کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
۷:۱۲, ۲۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اگر سایت
http://www.imdb.com/chart/top
را ببینید فیلم رستگاری از شاوشانک از همه بالاتر است!اما چرا؟
اتفاقاً در تلویزیون هم پخش شده!
[تصویر: ShawshankRedemptionMoviePoster.jpg]

من جزئیات را تشریح نمیکنم ولی تمثیل های زیر را جاگذاری کنید

Andy Dufresne >>> ابلیس
Ellis Boyd 'Red' Redding>>> انسانهایی که میخواهند آزاد باشند! و تحت ولایت ابلیس باشند!(فامیلی مورگان فریمن هم باز همین موضوع را نشان میدهد)
زندان>>>عالم ماده
بیرون زندان>>>جهان موازی وعده داده شده توسط شیطان-عالمی لیبرالی بدون اینکه انسان لازم باشد که در آن از کسی اجازه بگیرد!!(فریمن در یکی از قسمتها که از زندان آزاد شده بود در فروشگاه محل کارش از صاحب کارش برای توالت رفتن اجازه می گرفت و ...)
رئیس زندان>>>> خدا
زن اندی و آن مرد...:.........................

حالا میفهمیم چرا از همه فیلمها بالاتر است.

مانیفست کابالا

این فیلم را دوبله شده ببینید تا همه چیز برایتان روشن شود

به آیاتی از انجیل که در فیلم به آن اشاره میشود نیز توجه کنید

========

این نوشتار برای یکی از کاربران ثقیل بود و لطف کردند عبارات بدی بکار بردند.

من نگفتم این فیلم را نقد کردم

این نوشتار تنها رمزگشائیست از این فیلم و امثال این فیلم

اما دلهای مریض و افراد کر و کور حتی اگر حقیقت را متوجه شوند آن را بر نمی تابند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، میثاق ، Admirer ، mhvvhm ، دل خسته ، freewish ، آنتی ماسون ، sajjadbest22 ، صابر ، SAViOR ، امیریان ، ANTI satan ، سرباز سید علی ، كارمند پيمانی ، Justice Bringer ، jafar ، khademolmahdi ، Detector ، help me ، عبدالرحیم ، مصطفي مازح7610 ، اولولالباب ، fatemeh-55 ، سرباز ولایت ، MohammadSadra ، fazel

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۳۸, ۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱:۱۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #61
آواتار
نکته جالبی که الان بهش رسیدیم این بود

داستان اصلی فیلم مذکور (رستگاری) این نبوده بلکه تغییرش دادند

دو تا تغییرش جالب بود برام

یکی سال فرار از زندان اندی

1966

سال تاسیس کلیسای شیطان به دست آنتوان لاوی

یه تاریخ دیگش هم جالب بود

سال تولد ابومصعب الزرقاوی!!! (همون که ابجدش با القاعده و سفیانی یکیه!!!)

و همچنین سال مرگ والت دیزنی و ..........

یکی دیگه از تغییراتش اینه که در داستان اصلی رد (فریمن) یه سفید پوسته ولی اینجا سیاه پوسته

==============

اما بریم سراغ قسمت های جالبش

اگر مهدی خواست ببرش همون تاپیک اصلیه

فیلم مگامایندو که یادتونه

اول اول فیلم مگامایند توسط پدر و مادرش نجات پیدا میکنه

محل زندگیشون تبدیل به یه سیاه چاله میشه و از سیاه چاله زنده بیرون میاد!!! (ریش پروفسوری باباشو مدنظر بگیرید)

در فیلم Man of Steel که آخرین فیلم آخرالزمانی به تهیه کنندگی نولانه (سازنده بت من) و کارگردان 300 یعنی زاک اسنایدر دقیقا همینطوری میشه

عکساشو ببینید

[تصویر: 00.jpg]

[تصویر: 01.jpg]

[تصویر: 02.jpg]

[تصویر: 03.jpg]

[تصویر: 04.jpg]

[تصویر: 05.jpg]

[تصویر: 06.jpg]

[تصویر: 280px-Superman_man_of_steel.png]

توضیح عکس های بالا : (اگر لود نشدن جداگانه بازشون کنید)

1-موقعی که کلارک (سوپرمن) داره توسط والدینش نجات پیدا میکنه

2-ژنرال زاد دشمنِ کلارک >> صورتشو خوب دقت کنید

3-کلارک یا همون سوپرمن

4-از فیلم مگامایند همین لحظه مشابه رو عکس گرفتم (ریش پروفسوری باباشو ببینید)

5-مگامایند نوزاد!!!

6-نجات از سیاه چال

7-آرم S روی انگشتری که در انیمیشن I , Pet Goat 2 در ابتدا بود و رئیس حکومت شیطان بزرگ رو حرکت میداد

8-آخری هم یکی از پوسترهای من آو استیله که بصورت اتفاقی ویکی پدیا لطف کرده بود بجای صفحه انگلیسی به صفحه آلمانیش لینک کرد تا بتونم این پوسترو بهتون نشون بدم

(۳/بهمن/۹۲ ۳:۳۴)Imam12 نوشته است:  می دونی که این فیلم از روی کتاب ساخته شده و اسامی برگرفته از کتابه پس از روی اسامی دنبال دلیل شیطانی واسه فیلم نگردید ضمن اینکه متوجه نشدم matariya چیه؟

یه نکته ی بگم دارابونت از زمانی که رستگاری(1994) رو ساخت تا الان فقط 3 یا 4 فیلم سینمایی ساخته فکر نمی کنی واسه یه کارگردان ماسونی خیلی کم باشه یا بنظرت این همون جریان تیم فوتبال نیست که اگه خوب بازی نکنی از زمین میکشنت بیرون! طبق فرمول خودتون

بنظرم ادامه بحث کوبیدن میخ تو سنگه مطالب گفته شده و بقول شما تکرار مکرراته ادامه اش راه بجایی نمیبره

میگن کم بساز ، خوب بساز!

در ضمن قرار نیست همه افرادشون رو به من و شما نشون بدن

یادتونه میگفتن ده نمکی خودش فیلما رو نمیسازه؟

خب حالا راست یا دروغ ولی گروه هایی که پشت چنین فیلم هایی هستند یکی دو نفر نیستند

ببینید شما کمیک های بت من و سوپر من رو هم که ببینید متوجه میشید از کی کار کردن در مغز مردم مخصوصا جوونا

پس داستانش رو بهترین تشخیص دادند برای ساختن فیلم رنک اولش

اون مطریه هستش یکی از محله های معروف در مصر که یکی از قدیمی ترین آبلیسک ها توشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Imam12 ، دل خسته
۱:۱۳, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #62
آواتار
(۳/بهمن/۹۲ ۳:۳۴)Imam12 نوشته است:  می دونی که این فیلم از روی کتاب ساخته شده و اسامی برگرفته از کتابه پس از روی اسامی دنبال دلیل شیطانی واسه فیلم نگردید ضمن اینکه متوجه نشدم matariya چیه؟

برادر، همونطور که رنگ پوست یکی از شخصیت ها رو عوض کردن ... و طبق گفتۀ عبدالرحمن سال 19.. رو تبدیل کردن به 1966 ، همونطور هر تغییر دیگه ای هم میتونن تو فیلما ایجاد کنن. شما باید از خودت بپرسی که چرا رفتن سراغ این رمان با این اسامی. اتفاقا خیلی از علت هایی که دست داره توی شیطانی شدن فیلم قبل از ساخت فیلم شروع میشه ... شما مثلا 3گانۀ Batman رو با سریال Arrow مقایسه کن .

اگه اِلمان ها رو در شخصیت اصلی پیدا کنی ... تعجب نمی کنی اگه کسی بهت بگه هر جفت این آثار خالقش DC Comic (کتاب های مصور DC) هست.

من خودم تا وسطای فصل اول سریال Arrow نمیدونستم که سریال برگرفته از کمیک های دی سی هست ولی وقتی دیدم تو سریال نوشته همچین چیزی رو ... اصلا تعجب نکردم ... چون کاملا نماد ها و اِلمان ها واضح بود.

جزیره ... کلمۀ Guardian Angel ، کلمۀ Vigilante ، مادر فاحشه و بسیاری از مسائل دیگه.

بازم میگم. سعی کن تعصبت نسبت به تمام فیلمای هالیوود رو بشکنی ، چون اگه یه روز واقعیت رو در موردشون بفهمی ، اون تعصب ـه نمیذاره واقعیت رو ببینی. (نمیخوام بگم این حرفی که ما میزنیم وحی منزل هست ولی به نظرم منطقی ـه و حس میکنم که خودتم قبول داری امام جان)

نقل قول:یه نکته ی بگم دارابونت از زمانی که رستگاری(1994) رو ساخت تا الان فقط 3 یا 4 فیلم سینمایی ساخته فکر نمی کنی واسه یه کارگردان ماسونی خیلی کم باشه یا بنظرت این همون جریان تیم فوتبال نیست که اگه خوب بازی نکنی از زمین میکشنت بیرون! طبق فرمول خودتون

اونا مثل ما نیستن که سران فتنه رو بگیرن بعد بازداشت خونگی شون کنن ! کسی اگه از خطوط قرمز اونا (خطوط قرمز ابلیس) بگذره ... جوری میزننش که نفهمه از کجا خورده. کسایی که ضد هولوکاست حرف میزدن رو ببینید چه به روزشون آوردن !

کسی که ضد ارزش های اونا حرف بزنه ... از زمین میکشنش بیرون و دیگه هم بازیش نمیدن !

یکی از بهترین سریالا رو داره میسازه این فرد ... اتفاقاً باید بیشتر شک کنی ... چون غالباً تو هالیوود وقتی یه اثر میخواد بترکونه ... اول پول میره سمتش و اون پول هست که همه چی با خودش میاره.

بازم همون بحث تعصبه هستا ... هر جور شده میخوای این آقای دارابونت رو تبرئه کنی و تافتۀ جدا بافته حسابش کنی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Imam12 ، مصطفي مازح7610
۱:۵۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #63
آواتار
هرکی نظر خودشو داره شما هیچوقت نمی تونی مفهموم امید رو کنار شیطان قرار بدی ولی تا دلت بخواد در دین روی امید تاکید شده بزرگترین کار شیطان اینه که ادمو ناامید کنه ولی اندی چیکار میکنه دقیقا برعکس ادمای ناامیدو نجات میده ادمایی که ذهنشون وابسته شده به چی؟(نمی تونی بگی به دین چون هیچکدم از دوستای اندی مذهبی نیستن)
وابسته به زندان زندان نماد چی بود؟دنیا
راه رهایی از زندان چی بود؟امید
اگه دقت کنی اندی وقتی از زندان فرار میکنه کتاب انجیل رو همراه خودش میبره
می دونم که نه من حرف شمارو میپذیرم نه شما حرف منو پس بیخیال داستان بشیم بهتره. یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، هادی... ، Justice Bringer ، ضحی رحمانی
۲:۰۶, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲:۰۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #64
آواتار
در این چند هزارسال چیزی که باعث شد شیطان ادامه بده غرورش بود نه امیدش

یک چیزی که از اینسپشن در اوردم اینه که

امید شیطانی=تسویف

تسویف یعنی به تاخیر انداختن توبه تا دم مرگ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، عبدالرحیم ، جواد مخبریان
۲:۲۶, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۲۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #65

سلام!

یک چند وقتیه درگیر مسائلی هستم اینترنت رو ترک کردم نشستم فوق خرخونیBig Grin!
دیشب واسه رفع خستگی زدم تو فیلم های ناب عتیقه قدیمی و فیلم رستگاری در شاوشنک رو برای چندمین بار دیدم و بسی لذت بردم از این شاهکار!
بعدش در مورد فیلم یکم تو اینترتر کمی جستجو کردم نقد های خوبی در موردش بود و خوندم اما دو تا نقد هم دیدم که نصفه شبی بسی خاطرامان را منبسط نمود!
یکیش تو تالار سینما سنتر بود که رمزگشای اعظم سینما که وقت گرانبهاشون رو برای آگاهی ما تلف می کنند همین پست 51 رو اونجا هم گذاشته بود بنده خدا نمی دونست من اونجا هم خیلی وقته عضوم می خواستم جواب بدم اما گفتم گناه داره اونجا غریبه خوب نیست مهمونا رو اذیت کنیم!
اما لینگ دیگری این لینک بود مربوط به خبرگزاری ارزشی میهنمون یعنی مشرق نیوز! که من حاضرم پست 51 رو قبول کنم اما این رو نه! اما نکته جالب شباهت بسیار عمیق بین این دو رمز گشایی بود! (افعال معکوس)
حالا که بین علما چنین اختلافات بزرگی که الان ذکر می کنم، افتاده چه کار کنیم؟؟
اما تفاوت:

شخصیت******************* رمز گشایی دوست عزیزمون************رمز گشایی مشرق نیوز
______________********_______________________*******_________________________
اندی دوفرین****************نماد شیطان رجیم (ل ع)************* نماد حضرت موسی (علیه السلام)***(شباهت رو دارید؟)
نورتون ********************* نماد خـــــــــدا (علیه السلام)******************** نماد فرعون (ل ع)

این دو تا که شاخص و کلیدی بود رو گفتم! دیگه حال ندارم در مورد بیش مثل مجرای فاضلاب و سرزمین موعود و رد و زندان و اینها مقایسه انجام بدم خودتون برید جفتش رو بخونید! تازه نقد های عالمانه ی دیگری هم از مشرق نیوز هست که باید مثل فیلم های طنز چند نفره اون رو خوند تا لذت بیشتری ازش برد!

اما یک توصیه هم به دوستمون IMAM12؛ عزیز دلم آب در هاون مکوب! از نظر دوستان شما همون مریض دلانی (post1#) هستید که حقیقت وحی شده به اونها رو نمی فهمید پس بیخیال! فقط من موندم باید کدوم حقیقت رو قبول کنیم! آخر اندی شیطانه یا حضرت موسی؟ نورتون خداست یا فرعونه؟ آخه بدجور هم متضادند! همش تقصیره این پارازیت هاست که سیگنال های وحی رو قاطی پاتی کردهBig Grin!
من:[تصویر: r%20(40).gif] X:[تصویر: 167.gif]/ ادمین: [تصویر: 210.gif]/مشرق:[تصویر: 375619_v6n95k.gif] /ایج پزشکزاد:[تصویر: (1).gif]

خدانگهدار!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، captaincharisma
۲:۳۹, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۳:۴۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #66
آواتار
یطوری گفتی این بنده خدا!!

شما جواب اگر داشته باشی که جواب میدی

برخورد های عشیره ای مربوط به دوران قبل از اسلامه که هنوز مونده در برخی نقاط! (گناه داره!!! دقیقا صحبت های .....)

شما در مورد صحبت مشرق نیوز از خودش بپرس

الان مثلا تناقض پیدا کردی؟

ما هم باورمون شد شما بعد این همه مدت آنلاین شدی و قبلش اصلا نبودی!

جز مسخره بازی و انکار و تکذیب اگر صحبتی داشتی خوشحال میشم بشنوم جناب

ولی مثل اینکه خیلی ناراحت شدی از بعضی صحبت ها در این تاپیک و مجبور شدی بیای

اما توجه بنمائید که اگر من چوب تو لونه زنبور کردم لباس مخصوص زنبوردارا رو هم تنم کردم (برای افرادی که میگن چوب تو لونه زنبور نکن)

======

نماد خـــــــــدا (علیه السلام)!!!

راستی اگر این ارسال رو دیدی اینم جواب بده

خدا خودش سلامه

کسی بهش سلام نمیده

فرق بنده خدا با خدا در همینه دقیقا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۲:۴۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #67
آواتار
این همه بحث کردین یکی محض رضای خدا تیتر اشتباه تاپیک رو تغییر ندادهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲:۴۷, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #68
آواتار
(۴/بهمن/۹۲ ۲:۴۵)anti نوشته است:  این همه بحث کردین یکی محض رضای خدا تیتر اشتباه تاپیک رو تغییر ندادهBig Grin

ما درون را بنگریم و حال را - نی برون را بنگریم و قال را Cool

با محتواش مشکلی نبود؟

بهترین ترجمه ای که پیدا کردم این بود و روش فکر شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۲:۴۹, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #69
آواتار
عبدالرحمن جون ، بذار اول ما رو به راه بیاری ، بعد به صادرات تفکر ارزشیت ادامه بده!!!Blush

کامنت یارو نیگا که زیره پست شما گذاشته:

نقل قول:من کاری به درست یا غلطش ندارم .بالفرض اگرم درست باشه اگر شما نمیومدی اینارو تشریح کنی حتی به ذهن من خطور نمی کرد پس میشه به من بگی وقتی من به حالت عادی متوجه این نماد ها نمیشم چه فایده ای برا اونا داره.اتفاقا کسانی که اینجوری بسطش میدن فک کنم نتیجه عکس بده

چرا بعضی ها می خوان بزور از چیزی لذت نبرن[تصویر: 33.gif]

نیگا کن ، داری یه کاری می کنی که تاپیکه ، ( تو رو خدا آبرو داری کنید، مردم ما رو می بینند2
رو احداث کنم هااااااااااااHappyHappy

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer ، SAViOR
۲:۵۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #70
آواتار
یارو چیه بنده خدا اسم داره!!!

زبان هنر همینه که پیام ها یا به چشم نمیان یا بسختی به چشم میان

ولی اثرش رو شما به تدریج میبینی

همین کمیک های بت من و سوپرمن که چند نسل قبل به خورد کودکان و نوجوانان آمریکایی داده میشد الان شده فیلم

خوراک فکری که قراره بهشون داده بشه اینه

خوراک فکری هم تفکراتیه که در ایران بهش بها داده نمیشه و اجازه میدن کارتون یوگی پخش بشه ولی اونجا مو رو از ماست میکشن

با چند بار دیدن این جور فیلم ها تفکر شما عوض میشه

حداقلش اینه که دچار تشکیک میشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا