|
انواع شیطان پرستی
|
|
۲۲:۲۷, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
انـواع شیطـان پرستــی از نظـر ایدئولـوژی
شیطان پرستی جدید آیینی است دارای شباهت هایی به اومانیسم که انسان را برترین موجود می داند و او را تنها در برابر خود مسئول می داند: Anthon lavey: "There is no heaven of glory bright, and no hell where sinners roast. Here and now is our day of torment! Here and now is our day of joy! Here and now is our opportunity! Choose ye this day, this hour, for no redeemer liveth!" آنتون لاوی: " خدای باعظمت و با شکوهی وجود ندارد، و جهنمی که در آن گناهکاران کباب میشوند هم نیست . اینجا و حالا روز شکنجه و سختی ماست ! حالا و اینجا روز خوشی ماست ! اینجا و حالا فرصت ماست ! این روز، این ساعت را انتخاب کن که زندگی رهایی بخشی نیست !" شیطان پرستی جدید به خدایی اعتقاد ندارد و شیطان را تنها نوعی کهن نماد ( archetype ) می داند و انسانها را تنها در برابر خود مسئول میداند و اعتقاد دارد که انسان به تنهایی می تواند راه درست و غلط را تشخیص دهد به همین دلیل هم این اعتقاد بیشتر به عنوان یک اعتقاد فلسفی شناخته می شود . شیطان در این اعتقاد نماد نیروی تاریکی طبیعت ، طبیعت شهوانی ، مرگ ، بهترین نشانه قدرت و ضدمذهب بودن است. این اعتقاد دارای شاخه های متعددی است اما می توان گفت جز یکی دو نوع آن همگی دارای اصول زیر می باشند: Atheism - : خدایی در شیطان پرستی وجود ندارد. Not dualistic - : روح و جسم غیرقابل دیدن هستند و هیچ جنگی بین عالم خیر و شر وجود ندارد. Autodeists - : خود پرستی ، خدایی جز خود انسان وجود ندارد و هر انسانی خود یک خداست. Materialistic - : اعتقاد به اصالت ماده. مهمترین ویژگی های شیطان پرستان: - وابسته به راه چپ بودن در برابر راه راست که راه خدایی است . - ضد مذهب بودن خصوصا مذاهبی که اعتقاد به زندگی پس از مرگ دارند. - عدم پرستش شیطان زیرا شیطان جسم نیست و وجود خارجی ندارد. - اعتقاد به استفاده از لذت در حد اعلای آن زیرا تمام خوشی دنیایی است و این خوشی ها خصوصا لذات جنسی پتانسیل لازم را برای کارهای روزانه آماده می کنند و به هر شکلی انجام آنها لازم و ضروری است . شیطان پرستی به چهار دسته دیگه تقسیم می شود : شیطان پرستی فلسفی، شیطان پرستی لاوی، شیطان پرستی دینی و شیطان پرستی گوتیک(شرپرستی) تقسیم می شود. منبع : سایت تبیان |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
البته باید خدمتتون عرض کنم که این مطلب در مورد خیلی از رده پائین ها و متوسط های شیطان پرستی صدق می کنه ولی بر اساس تحقیقاتی که داشتم و مستنداتی که در این مورد هست (مثل مستند های ظهور و ... ) سران و رهبرای اون ها و تعداد کمی از رده متوسط ها و رده پائین های شیطان پرستی (بت پرست ها ، تعدادی از صهیونیست ها و...) واقعا شیطان را می پرستند تا از او و جنیان تحت سلطه او قدرت به دست بیاورند.
مستند قربانی انسان در آیین های راز آلود (ساخته بیداری اندیشه) را در این مورد ببینید:http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21.html |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۰ ۲۲:۳۸)علی درستکار نوشته است: البته باید خدمتتون عرض کنم که این مطلب در مورد خیلی از رده پائین ها و متوسط های شیطان پرستی صدق می کنه ولی بر اساس تحقیقاتی که داشتم و مستنداتی که در این مورد هست (مثل مستند های ظهور و ... ) سران و رهبرای اون ها و تعداد کمی از رده متوسط ها و رده پائین های شیطان پرستی (بت پرست ها ، تعدادی از صهیونیست ها و...) واقعا شیطان را می پرستند تا از او و جنیان تحت سلطه او قدرت به دست بیاورند. متشکرم از بابت نظر جنابعالی و به نظرم این تایپکی که قرار دادم بصورت خیلی کلی شاخه های اصلی شیطان گرایان را مطرح کردم، از طرفی اگه شما در خاطرتون باشه در "مستند شیطان پرستی در ایران" آنها رو به چهار دسته اصلی تقسیم نموده(که بیان کردم) و همینطور شیطان پرستان در ایران را در دسته " Atheism " قرار داد، من رد نمی کنم و حرف های شما را قبول دارم! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آشنایی با فرقه شیطان پرستی و زمینه های مبارزه با آن | پرنده بهشتی | 33 | 82,054 |
۲۹/مرداد/۹۵ ۱۷:۰۰ آخرین ارسال: irantrn |
|
| نمادهای شیطان پرستی | Kamy | 2 | 3,622 |
۱/مرداد/۹۲ ۲:۳۸ آخرین ارسال: M912 |
|
| نمادهای شیطان پرستی | I-CAN | 12 | 11,419 |
۱/تیر/۹۲ ۱۱:۵۸ آخرین ارسال: JohnShepard |
|
| شیطان پرستی چیست؟ | islamquest | 0 | 2,248 |
۳/مهر/۹۱ ۱۲:۱۸ آخرین ارسال: islamquest |
|
| رابطه جادوگری با شیطان پرستی + عکس | سپهسالار | 0 | 4,247 |
۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۲۲ آخرین ارسال: سپهسالار |
|
| آیا این بحث های شیطان پرستی برای ترساندن جوانان ماست؟؟ | masihneo | 2 | 2,883 |
۵/دی/۹۰ ۱۲:۵۷ آخرین ارسال: emadm |
|
| کائودای،شیطان پرستی مدرن در شرق آسیا | mamali92 | 1 | 3,298 |
۱۴/مهر/۹۰ ۱۳:۰۷ آخرین ارسال: Anti gods |
|

مستند قربانی انسان در آیین های راز آلود (ساخته بیداری اندیشه) را در این مورد ببینید: