|
پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی
|
|
۲:۱۰, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
با توجه به اینکه ما همواره در حال مبارزه با یه سری جنایتکار هستیم و اینروزا محیط نت محلی برای انتقال افکار و عقاید شده پیشنهادم اینه یه گروه امنیتی تشکیل بدیم و هر پیج فیس..بوک یا هر سایتی که به مقدساتمون توهین میکنن از بین ببریم البته با معرفی و مشورت شما دوستان تنها کاریه که از دستم برمیاد البته حرفه ای ترین سایت ها با هر سیستمی که بخوایین رو هم میتونم تو این راستا برای هرکسی به رایگان طراحی کنم امیدوارم مورد قبول امام زمان قرار بگیره. فقط همین کار از دستم برمیاد
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۴, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
کاش من هم از این کار ها بلد بودم! خوش بحالتون....
این دلیل نمیشه که اون ها بیکار نشستن همین کارو با ما میکنن بترسیم و دست رو دست بذاریم! مخصوصا فیس بوک که من ازش متنفرم من اگه همچین توانایی داشتم حتما این کار و میکردم حیف که از کامپیوتر هیچی سر در نمییارم... |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۵۴)soora نوشته است: کاش من هم از این کار ها بلد بودم! خوش بحالتون....شما اگه علاقمند به فعالیت در مورد مسائل مذهبی هستین و اگه تولید کننده محتوا باشین بنده یه سایت فوق حرفه ای براتون طراحی میکنم تمام رایگان و با قالب درخواستی خودتون |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من خودم مشکلی ندارم...فقط یک مبحث کلی رو مطرح کردم
مخافت انچنانی هم با کارتون ندارم ، فقط امیدوارم کمی بیشتر فکر کنید |
|||
|
۱۸:۳۵, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:عزیزان من ، شما میرید هک میکنید ، خب اونا هم که بیکار ننشستن ، میان امثال من بیچاره رو هک میکنن...دوست عزیز اونا بیکار نیستن همین الآنش. مثالش وبسایت اجتماع مسلمانان لندن هستش که پنچر می شه هر از چندی پنچر می شه londonmuslims.org نقل قول:دوست عزیز با حملات DDos نمیشه همه این سایت ها رو از بین برد.حالا منو ضایع نکن دیگه! همین یه قلمو حالیم می شه(آخه شبیه بولدزره خیلی باحاله!) اما تو نقاط مختلف سراغ دارم VPS های قدرتمند یا همون به اصطلاح مهاجم که اگه کار بزرگی بود شاید بتونم حرف بزنم به صاحباش بگم به مدت دو ساعت قرضشون بدن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| موضوع: تشکیل گروه جهادی تبلیغ مجازی(بحث مشارکتی) | مسجد عشاق | 1 | 1,834 |
۱۳/مهر/۹۳ ۲۳:۵۵ آخرین ارسال: مسجد عشاق |
|
| تشکیل گروه ابوفاضل | انصارالمهدی | 8 | 3,814 |
۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: mat.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/mat.png)