|
تفاوت صیغه ی محرمیت با عقد در چیست؟
|
|
۱۸:۵۸, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
الان خیلی از خانواده ها خصوصا مذهبیون که محرم نامحرم سرشون میشه در دوره ی آشنایی این مشکل رو با صیغه ی محرمیت حل می کنند می خواستم بپرسم :
صیغه ی محرمیت در واقع جاری شدن خطبه ی عقدی که ثبت محضری نمی شه ی توافق طرفین و صرفا اخلاقی یا اینکه شرعی و قانونی ست و تبصره داره تفاوت صیغه ی محرمیت با عقد دائم و موقت در چیه ؟ صیغه ی محرمیت طبق قرآن جایگاهی داره یا اینکه جدیدا اینقدر رواج پیدا کرده ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۹, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۲۰:۵۸)وحید110 نوشته است: نوع اثبات و استناد خودش خیلی داستان داره در شرایط مختلف . ولی با ۲ نفر شاهد حداقل قابل اثبات است . البته اگر این رو بنویسند همراه با شرایط و طرفین امضا کنند بهترهمتشکر کامل توضیح دادید فقط این همه زناکار در کشور موجوده این همه روابط دختر پسری با خوندن صیغه ی محرمیت به کل حل می شه؟؟؟؟؟؟؟ و به خودی خود اشکالی برش وارد نیست ؟؟؟ برداشتم از توضیحتون این گونه بود چون من در مورد عقد موقت اطلاعات نداشتم همینطور در مورد صیغه ی محرمیت فقط می خواستم بدونم که صیغه با یکی از دو نوع عقد یا هر دو برابر یا نه سپاسگزارم |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۲۱:۲۲ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۲۱:۰۹)mona110 نوشته است: متشکر کامل توضیح دادید دقیقا همینطوره ، با خوندن صیغه محرمیت یا عقد موقت هیچ اشکالی نداره . البته برای صیغه با دختری که ازدواج نکرده اذن ولی شرط محسوب میشه .
|
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
البته این نوع عقد خیلی برای خانما شرایط خوبی نداره
فکر کنید تو شرایطی که آقا پسر داغه و یه پیشنهادی داده خانم رو عقد موقت میکنه بدون ثبت در جایی حالا تو این رابطه فرزندی بدنیا بیاد و آقا پسر هیچ مسولیتی رو نپذیره و بزنه زیر همه چیز اونوقت چی!!؟؟ مهریه رو نمیده، نفقه رو نمیده، مسولیت بچه رو نمیپذیره اونوقت دختر خانم میمونه و یه بچه و کلی تهمت و .... |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
۲۱:۳۲, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۲۱:۲۳)MYNK نوشته است: البته این نوع عقد خیلی برای خانما شرایط خوبی نداره ترجیها یه نگاهی به رساله بندازید بهتره اما صیغه موقت تمامی شرایط و مسئولیتهای صیغه دائم رو داره . |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول: ترجیها یه نگاهی به رساله بندازید بهتره اما صیغه موقت تمامی شرایط و مسئولیتهای صیغه دائم رو داره . نه برادر نداره در ارث . احکام نشور . لعان . مدت . مهر . طلاق . اجازه خروج از منزل . نفقه . تعدد زوجات . و ... فرق داره نقل قول:متشکر کامل توضیح دادید خوب ما حدیث داریم که اگر عمر متعه رو حرام نمیکرد زناکاری وجود نداشت مگر شقی . نقل قول: متشکر کامل توضیح دادید کامل نبود . باید احکامش رو در رساله یا سایت معتبری بخونید . نقل قول: البته برای صیغه با دختری که ازدواج نکرده اذن ولی شرط محسوب میشه . فقط اذن ولی قهری (پدر و پدر بزرگ)در دختر غیر بالغه رشیده . نقل قول: البته این نوع عقد خیلی برای خانما شرایط خوبی نداره جایگزین داءم که نمیشه . منتها موارد استفاده خودش رو داره نقل قول:یا للعجب موانع ازدواج نباید باشه ها مثل تاهل برای زن و در عده بودن و ... یعنی همه چیش مثل داءمه با مسءولیت کمتر . ولی باید با چشم خیلی باز واردش شد . خیلی باز |
|||
|
|
۰:۵۳, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
البته من شنیدم دختر مجرد
فکر میکنم از سن21سالگی نیاز به اذن والد نداره؟؟؟!!!! پ ن:من فقط شنیدم و اصلا مطمئن نیستم و پستم پرسشی است. |
|||
|
۱:۰۴, ۲۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۲ ۰:۵۳)علمدار133 نوشته است: البته من شنیدم دختر مجرد نههههههههههههههههههههه برادر من(کش دار کردن کلمم بخاطر خطرش بود) اصلا به سن نیست دختر رشیده بودنش تابع سنش نیست بعضی از مراجع هم اصلا این مورد رو قبول ندارند (۲۷/مهر/۹۲ ۲۱:۳۲)soshiant نوشته است: ترجیها یه نگاهی به رساله بندازید بهتره اما صیغه موقت تمامی شرایط و مسئولیتهای صیغه دائم رو داره . اکثرا یکی هستند یکی از فرق های موقت با دائم در این است که در موقت می تواند شرط گذاشته شود توسط زن و فقط برای همسری نباشد ولی در دائم اینطور نیست در موقت زن نیازی به اجازه از شوهر برای بیرون رفتن ندارد در دائم زن و مرد از هم ارث می برند ولی در موقت اینطور نیست در موقت تعدد در فسخ محدودیت ندارد باقی را اینجا ببینید http://www.vakil.net/index.php/1389-09-0...2-15-09-33 نقل قول: برای همین میگن باید ثبت دفتری بشه چون بعضیا وجدان ندارند با وجود مسلمان بودن یه اهرم قانون باید بالاسرشون باشه |
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
کلا یه کلام بگم ، هیچ مرجع تقلیدی جرات نداره یک سن خاصی برای رشیده بودن و شرایط اون دقیقا بیان کنه. تعلرف نداریم که ، من خیلی تحقیق کردم.
|
|||
|
۱:۱۶, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۲ ۱:۱۱)Mohammad Trust نوشته است: کلا یه کلام بگم ، هیچ مرجع تقلیدی جرات نداره یک سن خاصی برای رشیده بودن و شرایط اون دقیقا بیان کنه. تعلرف نداریم که ، من خیلی تحقیق کردم. جرات چیه برادرم! اصلا رشیده بودن به سن نیست هر انسانی چه مرد چه زن با توجه به محیط زندگی خود و البته با توجه به فاکتورهای ارثی به بلوغ فکری میرسه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محرمیت برای ازدواج ... | فاطمه خانم | 44 | 13,928 |
۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۰۷ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| فرق بین صیغه با زنا | مصطفي مازح7610 | 7 | 3,691 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۸ آخرین ارسال: Hadith |
|
| ازدواج دوم، صیغه، حقوق زن و ... | بیداری اندیشه | 0 | 2,108 |
۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۱ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)