کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن
۱۶:۱۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن سوژه رسانه‌های ضدانقلاب شد +تصاویر حضور بازیگر زن سینمای ایران در شصت و هفتمین دوره جشنواره کن، با حاشیه هایی همراه بود.

در افتتاحیه این مراسم و همزمان با اولین نمایش جهانی فیلم گریس از موناکو، لیلا حاتمی در کنار 8 داور دیگر بخش مسابقه حضور داشت که خانم بازیگر در کمال تعجب با انجام رفتاری غیر متعارف، سوالات و ابهامات بسیاری را در بین مخاطبان ایجاد کرد.
تصاویری که در رسانه‌های خارجی منتشر شده نشان می‌دهد لیلا حاتمی در زمان مواجهه با رئیس فستیوال فیلم کن با دراز کردن دستش، پبش قدم رفتار غیر عرف و نامناسبی می‌شود!
جالب توجه آنکه این رفتار نامناسب به سرعت توسط رسانه‌های ضد انقلاب و معاند نیز به صورت گسترده پوشش خبری داده می‌شود.
[تصویر: 27590_939.jpg]
[تصویر: 27591_174.jpg]
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، شیدا ، اولولالباب ، عبدالرحمن ، soora ، sabrina ، فیروزه ، رضوانه ، azade ، fafa* ، MohammadSadra ، دل خسته ، سیمرغ ، قلب ، انتصـار ، هانا ، pure ، عبدالرحیم ، Bamdaad ، bi-ehsaas ، عبداللهی ، صهبا ، حضرت عشق

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۵۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #31

(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۳۵)ELENOR نوشته است:  در همین تالار ... کسی خلاف قوانین رفتار کرد اول بهش تذکر می دهیم ... بعد دوباره تذکر میدهیم در صورت تکرار ...بعد محدودیت هایی براش در نظر می گیرم و در آخر چند روزه اخراجش می کنیم و دوباره تکرار کرد اخراج دائمی می شود ...
همین سیاست در سینما در قبال رفتار های خلاف قانون صورت میگیرد؟؟
واقعا از شما تشکر می کنم که مدام حرف بنده رو اثبات می کنید!: (ایکاش می شد چندبار تشکر زد!Smile)
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۹:۲۲)مجتبی110 نوشته است:  هر موقع برخورد های قبلی نتیجه داد بازهم توصیه به برخورد کنید!
(راسته که می گن افراد به هر مقوله ای از دنیای خودشون نگاه می کنند)
در ضمن! این سیاست ها قبلا بار ها صورت گرفته، بیشتر پیگیر اخبار سینما باشید!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۱:۵۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
برخورد سلبی،اگه محدود باشه محبوبیت این خانوم رو تو جوامع هنری زیاد میکنه،
اگه هم گسترده و زیاد باشه نهایتش جمع میکنه میره خارج!

سناریوی تکراری!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133
۱۴:۵۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۵۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:برخورد سلبی،اگه محدود باشه محبوبیت این خانوم رو تو جوامع هنری زیاد میکنه،
شما دارید انجام دادن و یا ندادن یک فعلی را با نتیجه ی احتمالی آن فعل مورد قضاوت قرار می دهید که در اسلام هم چین چیزی نداریم در این شرائط ...
منکری رخ بدهد باید باهاش برخورد بشود ...
حالا نتیجش می خواهد هر چی باشد ...
بار ها آمدند به پیامبر و امام علی (علیه السلام) گفتن فلان برخورد سلبی رو نکنید تا طرفدارهاتون زیاد بشوند ...
جواب چی بود؟

وظیفه؟؟ نتیجه؟؟
اسلام نتیجه محور نیست ...
معصومین نتیجه محور نبودند ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، علمدار133 ، رضوانه ، fafa* ، susanhoney
۱۵:۱۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۵۱)ELENOR نوشته است:  شما دارید انجام دادن و یا ندادن یک فعلی را با نتیجه ی احتمالی آن فعل مورد قضاوت قرار می دهید که در اسلام هم چین چیزی نداریم در این شرائط ...
منکری رخ بدهد باید باهاش برخورد بشود ...
حالا نتیجش می خواهد هر چی باشد ...
بار ها آمدند به پیامبر و امام علی (علیه السلام) گفتن فلان برخورد سلبی رو نکنید تا طرفدارهاتون زیاد بشوند ...
جواب چی بود؟

وظیفه؟؟ نتیجه؟؟
اسلام نتیجه محور نیست ...
معصومین نتیجه محور نبودند ...
بنده نگفتم برخورد سلبی نشه...فقط معتقدم حتی اگه قراره برخورد سلبی بشه،میشه روشهای بهتری رو انتخاب کرد.
نتیجه روند قدیمی در مورد چنین بازیگرانی رو گفتم،
چیزی که بارها مشاهده شده.
یا میشه گلشیفته،
یا میشه باران کوثری!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، رضوانه
۱۵:۲۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۳۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #35
آواتار
نقل قول:یا میشه گلشیفته،
یا میشه باران کوثری!
خوب بشه ...
مگر چند درصد احتمال دارد که یکی مثل ایشون با آن مادر به خصوص در این سن را بشود مثلا هدایت کرد؟؟!!!!
همون گلشیفته می بینید که پدرش اصلا ناراحت هم نیست ...
دیگه این افراد مهم نیستند . ... مهم جامعه است و وظیفه مسئولین در برابر جامعه ...
باز شما دارید می گویید نتیجه .. و نتیجه ها را مقایسه می کنید ...
نتیجه هیچ چیزی نیست در برابر وظیفه ...
وظیفه اصل است ...وظیفه ...
تازه در برابر همون گلشیفته کی برخورد سلبی کرد که ایشون رفت که مثلا شما می گویید نکنیم که گلشیفته نشود دوست من؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رضوانه ، fafa* ، عدالت
۱۶:۴۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۸ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #36
آواتار
نقل قول:میگن همیشه دختر به مادرش میره
نقل قول:مگر چند درصد احتمال دارد که یکی مثل ایشون با آن مادر به خصوص در این سن را بشود مثلا هدایت کرد؟؟!!!!
خدا همه ما رو به راست هدایت کنه
شما دوستان گرامی چقدر مصاحبه های این خانم رو خوندید و نظرش رو درمورد دلیل این تغییر رویه اشون در زندگی فهمیدید!!
ایشون هرجا باهاشون مصاحبه شده گفته اند مرحوم علی حاتمی باعث این تحول در زندگیشون شده
چرا هرطور دلتون میخواد استدلال میکنید؟
چرا هرطور دوست دارید نقد میکنید؟
شاید این خانم (مادر لیلا حاتمی) الان توبه کرده تغییر رویه اشون از همون قبل از انقلاب مشهوده
شما ها که خدا نیستید اومدید به خاطر کارهای اشتباه گذشته اشون اینطور مینویسید
فراموش نکنید مسئول هستید هم دربرابر خدا هم در برابر سایرین که شما رو مدیر و کاربر فعال سایت بیداری اندیشه میبینند
من واقعا متاسف میشم میام این چیزها رو در بیداری اندیشه میخونم
خواهشا منصف باشید صبر کنید حداقل مادر ایشون حرفی بزنند بعد گناه دختر رو به مادرش ربط بدید
پ.ن :اصلا دلم نمیخواست نظر بدم... اگه به مذاقتون خوش نیومدانصاف داشته باشید این رو حذف نکنید نقل قول هم نکنید حوصله بحث ندارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Eve ، علمدار133 ، fafa* ، مجید املشی
۱۶:۵۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۲۸)ELENOR نوشته است:  خوب بشه ...
مگر چند درصد احتمال دارد که یکی مثل ایشون با آن مادر به خصوص در این سن را بشود مثلا هدایت کرد؟؟!!!!
همون گلشیفته می بینید که پدرش اصلا ناراحت هم نیست ...
دیگه این افراد مهم نیستند . ... مهم جامعه است و وظیفه مسئولین در برابر جامعه ...
باز شما دارید می گویید نتیجه .. و نتیجه ها را مقایسه می کنید ...
نتیجه هیچ چیزی نیست در برابر وظیفه ...
وظیفه اصل است ...وظیفه ...
تازه در برابر همون گلشیفته کی برخورد سلبی کرد که ایشون رفت که مثلا شما می گویید نکنیم که گلشیفته نشود دوست من؟؟
برادر من،
این رو میخوای بفرستی پیش گلشیفته
پس فردا یکی دیگه هم مث این میشه
بعدش هم نوبت یکی دیگه ست!Smile
فکر میکنید واقعا چی میخواد بشه؟؟!
اینها عقیده ی خودشون رو دارن،عقاید خودشون رو هم تبلیغ میکنن... .
شما ببین چطور عقاید خودت رو میخوای تبلیغ کنی،
یه اصل شده تو فرهنگمون : مخالف باش،مخالف داشته باش = محبوب باش!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۷:۰۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۷)آیلار نوشته است:  خدا همه ما رو به راست هدایت کنه
شما دوستان گرامی چقدر مصاحبه های این خانم رو خوندید و نظرش رو درمورد دلیل این تغییر رویه اشون در زندگی فهمیدید!!
ایشون هرجا باهاشون مصاحبه شده گفته اند مرحوم علی حاتمی باعث این تحول در زندگیشون شده
چرا هرطور دلتون میخواد استدلال میکنید؟
چرا هرطور دوست دارید نقد میکنید؟
شاید این خانم (مادر لیلا حاتمی) الان توبه کرده تغییر رویه اشون از همون قبل از انقلاب مشهوده
شما ها که خدا نیستید اومدید به خاطر کارهای اشتباه گذشته اشون اینطور مینویسید
فراموش نکنید مسئول هستید هم دربرابر خدا هم در برابر سایرین که شما رو مدیر و کاربر فعال سایت بیداری اندیشه میبینند
من واقعا متاسف میشم میام این چیزها رو در بیداری اندیشه میخونم
خواهشا منصف باشید صبر کنید حداقل مادر ایشون حرفی بزنند بعد گناه دختر رو به مادرش ربط بدید
پ.ن :اصلا دلم نمیخواست نظر بدم... اگه به مذاقتون خوش نیومدانصاف داشته باشید این رو حذف نکنید نقل قول هم نکنید حوصله بحث ندارم

خواهر محترم

یک نفر ممکنه بدترین کارو هم در خفا انجام بده

ولی مادر این خانم یکی از بدنام ترین بازیگران زن قبل انقلاب بود که پدر بی غیرتش هم با وجود اینکه میدونست چه ....یه باز هم باهاش ازدواج کرد

به برکت تساهل مسئولین این افراد به بعد انقلاب هم راه پیدا کردند

تو هزاردستان هم بازی کرده ز.خ.

بی عفتی و بی غیرتی برای اینها عادیه
۱۷:۱۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۲ توسط Eve.)
شماره ارسال: #39
آواتار
پدرخوانده ی حضرت موسی هم فرعون بود!گناهان مادر رو به پای دختر ننویسید!سر گلشیفته هم اگر خاطرتون باشه پدر و مادر هردو تکذیب کردند و بعد که دخترشون اعلام کرد کار خودم بود،بهزاد فراهانی یک هفته بخاطر سکته بستری بود.چه انتظاری دارید؟
در اینکه این رفتار لیلا حاتمی نماینده ی جمهوری اسلامی نیست کوچکترین شکی نیست،اما من نمیتونم به قاطعیت بگم که نماینده ی حداقل نصف مردم ایران هم نیست و یکی از کاربرها گفتن،ایشون و اصولا هر بازیگری،و یا هر ادمی که میتونه کاری بکنه که دیگران هم ببینند،چه مسءول چه بازیگر چه....کاری رو میکنند که محبوبیت پیدا کنند!ایشون هم با این کار میخواست محبوبیت اونوری ها،و اینوری های اهل این کار رو جلب کنه.....که کم موفق نبوده.
درسته که ما مامور به نتیجه نیستیم،اما این به این معنی نیست که وقتی میدونیم یک عمل نتیجه ای معکوس میده انجامش بدیم حتما!عین این میدونه که میدونید این خانم بدحجابه،میدونید میدونه اصول رو،اینم میدونید این کارش از لجاجته،باز جلوی دیگران خوردش میکنید و زورکی.....و امید اصلاحشو دارید،در حالیکه اون شخص،حتما،بعد ازون اتفاق بدتر از قبل خواهد بود....خدا بابت نتیجه "هم" بازخواست خواهند کرد.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، captaincharisma ، رضوانه
۱۷:۲۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۰۴ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #40
آواتار
اکران فرج سلحشور 2 در سینما بیذاری اندیشه (+18) Big GrinBig Grin
نقل قول:
این جماعت بی حیای تازه به دوران رسیده
نقل قول:
این خانم یه مادر ... داره که معروف بوده به بد بودن
نقل قول:
ه پدر بی غیرتش
نقل قول:
بی عفتی و بی غیرتی برای اینها عادیه
نقل قول:
جواب کثافت کاری این ..... ها رو هم بده
نقل قول:
غیرت داشتن برای این جماعت یجور امل بازیه
نقل قول:
حیف اسم علی رو این شخص بی غیرت
نقل قول:
پدر زنش هم بی غیرت تمام بود

به قوله علی صادقی خونه کثیف خودتو آلوده تر نکن Big GrinBig GrinBig Grin

این خانم نه نماینده منه نه شخصیته من نه کشور من و نه ملت من بلکه بازگو و بازخورد خودش افکارش و شخصیت خودشه مثل نوع نوشتار افراد در یک تالار عمومی که نشان دهنده شخصیت فرد هستش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، sadegh313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]