|
محرمیت برای ازدواج ...
|
|
۱۵:۰۹, ۲۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام ![]() همه ما میدونیم که تشکیل زندگی و ازدواج کردن چقدر خوب و مفید هست برای شخص و جامعه و خانواده و آینده و... انسانها... و چقدر این انتخاب حساس هست و باید با درک جوانب صورت بگیره... طبیعتا یک آدم رو از همه جوانب نمیشه شناخت و هر چقدر هم که بخواهیم کنکاش کنیم باز هم فقط میتونیم قبل از ازدواج اندک شناختی از طرف مقابل پیدا کنیم... الا من رحم ربی ! طبیعتا اگر بخواهیم کاملا شناخت پیدا کنیم باید صدها سال وقت بگذاریم اما شناخت چند ماهه از طرف مشاوران ضروری اعلام شده و این شناخت در حالی که دو طرف نامحرم هستند و ارتباط دارند، رعایت جوانبش خصوصا برای مذهبی ها سخته! حالا میخوام نظرات شخصی و عمومی شما دوستان رو بدونم که تا چه حد :
تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۵, ۳۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۳۰/فروردین/۹۵ ۱۹:۰۳)مصباح نوشته است: سلام به نام خدا درکنار پاسخ برخی دوستان پاسخ دوست خوبم خانم مصباح بسیارمنطقی ودلنشین بود درخانواده ما هم باب براین است که پس از چند جلسه صحبت درشب نامزدی صیغه محرمیت خوانده میشه اگه نگاه برخی افراد به این موضوع خوب نیس شاید دلایلی داشته مورد بوده شخص صیغه براش مثله آب خوردن راحت بوده اینکه تا چند بارباطرف صحبت کرد سریع پیشنهاد صیغه میده برای اجتناب ازگناه حالا اگه خانواده ها درجریان باشن باز قابل هضم ولی اینکه تنها فرد برای خودش به تنهایی تصمیم بگیره واقعاااااا......... |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۳۱/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۵ ۱۴:۱۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۳۰/فروردین/۹۵ ۱۹:۰۳)مصباح نوشته است: سلام این دو پست اخر ، مبحث دیگری رو به نظر من مطرح میکنه. دو تا مبحث است. اولی، بدون هیچ شناختی صیغه خونده بشه تا شناخت صورت بگیره. دومی ، بعد از اینکه کمی شناخت صورت گرفت، قبل از نامزدی صیغه ای خونده بشه تا طرفین همدیگر رو بهتر بشناسند. به نظر من بین این دو تا مبحث باید تمایز قائل بشیم. چرا که در دومی کلا صیغه به عنوان یک مرحله اضافه برای شناخت مطرح میشه اما در اولی بدون هیچ شناختی صیغه مطرح میشه. -------------------------------------- اما بنده نگاهی سیره ای به این موضوع داشتم. نمیدونم چرا دوستان فکر میکنند که من میگم صیغه غیر قانونی و نادرست است؟!!! اگر خانواده ای این کار رو میکنه بنده نمیگم که شرعا حرام است . اصلا بحث بنده شرعی نیست بلکه اخلاقی است. من هیچ جایی در تاریخ و سیره ندیدم که توصیه شده باشه به صیغه. حتی گفته شده که میشه به زینت های خانم نگاه کرد بدون نیاز به صیغه! یعنی تا این حد هم حتی نیازی به صیغه نیست. فلسفه ی صیغه و دلایلش رو مطالعه کنید. ببینید اصلا چیزی به اسم متعه در خواستگاری مطرح شده؟! |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۳۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
خیلی باحاله
تز های خفنی می دید. ولی دم حجله بند رو آب می دید. منم برای خودم معیار های زیادی دارم. اما هیچ اعتمادی به عقلم ندارم. من اولش دیدم این تاپیک دو تا سوال با جواب آره یا نه و بیان دلایل هست. الان دارید هم دیگه به توپ می بندید ماشالله می گما الان مجتبی نیست. ولی همچنان یادآوری کنم من اون دوتا قمه ای که از اراذل محله کش رفتم رو زیر تختم قایم کردم. یه کاری نکنید صاف بکوبمشون وسط تاپیک شقه اش کنم
|
|||
|
۱۱:۴۱, ۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۵ ۲۲:۳۱)Bidel.s نوشته است: خیلی باحاله بحث میکنیم که إن شاء الله موجب عمل بشه دیگه! به عنوان مثال من چندان موافق صیغه برای شناخت نیستم اما تز دوستان که بعد از شناخت برای انجام کارهای ازدواج صیغه کنید رو دوست داشتم. شاید خودم هم تو ازدواجم از این روش استفاده کنم. بحث هم الحمدلله خوب داره پیش میره و علی رغم این موضوع جنجالی، دوستان با احترام در اکثر مواقع دارند بحث میکنند. راستی مومن به مانیتور خودت رحم کن
|
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۵ ۲۲:۳۱)Bidel.s نوشته است: خیلی باحاله ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درخواست مشاوره برای ازدواج | Islam | 34 | 10,520 |
۱/اسفند/۹۴ ۲۳:۵۵ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| راهنمایی...ولایت معیاری برای ازدواج آری یا خیر؟؟ | fafa* | 64 | 21,866 |
۱/دی/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: Islam |
|
| تفاوت صیغه ی محرمیت با عقد در چیست؟ | sakineh110 | 29 | 24,247 |
۱۸/مرداد/۹۴ ۲۳:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| مهمترین دلیل خانم ها برای ازدواج چی است؟ | دیدگاه نوین | 19 | 8,956 |
۱۹/خرداد/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: ـــ |
|
| پیش نیاز ها لازم و ضروری برای امر ازدواج | ELENOR | 5 | 3,081 |
۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| آیا صحیح است؟(این روشی که برای ازدواج موقت به کار میگیرند) | mahpare | 11 | 6,982 |
۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۲ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)