|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 36 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۰۳, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۵:۲۶ توسط hessam.)
شماره ارسال: #351
|
|||
|
|||
|
تو فیلما که نشون میده بچه هه گم شده مامانش 20 سال اتاقشو دست نخورده نگه داشته؛ میخواستم بگم اینا رو باور نکنید؛ من یه بار 3 روز رفتم اردو، برگشتم دیدم اتاقم شده انباری!!!!!!!!
کوچیک که بودیم میگفتن: "مورچه ها تابستونا غذا جمع میکنن که پاییز و زمستون غذا داشته باشن" الآن نمی دونم چه وضعیه که ما تو خونمون تا سفره میندازیم مورچه ها زودتر از ما میان سر سفره!
من نمی دونم اینا گلخونه ای هستن یا تو انبار نگهشون داشتن!
حالا ما که به درک، نگران خودشونم، آخه این چه وضع زندگی کردنه؟ نه استراحتی، نه تفریحی...
پدرم که معتقده اینا اثر تحریمهاست!
آغا بعضی ازاین پرستارا جوری آمپول میزنن که انگار 99% مشکلات زندگیشون تقصیر مائه :|
معنی این عبارت جبری چیست؟
(o/5 k3)
-----------------------
(k3)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پاسخ: کاسه ای زیر نیم کاسه است
به مخاطب خاصم گفتم ما مثل دو تایر ماشین هستیم هیچوقت به هم نمیرسیم. اونم گفت: باشه
یعنی هنوز تو کفم این جمله رو چطوری درک کرد
پشت ﯾﻪ ﻟﮑﺴﻮﺯ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ : .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻧﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺭﯼ ﭘﺸﺖ ﻟﮑﺴﻮﺯ ﻣﺘﻦ ﺑﻨﻮﯾﺴﻦ؟
ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺶ |:
ﯾﮑﻢ ﺍﺯ ﺟﻠﻮﯼ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭ ﭘﺎﺷﻮ ﺑﺮﻭ ﺗﻮ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﮕﺮﺩ ﺧﻮ
ﻻﻣَﺼّﺐ (((((: واقعیت اینه که دخترا واسه هم آرایش میکنن وگرنه پسرا فرق آرایش خوبو بدو متوجه نمیشن..همین که سیبیل نداشته باشی کافیه...!
به بابام میگم نونوایی قیامت بود،
میگه: یعنی شلوغ بود؟!
گفتم : پــــــ نه پــــــ گناهکار ها رو می انداختن
توی تنور و به نیکوکارا نون مجانی می دادن قانون اول تنبلی:اگر من به وسیله ای احتیاج داشته باشم و ان وسبله از من دور باشد من دیگر به ان وسیله احتیاج ندارم
قابل توجه دختر خانومای عزیز :
دیگه وقتشه دخترا به جای کیلیپس، سایه ی یه مرد بالا سرتون باشه
آقا به جان من تعداد ضرب المثل ها وکنایه هایی که تو 10 دقیقه تو سریال آوای باران استفاده میشه معلم ادبیاتمون تو کل ترم استفاده نکرده!
یعنی گداهه یه جوری صحبت میکنه حافظ جلوش کم میاره از چي بگم برات؟ انتظار داري چه چيزي از جيب من دراد؟ جز يه كاغذ سفيد پاره؟ خب آره رفيق تقلب توشه ولي با خودكار سفيد ... تو هم مثل مني كم درد نداري... درد اصليت اينه كه علاقه اي به درس نداري... من كسي نيستم با اين امتحانا دردم بگيره... ولي اين نمره هارو كي ميخواد گردن بگيره؟؟؟؟؟
بكوب لايكو به سلامتي همه دانشجوها و دانش آموزا
|
|||
|
|
۸:۲۹, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۱۰:۰۰ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #352
|
|||
|
|||
|
رفیق بی کلیپس، مادر !!!!!!!!
این هم قسمت سانسور شده فوتبالیست ها . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ![]() |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۲ ۱۹:۴۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #353
|
|||
|
|||
|
نمیدونم این چه مصیبتیه که من دارم ...
نه میتونم شب بخوابم، نه میتونم صبح از خواب بیدار شم اگر میخواهی در زندگی قدمهای بلند برداری ، . . . . . بهتره شلوار کردی بپوشی ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮﯾﻦ ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ﺍﮔﻪ ﮔﻔﺘﯿﻦ ﭼﻪ ﺯﻣﺎﻧﯿﻪ؟ . . . زﻣﺴﺘﻮﻥ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﺨﺎﺭﯼ ﺷﺐ ﺍﻣﺘـــــــــــﺤﺎﻥ!:|||||| شوهر عمه م توی مطب چشم پزشک ؛ موقعِ معاینۀ چشم ، به عمه م تقلب رسونده دکتر از اتاق بیرونش کرده ..! مورد داشتیم : . . . . . . . . دختره ﺍﺳﻢ ﺁﻫﻨﮓ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﻌﯿﻦ ﺭﻭ ﺑﻠﺪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺗﻮ ﮔﻮﮔﻞ ﺳﺮﭺ ﮐﺮﺩﻩ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺁﻫﻨﮓ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﻌﯿﻦ ﺑﺪﻭﻥ ﺳﯿﺒﯿﻞ (((((((: از نشونه های یه عطسۀ دلچسب اینه که: پشتش دو سه تا "زهرمار" از قسمت های مختلف خونه بشنوی ..! تو جام جهانى وقتى بازيكنان ايران مصدوم ميشن، بجاى بى حس كننده و برانكارد، بهتره بهشون چايى تازه دم و قليون برسونن ما احتیاجی به سلاح کشتار جمعی نداریم. يه خورده هواى تهران با هواى اهواز رو تو يه كيسه قاطى كنيم بندازيم اونجا، اسرائيل از صحنه ى روزگار محو خواهد شد تا قبل عقد اسمشون پارمیدا بوده بعد وقتی دارن قند می سابن رو سرشون و خطبه خونده می شه یهو می بینی عاقد می گه : دوشیزه خلیله قرل جا آبادی اشگلون تپه اصل آیا من وکیلم. برو پایین خیلی باحاله . . . .. . . باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال باحال |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۱۲:۳۳ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #354
|
|||
|
|||
|
دیروز کنار خیابون ایستاده بودم....!!
یه دختره با جنسیس اومد جلوم ترمز کرد..!! گفت:ببخشید من میخوام برم صادقیه!! منم گفتم: کار خوبی میکنی...خیلی جای خوبیه..برو به امید خدا!! از خنده دیگه نمیتونست حرکت کنه...!! ![]() ![]() ................ تو این روزا اگه دیدین یه دانشجو نشسته یه نگاه به افق میکنه یه نگاه به گوشیش باز یه نگاه به افق میندازه و دوباره یه نگاه به گوشیش بعد به افق خیره میشه و بعد به گوشیش نگاه میکنه بعد به افق خیره میشه و تو افق نیست و نابود میشه بدونین داره با گوشیش معدلشو حساب میکنه ببینه مشروط میشه یانه!!! ![]() |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۲ ۱۹:۴۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #355
|
|||
|
|||
|
ﺷﻤﺎﺭﻩ کسایی ﮐﻪ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﺑﻬﻢ ﺍﺱ ام اس ﻣﻴﺪﻥ:
**********************************************************************Takhfif Vitrin Mosabeghe Pishvaz RAMEZAN ﺩﻫﮑﺪﻩ آﺑی ﭘﺎﺭﺱ ﻫﺎﯾﭙﺮ ﺍﺳﺘﺎﺭ: ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺗﻮﺍﻟﺖ 2950 ﺕ مامان:کجایی بابا: نون بخر ﺍﺯﻳﻦ ﭼﺸﻢ ﺑﻨﺪﺍﻯ ﺧﻮﺍﺏ ﮔﺮﻓﺘﻢ!
********************************************************************** ﻫﻤﻴﻨﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﺧﺎﺭﺟﻴﺎ ﻣﻴﺰﻧﻦ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺸﻮﻥ ﻛﻪ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺨﻮﺍﺑﻦ! ﻫﺮ ﺩﻓﻪ ﻣﻴﺰﻧﻢ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﻢ ﻫﻤﺶ ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ ﻳﻜﻰ ﮔﻠﻮﻣﻮ ﺑﮕﻴﺮﻩ ﺧﻔﻢ ﻛﻨﻪ امان از دسته این مانکنای جلویه مغازه ها
امروز دماغ یکیشون و گرفتم بهم گفت مرض داری؟ نگو صاحب مغازه بود!! |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #356
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
"إذا سمعتم ءایت الله... و یستهزأ بها، فلا تقعدوا معهم... إنکم إذا مثلهم" (نسا- 140) "ویل لکل همزة لمزة" لقمان، حضرت سلیمان، امام رضا، امامزاده، اسم مستقیم اشخاص، نفر بعدی کیه؟؟!! خنده ی حلال؟؟؟؟!!!!!!! لطفا از مقدسات و اسم مستقیم اشخاص، برا خنده هاتون، استفاده نکنید |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۱۵:۳۰ توسط reyhaneh.sh.)
شماره ارسال: #357
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۱۷:۱۴ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #358
|
|||
|
|||
|
ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﭘﯿﺶ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﻣﺎﻣﺰﺍﺩﻩ ﺑﻌﺪ ﺗﻮ ﻣﺴﯿﺮﯼ ﮎ ﺑﺎﯾﺪﭘﯿﺎﺩﻩ ﻣﯿﺮﻓﺘﯿﻢ، ﺑﺎ ﯾﻪ ﺁﻗﺎﯼ ﭘﯿﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺗﻮ ﻣﺴﯿﺮ ﺣﺮﻑﻣﯿﺰﺩﻡ .... ﺁﻗﺎﻫﻪ : ﭘﺴﺮﻡ ﻗﺒﻼً ﺍﯾﻦ ﻣﺴﯿﺮﻭ ﺑﺎ ﺍﻟﺎﻍ ﻭ ﻗﺎﻃﺮ ﻣﯿﺮﻓﺘﯿﻢ، ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﻣﯿﺮﯾﻢ :| چی بگم من آخه ؟ :|
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۱۸:۰۳ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #359
|
|||
|
|||
|
امروز یه دختره رو دیدم بدون روسری ،
بدون مانتو فقط یه شلوار لی ازون تنگا رفتم جلو گفتم: خانم به شما گیر نمیدن اینجوری اومدی بیرون؟ گفت خانم عمته! من اسمم فرزاد هستش!! یعنی اینقدر قانع نشده بودم که عمم خانمه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۲۰:۲۱ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #360
|
|||
|
|||
|
لحظه تحویل سال ۱۳۹۳ هجری خورشیدی در ساعت ۲۰ و ۲۰ دقیقه و ۲۰ ثانیه، یعنی ۲۰/۲۰/۲۰ به وقت ایرانه.
گفتم زودتر بگم چند وقت دیگه خز میشه اﯾﻨﻘﺪﺭ ﺭﻓﺘﯿﺪ ﺗﻮ ﺑﺮﻑ ﻋﮑﺲ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﯿﺪ ﺑﺮفمﻓﯿﻠﺘﺮ ﮐﺮﺩﻥ :| ﺁﺳﻤﻮﻥ ﺯﺭﺩ ﻣﯿﺸﻪ! ﻧﺎﺭﻧﺠﯽ ﻣﯿشه! ﻗﺮﻣﺰ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺮﻑ ﻧﻤﯿﺎﺩ :|اﯾﻨﻘﺪﺭ ﺭﻓﺘﯿﺪ ﺗﻮ ﺑﺮﻑ ﻋﮑﺲ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﯿﺪ ﺑﺮفمﻓﯿﻠﺘﺮ ﮐﺮﺩﻥ :| ﺁﺳﻤﻮﻥ ﺯﺭﺩ ﻣﯿﺸﻪ! ﻧﺎﺭﻧﺠﯽ ﻣﯿشه! ﻗﺮﻣﺰ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺮﻑ ﻧﻤﯿﺎﺩ :| |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,048 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,818 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,020 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,700 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,221 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,736 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 154249_422.jpg]](http://khabareno.com/files/fa/news/1392/8/25/154249_422.jpg)
![[تصویر: 4.gif]](http://www.persianblog.ir/editor/images/smilies/4.gif)
![[تصویر: 105.gif]](http://baharjoon.com/Forum/images/smilies/105.gif)

![[تصویر: 0.271540001323608623_taknaz_ir.jpg]](http://www.taknaz.ir/upload/61/0.271540001323608623_taknaz_ir.jpg)