کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۱۶:۴۴, ۱۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۵:۴۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

تو این تاپیک قصد دارم چیزایی که از تحلیل ها و نظرات خوب کاربرای تالار، از تحلیلای اساتید بزرگوار (استاد عباسی، شاه حسینی، بلخاری، طالب زاده، رائفی پور و ...) یاد گرفتم و تجربیات و اطلاعاتی که به شخصه در مورد بررسی فیلمای هالییود به دست آوردم رو با شما دوستان به اشتراک بذارم.

و بسیار خوشحال میشم که در مباحث شرکت کنید و نظرات خودتون (مخصوصا نظرات مخالف) رو بیان کنید.

تاپیک شامل تحلیل فیلم های هالیوود، کلیپ ها و خلاصه ای از نظرات خوب (از نظر بنده) دوستان در تاپیک های مختلف تالار خواهد بود. و به احتمال زیاد دید شما رو نسبت به فیلمای هالیوود و ساختار هالیوود عوض میکنه.

هدف از ایجاد این تاپیک هم، درست کردن تاپیکی مرجع هست برای دوستانی که دنبال بیدار شدن اندیشه و ذهنشون هستن و ارائۀ چکیده و خلاصه ای از مباحث مهمی (باز هم از نظر بنده!) که در تالار پیرامون فیلمای هالیوود شکل گرفته برای اون دسته از دوستانی که حوصله و وقت خووندن صفحات بیشمار مطالب دوستان دیگه رو ندارن.

*به دلیل اینکه ممکنه بعضی دوستان فکر کنن این تاپیک فقط پیرامون تحلیل فیلم Ted (ارسال #1) هست. این ارسال (ارسال اول) با اضافه شدن ارسال های جدید (از طرف حقیر) ویرایش میشه*

در آخر هم باید بگم :

بنده زیاد کلمات قلمه سلمبه و اصطلاحات سینما رو بلد نیستم (هرچند سر درآوردن ازشون تو عصری که داریم زندگی می کنیم کار سختی نیست! البته بعضی وقتا لازمه برای بالا بردن قدرت تحلیل از بعضیاشون سر در آورد!) و ترجیح هم میدم که بلد نباشم و مطالب رو به زبون خودمونی بیان کنم. چون تجربه هم ثابت کرده که این روش خیلی بهتر جواب میده
.

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

تحلیل فیلم Ted (ارسال #1)

کلیپ تحلیل دکتر حسن عباسی از فیلم کنستانتین (ارسال #5)

تحلیل فیلم کنستانتین؛ نکات اضافه شده به تحلیل دکتر عباسی (ارسال #6)

تحلیل کاراکتر Bane در فیلم شوالیۀ تاریکی برمیخیزد (ارسال #12)

زندان از دیدگاه هالیوود (ارسال #35)

بزودی ...

تحلیل تقریباً کامل 3گانۀ بتمن (آغاز بتمن، شوالیه تاریکی، شوالیه تاریکی برمیخیزد) و مقایسۀ این 3گانه با انیمیشن مگامایند

تحلیل فیلم Life of Pi

تحلیل فیلم Rango +خلاصۀ مطالب دوستان از تاپیکای مربوطه

تحلیل فیلم The Shawshank Redemption +خلاصۀ مطالب دوستان از تاپیک مربوطه

...

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

تحلیل فیلم Ted

سلام،

اصلا از مقدمه های توی این تحلیلای فیلما خوشم نمیاد ... واسه همین بی مقدمه میریم سَر اصل مطلب ... فقط مجبورم واسه کسایی که فیلم رو ندیدن خلاصۀ داستانشو بنویسم

فیلم کمدی (بخوانید مستهجن!) Ted محصول 2012، با فروش 500 میلیون دلار (یعنی کاملا موفق) ... از محصولات کمپانیه Universal

*برطبق مشاهدات، از وظایف کمپانی Universal در هالیوود صادرات Lifestyle هست ولی گهگاه فیلم متفاوت (مختص شیطان) هم میسازه (مثلا Hell boy)
.

[تصویر: Ted_poster.jpg]

داستان فیلم:

یه پسر بچه به اسم جان بــِـنــِـت تو شهر بوستن آمریکا تو سال 1985
تو شب کریسمس آرزو میکنه که عروسکش بتونه باهاش حرف بزنه
تا باهم تا ابد دوست بمونن (چون هیچ دوستی نداره) ...و فرداش
می بینه که عروسکش زنده شده ... و داستان فیلم میاد 30 سال بعد
در حال حاضر، که اون پسر بچه 35 سالش شده و هنوز با اون خرس
دوسته و 4 ساله که با یه دختر هم دوست شده. و قراره که اتفاقات
فی مابین تو فیلم نشون داده بشه.

.

.

مینی (mini) تحلیل
:

Ted (شخصیت اصلی فیلم) = شیطان / ابلیس / لوسیفر (تعجب نکنید، یه خرس هم میتونه ابلیس بشه تو هالیوود)

John Bennett (جان بنت) = نماد بشریت (تو اکثر فیلمای شیطانی ، اسم John به چشم میاد)

اثبات ادعا در ادامه ...

موضوعاتی که تو فیلم به چشم میاد :

یاد آوری ماجرای 11 سپتامبر و چسبوندن این ماجرا به اعراب (در جای دیگه ای از فیلم البته)

[تصویر: 9_11.jpg]

توهین به ایران (یه جورایی 11 سپتامبر رو میچسبونن به ایران و البته توهین درباره دیپورت شدن دوست پسر ایرانی این خانوم، اگه توهین حساب بشه!!!)

[تصویر: Iran_1.jpg]

دفاع از همجنسگرایی و تبلیغش

[تصویر: Homosexuality.jpg]

مظلوم نمایی برای یهودیت (صهیونیزم) [چند جای فیلم؛ نه فقط اینجا، تو تصویر پایین]

[تصویر: Jewish_Kids.jpg]

توهین و تمسخر حضرت عیسی (علیه السلام) [پیامبر اولوالعزم؛ خیلی وقتا یادمون میره بقیه پیامبرا هم از
طرف خدا اومدن و مسلمون بودن و پیامبر ما مسلمونا هم حساب میشن و باید برای اونا هم غیرتی بشیم مثه
غیرتی شدنمون برا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)]

[تصویر: Insulting_Jesus.jpg]

در اینجا کاراکتر Ted با لحنی طعنه آمیز و مسخره (برعکس اعمالش تو فیلم، جوریکه یعنی بهش اعتقاد نداره) ...
میگه « هیچوقت تنها نیستی، وقتی مسیح باهاته »

[تصویر: Christ_with_You.jpg]

ترغیب مخاطب به مصرف مواد مخدر

[تصویر: Drug.jpg]

تمسخر ازدواج و کلیسا و مسیحیت (شخصی که جای کشیش ایستاده بازیگر قدیمیه سینماست و در حال گفتن اراجیفش هست)

[تصویر: Marriage_revised.jpg]

.

.

.

ولی بحث اصلی اینجاست، در این دیالوگ ها و این سکانس !
اتفاقی میفته که نماد و سمبول هست و چنتا دیالوگ بسیار مهم هم داریم از زبون شخصیت اصلی، Ted

بازم برای درک بهتر دوستانی که فیلم رو ندیدن باید این تیکه از فیلم رو تعریف کنم...

جان با دوست دخترش بهم زدن و بهر نحو Ted رو مقصر میدونه
(چون دوست دخترش بهش میگه که با Ted نگرده ولی جان اسیر وسوسۀ Ted میشه زیر قولش میزنه) ...
حالا جان اومده تو یه مسافرخونه (Motel). و تِد میاد پیشش تا باهاش صحبت کنه. بحثشون بالا میگیره ...
و تِد این چند دیالوگ بسیار مهم رو میگه :

1
. « تو منو سرزنش میکنی، بخاطر کاری که خودت با خودت کردی (پس منو سرزنش نکن!) »

[تصویر: Did_to_Yourself.jpg]

2. « من دست و پاتو نبستم ببرمت به اون پارتی (مجبورت نکردم! و تسلطی روی تو نداشتم!) »

[تصویر: Did_notTie_you_Up.jpg]

3. « این انتخاب خودت بود (من فقط دعوتت کردم و تو خودت قبول کردی!) »

[تصویر: Thats_your_Choice.jpg]

حالا ازتون میخوام که این آیه از قرآن رو بخونید: ابراهیم / 22

وَ قَالَ الشَّیْطَانُ لَمَّا قُضِیَ الأَمْرُ إِنَّ اللّهَ وَعَدَکُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَ وَعَدتُّکُمْ فَأَخْلَفْتُکُمْ
وَ مَا کَانَ لِیَ عَلَیْکُم مِّن سُلْطَانٍ إِلاَّ أَن دَعَوْتُکُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِی فَلاَ تَلُومُونِی وَ لُومُواْ أَنفُسَکُم

مَّا أَنَاْ بِمُصْرِخِکُمْ وَ مَا أَنتُمْ بِمُصْرِخِیَّ إِنِّی کَفَرْتُ بِمَآ أَشْرَکْتُمُونِ مِن قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمِینَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ

و آن گاه که کار گزارده شود (قیامت برپا گردد) شیطان گوید:
بی گمان خدا به شما وعده درست داد و من به شما وعده دادم و خلف وعده کردم و
برای من هیچ تسلطی بر شما نبود جز این که دعوتتان کردم
و مرا اجابت کردید.
بنابراین مرا سرزنش نکنید و خودتان را سرزنش کنید،
نه من فریاد رس شما هستم و نه شما فریاد رس من.
من [امروز] این را که پیشتر مرا شریک [خدا در اطاعت] قرار می دادید
انکار و محکوم می کنم. بی تردید ستمکاران برایشان عذابی دردآور است.

×××××××××

فقط خدا میدونه که اینا رو از دوستای شیطانشون (شیاطین من الجن) پرسیدن ... یا رفتن خودشون قرآن خوندن !!!

البته با سابقه ای که از یهود (صهیونیزم) داریم ، خیلیاشون از خیلی از ماها به قرآن مسلط ترن (پس اصلا بعید نیست که کار خودشون تنها باشه) !!!

رفرنس برای جملۀ دوم : سخنرانی استاد رائفی پور - هفت وادی ظهور - دانشگاه فردوسی مشهد

×××××××××

این نکته رو باید اضافه کنم که از اِلمان هایی که برای کاراکتر ابلیس در هالیوود قرار میدن، زن بارگی این کاراکتر هست و اینکه معمولا عاشق یک فاحشه میشه یا اینکه در مواردی فرزند یک فاحشه نشون داده میشه !!! (که دقیقاً همون تهمتایی هست که صهیونیستا به حضرت مسیح (علیه السلام) میزنن) ! یعنی یه جورایی بین لوسیفر و مسیح میخوان ارتباط برقرار کنن.

که از قرار دادن تصاویر این فیلم در رابطه با این موارد معذوریم !

.

.

.

بعد از این دیالوگ ها ماجرا به دعوا کشیده میشه و یه حرکت نمادین در چند Frame / فریم انجام میگیره !

Ted کِشوی کنار تخت رو باز میکنه و از داخل اون Holy Bible رو برمیداره و به سمت John پرتاب میکنه!

[تصویر: Throwing_Holy_Bible.jpg]

نماد دیگه ای که تو فیلم هست ... ترس این 2 شخصیت یعنی Ted و John از رعد (Thunder) هست.

[تصویر: Thunder.jpg]

دوستانی که با اساطیر یونان آشنا هستن میدونن که رعد و برق نماد خدای زئوس (Zeus)، خدای خدایان هست ... که البته در اساطیر خود زئوس هم نماد خداس! یعنی نماد الله که ما بهش اعتقاد داریم.

اگه بخوام یه خورده واضح تر و ساده تر توضیح بدم اساطیر یونان رو ماجراش ازین قراره:

خدایان زیادی تو اساطیر یونان وجود دارن که اکثر سمبول ها و نماد های شیطانی در اونها یا در داستان های اونا نهفته. مثلا پرومتئوس که ماجراش بسیار شبیه به ماجرای ابلیس هست. یا هرمس که نمادش رو ما توی تصویر بافومت می بینیم یا پان که خدایی نیمه انسان نیمه حیوان هست و میدونیم که در فرهنگ غرب اجنه و شیاطین رو نیمه انسان نیمه حیوان تصویر میکنن یا دیونیسوس که کاشف شراب هست (خدای شراب و حاصلخیزی) و ما مسلمونا داریم که اولین کسی که شراب رو کشف کرد خود ابلیس بود (در زمان حضرت نوح [ع]) و بسیاری از خدایان دیگۀ یونانی که وقتی بررسی میکنیم می بینیم که در حال حاضر تو مجامع مخفی پرستش میشن !!!
ولی تو اساطیر یونان تنها 1 خدا بر بقیه غالب هست بنام زئوس که رییس خدایان هست. اونم از قضا وقتی بررسی کنید می بینید کاراکتری بی رحم و کلا کاراکتر ناراحتی داره (دقیقا کاراکتری که هالیوود از خدا نشون میده).
*یعنی بصورت خیلی ساده بخوایم بگیم ، 1 خدا وجود داره و چندین و چند شیطان ... که این چندین و چند شیطان هم تصاویر خود ابلیس ملعون هستن.
(انگار که ماجرای ابلیس و نمادهای مربوط بهش رو تیکه تیکه کنن و داخل چند کاراکتر قرار بدن؛ بعداً باهم خواهیم دید که تو فیلمای هالیوود هم این سنت رو برقرار کردن).

[تصویر: JupiterZeus.gif]

در قرآن رعد و برق از آیات الهی در طبیعت هست.
و تو یکی از آیه ها که من سرچ کردم از رعد و برق بعنوان نشانۀ "ترس" و همچنین "امید" یاد شده.
چند وقت پیش هم داشتم مطالب مربوط به آخرالزمان رو میخوندم، فهمیدم که ابر خشمگین (دارای رعد و برق)
مرتبط با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست (گفتم شاید ...) !!!

اینکه چطور گفتم، John نماد بشریت هست رو از تحلیل دکتر عباسی از فیلم کنستانتین Constantine گرفتم !!!

.

.

.

امیدوارم که خسته کننده نبوده باشه .

.

.

To Be Continued
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، khademolmahdi ، Admirer ، منادی حق ، A-D-M ، Aryha ، rastin ، محب الزهرا ، arman mohseny ، عدالت ، حفیظ ، ilidin ، ضحی ، عبدالرحیم ، میثاق ، DRiVeR ، سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، 313flowers ، kh-MAHDI ، مهدی2012 ، fiftynine ، aleerz ، *مهاجر* ، ztb ، انديشه نو ، bahman6307 ، كارمند پيمانی ، miafarrow ، مجید املشی ، بچه شیعه ، سرباز سید علی ، سرباز منتظر ، اولولالباب ، ali0077 ، aybeniz ، Ramin_Ghn ، mohammadhadi ، خیبر110 ، The Truth ، hesam110 ، Mitsonary ، AFG Shia ، اکرم شعبانزاده ، Reza71 ، SAViOR ، ats ، یاس مهدی ، viana ، مهربان ، medad.sefid ، شاهد ، آلاله ، ln50505 ، خادمة الزهرا ، goodfriend ، غربت تشیع ، keyvan-rostamy ، mahdy30na ، mr.sedjavadezaz ، PWLG ، melanie2222 ، عبدالرحمن ، bagheri4 ، meisamtiger ، sadegh313 ، mohammad reza ، آدم ، hamediran ، pure ، Seyed Mohsen ، fatemeh-55 ، قاتل مرگ ، A.E ، میم.حسین.الف ، سرباز ولایت

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۶, ۲۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #121
آواتار
(۲۴/دی/۹۲ ۱۰:۳۶)HisKight نوشته است:  تحلیل سه گانه ی بتمن به کجا رسید ؟؟؟؟؟!!!!

من همچنان منتظرم ...!

