کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 3.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور»
۱۷:۳۴, ۱۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: devil.jpg]

برای اطلاع به وبلاگ استاد رائفی پور مراجعه کنید : http://antisemitism.blogfa.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: idea ، oO DaViD Oo ، EMPERATOR ، Seyed Mohsen ، Ali302 ، ANTI satan ، ابراهیم همت ، علی اکبر ، Amir ، خاک ، hosseinta ، زینت ، أین المنتظر ، مجید121 ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، علیرضا110 ، فدک زهرا ، بچه شیعه ، azade

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۳, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عزیزانی که سوالاتشون در فرم ثبت نام جلسه پنجشنبه تخصصی و خوب باشه، امکان حضور در جلسه رو به احتمال زیاد خواهند داشت.
مدیران محترم تالار نیز، اگر از اینچنین سوالاتی را دارن و قصد حضور دارن، لطفا در یک پیغم خصوصی به من اعلام کنن.

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
۱۵:۴۸, ۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
"بسم الله الرحمن الرحیم"

متاسفانه چندی است عده ای افراد سود جو و از خدا بی خبر در اقدامی شنیع و دور از انسانیت سی دی های بنده را بعضا تا مبلغ 4.000 تومان به فروش می رسانند در حالی که بارها اعلام نموده ام تا این تاریخ با وجود نیاز های شدید مالی فعلا سی دی های بنده کپی رایت نداشته و دوستان آزادند که آن را تکثیر کنند.

اگر بحث در آمدهای مالی بود خودمان بهتر از هر کسی می توانستیم سی دی ها را انتشار دهیم.

تنها سی دی که از مجموعه مصاف تا کنون کپی رایت داشته 2012 بوده که آن هم با فشار جنبش به طرف مقابل قرارداد فقط 38 روز کپی رایت داشت و در پایان اسفند سال گذشته مدت آن منقضی شد.(از 22 بهمن تا پاین اسفند)

عزیزان ، بنده هرگونه در آمد مالی از سی دی هایم را توسط هر کس که صورت گیرد امری نا پسند می دانم و عرض می کنم که راضی نبوده و این اقدامشان قطعا حرام است.

البته برخی عزیزان لطف داشته و برای کمک به جنبش اقدام به خرید برخی سی دی ها علی الخصوص نقد 2012 از جنبش می نمایند.

لطفا این مسئله را به گوش دیگر دوستانتان نیز برسانید تا به اسم ما اقدام به چاپیدن مردم نکنند.

تمام قصد ما از نداشتن کپی رایت این است که مردم بتوانند با کمترین هزینه به مباحث دسترسی داشته باشند

منبع : وبلاگ استاد رائفی پور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، بیداری اندیشه ، idea ، zarati313 ، am_po ، خادم الرضا ، M03TAFA ، rahbin ، shia12 ، EMPERATOR
۱۵:۵۶, ۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
اعوذ با لله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

بیانیه همکاری در جنبش مصاف

1- از تمامی عزیزانی که در این مدت به سبب مشغله زیاد نتوانسته ام ایمیل هایشان را پاسخ دهم شرمسارم ،ان شاءالله با راه اندازی سایت پاسخ به درخواست های عزیزان نظام مند خواهد شد.

2- در این مدت هیچ شخص حقیقی و حقوقی اعم از دولتی و خصوصی هیچگونه کمک مالی به این جنبش نکرده است و تمامی هزینه ها توسط خود دانشجویان و حق الزحمه های سخنرانی ها تامین شده است .

ظاهرا خیرین کماکان ساختن مسجد را به کمک در عرصه مهدویت ترجیح می دهند و ارگان های دولتی ذیربط نیز علاقه ای به صرف بودجه منتسب به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ندارند که این خود نشان دهنده اوج مظلومیت حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است!

من باب مثال , فی*ل*تر شدن وبلاگ ضد صهیونیستی jew.blogfa.com توسط سرویس بلاگفا در حالی که هزاران وبلاگ غیرارزشی کماکان به فعالیت خود ادامه می دهند ,مشتی از این خروار است .

جالب است بدانید در نتیجه فعالیت های این جنبش به طور متوسط در هر دو ماه یک نفر به مذهب گرانسنگ تشیع گرویده است و گزاف نگفته ام اگر عرضه دارم هزاران جوان نیز در دین خود محکم و ثابت قدم گشته اند.

3- به شخصه از تمامی عزیزانی که پشت سر حقیر سروپا تقصیر غیبت (نه تهمت) می کنند راضی هستم و حال که پای بحث جزا نیز باز شد به استثنای مسئولین فرهنگی که تا این تاریخ از کمک معنوی خود (تاکید می کنم فقط معنوی) مارا بهره منده ساختند دیگر عزیزان را به عدالت الهی وامی گذارم !

4- در این مدت نسبت به انجام مشاوره های رایگان به تمامی دستگاه ها دریغ نورزیده ام لیکن تا کنون هیچ کمکی از این نهاد ها به این جنبش پاک دانشجویی ندیده ام! تا جایی که هم اکنون جنبش مصاف حتی فاقد دفتر کار و ساختمانی برای پاسخ به مراجعات عزیزان و انجام امور عادی خود است!!!

5- با وجود تمامی کاستی ها و رنج هایی که در این مدت برجان خریدیم اعلام می دارم که با عنایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و سعی شبانه روزی شما عزیزان به زودی (اربعین حسینی) سایت جامع صهیونیزم پژوهی و فرقه های ضاله راه اندازی خواهد شد تا به عنوان سایتی مرجع پاسخگوی نیاز پژوهشی اندیشمندان با شد.

لذا از آنجا که این جنبش را متعلق به تمامی منتظران حضرت می دانم دست تمامی عزیزانی را که خواستار همکاری در این سایت هستند را به گرمی می فشارم. لذا علاقه مندان می توانند در شاخه های زیر در این سایت فعالیت داشته باشند

الف : مترجمی (شامل زبان های انگلیسی و عربی / علی الخصوص فارسی به انگلیسی و فارسی به عربی )

ب: طراح پوستر ، آفیش ، بروشور و بنر

ج: نوشتن مقاله در حوزه عام مهدویت و گروه های معاند و معارض ظهور

د: ساخت کلیپ ( انیمیشن / 3D / مولتی مدیا و... )

ه : و ...

علاقه مندان جهت ثبت نام فعلا به سایت antidevil.net مراجعه فرمایند و مستحضر باشند مشارکت در این امر به منزله عهدی با امام زمان است لذا قبل از ثبت نام سنگ های خود را وا بکنید و سپس اقدام به عضویت نمایید .

به علت اهمیت فعالیت های این سایت از پذیرفتن افراد مجهول الهویه معذوریم .

به امید ظهور مولا و سرورمان حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است .
به نقل از وبلاگ علی اکبر رائفی پور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، علی 110 ، Helia
۲۰:۴۷, ۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از مواهبی که خداوند به برکت حضور مستقیم در میان عامه مردم علی الخصوص دانشجویان به ما عطا فرموده است آگاه شدن از تمامی تحرکات دشمن در اقصی نقاط کشور و از طرفی دیگر اطلاع از انواع و اقسام صحبت هایی است که در باره بنده در میان مردم ساری و جاری است.

عزیزان در مطلب قبلی عرض کردم که یک جنگ تمام عیار رسانه ای توسط دشمن را با تمام وجود حس می کنم که عموما اندکی از آن به سمع و نظر شما بزرگواران می رسد تا علاوه بر اینکه خاطرتان مکدر نشود کماکان بتوانید خط و ربط ها را شناسایی کنید.

به عنوان نمونه اخیرا فردی با تماس با فعالین در حوزه سایبری و حتی سخنرانان مطرح کشوری و صاحب نظران مهدوی (علی الخصوص روحانیون)خود را از مسئولین فرهنگی یکی از نهادها معرفی می نماید و از ایشان درخواست می کند تا مقالاتی علیه بنده بنویسند و ایشان نیز آن را از طرق مختلف انتشار دهند هر چند عموم این عزیزان بلافاصله با تماس با بنده مسئله را در میان گذاشتند ، لیکن برخی فعالین سایبری که چند وقتی است به این عرصه وارد شده و تازه کارند اندک همکاری با فرد مذکور نمودند.

چندی پیش گروهی نیز از سوی بنده در وبلاگ ها نظر می گذاشتند و در تالار های گفتگو جنجال های بی خود و غیر علمی به پا می نمودند.

گفتنی است تمامی انتقادها و پیشنهادات شما را بررسی می کنم لیکن برخی از آنها چنان متناقض و متضاد است که ابدا با هیچ فرمولی قابل جمع نیست.

برای مثال به این دو ایمیلی که برای بنده رسیده است(1 و2) توجه فرمایید:

1- اگر می شود تخصصی به بیان مطالب بپردازید و عوام را رها کنید آنها بیشتر پس از شنیدن این موارد جو گیر می شوند و قدرت آنالیز مطالب را ندارند.

2- خواهشا کمی ساده تر به بیان مطالب بپردازید این ابدا ایرادی ندارد که شما به زبان مردم صحبت کنید فراموش نفرمایید شهید مطهری که انصافا یک علامه و فیلسوف بزرگ بود کتاب داستان راستان را به زبان مردم و برای مردم نگاشت هرچند برخی افراد به ایشان خرده می گرفتند

همان طور که مستحضرید چنان این پیشنهادات متفاوت و بعضا متضاد است که عمل به آن ممکن نیست.

دوستان عزیز این موارد حتی بعضا چنان کودکانه است که واقعا پرداختن به آن جز تلف نمودن وقت اثر دیگری ندارد (افرادی حتی نسبت به میزان بلندی محاسن بنده نیز پیشنهاداتی دارند !!!!)

و البته خطاب به عزیزانی که قائل بر این هستند که سطح سخنرانی ها را باید بالا برد عرض نمایم اینجانب هم اکنون حد اقل با ده ها ساز مان و نهاد و کار گروه تخصصی که عموما از اساتید حوزه و دانشگاه هستند همکاری مستمر دارم که صد البته برخی از این سخنرانی ها ابدا قابل انتشار برای عموم مردم نیست .

برخی نیز در تخیلات بچه گانه خود و با نتیجه گیری از بخش هایی خاص از سخنان حقیر و تفسیر به رای نمودن هر بار بنده را به یکی از جناح های سیاسی و حتی مذهبی مربوط می کنند(اصلاح طلب/ اصولگرا / جریان انحرافی /حجتیه!!!! و…) در هر حالی که بنده در این موارد به وضوح قبلا دید گاه خود را بیان داشته ام و حتی به عنوان نمونه علیه دو مورد اخر سخنرانی نیز نموده ام.

عزیزان برخی رفتار های غیر عقلانی و در خواستهای غیر فنی بعضا خودی ها امروز وقت زیادی از ما می گیرد و فرصتی را که می توانیم صرف پژوهش نماییم را به قهقرا می برد.

در پایان سوالات زیادی به موارد زیر معطوف بود و این هم پاسخشان:

1- بنده شخصا (سوای دیگر عزیزان فعال در جنبش مصاف) حد اقل روزی 200 تا 250 پیامک و حدود 300 تماس تلفنی دارم که عملا فرصت و توانایی پاسخ دادن به آنها را ندارم فلذا عزیزان توقع بی جا نداشته باشند.

2- سایت جامع جنبش مصاف به زودی را ه اندازی خواهد شد.

3- هر گونه در خواستتان را به ایمیل : MASAFNEWS@GMAIL.COM بفرستید.

4- با توجه به اینکه گوش دادن به سخنرانی ها تقدم و تاخر داشته و هر کدام مربوط به قشر خاصی است بحث فروش سی دی و تعیین تقدم و تاخر سخنرانی ها به زودی مشخص خواهد شد.

5- با راه اندازی سایت عزیزانی که ثبت نام نموده اند به کار گیری خواهند شد و یا حد اقل از آخرین اخبار صهیونیزم و مهدویت با خبر می شوند.

6- برخی از بنده تقاضاه های عجیب دارند که در باره موضوعاتی سخنرانی نمایم که در تخصص بنده نیست و این کار را هم نخواهم کرد .

۷- وبلاگ شخصی بنده تنها بلندگو و رسانه حقیر در فضای سایبری است فلذا اینجانب نسبت به درج هر مطلبی در دیگر سایتها مسئولیتی ندارم.

۸- از این پس کمتر به مزخرفات خارج نشینان و یاران داخلی شان پاسخ خواهیم گفت و مراد فقط روشن شدن مطلب برای شما عزیزان بود ، و قطعا وقت خود را صرف مسائل مهم خواهیم نمود.

۹- با توجه به لطف بیکران عزیزان و در خواست مکرر ایشان ان شا الله در صورت لزوم شماره حساب ویژه کمک های مردمی به جنبش اعلام خواهد شد

در پایان خطاب به کسانی که در داخل در کار ما سنگ اندازی می کنند و برای نمونه سه مرتبه با تلفن ها و ارتباط هایشان دفتر جنبش مصاف تخلیه شد!!!!! عرض کنم بی خانمانی مان را نعمتی از سوی خدا می دانیم تا قدری امام غریبمان را در یابیم و در جوابتان شعری از مرحوم سپهر را یاد آوری میکنم :

اشک دو چشم رهبرم

خون چکیده از سرم

شهد شده به کامتان

حرامیان، حرامتان

داس عدو به گردنم

شخم عدو بر بدنم

گندم بی همتتان

حرامیان، حرامتان

به جبهه ها، رشادتم

به سالها اسارتم

خنده صبح و شامتان

حرامیان، حرامتان

ماهی شط خون چه شد؟

عشق چه شد؟جنون چه شد؟

دور شده ز کامتان

حرامیان، حرامتان

عبد چه شد؟ خدا چه شد؟

دیانت و رضا چه شد؟

گسیخته لجامتان

حرامیان، حرامتان

هم نفس آه که شد؟

یوسف صد چاه که شد؟

پله و نردبانتان

حرامیان، حرامتان

همسفران همنفس

پریده از کنج قفس

مرغ هوس به بامتان

حرامیان، حرامتان

طبع شکم باره تان

مرکب راه وارتان

قرعه که زد به نامتان؟

حرامیان، حرامتان

جبهه به خون کشیده شد

حنجره بس دریده شد

طراوت کلامتان

حرامیان، حرامتان

راهی صد کمین که شد؟

معبر روی مین که شد؟

معبر زیر گامتان

حرامیان، حرامتان

خانه ام افروخته شد

بام به کف دوخته شد

امنیت خانه تان

حرامیان، حرامتان

کشته صد پاره که شد؟

به خصم دون چاره که شد؟

دوامتان، دوامتان

حرامیان، حرامتان

برف من و بام شما

درد من و دام شما

وسعت بام و دامتان

حرامیان، حرامتان

خنده به اشک مادرم

نمک به زخم همسرم

مادرتان، همسرتان

حرامیان، حرامتان

شاعر : مرحوم ابوالفضل سپهر از کتاب "دفتر سرخ"

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است

منبع : وبلاگ استاد رائفی پور
http://www.antisemitism.blogfa.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، فاطمه خانم ، hussain ، hesam110 ، rastin ، محب الزهرا ، yektasepas ، EMPERATOR ، خاک ، lpsl ، محیصا ، shafagh_mah ، mohamad ، MohammadSadra ، warior ، Islam ، saghi222 ، فدک زهرا
۲۱:۲۹, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
بازار گرمی می فرمایند .
این روزا سی دی اورژِینال هم بیشتر از 2500 تومن نیست .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR
۲۰:۴۴, ۵/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۰ ۲۰:۴۶ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #26
آواتار

حرامیان حرامتان
ما بیشتر از بیش خوشحال میشویم که به جنبش مصاف
کمک کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTi666 ، shafagh_mah ، فدک زهرا
۲۰:۰۷, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
شرمم از خرقه ي آْلوده ي خود مي آيد
كه بر او وصله به صد شعبده پيراسته ام
سلام عليكم
دوست من " الغيبت اشد من زنا " يادت باشه
__________________________________________________​_________________ با علي تا علي يا علي _______
__________________________________________________​______________________ خادم الرضاء ___________
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، EMPERATOR
۱۴:۴۰, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
اگه کسی یه سی دی رو4000 تومن بخره خیلی بهتر مبیندش تا وقتی 500تومن بخره یا حتی رایگان
این کار ایشان قابل ستایشه واقعا دستش درد نکنه اما بچه مذهبی ها هم باید عادت کنن برای گسترش علمشان خرج کنن
تا به این شکل موسساتی که به پخش این اثار رو اوردن هم درامدی داشته باشند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR
۱۸:۵۳, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
دست همه درد نکنه! ولی نکته ی مهم این هستش
که چرا این پول تو جیب جنبش مصاف نره که بتونند
یه دفتر ثابت داشته باشند تا الان 3 تا دفتر عوض
کردند!! می تونیم برای پخش ویدیو های جنبش مصاف
در شهرستان ها از همسنگران بیداری اندشه در شهر های
مختلف کمک بگیریم که این پول مستقیم به جنبش مصاف برسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: dideban ، rastin
۲۰:۱۱, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
(۸/تیر/۹۰ ۲۰:۰۷)خادم الرضا نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحيم
شرمم از خرقه ي آْلوده ي خود مي آيد
كه بر او وصله به صد شعبده پيراسته ام
سلام عليكم
دوست من " الغيبت اشد من زنا " يادت باشه
__________________________________________________​_________________ با علي تا علي يا علي _______
__________________________________________________​______________________ خادم الرضاء ___________

سلام علیکم
ببخشید ، کجای این کلام من غیبت بود که اشد من الزنا بشود؟؟؟؟؟
بنده بنا بر اطلاع رسانی به دوستان و نقل قول سخنان استاد رائفی چور در وبلاگ خودشان این کار را کردم!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]