|
*کهیعص(کربلا،برترین جای بهشت)*
|
|
۱۹:۲۱, ۱۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۱:۲۷ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام عزیزانبه امید خدا،از امشب،تایپ و قرار دادن مطالب این کتاب در تالا را شروع میکنم.ان شاءالله که مفید باشه و آگاهیتون رو زیاد کنه و مورد رضایت خداوند و توجه آقااباعیدالله الحسین علیه السلام قرار بگیره.و ان شاءالله همه بچه های تالار، اول اونهایی که نرفتن و بعد اونهایی که رفتن،کربلا قسمتمون بشه. مقدمه: یکی از مکانهای مقدس و مطهر مخلوق خدا،کربلاست که بو و رایحه آن با دل و جان آشناست،که در روایات با تعابیری دیگری همچون شاطیء الفرات،نینوا و غاضریه از آن یاد شده. از آنجا که نهضت مقدس حسینی برترین نهضت انسانیت و مکتب حریت جهان است،هر مکانی و هر زمانی لیاقت آن ندارد که این انقلاب را در خود ببیند و تحمل نماید. روز عاشورا زمان و زمین کربلا مکان این نهضت هستند اما چرا کربلا؟ آیا مکانی زیباتر و بهتر از آن نبود؟ آیا تنها اراده خداوند بوده یا این که خود کربلا هم از قبل لیاقت نشان داده بوده است؟ آیا کربلا قبل از نهضت حسینی مورد توجه بوده؟ آیا فضیلت سرزمین وحی که مکه است از کربلا بیشتر است؟ آیا قبل از حضرت مقدس حسینی ،کسی در این مکان شهید شده؟ آیا پیامبران و اهل بیت می دانستند که کربلا مقدس است؟ اصلأ چرا کربلا را کربلا می گویند؟ آیا اهل بیت فضائل کربلا را برای مردم بازگو کرده اند؟ آیا اصلأ کربلا فضیلت و منقبت خاصی دارد یا نه؟ آیا در قرآن کریم ،به کربلا هم اشاره شده؟ و ده ها سوال دیگر... اما آیا می توان به این سوالات از راه تفکر و تعقل جواب داد؟ پس باید برای جواب این سوالات به دامن با برکت اهل بیت متوسل شد و از این چشمه سار زلال جرعه نوش شد.برای وضوح چنین سوالاتی دست به چنین تحقیقی زدیم ،باشد که مورد قبول ساکن کربلا قرار گیرد. این مجموعه به دو فصل که فصل اول کربلا در آیات و فصل دوم کربلا در روایات است،تقسیم شده که فصل دوم به شش بخش تقسیم شده: 1)کربلا و انبیاء 2)کربلا و اهل بیت 3)کربلا و مکانها 4)کربلا و زمانها 5)کربلا و ملائکه 6)کربلا و امور متفرقه و در آخر نتیجه ای بیان شده است. ادامه دارد... ان شاءالله که پس از خواندن این مطالب،با معرفت بیشتری ،در این سرزمین مقدس،پای گذاریم. ضمنأ فاتحه ای برای دو عموی شهید مؤلف،قرائت فرمایید.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۱۰, ۲۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۲ ۹:۲۰ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
پی نوشت ها تا اینجا:
1.طبرسی ،احمد بن علی ابیطالب؛احتجاج - ج2- ص464؛نشر مرتضی-مشهد؛سال1403 ه ق. مجلسی -محمد باقر-بحارالنوار-ج14-ص 178-ج44 ص 223-ج52 ص 82؛انتشارات موسسه الوفاء بیروت لبنان؛سال 1404 ه ق. دیلمی-حسن بن ابی الحسن؛ارشاد القلوب-ج2-ص421؛انتشارات شریف رضی - قم ؛سال 1412 ه ق.( و خیلی از منابع دیگه که خیلی زیاده.2صفحه) 2.قمی,جعفر بن محمد بن جعفر بن موسی بن مسرور بن قولویه؛ابن قولویه قمی؛کامل الزیارات ص48؛انتشارات مرتضویه نجف الاشرف؛سال1365 ه ش.طوسی -محمد بن حسن -شیخ طوسی؛تهذیب الاحکام؛ج6-ص38 و ص110؛انتشارات دارالکتب الاسلامیه؛تهران-سال 1365 ه ش. و... 3.عاملی-محمد بن حسن-شیخ حر عاملی؛تفصیل وسائل الشیعه الی تحصیل مسائل الشریعه؛ج14 ص517-انتشارات موسسه آل البیت قم؛سال 1409 ه ق.تهذیب الاحکام-ج6ص73.تفسیر شریف لاهیجی-ج3ص12.تفسیر جامع-ج4ص249.و... 4.راوندی کاشانی-قطب الدین-سعید بن هبه الله؛الخرائج و الخرائج ج1ص183؛انتشارات موسسه امام مهدی قم؛سال1409ه ق کامل الزیارات ص270 بحارالانوار ج98 ص 116 وسائل الشیعه ج 14 ص516 تهذیب ج6ص72 5.کامل الزیارات ص 67 بحارالانوار ج44 ص301. 6.بحار الانوار ج44 ص 242 7.بحار الانوار ج44 ص 243 8.بحار الانوار ج44 ص 243 9.نک به ص 16 از همین نوشته 10.بحار الانوار ج44 ص 244. 11.الخرائج و الجرائح ج2 ص.919 12.نک به ص 14 از همین نوشته 13.بحار الانوار ج44 ص 244. 14.بحار الانوار ج44 ص 244. 15.حلی-جعفر بن ابی ابراهیم-ابن نماء حلی؛مثیر الاحزان ص18؛انتشارات مدرسه امام مهدی قم؛سال1406 ه ق.حلی-سید علی بن موسی بن طاووس؛سید بن طاووس-اللهوف علی قتلی الطفوف ص16 انتشارات جهان تهران؛سال1348 ه ش.بحارالانوار ج44 ص247. 16.طوسی -محمد بن حسن-شیخ طوسی؛امالی طوسی ص314؛انتشارات دارالثقافه قم سال 1414 ه ق.طبری-عماد الدین محمد بن ابی القاسم؛بشاره المصطفی لشیعه المرتضی ص 214؛انتشارات کتابخانه حیدریه نجف-سال1383ه ق.اربلی-علی بن عیسی؛کشف الغمه فی معرفه الائمه ج2ص8انتشارات مکتبه بنی هاشم تبریز؛سال 1381 ه ق.کامل الزیارات ص6-بحارالانوار ج44 ص228 و با اندکی تفاوت ص236. 17.عکبری بغدادی-محمد بن محمد نعمان-شیخ مفید؛ارشاد ج2 ص130؛انتشارات کنگره هزاره شیخ مفید قم سال1413 ه ق.طبرسی-فضل بن حسن؛اعلام الوری 219-انتشارات دارالکتب الاسلامیه تهران.بحارالانوار ج44 ص 239. |
|||
|
|
۰:۲۱, ۲۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۳:۰۶ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
کربلا و پیشگویی علوی:
هرثمه بن سلیم می گوید: با حضرت علی (علیه السلام) برای جنگ صفین بیرون رفتیم تا به کربلا رسیدیم،نماز خواندیم .وقتی حضرت سلام نماز را دادند،مقداری از خاک کربلا را بالا آورد و بوئید و فرمود: آه ای خاک! گروهی با تو محشور می شوند و بدون حساب به بهشت می روند.هرثمه گوید: این داستان را برای همسرم بیان کردم و گفتم مگر علی علم غیب دارد! همسرم گفت : امیر المؤمنین سخن نمی گوید مگر بحق. این واقعه در ذهنم بود تا وقتی که لشکر عبیدالله برای جنگ با امام حسین علیه السلام به کربلا آمد.وقتی نزدیک شدم همان مکانی را که با حضرت امیر نماز خوانده بودیم دیدم و سخن حضرت امیر یادم آمد.نزد امام حسین علیه السلام رفتم و واقعه را بیان کردم.حضرت امام حسین علیه السلام فرمودند: حال با مایی یا بر علیه ما؟ گفتم هیچکدام.زن و بچه ام را رها کرده ام و از ترس عبیدالله آمده ام. امام فرمود: برو که غربت ما را نبینی که اگر ما را در این حال یاری نکنی،در جهنم خواهی بود.هرثمه گوید: من هم فورأ آن جا را ترک کردم. 18 ****************************************************************** 18.قمی - ابوجعفر - محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه-شیخ صدوق؛امالی صدوق ص 136 انتشارات کتابخانه اسلامیه؛ سال 1362 ه ش. منتقدی-نضربن مزاحم بن سیار ؛وقعه الصفین ص 140؛ انشارات کتابخانه آیت الله مرعشی-قم -سال 1403 ه ق. بحارالانوار ج 32 ص 419؛ ج 41 ص 337 |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۲۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۳:۰۷ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
کربلا کرب و بلا:
((حسین بن کثیر از پدرش روایت می کند که حضرت امیرالمؤمنان به کربلا رسیدند توقف نمودند به او عرض کردند ای امیرالمؤمنان! اینجا کربلا است ((فقال نعم ذات کرب و بلاء)) فرمود بله محل کرب و بلا (رنج و آزمایش) )) .19 کربلا اینجاست یکی از روایات مشهور در مورد پیشگویی حضرت علی علیه السلام روایت معروف و مشهوری است که حضرت هنگامی که به صفین می رفتند به کربلا رسیدند،راوی می گوید:کنار لشکر ایستادند نگاهی به سمت راست و چپ نمودند و گریه کردند، سپس فرمودند: بخدا قسم اینجاست محل اقامت آنها و محل رسیدن به آرزوی شهادت ایشان،اصحاب پرسیدند: ای امیرالمؤمنین ،مگر اینجا کجاست؟ فرمود:اینجا کربلا است.گروهی در این مکان کشته می شوند که بدون حساب وارد بهشت می شوند.20 اینجا،اینجا سعید بن وهب گوید: مخنف بن سلیم مرا فرستاد به صفین، در کربلا حضرت علی را مشاهده کردم . می فرمود: ((هاهنا،هاهنا؛ اینجا ... اینجا! )) مردی به او گفت: و ماذاک ؟ اینجا چه؟ فرمود: گروهی سنگینی از آل محمد اینجا فرود می آید. وای بر آن ها از شما، و وای بر شما از آن ها. مرد پرسید معنی این کلام چیست؟ حضرت فرمودند: ((وای بر آن ها از دست شما که شما آن ها را می کشید و وای بر شما که کشتن آن ها شما را جهنمی می کند. )) 21 [/b] ********************************************************************** 19.بحارالانوار-ج32ص420-ج41ص339 20.معتزلی-عبدالحمید بن هبه الله بن ابی الحدید؛شرح نهج البلاغه ج 3 ص171؛انتشارات کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی قم؛ سال1404 ه ق. سروی مازندرانی رشید الدین محمد بن شهر آشوب؛ مناقب آل ابی طالب ج2ص271؛موسسه انتشارات علامه قم سال1379 ه ق. حلی-حسن بن یوسف بن علی بن مطهر-علامه حلی؛کشف الیقین فی فضائل امیر المؤمنین ص 80انشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ سال 1411 ه ق. وقعه الصفین ص 141/ارشاد ج 1 ص332 کشف الغمه ج1 ص 279 21.بحارالانوار ج 32 ص 420 و ج 41 ص 338 شرح نهج البلاغه ج3 ص 170 وقعه الصفین ص 141 لیاقت کربلا: در برخی روایات آمده هنگامی که حضرت مولا رسیدند به زمین کربلا،خطاب به کربلا فرمودند: ((خوشا به حال تو ای خاک کربلا که خون انسانهای محبوب خدا بر روی تو ریخته می شود))[/b] [b]حضرت با ابن بیان می خواهد فضیلت و لیاقت کربلا را بفهماند که هر خاکی لیاقت آن ندارد که خون عزیزان خدا روی آن ریخته شود و اولیاء الله در آن مدفون گردند.22 ****************************************************************************** 22.حمیری-عبداله بن جعفر؛قرب الاسناد-ص 14؛انتشارات کتابخانه نینوی تهران از چاپ سنگی کتابخانه اسلامیه موسوی بغدادی سید محمد بن حسین بن موسی-سید رضی-خصائص الائمه ص47انتشارات مجمع البحوث الاسلامیه آستان قدس رضوی-مشهد؛سال1406 ه ق. کامل الزیارات ص 269 خرائج و جرائح ج 1 ص183 بحارالانوار ج 44 ص258 و ج98ص116 |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۲۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۳:۰۷ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
کربلا این سرزمین پر بلا گشته مهمان خانه ی خونِ خدا عشقبازی میکند با شور وشِین عاشق است او...عاشقِ مولا حسین روز و شب سرمست از عطر بهشت عشق حق در جای جایش ...خشت خشت در مسیرش عاشقان سَر داده اند مال و فرزند و برادر داده اند دیدنش شد آرزویم هر دمی میبَرَد با عشق از دل هر غمی دستِ من همچون علمدارِ حسین مانده دور از چشمِ تب دارِ حسین شاعر : حمیدرضا نوری فاطمه زهرا سلام الله علیها در مصیبت کربلا حضرت صادق آل محمد علیه السلام فرمودند : حضرت حسین علیه السلام در آغوش مادرم زهرا بود که پیامبر او را گرفت و بغل نمود و فرمود: خداوند قاتل تو و کسی که تو را از مقاومت باز می دارد لعنت کند و کسانی را که بر تو ستم می نمایند هلاک گرداند و خداوند بین من و کسانی که بر علیه تو ظلم می کنند حکم کند.در این هنگام مادرم زهرا گفت: پدر چه می گویی؟ فرمود: دخترم! مصیبتی را که پس از من و تو بر او (حسین) وارد می آید را می گویم. گویا من میبینم لشکر حسین و اقامتش را،مادرم زهرا پرسید : ای پدر! این مکانی که توصیف می کنی،کجاست؟ فرمود: مکانی است که آن را کربلا گویند. محل کرب و بلا بر ما اهل بیت و بر امت ما (مکان سختی و آزمایش) حضرت صادق علیه السلام در ادامه می فرمایند: مادرم زهرا استرجاع نمود و شروع به گریه کرد. سپس پیامبر او را تسلی بخشید و فضائل سید الشهدا را در مقابل شهادتش بیان نمود.فرمود: ای پدر! تسلیم رضای خدا شدم و بر خدا توکل کردم.23 ********************************************************************************* 23.کوفی-فرات بن ابراهیم بن فرات؛تفسیر فرات کوفی ص171؛موسسه چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛سال 1410 ه ق. بحارالانوار ج 44 ص264. |
|||
|
|
۰:۱۲, ۲۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۳:۰۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
حسین علیه السلام و کربلا:
وقتی حر بن یزید بن ریاحی سر راه حضرت را گرفت ،حضرت راه خویش را کج کرد تا رسید به قطقطانه سپس حرکت کرد تا به سرزمین کربلا رسید. حضرت پرسیدند اینجا کجاست؟ گفتند : ای فرزند رسول خدا! اینجا کربلاست فرمود : به خدا قسم این است روز کرب و بلا(سختی و امتحان) و اینجاست مکانی که خون ما ریخته می شود و پرده حریم ما دریده می شود.24 شاید اینکه حضرت فرموده باشد اینست روز کرب و بلا،بخاطره این باشد که قبلأ چنین ایامی در این مکان به حضرت وعده داده شده و حال که به این مکان رسیده،فرموده اینست آن روزها. اعوذ بالله من الکرب و بلا: مرحوم سید بن طاووس می فرماید: ((هنگامی که حضرت روز دوم محرم به کربلا رسید،فرمود: نام این سرزمین چیست؟ گفتند: نام این سرزمین،کربلاست حضرت فرمودند: خداوندا! من از کرب و بلا به تو پناه می برم. سپس فرمود اینجا کربلاست،پیاده شوید.اینجاست محل اقامت ما و محل ریختن خون ما و محل قبور ما،جدم رسول الله مرا به این امور خبر داده بود. ))25 بار بگشائید اینجا کربلاست / آب و خاکش با دل و جان آشناست *************************************************************** 24.امالی شیخ صدوق ص 154 بحارالانوار ج 44 ص315 25.اللهوف سید بن طاووس ص80
|
|||
|
|
۰:۱۵, ۲۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۳:۰۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خطاب حضرت مقدس رضوی به کربلا:
مرحوم سید بن طاووس رحمة الله روایتی را از حضرت رضا علیه السلام نقل نموده که قسمتی از آن چنین است: همانا روز قتل حسین ،پلکهای چشم ما را زخم کرده (از فرط گریه) و اشک ما را جاری ساخته و عزیز ما را خوار ساخته.سپس حضرت خطاب به کربلا فرمودند:ای زمین کربلا!برای ما اهل بیت کرب و بلا را تا روز قیامت به ارث گذاشتی،پس گریه کنندگان،گریه کنند چرا که گریه بر حسین،گناهان را از بین می برد.26 سلمان فارسی و کربلا این قسمت را طردأ للباب به واسطه شهرت روایت سلمان منا اهل البیت در قسمت کربلا و اهل بیت می آوریم. روایتی است که سلمان از کربلا می گذشت. فرمود: اینجا را چه می نامید؟ گفتند : کربلا. فرمود: اینجاست محل نبرد و قتال برادران من،اینجاست محل سکونت آن ها،اینجاست که از مرکبها پیاده می شوند.اینجاست که خونشان ریخته می شود،در اینجاست که بهترین اولین و آخرین کشته می شود. شاید منظور از بهترین اولین و آخرین،حضرت حسین بن علی علیه السلام،امام زمان و انسان کامل زمان خویش بوده است.27 ****************************************************************************** 26.فتال نیشابوری -محمد بن حسن-روضه الواعظین ج 1 ص169 انتشارات شریف رضی-قم-عکس برداری شده از نسخه سال 1386 ه ق چاپ نجف 27.کشی-محمد بن عمر بن عبدالعزیز؛اختیار معرفه الرجال-رجال کشی ص19-انتشارات دانشگاه مشهد؛سال 1348 ه ق. بحارالانوار ج 22 ص 386 پایان بخش دومادامه دارد... |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بخش سوم:کربلا و مکان ها 1)کربلا و کعبه 2)کربلا،حرم امن الهی 3)کربلا سبب خلقت کعبه 4)کربلا را بیش از کعبه دوست دارم 5)کربلا بهترین مکان برای معراج 6)کربلا محل غسل مسیح و حسین علیه السلام 7)کربلا و بهشت 8)کربلا،قطعه ای از بهشت 9)کربلا باغی از بهشت و حفره ای از جهنم 10)کلام طیب
|
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۲۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۵:۴۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
کربلا و کعبه:
شیخ طوسی رحمة الله در تهذیب باب حد حرم الحسین و فضل کربلا روایتی را از امام محمد باقر علیه السلام نقل می نماید که حضرت فرمودند: ((خداوند بیست و چهار هزار سال قبل از خلقت کعبه، کربلا را خلق نمود و آن را مقدس و مبارک گردانید.کربلا قبل از خلقت مخلوقات، مقدس و مبارک بوده است و خواهد بود و خداوند کربلا را برترین مکان بهشتی قرار داده )) .28
|
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۲:۳۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
کربلا محل امن الهی:
ابن ابی یعفور گوید: از امام صادق علیه السلام شنیدم که فرمود: ((به خدا قسم اگر من فضائل زیارت حسین را بگویم،شما به کلی حج خانه خدا را ترک خواهید کرد و کسی دیگر به حج نمی رود اما عملت ان الله سبحانه اتخذ کربلا حرما آمنا مبارکا قبل ان یتخذ مکه حرما (مگر نمی دانی خداوند کربلا را حرمی امن و مبارک گردانید قبل از این که مکه را حرم قرار دهد) )) .29 کربلا سبب خلقت کعبه: در حدیثی دیگر از امام صادق علیه السلام است که فرمودند: ((زمین کعبه گفت:چه زمینی از من برتر است از شرف و فضیلت در حالی که خداوند خانه اش را بر روی من بنا نهاده و مردم از راههای دور به سوی من می آیند و من حرم امن خدا شده ام ؟ خداوند به او خطاب کرد و فرمود: ((کفی و قری)) بس کن و آرام بگیر. فضیلت تو در مقابل کربلا مثل سر سوزنی است که در آب دریا فرو رود و با خود مقداری آب بیرون آورد(تشبیه کربلا به آب دریا و کعبه به آب سر سوزن) و اگر خاک کربلا نبود،تو را فضیلت نمی بخشیدیم و اگر آن کسی نبود که کربلا آنرا در برگیرد، نه تو را و نه آن چیزی که تو به آن افتخار می کنی (کعبه یا حاجیانی که به سوی مکه می روند) را خلق نمی کردم )) منظور از کسی که کربلا آن را در بر گیرد،امام حسین است که خلقت مخلوقات بواسطه این چهارده نور پاک است. از خلقت ما خلق که امر ازلی است | مقصود خدا چهارده نور جلی است در ادامه حدیث است که : ((پس آرام بگیر و بر سر جای خویش بنشین و خاضع و خاشع و متواضع و ذلیل باش و تعدی نورز و در مقابل کربلا مغرور نشو، وگرنه تو را مسخ گردانم و در آتش جهنم می اندازم. )) 30 |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۲:۵۸ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام در زیر نام 50 کتاب از مقاتل و یا کتبی که به بخشی از مقاتل واقعه کربلا به مناسبت اشاره کرده اند را صرفا جهت آشنایی شما دوستا ذکر کرده ایم ... بنابراین بیان مطالب پیرامون معتبر بودن برخی مقاتل نسبت به برخی دیگر و شرح حال ارباب مقاتل و تقدم و تاخر زمانی مقاتل نسبت به یکدیگر و ... در این ارسال نمیگنجد و زمان و مکان دیگری میطلبد ... این مقاتل عبارتند از : 1 - لهوف 2 - الارشاد 3 - ابی مخنف 4 - بحار الانوار مجلدات 42 الی 46 و برخی مجلدات دیگر 5 - المناقب جلد 4 6 - اعلام الوری 7 - کشف الغمة 8 - مثیر الاحزان 9 - معالی السبطین 10 - مقتل ابی مقرم 11 - خصائص الحسینیه 12 - مقتل شوشتری 13 - سوگنامه ال محمد (صلی الله علیه و اله) 14 - الاختصاص 15 - امالی شیخ صدوق 16 - مصباح کفعمی 17 - وسائل الشیعة 18 - مناقب ابن شهراشوب 19 - روضة الواعظین 20- روضة الشهداء 21 - مقتل الحسین خوارزمی 22 - فتوح ابن اعثم 23 - احقاق الحق 24 - تاریخ طبری 25 - ناسخ التواریخ 26 - مجمع الزوائد 27 - اثبات الهدی 28 - اخبار الطوال 29 - الدمعة الساکبة 30 - مدینة المعاجز 31 - تاریخ ابن عساکر 32 - احقاق الحق 33 - احتجاج طبرسی 34 - کبریت احمر 35 - ابصارالعین 36 - اعیان الشیعة 37 - کامل ابن عثیر 38 - انساب الاشراف 39 - الاصابة 40 - اسد الغابة 41 - منتهی الامال 42 - تنقیح المقال 43 - موسوعة الامام الحسین (علیه السلام) 44 - ینابیع المودة 45 - مقاتل الطالبین 46 - معانی الاخبار 47 - سیر اعلام النبلاء 48 - حیاة الامام حسین (علیه السلام) 49 - عقدالفرید 50 -قصة کربلا نظری منفرد كتاب بحارالانوار جلد 45 يكي از كاملترين و بهترين كتابها در اين زمينه است و منابع آن نيز تائيد شده است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: rgapfyy8fz2enbeilmhz.jpg]](http://www.imgiran.com/images/rgapfyy8fz2enbeilmhz.jpg)
![[تصویر: 1trosxird3q5pvoppxf.jpg]](http://www.imgiran.com/images/1trosxird3q5pvoppxf.jpg)