, ۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۲ ۲۳:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #65

این متن دقیقا تراوشات ذهنی کی بود؟ رائفی پور؟
هرچی بوده خیلی خوب تحلیل کرده دمش گرم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night moans
۱۵:۲۷, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #66
آواتار
تیتر تاپیک کاملا گویاست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night moans
۱۵:۴۶, ۲۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۲ ۱۶:۰۰ توسط راسخون.)
شماره ارسال: #67
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

بابت اینکه این درخواست رو در اینجا مطرح میکنم، از مدیران عذر میخام، با توجه به جستجویی که انجام دادم، مکان بهتری پیدا نکردم.
از دوستان فعال در جنبش مصاف، درخواست ارائه یک ایمیل معتبر از جنبش رو دارم.
بنده به ایمیل مصاف "admin@masafportal.com" ، مطلبی رو برای استاد رائفی پور فرستادم،
منتها ایمیل، دِلیوِر نمیشه.
چنانچه جنبش دارای ایمیل فعال دیگریست، ارائه نمایید.

با سپاس

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Ali#59
۲۳:۴۴, ۲۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #68
آواتار
admin[at]masaf.ir
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راسخون
۱:۰۹, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۱:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #69
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

چند تن از دوستان و نزدیکان طی تماس های تلفنی اعلام کردند که به نقل از بنده پیامکی با این مضمون در حال انتشار است:

محرمانه – فوری :

رائفی پور به یکی از دوستان گفته BBC با همکاری دولت و با واسطه ترکان در حال تهییه مستندی است که بگوید شهدای هسته ای جاسوسان امریکا و انگلیس بودند ایران آنها را کشت و...!!

در پاسخ به این افراد باید گفت:

"این القاطع حبائل الکذب و الافترا"

اما تحلیل بنده در باره این شایعه:

این ماجرا از 4 حالت احتمال ریاضی خارج نیست:

الف: رائفی این سخن را گفته است اما صحت ندارد:

در این صورت رائفی باید پاسخ گوی این مطلب باشد که با چه نیتی چنین حرفی را زده است.

ب:رائفی این سخن را نگفته و صحت هم ندارد:

در این صورت این مطلب صرفا یک شایعه بی اساس است و دقیقا مثل این است که از قول بنده بگویند ساکنان مریخ سه چشم دارند ، به قول معروف شنونده باید عاقل باشد.

ج: رائفی این سخن را گفته و صحت هم دارد :

در این صورت باید از رائفی خواست اسنادش را اعلام کند چرا که این ماجرا خیانت آشکار به خون شهداست و قطعا باید آبروی این افراد را در پیش گاه مردم برد.

د: رائفی این سخن را نگفته اما آنچه به اسم او نقل شده صحت دارد:

در این صورت طراحان این پروژه با استفاده از محبوبیت رائفی در میان مخاطبان خاصی که او دارد در حال انتشار خبر مهمی هستند که صرف نظر از اینکه چه کسی آن را نقل کرده آن خبر اهمیت فراوانی دارد و در واقع عبارت " قال رائفی " ابتدای آن با قید "محرمانه و فوری" سبب سرعت انتشار آن می گردد.

مثل اینکه چند روز پیش یکی از دوستان به بنده فرمودند مقاله ای تهییه کرده اند در باره یکی از موضوعات قرانی و خواستند به نام بنده منتشر شود تا چون "قال رائفی " دارد بیشتر مد نظر قرار گیرد.

به هر حال رائفی اگر حرفی داشته باشد در همین وبلاگ می زند و از احدی هم واهمه ای ندارد.

این که در این پیامک آمده : "رائفی پور به یکی از دوستان گفته" عموم عناصر خبری آن مبهم است و ارزش خبری ندارد

احتمالا این هم پروژه عملیات روانی جدید علیه بنده است تا موجب بوجود آمدن حساسیت دولت بر روی بنده شود ...

و الله اعلم بما فی صدورهم...

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است...

پ ن خودم!!:
همینطوری عمارهای رهبر رو تخریب میکنن
یا سوتی گیر میارن یا پاپوش میدوزن
خدا لعنتشون کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، Havbb 110 ، Woodi2020 ، قلب ، Ali#59 ، سیمرغ ، رکن الهدی
۱۳:۰۸, ۲۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #70
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مهدی یاوران عزیز

لحظات منتهی به تحویل سال بهترین فرصت است تا همه با هم از خداوند متعال ملتمسانه بخواهیم در فرج حضرت بقیه الله العظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که همانا فرج خود ماست تعجیل فرمایند.

وعده ما لحظه تحویل سال نو با قرائت دعای "عظم البلا" و خواندن نماز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) .

این فرصت طلایی را از دست ندهیم .

دانلود کلیپ صوتی دعوت استاد

السلام عليک يا ربيع الأنام و نضره الأيام
سلام بر تو اي بهار خلايق و خرمي روزگار!

مولایم ما را ببخش که یک عمر چه کودکانه نشستیم و انتظار کشیدیم تا صدای شلیک یک توپ ، نوید آمدن بهار را سردهد.

ای صد افسوس که تو بهار ما بودی ومن بی تو هر فروردینم، دی بود و نمی دانستم.

صادق (علیه السلام) آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموند: که نوروز و اول بهار روزی است که ما توقع فرج حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را داریم.

کودک که بودم پدرم جمعه ها صبح درب خانه را آب و جارو می کرد تا اگر مولا از آن حوالی عبور کند ...

و نوروز هر باره این حس را در من زنده می کند.

مردمی را می بینم که سراسر شوق و شورند ، خانه تکانی می کنند و لباس های نو برتن...

اما برای چه ؟ برای که ؟

اینان منتظرند تا بهار شود ؟

سالهاست می اندیشم که هنگام بهار مگر چه می شود که اینگونه به هم می ریزیم ، مهربان می شویم، به سراغ هم می رویم و از همه مهمتر منتظر می شویم...

انتظار ...

سالهاست به لحظات تحویل سال و یک دقیقه ای که قبل از حلول سال نو همه ساکتند و نفس ها را در سینه حبس می کنند می اندیشم!

و هر ساله هیچ اتفاقی نمی افتند!!!

کجایی ای ربيع الأنام و نضره الأيام

نمی دانم ، شاید از گذشته به ایرانیان اینگونه آموختند تا رزمایش ظهور برگزار کنند ...

وصد افسوس که ره گم کردیم و انتظار خورشید آسمانی را کشیدیم و حال آنکه تو خود خورشید در زمین ما بودی و ما ندانستیم.

ای کاش دقایقی تمام نفس ها برای تو حبس می شد و همه با هم زمزمه می کردند دعای عهد و ندبه و فرج را ...

و ای کاش هفت سین مان را در جمکران می گستردیم

و در آن به جای سفره ، "سجاده ای" می انداختیم به گستردگی زمین...

و"ستاره ای" از آسمان به زیر می کشیدیم به یاد تو...

و "ساعتی" برای شمار ثانیه هایی که بی تو گذشت

و "سدر" را به یاد سدره المنتهی مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر سجاده می ریختیم!

و "سیصد و سیزده سرباز و سلاحی" به نشان پایبندی بر سوگندی که با تو بسته ایم تا خونی که در رگهایمان است نذر تو باشد که چه نیکو در عهد آموختیم بسراییم " شاهِراً‌ سَيْفي ، مُجَرِّداً قَناتي، مُلَبِّياً دَعْوَةَ الدّاعي فِي الْحاضِرِ وَ الْبادي " و با شميشر آخته ، و نيزه برهنه ، پاسخ ‌گويان به نداى آن خواننده بزرگ در شهر و باديه ایم.
و سین ششم سجاده مان را از خدا می خواهیم تا "سرمه" کشد چشمانمان را به وصال دیدارش... و شنوا سازد شنوایی مان را به نوای انا المهدی...

اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَ وَ اكْحُلْ ناظِري بِنَظْرَة منِّي اِلَيْهِ

و سین هفتم را نیز من بر این سجاده می نشانم " سلام علی آل یاسین".

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرت حجه ابن الحسن العسکری (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، Havbb 110 ، رکن الهدی ، ANTI satan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]