کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندر احوالاتــــ من و تالار ...
۱۲:۳۹, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۰:۳۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
.
[تصویر: 81456504639948755461.png]

[تصویر: 11157633718430464662.png]

با توجه به استقبال دوستان از مجموعه طنزهای " اندر احوالات من و تالار "

تصمیـــم گرفتـــم تاپیـــک مجــزایی رو بــرای ایــن موضــــوع ایـجاد کنـــم.

امیـدوارم مورد توجـه دوستان عزیــز قرار بگیره.

قوانین تاپیک :

[تصویر: 4.gif] هــــرگونه توهین و تمسخر و استفاده از کلمات و عبارات نامناسب ممنوع است.

[تصویر: 4.gif] مطالبی که قرار میدهید حتی الامکان در قالب تصویر و ترول و مرتبط با تالار باشد.

[تصویر: 4.gif] انـــجام هـــرگونـــه شــوخی و کل کل بیـــن آقایــان و خانــم ها ممنـــــوع اســـت!

[تصویر: 4.gif] درصورت مشاهده هــرگونه پست خلاف قوانیـــن ، از دکمه گزارش استفاده کنید.

[تصویر: 4.gif] در صورت همکاری نکردن در امــر نظارت ، متاسفانه موضـــوع بسته خواهد شد.

ادامه دارد ...

[تصویر: 62090469347603422337.gif]

.اا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، sagheb ، Tolou ، پرنیان ، حسن.س. ، revenger ، مرهم ، Ali#59 ، آلاله ، هادی... ، Night_World ، رضوانه ، انتصـار ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، ترنم ، ضحی ، مجید املشی ، میلاد.م ، محب الزهرا ، Bahar ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، یاســین ، صهبا ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، سیمرغ ، azade ، ali0077 ، سدرة المنتهی ، مصباح ، هانا ، فدايي ولايت ، بیداری اندیشه ، Fatemeee ، عبدالرحیم ، رهگذر. ، منادی حق ، حسن عزتي ، MohammadMeraj ، m1374b ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، neyestan23 ، fatemeh ، help me ، Justice Bringer ، Hadith ، mahdy30na ، مکیال ، ANTI satan ، N.Mahdavian ، fafa* ، m.hossein ، SARV ، آیات ، وحید110 ، لبخند خدا ، علمدار133 ، boghz ، *ریحانه* ، مجتبی110 ، Just God ، ساقی ، bi-ehsaas ، soora ، mohamad ، magnolia ، amirhq21 ، میرزا احمد ، اولولالباب ، MohammadSadra ، ساجد ، hessam ، fiftynine ، mahpare

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۳۳, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
بسم الله

سلام

[تصویر: 05409562791615568424.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، neyestan23 ، آیلار ، Havbb 110 ، سدرة المنتهی ، یاســین ، fiftynine ، Ali#59 ، ali0077 ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، azade ، sarallah ، السا ، وحید110 ، Aryha ، m1374b ، SAViOR ، أین المنتظر ، فاطمه خانم ، شیدا ، مجنون العباس ، صهبا ، help me ، rezamohammadi ، مجید املشی ، انتصـار ، اولولالباب ، zahra11 ، سیمرغ ، Bahar ، N.Mahdavian ، fafa* ، kh-MAHDI ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin ، آیات ، هانا ، ilidin ، رمز شب ، مهسا110
۳:۵۴, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۳:۳۳)ضحی نوشته است:  بسم الله

سلام

[تصویر: 05409562791615568424.jpg]

یه نکته حساس
برادر عبد الرحمن که همیشه چراغ خواموش انلاین هستین شما از کجا حضورشون میشید؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، یاســین ، Ali#59 ، ali0077 ، سید ابراهیم ، السا ، وحید110 ، m1374b ، SAViOR ، أین المنتظر ، شیدا ، مجنون العباس ، صهبا ، rezamohammadi ، انتصـار ، fafa* ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin
۳:۵۹, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
یه نکته تستی بهتون یاد بدم برای اینکه ببینید هستم یا نه

من چون کاربر دائم السپاسی هستم Cool برید آخرین ارسالا رو ببینید

اگر سپاس خورده بود یعنی هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، ضحی ، یاســین ، Ali#59 ، ali0077 ، azade ، السا ، وحید110 ، مجید املشی ، Aryha ، neyestan23 ، m1374b ، SAViOR ، أین المنتظر ، شیدا ، مجنون العباس ، صهبا ، درست پسند ، آیلار ، انتصـار ، fafa* ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin ، هانا ، سرباز منتظر
۲۳:۳۰, ۱۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۱:۲۱ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #44

سلام خدمت جنگجویان سایبری Big Grin

موضوع :تاپیک خنده حلال و گذر زمان.... (مجوز های لازم گرفته شده--درست پسند،بیداری اندیشه)

هر کی ناراحت شد بی رودرواسی بگه، حذفش می کنم!

تقدیم شما :

[تصویر: pa8jchh3pezaqp5l7vx9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Ali#59 ، neyestan23 ، وحید110 ، Havbb 110 ، السا ، Night_World ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، Aryha ، SAViOR ، صهبا ، أین المنتظر ، درست پسند ، شهیدطیبه واعظی ، آیلار ، rezamohammadi ، fatemeh-55 ، انتصـار ، ضحی ، sarallah ، ali0077 ، help me ، اولولالباب ، m1374b ، سیمرغ ، azade ، Bahar ، fafa* ، kh-MAHDI ، علمدار133 ، yamin ، fiftynine ، هانا
۰:۱۱, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۰:۱۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #45
آواتار
.
.
.
.
.
.
.
وقتی که یه کاربر توی سایت تاپیک یا پست سیاسی! میزنه!!!

حالت مدیران نسبت به اون شخصCoolBig Grin
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[تصویر: Siasi_post_1.jpg]
!
!
Blush
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
وقتی اون کابر دوباره به سایت برمیگرده!(بعد از تحمل شکنجه!Big Grin)

[تصویر: slidermihangame256.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Night_World ، پرنیان ، ELENOR ، شیدا ، سدرة المنتهی ، Havbb 110 ، السا ، Aryha ، neyestan23 ، SAViOR ، Mohammad Trust ، وحید110 ، صهبا ، أین المنتظر ، soshiant ، شهیدطیبه واعظی ، مرغ باغ ملکوت ، Hadith ، آیلار ، rezamohammadi ، fatemeh-55 ، مجید املشی ، انتصـار ، سید ابراهیم ، ضحی ، Ali#59 ، reyhaneh.sh ، sarallah ، ali0077 ، help me ، حسن عزتي ، سیمرغ ، m1374b ، منادی حق ، zahra11 ، azade ، Bahar ، N.Mahdavian ، fafa* ، kh-MAHDI ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin ، هانا ، ilidin ، یاســین ، رمز شب ، aaaaa ، عشقم کربلا ، soora ، Eve ، مهسا110
۲:۵۲, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۳:۰۳ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #46
آواتار
Cool[تصویر: 78086360959340094059.jpg]اگر تصویر باز نشداینم لینک

اینم مجوز رسمی :
غریب در پیام خصوصی نوشته است نوشته است:سلام .حضور دارید تو تالار؟

Blushحاصل دوازده ساعت کار و تلاش بی وقفه.
لینک

اجازه میدید رو نمایی شه؟
عبدالرحمن در پیام خصوصی نوشته است:سلام

اووووووووووووه

من گفتم الان میخواید نامه اعمالمو بهم نشون بدید

اشکال نداره جالب بود

همین مکالمه رو هم بزارید ملت بخندن

راضیم

کاری از ستاد شفاف سازی تالار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، neyestan23 ، مجید املشی ، ضحی ، help me ، شیدا ، Ali#59 ، rezamohammadi ، السا ، ali0077 ، m1374b ، Aryha ، azade ، fafa* ، yamin
۱۵:۴۱, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
به نام خدا
دوستان قبلاً هم عرض کردم این تاپیک جای بحث و کل کل نیست.
اگه مطلب یا سوژه طنز و یا حتی انتقادی از تالار دارید میتونید اینجا در قالب عکس و یا ترول قرار بدید.
ظاهراً تعدادی از عزیزان اینجا رو با چت روم اشتباه گرفتن Big Grin
از ناظر محترم بخش خواهش میکنم پستهای بی ارتباط با موضوع رو پاک کنند.
در ضمن قوانین مربوط به تاپیک به پست اول اضافه شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Hadith ، مرهم ، وحید110 ، ضحی ، Havbb 110 ، صهبا ، سید ابراهیم ، ali0077 ، help me ، حسن عزتي ، سیمرغ ، شیدا ، یاســین ، Night_World ، محب الزهرا ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، أین المنتظر ، انتصـار ، السا ، azade ، m1374b ، Bahar ، fafa* ، علمدار133 ، yamin
۰:۴۳, ۱۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۰:۴۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #48
آواتار
دوستان گرامی
موضوع رو باز می کنم .
شما که کاربرهای خوبی هستید و قوانین رو می شناسید .
یک لطفی بفرمایید اذیت نکنید بگذارید این موضوع باز بماند .
آفرین !

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، revenger ، SAViOR ، یاســین ، سیمرغ ، رضوانه ، أین المنتظر ، help me ، Havbb 110 ، ali0077 ، zahra11 ، السا ، عبدالرحمن ، ضحی ، Aryha ، azade ، صهبا ، m1374b ، N.Mahdavian ، fafa* ، yamin ، مهسا110
۱:۵۰, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
خدایا پناه بر تو یه عبــدالرحمن دیگه کم داشتیم که اومد ! عبدالرحمن بیا دادش دوقلوتو تحویل بگیر!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، السا ، SAViOR ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، ضحی ، سیمرغ ، m1374b ، fafa* ، kh-MAHDI ، ali0077
۱:۵۷, ۱۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۱:۵۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #50

(شعر از احمد ظاهر)

خال به کنج لب يکی، طُرۀ مشک فام دو
وای به حال مرغ دل، دانه يکی و دام دو .

محتسب است و شيخ و من، صحبت عشق در ميان
از چه کنم مجابشان؟ پخته يکی و خام دو
.
از رخ و زلفت ای صنم روز من است همچو شب
وای به روزگار من، روز يکی و عبدالرحمن دو!!!!

آقا از عبدالرحمن مینالیدید خبر ندارید داداش دوقلوش هم اومد...

عبدالرحمن شماره ی یک:
http://forum.bidari-andishe.ir/user-9713.html

عبدالرحمن شماره دو:
http://forum.bidari-andishe.ir/user-12047.html

Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، السا ، zahra11 ، neyestan23 ، SAViOR ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، مجنون العباس ، Ali#59 ، شیدا ، help me ، ضحی ، سیمرغ ، azade ، صهبا ، m1374b ، N.Mahdavian ، fafa* ، علمدار133 ، اولولالباب ، ali0077 ، yamin ، fiftynine ، رمز شب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا