|
تفاوت صیغه ی محرمیت با عقد در چیست؟
|
|
۱۸:۵۸, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
الان خیلی از خانواده ها خصوصا مذهبیون که محرم نامحرم سرشون میشه در دوره ی آشنایی این مشکل رو با صیغه ی محرمیت حل می کنند می خواستم بپرسم :
صیغه ی محرمیت در واقع جاری شدن خطبه ی عقدی که ثبت محضری نمی شه ی توافق طرفین و صرفا اخلاقی یا اینکه شرعی و قانونی ست و تبصره داره تفاوت صیغه ی محرمیت با عقد دائم و موقت در چیه ؟ صیغه ی محرمیت طبق قرآن جایگاهی داره یا اینکه جدیدا اینقدر رواج پیدا کرده ؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۲۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۱۹:۳۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۸:۵۸)mona110 نوشته است: الان خیلی از خانواده ها خصوصا مذهبیون که محرم نامحرم سرشون میشه در دوره ی آشنایی این مشکل رو با صیغه ی محرمیت حل می کنند می خواستم بپرسم : صیغه محرمیت همان عقد موقت است می تواند قانونی هم باشد یعنی ثبت شود اگر ثبت نشود تعهد بر گردن دو طرف باقی می ماند مطلب جدیدی هم نیست از صدر اسلام بوده(همان) نقل قول:این مشکل رو با صیغه ی محرمیت حل می کنند البته این عین اسلام است نه کلاه شرعی =========== در ضمن مواردی تحت عنوان صیغه خواهر برادری* وجود ندارد *محرميت "خواهري و برادري" فقط از راه "نسب حقيقي" يعني فرزند يك پدر و مادر و يا فرزند يك مادر و يا يك پدر بودن و "نسب رضاعي" يعني محرميت از راه شير كه در زمان شيرخوارگي با شرايط خاص خود ممكن است، به وجود ميآيد. |
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۹:۱۴)تلمیخا نوشته است: صیغه محرمیت همان عقد موقت استبله محرمیت مربوط به شیردهی رو متوجه هستم اما محرمیتی که در دوره ی آشنایی زوج ها جاری می شه رو می خواستم بدونم ، یعنی اگر صیغه محرمیت توسط یک فرد(بدون ثبت محضری و...) برای دختر و پسر جاری شود، اون دو نفر طبق اسلام زن و شوهر هستند و می توانند هر کاری می خواهند بکنند و حرام نیست ؟ مطمئن هستید برابر است با عقد موقت ؟ یعنی همه تبصره های عقد موقت را داراست ؟ |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
همون عقد موقته، مطمئن باشید |
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۹:۲۹)mona110 نوشته است: بله محرمیت مربوط به شیردهی رو متوجه هستم البته با شروطی که گذاشته میشه! مثلا شاید پدر دختر فقط با این شرط اجازه جاری شدن عقد رو بده که درحد صحبت کردن و با هم بیرون رفتن باشه اونوقت هر حرکت دیگه ای خلاف شرعه و گناه محسوب میشه |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۱۹:۵۷ توسط ســــــاقی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۸:۵۸)mona110 نوشته است: صیغه ی محرمیت طبق قرآن جایگاهی داره یا اینکه جدیدا اینقدر رواج پیدا کرده ؟سلام تا جایی که بنده شنیدم و اطلاع دارم،مستحب مؤکَده.یعنی بسیار تأکید شده توی اسلام.البته طبق شرایط خاص خودش ... (۲۷/مهر/۹۲ ۱۹:۲۹)mona110 نوشته است: اما محرمیتی که در دوره ی آشنایی زوج ها جاری می شه رو می خواستم بدونم ، یعنی اگر صیغه محرمیت توسط یک فرد(بدون ثبت محضری و...) برای دختر و پسر جاری شود، اون دو نفر طبق اسلام زن و شوهر هستند و می توانند هر کاری می خواهند بکنند و حرام نیست ؟نه هر کاری دوست عزیز.اینا رو اینجا نمیشه گفت.اگر دسترسی دارید به منابع پاسخ گویی به سوالات دینی میتونید اونجابپرسید درغیر اینصورت میتونم درحد اطلاعات خودم توی پیام خصوصی راهنماییتون کنم |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان وقتی میخوان از یک مطلب شرعی صحبت کنند لطفا حدس و گمان نباشه .
در مورد عقد موقت در نت فراوان میتونید مطلب پیدا کنید . این همون صیغه محرمیته . وقتی خونده بشه میتونه شرط کنه که فلان کار باشه یا نباشه . ولی اگر بعدا راضی شد عیب نداره . بونید بعد اگر سوالی داشتید در خدمتم . در ضمن چیزی به نام ثبت رسمی هم نداره . در قانون خواسته هم نشده و جزو وضایف محضر دار هم نیست . ولی قانونیه و با شرایط خودش قابل اثبات و استناد در پناه خدا |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۲۰:۱۶)وحید110 نوشته است: دوستان وقتی میخوان از یک مطلب شرعی صحبت کنند لطفا حدس و گمان نباشه .از توضیحاتتون سپاسگزارم اثبات و استنادش رو اگر توضیح بدید که چگونه انجام می شه سپاسگزار می شم یعنی عقد موقت هم می شه که ثبت نشه هیچ فرقی با جاری شدن صیغه ی محرمیت از نظر نوع خطبه نداره ؟ |
|||
|
۲۰:۵۴, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
۲۰:۵۸, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:از توضیحاتتون سپاسگزارم نوع اثبات و استناد خودش خیلی داستان داره در شرایط مختلف . ولی با ۲ نفر شاهد حداقل قابل اثبات است . البته اگر این رو بنویسند همراه با شرایط و طرفین امضا کنند بهتره همچنین ممکنه بعضی محضر ها هم گواهی کنند . که البته سند رسمی حساب نمیشه ولی برای دادگاه قابل قبوله . همینطور میتونید نوشته و قراردادتون رو ببرید محضر اسناد رسمی بگید گواهی امضا میخواهید که بدون اینکه بپرسه چی نوشتید گواهی میکنه این رو فلانی امضا کرده . شرعا اصلا ازدواج لزومی به ثبت نداره . ولی قانون برای عقد رسمی ثبت رو در نظر گرفته و برای خاطی مجازات ولی ازدواج موقت نه ثبت میخواد و نه چیزی . حتی در دادگاه هم کسی بگه عقد بودیم دلیلی نمیخوان (موارد کیفری) صیغه محرمیت همون عقد موقته و میشه شرط کرد نزدیکی نباشه ... صیغه عقد داءم اینه که زن میگه من خودم رو به عقد تو در اوردم (دلش خواست مهریه رو هم میگه ) مرد هم میگه قبول کردم میتونن به کسی هم وکالت بدن برای خوندن یا خودشون بخونند .طبق نظر مشهور شاهد هم نمیخواد ولی خوب گرفتنش بهتره در عقد موقت زن میگه به مدت فلان و به مهریه فلان (ذکر مهریه الزامیه و اگر نگن عقد باطله) خودم رو به عقدت در اوردم . مرد میگه قبول میتونن وکالت بدند طبق نظر مشهور فارسی هم میشه خوند . باز علما اکثرا میگن اذن پدر میخواد . و احکام بعضی مطالبش هم فرق میکنه که باید بخونید . سرچی بزنید کلی مطلب میاد در مورد خود عقد موقت هم در قران هست . و شرعیه کاملا التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محرمیت برای ازدواج ... | فاطمه خانم | 44 | 13,928 |