سلام دوست عزیز، متأسفانه بنده یه قولی دادم که توش موندم ... یعنی الان یه سری تحلیلا هستش (تحلیل همین شوالیه تاریکی ، سریال بازی تاج و تخت و ...) که درست کردنش بصورت تاپیک (جدا کردن تصاویر و ...) خیلی زمان بر هست ! و تو این فکر هستم که تبدیل بشه به سریال ! که اینم کار بسیار زمابری هست اگه بخواد تک نفره انجام بشه. لذا فعلا توی ی حالت ی لنگ در هوا موندم !

اگه میخواین توی پیام خصوصی براتون توضیح بدم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh313 ، عبدالرحمن ، Ali#59
۲۰:۳۰, ۲۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #122
آواتار
واقعا دستتون درد نکنه. من درک میکنم چقدر زحمت کشیدید برای این ارسال ها. کار سختی هست تحلیل و پیدا کردن تصویر و آوردن منبع و ....

شخصا اگه خودم میخاستم ارسال کنم این کارو نمیکردم چون حوصله میخاد و خوشبختانه شما زحمت کشیدید و حوصله به خرج دادید اینا رو نوشتید و کارتون قابل تقدیرهWink

اگه تحلیل بتمن رو هم بزارید که شاهکار فرمودید. ولی نزارید هم چیزی از ارزش هاتون کم نمیشهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، Ali#59 ، melanie2222
۲۲:۰۰, ۲۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #123
آواتار
ممنون. والا تو فکر اینم که اینا رو تبدیل کنم به کلیپی چیزی ... ولی این بتمن رو تو تاپیک هم باید بذارم تحلیلش رو.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Ali#59 ، sadegh313 ، Aryha ، مصطفي مازح7610
۲۲:۲۲, ۲۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #124
آواتار
یه پیشنهاد دیگه دارم برای مهدی

فیلم ها رو مثل همون ارسال اول بصورت کلی تحلیل کنه نه دونه دونه

مثل همین کاری که کردیم

مثلا شیطان در رستگاری تیم رابینزه

در بت من .....

در دکتر پارناسوس .....

و .....

اینطوری شمای بهتری به بیننده داده میشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Justice Bringer ، sadegh313 ، مصطفي مازح7610
۱:۳۲, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #125
آواتار
خب نظرم اینه در 10 20 تا فیلم بیاییم شبیه سازی کنیم

نقش ابلیس،انسان،خدا!!!،دنیا و چیزای دیگه رو بزاریم کنار هم

اینطوری بجای اینکه به مخاطب ماهی بدیم ماهیگیری یاد میدیم

خودش یاد میگیره رمز فیلم های سرگرم کننده هالیوود رو چطور دربیاره

البته مثل همیشه این کارا زمان بره!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، Justice Bringer ، PWLG ، مصطفي مازح7610
۹:۳۳, ۲۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۲ ۱۰:۰۷ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #126
آواتار
(۳۰/خرداد/۹۲ ۱۴:۰۸)aleerz نوشته است:  سلام...

تنها نکته ای که باقی میمونه شخصیت (میراندا تیت)...هست .
طبق این تحلیل مصداقی...هیچ مصداقی برای این شخصیت نمیشه پیدا کرد...

به غیر از این فیلم ها فیلم های شیطانی دیگه هم هستن..که نیازمند تحلیلن ..مث فصل جادوگر(season of the witch) دانستن(knowing) افسانه جادوگر(انگلیسیش یادم نیس) و....کلا اکثر فیلمای نیکلاس کیج..

دقیقاً!نیکلاس کیج که خودشو عروسک خیمه شب بازی ثابت این فیلمها کرده .یعنی بیشترین و تابلو ترین نمونه های چنین فیلمهایی در کارنامه ی اون موج میزنه

(۲۴/دی/۹۲ ۲۰:۳۰)sadegh313 نوشته است:  واقعا دستتون درد نکنه. من درک میکنم چقدر زحمت کشیدید برای این ارسال ها. کار سختی هست تحلیل و پیدا کردن تصویر و آوردن منبع و ....

شخصا اگه خودم میخاستم ارسال کنم این کارو نمیکردم چون حوصله میخاد و خوشبختانه شما زحمت کشیدید و حوصله به خرج دادید اینا رو نوشتید و کارتون قابل تقدیرهWink

اگه تحلیل بتمن رو هم بزارید که شاهکار فرمودید. ولی نزارید هم چیزی از ارزش هاتون کم نمیشهBig Grin
دقیقا ً چیزی که موقع خوندن این مطلب و خیلی مطالب مشابه به ذهن منم میاد.اجرشون با خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610 ، عبدالرحمن ، sadegh313 ، Justice Bringer
۹:۵۴, ۲۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #127
آواتار
سلام
دستت درد نكنه مهدي جان خيلي خوب پيشرفت كردي. ذهنت خلاقه و موارد رو خوب موشكافي ميكني. به نظر من يه جاهايي رو بيشتر بايد دنبال دلايل قانع كننده باشي ولي از اون تحليلهاي اولت كه جاي ديگه انجام ميدادي خيلي خيلي بهتر شدي.
منتظرم يه برنامه تو صداوسيما بسازي به اسم تحليل فيلمهاي شيطاني هاليوود اثر مييتييي!!!
آقا اون چند تا فيلم رو هم ببين تو همين تاپيك يه حرفي ازش بزن داداش...
فيلم The Escape Plan
فيلم The Man Of Steel
و چند تا ديگه كه تو پ خ برات ميفرستم..ممنون...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer
۱۰:۰۵, ۲۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #128
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۲ ۰:۳۷)MaTeY نوشته است:  اون موضوع قیامت رو فقط در حد تئوری مطرح کردم ... عرض کردم خدمتتون که بنده هنوز به مصداق واضحی بر نخوردم در مورد اون کاراکتر ! یه ذره هم شما کمک کنید که به تحلیل کامل شخصیتا و فیلم پی ببریم !

ضمن اینکه در نظر داشته باشین، شیطان پرستان [اینجوری که تو فیلماشون نشون میدن] در این اندیشه هستن که ابلیس رو از تقدیرش فراری بدن. یعنی تقدیرش که شکست و مرگ هست رو عوض کنن. پس اصلا دور از ذهن نیست که بخوان فکر کنن میتونن جلوی قیامت هم بایستن !!!

یادمه داشتم یه سوره از قرآن رو میخوندم (سورۀ هود بود یا یونس؛ اواخر سوره) ... اونجا درباره قیامت صحبت کرده بود و یه مطلب جالب گفته بود. میگفت (قریب به مضمون) :

تو قیامت وقتی همه بر انگیخته میشن، یه تعداد از کافرا فکر میکنن و میگن که آیا این هم یه جادو جمبل ــه ؟؟؟

می بینید که قرآن به ما میگه اینا (عُمال شیطان) انقدر تو این توهماتشون غرق شدن که حتی فک میکنن برانگیخته شدنشون هم یه بازی جدیده (از همون بازی هایی که خودشون در میاوردن) !!!

بنظر من که اصلاً جای شک و تردید نداره الان سالیان ساله که بصورت واضح دارن از انفجار بعنوان قیامت یاد میکنن از همون فیلم ترمیناتور بگیرین تا همین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer
۱۵:۵۷, ۲۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۴۴ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #129
آواتار
سلام، آقا مصطفی کار و زندگی دیگه امون نمیده که دست این شیاطین رو به ذره (در حد خودمون) رو کنیم ... تو فکرم کلید تاپیکو بدم یکی از دوستان که ایشون راه رو ادامه بدن !!!

تو همین تالارش که 4تا کاربر و 10 تا مخاطب هستن ی سری مطالب رو میگیم ، هضمش برای ی سری از دوستان سخته ! ی درصد فک کن این حرفا رو بشه تو یه تلوزیون پر مخاطب زد !

متاسفانه ی سری از دوستان نمیتونن با این مسئله کنار بیان که اگه قرار باشه ی کاراکتر نماد ابلیس باشه تو 99 درصد مواقع اون کاراکتر شخصیت پروتاگونیست داستان هست !

واسه همین می بینیم که ی سری دوستان میگن:

*تو (بنده) هر فیلمی رو بررسی میکنی، سریع میگی شخصیت اصلی نماد شیطان ـه ... این که نشد تحلیل*

آیا تقصیر منه و مشکل از منه که هالیوود میخواد مخاطبش با ابلیس همدردی کنه و خدا یا امام زمان یا حضرت زهرا یا اهل بیت و پیامبرا رو مقصر جلوه بده !!!

معدود فیلمایی هم هستن که توشون کاراکتر ابلیس تو دل ی کاراکتر (در ظاهر) منفی قرار داده شده !

مثال بارزش کاراکتر *جوکر* هست، تو فیلم شوالیه تاریکی !

که وقتی اثر این شخصیت بر مخاطب رو بررسی میکنیم متوجه میشیم که بجای اینکه مخاطب از کاراکتر جوکر (بعنوان ی شخصیت منفی که جلوی بتمن (پروتاگونیست یا قهرمان) قرار داره) بدش بیاد، بجاش عاشق این کاراکتر هست !

و اینجاست که توی تعاریف به مشکل میخوریم و مجبوریم همان تعاریف قدیمی درباره پروتاگونیست و آنتاگونیست رو قبول کنیم. مبنی بر اینکه (قریب به مضمون):

مخاطب (علاقه مخاطب به کاراکترها)تعیین میکنه که کدوم کاراکتر پروتاگونیست هست کدوم کاراکتر آنتاگونیست.

هالیوود بطور بسیار ظریفی داره با این مفاهیم بازی میکنه و هنر سینما هم دقیقا تو همینه ... که چیزی رو خلاف واقع نشون بدن بدون اینکه متوجه بشی !

یعنی مثلا ما تو فیلمای هالیوودی، ی *دزد دریایی* (که اسمش روشه: دزد) رو می بینیم که قهرمان ی داستان میشه و همه عاشقش هستن (کاپیتان جک اسپرو) ... یا ی کاراکتر دغل باز خالی بند و ... رو می بینیم که کاراتر پروتاگونیست هست (به اسم رنگو) ... فیلم رنگو برای فهمیدن این مطلب بسیار میتونه کمک کنه ! یا مثلا تو همین فیلم سال اخیر American Hustle می بینیم که کاراکترای اصلی کلاهبردار هستن و سر همه رو کلاه میذارن ... کاری که تو دنیای واقعی آدمای سالم ازش بدشون میاد ، ولی تو این فیلم همه طرفدار شخصیت اصلی (کاراکتر Christian Bale = کلاهبردار + معشوقش = کلاهبردار) هستن !

ولی هیچ وقت تا حالا شده از خودمون سؤال کنیم که چرا اینجوری ـه ؟!؟

عمراً !

و جالبه که تو تمام این فیلما و انیمیشن ها و سریالا بطور مستقیم یا غیر مستقیم اشاره میشه که شخصیت قهرمان در پایان ماجرا ذات (پلید) خودش رو حفظ میکنه ... مثل انیمیشن *مگامایند* که در آخر فیلم بازم به ملتی که دارن تشویقش میکنن بعنوان قهرمان میگه که "کیف پولتون رو بیاید بالا" یا *رالف خرابکار* که در آخر این کارتون هم رالف باز میره سراغ خراب کردن ساختمون !!!

بسیار دقیق با این مفاهیم بیسیک بازی میکنه هالیوود و بدون اینکه متوجه بشیم به خوردمون میده !

فعلا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مصطفي مازح7610 ، عدالت ، sadegh313
۱۲:۳۴, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #130
آواتار
نقل قول: [تصویر: You_Will_Live_John_No_Paradise_No_Hell_M..._Same_.jpg]

البته این عکس نماد hail hydra هستش که در بسیاری از فیلم های هالیوودی بصورت sign یا امضا در اومده

[تصویر: hail-hydra-ft.jpg]
[تصویر: hailhydra.jpg]
[تصویر: hailhydra8.jpg]
[تصویر: hailhydra14.jpg]
[تصویر: Hail-Hydra-GoT-Illuminati.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، عدالت ، sadegh313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان