|
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
|
|
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین برای تبری از ظالم برای نشان دادن همبستگی برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام) برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و .... برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟ هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم هیهات من الذله تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۹, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
نقل قول:اما گویا این تاپیک هم فقط حرف بودچکار اساسی از دست ما بر می اید؟ باید ما با مسئولین ارتباط بگیریم یاحق |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۲۳/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۰ ۱۵:۰۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۰ ۱۸:۳۴)seyyedi نوشته است: دوستان سلامانشاءالله فصل محترم مالیات تموم بشه :s یعنی حدودا 10روز دیگه؛اونوقت باهماهنگی بقیه بنده در شهر و استان خودم حتما کار میکنم. تا اون موقع لطفایک نفر متن نامه رو پیشنهاد بده.(جهت مکاتبه) یاحق |
|||
|
|
۱۷:۵۷, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
بسم الله
در ادامه باید با طراحی، تکثیر و پخش برشور و مستند کار را ادامه داد و اما مستند طی صحبت هایی که با seyyedi ،janali و من صورت گرفت به این نتیجه رسیدیم که من تحقیقات و فیلمنامه با کمک دوستان انجام بدم و janali هم زحمت ساخت را بکشن انچه که میبینید نظر منه که قرار دادمش تا دوستان اگه اصلاحیه دارن بگن؛ خصوصا اگه تمایل به همکاری داشتن اعلام کنن -------------------------------- مراحل: 1 تعیین محورهای مستند 2 تحقیق پیرامون محورها 3 نگارش فیلمنامه اولیه و تائید ان 4 مصاحبه و فیلم برداری (اگه لازم داشت) و تکمیل فیلمنامه 5 ساخت: کارگردانی و تدوین قسمت تحقیق بعد از بحث پیرامون محورها، اصلاح و تائید ان بین دوستان تقسیم وظیفه میشود. -------------------------------- زمان بندی: تا 31تیر: تعیین محورها و تقسیم وظایف تا 7مرداد: تحقیق و جمع اوری مطالب تا 14مرداد: تکمیل تحقیق و نگارش فیلمنامه تا 28 مرداد: ساخت -------------------------------- محورها: 1 اوضاع منطقه و لزوم حمایت از برادران و خواهران مسلمان 2 یکی از راهای حمایت :تحریم کالاهای صهیونیستی، امریکایی، انگلیسی و عربستان 3حج خونین66 (ماجرا، عمق فاجعه) 4 حج ابراهیمی (مقایسه بیانات امام خمینی و وضع موجود) 5 لزوم حج ابراهیمی و راهکار به حداقل رساند سود ال سعود موارد 1تا 3 زمان کمتری نسبت به 4و5 میگیرن |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۲۸ توسط janali.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ساخت مستند
با تشکر از دوستان rastin و seyyedi و dideban تا اینجا همکاری ها خوب بودهبرای بخش ساخت، ما قاعدتا نیاز به منابع آرشیوی صوتی و تصویری داریم اگر دوستان فیلم و تصویری پیرامون موضوع مربوطه سراغ دارند برای من ارسال کنند و یا لینک فایل ها رو با ذکر موضوع برای من بفرستند یا در ادامه تاپیک قرار دهند. ممنون |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
کسی هست مسول جمع اوری اطلاعات و فیلم وپیرامون حج خونین66 بشه؟ (خصوصا سرنوشت زنان ایرانی مفقود شده)
این بحثهایی که داشتید خوبه ولی اگه مستند و برشور نشه و پخش نشه؛ حرفتان ارزشی نداره اگه کسی قصد همکاری داره و میخواد خارج از این ارسالها و فضای مجازی کار بکنه، خبر بده وگرنه خودم در حد توان کار میبرم جلو |
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
سالها پیش کتابی مستند پیرامون حج خونین داشتم باید بگردم ببینم پیدا می کنم یا نه دعا کنید پیدا بشه تصاویر و مطالب مستند خوبی داشت علی علی |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۷:۱۸)dideban نوشته است: کسی هست مسول جمع اوری اطلاعات و فیلم وپیرامون حج خونین66 بشه؟ (خصوصا سرنوشت زنان ایرانی مفقود شده)اگر زیاد عجله ندارید،از هفته دوم مردادماه حتما این قسمت رو من بعهده میگیرم. آخه این موضوع که فرمودید من اطلاعی ازش نداشتم وبرای خودم مهمه ببینم جریان چی بوده: نقل قول:(خصوصا سرنوشت زنان ایرانی مفقود شده) |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
دوستان
کسی تونست با مسوولین ارتباط برقرار کنه یا به مسوولی اطلاع داده باشه؟ اخه همه ی اینکارا رو ما بکنیم بدون اجازه مسوولین به چه حسابی میزارن بریم جلسات حجاج؟ اگر کسی نرفته یکی داوطلب بشه بره خدایی من خیلی سرم شلوغ نمی تونم برم. یاحق |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
نقل قول:بدون اجازه مسوولین به چه حسابی میزارن بریم جلسات حجاج؟اصلا حساب و کتابی نمی خواد مسئول برگزاری جلسات آموزشی حجاج بر عهده اون دفتر و کاروان زیارتی مربوطه است کافیه که با مسئول کاروان و دفتر زیارتی هماهنگی بشه قول میدم که اکثر این مسئولین استقبال هم می کنن چرا که هر ساله یک مشکل بزرگ چه برای سازمان و چه برای هسئت اجرایی یک کاروان همین مسئله ساک های زیادی هست که پر از سوغاتی و چیز های مختلفه گاه میشه که زایرین برمی گردن و ساکشون بعد (شاید هم یه ماه طول بکشه) با یه پرواز دیگه میاد تعدا کاروان ها هم خیلی زیاد نیست سال 97-98 هزار زایر هست و تقریبا به ازای هر 170 نفر زائر یک کاروان با این حساب بعضی شهرها هم به زور یک کاروان دارن علی علی |
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام: نقل قول:مسئول برگزاری جلسات آموزشی حجاج بر عهده اون دفتر و کاروان زیارتی مربوطه استاگر اینطوریه کارمون راحت تره، فقط پیشنهاد میکنم مستندوبروشورهای قابل ارائمون زودتر آماده بشه. چون وقتی قراره بامسئول کاروان یادفاتر زیارتی هماهنگ کنیم قبلش باید خودمون آماده باشیم.(لااقل درصدی ازکار پیش رفته باشه). -------------------------- میخواستم برای دوستان پیام خصوصی بدم ولی همینجا میگم: پیشنهاد دارم برای سرعت بخشیدن وانسجام کار 1-تقسیم وظایف بشه. 2- مسئول مربوطه انتخاب بشه؛ جهت هماهنگی بیشتر . الان وقتم محدوده ،تابعد. یاحق |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جهاد را شروع کنیم . . . (کجا بودیم، کجا هستیم!!!) | مصباح | 3 | 1,761 |