کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ابزار مفید رسانه ای کدام اند ؛ کتاب و مقاله یا مستند و فیلم
۱۳:۴۲, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
اونچه که در فضای پر تنش امروز ، چه از لحاظ سیاست داخلی و خارجی و مسائل فرهنگی ، دینی و مذهبی و جنگ نرم مهمه اینه که رسانه انقلابی و حزب اللهی تا چه حد تاثیر گزاره. آیا به همون اندازه که رسانه های خارجی موثرند،رسانه های بومی از قبیل شبکه ها،رادیو ها،سایت ها و وبلاگ ها و تریبون ها هم موثرند بر اندیشه های مردم؟؟؟ آیا کافی ست که تنها،کتاب بنویسیم و مقاله منتشر کنیم؟؟؟ به نظر من دوران مقاله نویسی و نگارش کتاب به پایان رسیده،انصافا از هر 10 نفر چند نفرشون یه مقاله 100 خطی رو میخونند؟؟؟ شاید یکی دو نفرشون،چون خیلی خسته کنندست. اما از بین همین 10 نفر امکانش هست که 8 نفرشون یه مستند یا فیلم 100 دقیقه ای رو تماشا کنند.

[تصویر: resane.jpg]

رسانه ی غربی سال هاست که در مقوله فیلم،مستند و کارتون در حال فعالیت و سرمایه گزاری ست.همه چیز رو که نمیشه در مقاله نوشت،برخی از مسائل رو باید ملموس تر به مخاطب انتقال داد،تا کی میخواهیم در عقب ماندگی رسانه ای دست و پا بزنیم....این حجم وسیع مقالات در سایت های مختلف،آیا تاثیر 100 مقاله راجع به فراماسونری مساوی بود با تاثیر مستند ظهور در فهماندن این مسئله به جوانان و مخاطب.... من دست تمام مقاله نویسان حوضه فرهنگ و مهدویت و دشمن شناسی رو میبوسم اما انصافا کلاه خودمون رو قاضی کنیم،آیا بهتر و مفید تر نیست که همین مقالات رو به صورت مستند در بیاریم تا کمی جوون پسندانه تر و جذاب تر باشد و از این حالت خشکی و بی روحی و سردی مقالات خارج شود؟؟؟
درسته که ساختن مستند وقت زیادی میبرد و هزینه بردار است و بسیار دشوار اما خب مقاله ای که توی یک ساعت نوشته بشه،به نظرتون با مستندی که توی یک هفته ساخته میشه،از نظر جذب مخاطب در یک سطح اند؟

ابزار رسانه ای مفید و موثر امروز تنها فیلم و مستند و انیمیشن است و بس... کسی دیگر امروزه 2 ساعت وقت خود رو صرف خواندن یک کتاب 200 صفحه ای نمیکند،چرا که نه جذابیتی برایش دارد و نه اثری بر او دارد،اما امروزه اکثر جوانان در روز بیش از 2 ساعت وقت خود را صرف تماشای فیلم و مستند و انیمیشن میکنند... فیلم و مستندی که اکثریت ساخته ی رسانه ی غرب است و هر روز موثر تر از دیروز....
حال ملموس تر حس میشود که دلیل سلطه غرب بر افکار اکثریت جوانان ایران چیست!!!....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، *مهاجر* ، بچه شیعه ، Detector ، rastin ، اکرم شعبانزاده ، محمد حسین
۱۸:۰۳, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار

اینکه در حال حاضر قالب رسانه های تصویری بسیار تاثیرگذارتر از نوشتار هست کاملا درست هست.
اما یک نکته ی بسیار مهم را نیز نباید نادیده گرفت و آن هم اینکه آنچه به عنوان مفهوم و محتوا از طریق فضای رسانه ی تصویری منتقل می شود از دل همین نوشتار بیرون آمده است.
به عبارت دیگر یعنی اینکه بدون داشتن نوشتار قوی، تصاویر قوی و غنی حاصل نمی شود.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: *مهاجر* ، فریادگر سکوت ، اکرم شعبانزاده ، محمد حسین
۱۹:۴۵, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
درست،اما به نظر من ما این همه متن قوی و اسناد و اخبار متنی فوق العاده داریم،که کمتر کسی اون ها رو میخونه،اگه مستند ساز ها(از جمله خود شما) کمی بیشتر از این متون استفاده کنید،مطمئننا در ثمره ی کار از غربی ها هم بیشتر نتیجه میگیریم....

برای مثال ما 100 جلد کتاب با موضوع امام زمان داریم،خب بیام به جای اینکه این همه مستند های جور واجور درست کنیم برای جوونای خودمون کمی هم وقت بگذاریم برای کار روی عرب های سنی،روی مسیحیان و ... مستند های ضد صهیونیستی مون رو ترجمه انگلیسی و عربی کنیم...

از سویی دیگه باید دامنه مستند هامون رو فراگیر تر کنیم،باید در همه ی عرصه ها و برا تمام سوژه ها مستند بسازیم...
من یه جا مقاله ای خوندم که با نام آسیب شناسی لطیفه...خیلی مقاله غنی و قوی بود،اما به نظرتون چند نفر اون مقاله رو خوندند؟؟؟ اگه همون مقاله در مورد لطیفه رو به صورت مستندی 10 دقیقه ای در میاوردیم ، میدونید چه تاثیری داشت؟؟؟ به نظر من شاید حتی همین مستند های کوتاه در بلوتوث های جوون ها رد و بدل بشه......

در مورد مستند سازی و جنگ نرم حرف زیاد دارم که کم کم به موقع اش عرض میکنم...
یه پیشنهاد هم دارم برای تالار که در قسمت پیشنهادات عرض میکنم،...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، اکرم شعبانزاده ، محمد حسین
۲۱:۴۸, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4

با سلام و تشکر از شما دوستان, من هم با نظر شما در مورد تاثیر بیشتر" فیلم و تصویر در غالب جوان پسند" موافقم.باید جوانان را جذب کرد.اثر ( کاری که دشمنان اسلام در مدت زمانی طولانی با جوانان ما کردند) نمی شود با چند مقاله وکتاب حتی فیلم وخصوصا با جبر و تحدید از بین برد!!!!!! برای رسیدن به مقصود باید کفش آهنین پوشید و با توکل به خدای مهربان,با عزمی راسخ,با پشتکار فراوان و صبورانه ,با برنامه بلند مدت و مدبرانه پیش رفت.

"به امید پیروزی و موفقیت"
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، mojtabamax
۲۰:۴۵, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5

منم با مستند سازی به شدت موافقم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: