|
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
|
|
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین برای تبری از ظالم برای نشان دادن همبستگی برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام) برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و .... برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟ هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم هیهات من الذله تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۱, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
اگه یه حاجی دیدید سلام منم بهش برسونین کسایی که از کشور ما میرن مکه دنبال سوغاتی میرن تا مکه
کعبه سنگی است که ره گم نشود که اونم ماشاالله همچین راهی پیدا کردیم که از راه مستقیم زودتر برسیم به خدا ما خدا رو ول کردیم چسبیدیم به یه سنگ و الان متوجه اون حدیث می شم که می گفت در آخرالزمان ثروتمندان برای تجارت اقشار متوسط برای سیاحت و فقیزان برای نشان دادن خود به حج می روند حاج آقا دانشمند می گفت مکه تو اون جونه دم بخته مکه تو اون جونیه که سر کوچه بدون آگاهی وایساده به جای صد بار رفتن و دعوا برای یه موز کوچک یا بزرگ بیا اینو هدایت کن اون جوون دم بخت رو خوشبخت کن که به فحشا نره حیف ماها که داریم تو این اوضاع زندگی میکنیم و خوش به حال ما که قراره یار امام زما نباشیم ولی باید خودمون مواظب باشیم اگه قراره با یه مکه رفتن من هدایت بشم می خوام هدایت نشم خدا رو کردیم یه سنگ هی میچرخیم دورش با دلت برو حاجی نه با جسمت با روح خداییت برو نه با جسمه خاکیت شیطان روح هداییت رو دید و بهت سجده نکرد چون می خواست پدرتو در آره پس با روح خداییت برو تا شیطان رو قبل از جهنم بسوزونی بیایید خدا را بپرستیم به امید ظهور امام زمان که صد البته بسیار نزدیک است یا حق |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۲۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
عزيز دلم ضد 2012 شما تا حالا مكه رفتي؟؟
قبول دارم كه شايد خيلي ها خريد رو بر زيارت ترجيح ميدن اما واقعا خيلي ها هم هستن كه فقط به خاطر خدا مكه ميرن پدر و مادر من پارسال حج تمتع رفتن تقريبا تمام سوغاتشون رو ما از تهران خريديم . وقتي هم اونجا بودن فقط به زيارتشون رسيدن و بس . و هروقت تلويزيون خانه خدا رو نشون ميده اشك تو چشم هردونفرشون حلقه ميزنه . بزرگترين آرزوشون اينه كه يه حج ديگه بدون آل سعود برن . وقتي تعريف ميكنن كه نگاه كردن به خانه خدا خستگي رو از تن آدم بيرون ميكنه ، يا رسيدن و دست زدن به همين سنگ به قول شما چه شور و حالي كه نداره به نظر شما اونايي كه هنوز نرفتن دلشون نميخواد كه به اين لذت وصف ناشدني برسن. من خيلي هاي ديگه رو هم ميشناسم كه تو همين حج گذشته خريدشون رو از ايران كردن و خيال خودشون رو راحت همين آدمها وقتي براي ديگران از اينكه چقدر تو سفرشون راحت بودن و بارشون سبك بوده تعريف ميكنند بقيه هم به اين فكر ميافتن كه همين كار رو انجام بدن. به هرحال اينكه از مزيت هاي يك چيزي تعريف كنيم خيلي تاثير گذارتره تا فقط از مضراتش بگيم. ما كه نتيجه شو ديديم شما هم ميتونيد امتحان كنيد.
|
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۲۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
دوست خوبم
حج يك مسئوليت شرعي و واجبه و هركس كه مستطيع باشه و به حج واجب نره مشرك از دنيا ميره. من هم پيشنهاد ميكنم صحبت هاي حاج اقا نقويان رو بشنويد . يك بار شنيدنش ضرر نداره ![]() ![]() نه تنها در اين مورد بلكه در همه موارد بايد پيرو ولايت فقيه و مراجع تقليد بود. |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۰ ۱۳:۵۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
با توجه به اینکه بعضی دوستان مسایلی را مطرح میکنند نیاز است توضیحاتی را عرض کنم قصد ما تحریم عربستان است و نه تحریم حج بنابرین عمل واجب حج تمتع را نه ما و نه کس دیگری مورد نقد و تصمیم گیری قرار نداد .چرا که در حیطه اختیار ما نیست. تنها توصیه ما و بزرگانی مثل امام خمینی و جمیع عقلا و علما خرید نکردن از انجاست که فواید معنوی ان را بر شمردیم .بهتر است به زیارت و واجبات رسید تا امور خرید از ال سعود ..... در مورد حج عمره که یک عمل مستحب است نیز کسی فتوای تحریم نداد بلکه با توجه به این که عمل مستحب عملی است که خداوند دوست دارد و اختیار برای انجام با خود ان است بنده چند عمل مستحب بیان میکنم انتخاب با خود عزیزان ۱ ـ حج مستحب . .... ۲ ـ کمک به فردی که از فرط نداری و فقر مجبور به تن فروشی است و نجات دادن او . که با نجات او چه مفاسدی را از میان بر داشته اید .ببینید خدا چقدر این عمل را دوست دارد ۳ ـ کمک به کودکی که قدرت خرید مداد و دفتر ندارد و پدرش بر اثر حادثه کوشه خانه افتاده و مادر رخت مردم را میشوید ۴ ـ کمک به خانواده ای که سرپرست خود را از دست داده و چند دختر و پسر روی دستش مانده و خدا میداند کار اینها به کجا خواهد کشید ۵ ـ کمک به کسانی که از شدت فقر حاشیه نشینند و ..... ۶ ـ کمک به طرحی عام ال منفعه مثل ساخت جاده و برق برای مناطق محروم که از خیلی از امکانات محرومند ۷ ـ کمک به نشر اسلام و هدایت انسانها و جلوگیری از تبلیغ بر علیه شیعه و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ۸ ـ کمک به جوانانی که قصد ازدواج دارند اما بر اثر مشکلات اقتصادی توان ازدواج ندارند . برای کاهش فساد در جامعه و کارهای خیر دیگر ببینیم کدام مستحب تر است و رضای خدا بیشتر در ان است . ببینیم عمل ما خود خواهی است یا خدا خواهی.... یادمه چند سال پیش در طرح سرشماری شرکت کردیم .یکی از دوستان در مناطق دور افتاده فعالیت میکرد برایم تعریف کرد که خانواده ای را دیده است که پدر خانواده به رحمت خدا رفته و یک زن با ۸ دختر در یک اطاق که خودشان در باغی ساخته بودند و سقفش از پلاستیک های دور ریختی بود زندگی میکردند .حتی لباس سالمی هم نداشتند . خدا را شاهد میگیرم جریاناتی برایم تعریف کرد که به گریه افتادم . حالا بروید و برای دل خودتان خرج کنید و فکر کنید خدا از اینکه به پر شدن جیب دشمنان خدا کمک کرده اید راضی است . مستحب انچه مورد حب خداست را به جا اورده اید . سالی هشتصد هزار نفر به حج میرند حد اقل هر نفر یک میلیون خرج میکند این پول معادل هشتصد هزار میلیون یا ۸۰۰ میلیارد تومان است . با این پول به نظر شما چه کاری میتوان کرد ؟؟؟!!!!! چه باقیات الصالحاتی میتوان به جا گذاشت . چه کار بزرگی انجام داد ............ یا حق ایا میدانیدرهبرمان چند بار حج تشریف برده اند . ؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۰ ۱۵:۴۳ توسط Anti-satanism.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظرتون این چطوره؟امروز درست کردم.
|
|||
|
|
۹:۰۲, ۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۰ ۹:۴۵ توسط محمود.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
سلام من یکبار قبلا گفتم اقایون /خانمها
ماکه نمیخوام سر خودمون رو شیره بمالیم؛بعضی ایرانی اگر یه قم برن 10کیلو سوهان میخرن گفتم چاره کار اینه که در فرودگاه یا یجای شهر یه فروشگاه مخصوص خرید حجاج بزنن بعد فرهنگسازی کنن با انیمیشن . بعد در این فروشگاه باید جنس ایرانی بفروشن ولی با کیفیت اینطوری هم پول ما از چرخه داخلی خارج نمیشه و هم به جیب وهابیا نمیره وهم از تولید داخل حمایت میشه و باعث اشتغال زایی میشه. وقتی میگیم جوون بیکاره ایا نباید ما هم کاری کنیم؟ همینجا میخوام بگم تورو خدا نگین ای مردم عربستان چه گناهی کردن و ال و بل همونطور که حضرت علی (علیه السلام) در بخشی از خطبه ی 27 نهج البلاغه فرمودن: شگفتا به خدا که هماهنگی این مردم در باطل خویش و پراکندگی شما در حق خویش؛ دل را می میراند و اندوه را تازه میگرداند .زشت بادید!و از اندوه بیرون نیایید که اماج تیر بلایید. وبر شما غارت میکنند و ننگی ندارید. بیایید فکر کنید اگر مردم عربستان تحت فشار قرار بگیرن ممکنه علیه سعودی ها انقلاب کنن بابا ریشه ای تر فکر کنید. به نظر شما اگر عربستان یه همچین موقعیتی داشت استفاده نمیکرد؟ پس وای بر ما در پراکندگی حقمان. یا علی |
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
اي قوم به حج رفته كجاييد ، كجاييد
معشوق همينجاست بياييد ، بياييد |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۱۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۰ ۱۲:۲۴ توسط janali.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
سلام
امروز متوجه این تاپیک شدم. موضوع جالبی بود که باعث شد تمامی پست هارو مورد مطالعه قرار بدم. ایده اولیه آقا وحید خیلی خوب بود اما متأسفانه بحث به شدت احساسی شد که نتیجه آن انحراف از هدف شد تا اینکه اواخر تا حدودی متعادل شد. دوست خوبم بیداری12 با مطرح کردن سخن امام علی علیه السلام پیرامون حج، تلنگری به این انحراف زدند که جا داره تشکر ویژه ای از ایشون داشته باشم. به آیه 97 سوره آل عمران توجه کنیم فِيهِ آيَاتٌ بَيِّنَاتٌ مَّقَامُ إِبْرَاهِيمَ ۖ وَمَن دَخَلَهُ كَانَ آمِنًا ۗ وَلِلَّـهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَيْتِ مَنِ اسْتَطَاعَ إِلَيْهِ سَبِيلًا ۚ وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ اللَّـهَ غَنِيٌّ عَنِ الْعَالَمِينَ در آن نشانههايى روشن است [از جمله] مقام ابراهيم است و هر كه در آن درآيد در امان است و براى خدا حج آن خانه بر عهده مردم است [البته بر] كسى كه بتواند به سوى آن راه يابد و هر كه كفر ورزد يقينا خداوند از جهانيان بىنياز است طبق این آیه حج عهد و میثاقی میان خدا و انسان(به کلمه ناس دقت کنید) است و این وظیفه هر انسانی است، اگر توانایی دارد. و در ادامه خداوند خود را بینیاز از کفران مردم نسبت به آن معرفی می کند. و هر که به آن اهتمام داشته باشد ایمن خواهد بود. دوباره به بخشی از نامه 47 نهج البلاغه امام علی علیه اسلام توجه کنیم اَللَّهَ اَللَّهَ فِي بَيْتِ رَبِّكُمْ لاَ تُخَلُّوهُ مَا بَقِيتُمْ فَإِنَّهُ إِنْ تُرِكَ لَمْ تُنَاظَرُوا خدا را ! خدا را ! در حقّ خانه پروردگارتان ، تا زندهايد آن را وا مگذاريد كه اگر رها شود ، مهلت داده نخواهيد شد . براستی چرا؟ مگر کعبه چه دارد!
پرچم نماد پایداری یک امت است و تا زمانی که این پرچم برفراشته باشد از زنده بودن آن امت حکایت دارد. در جنگها و نبردها برافراشته بودن پرچم نماد استواری آن امت بوده است و بدینسان بود که همواره پرچم بدست ورزیده ترین، متعهد ترین و شاخص ترین افراد سپاه برفراشته نگاه داشته می شد و از این جهت آماج حملات متوجه پرچمدار می شد. سقوط پرچم، سقوط سپاه تلقی می شد. پس امتی که دنبال پایداری است اهتمام زیادی در پایداری پرچم خود دارد و همواره آنرا محتزز نشان می دهد. نماد قداست آن امت مطرح بوده و همواره مورد ستایش است.مَثَل کعبه مَثَل پرچم است، پرچم امت اسلامی. تا زمانی که کعبه استوار است امت اسلامی زنده است. کعبه زمانی برفراشته است که امت اسلام برای به احتزاز در آوردن پرچمشان بگرد آن باشند. هرگاه امت کعبه را ترک کنند مرگ امت خود را سندیت بخشیده اند. دوباره به سخن امام علی علیه السلام دقت کنید راز آنرا پی خواهید برد دشمن هر امتی پرچم امت را نشانه رفته است. دو راه دارد یا پرچم را نابود کند و یا مردم را از احتزاز آن مأیوس دارد. حضرت علي عليهالسلام ميفرمايد: «كعبه پرچم اسلام است»*
هر آنقدر که امت ما مخصوصا تشیع در صحنه حج(عمره و تمتع) حضور پررنگ تری داشته باشد از به فراموشی سپرده شدن اسلام ناب جلوگیری خواهند کرد.*مرتضى مطهّرى، حج تهران، صدرا، 1380، ص 24 |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
دوستان محترم متاسفانه چیز زیاد نمی بینم که بشه تحویل موسسه مشعر و حج و زیارت داد چیزی که میشه به اونها داد تراکت و بروشور هست علی علی |
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۰ ۱۴:۱۸ توسط ريحانه الرسول.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
اگه قراره از نسل كشي شيعه جلوگيري كنيم
بايد كمي هم به اين نفس هاي درب و داغونمون برسيم و خودمون رو دوباره تربيت كنيم ، يك تربيت ديني تا لياقت سربازي پيدا كنيم . و اونوقت امامون ظهور كنند. اما تا سربازي براي جانبازي در راه امامش نباشه ظهور بي فايده است . البته اول به خودم ميگم كه روسياه و دل چركينم. اول بايد مجاهده نفس كرد بعد بايد براي جهاد اصغر حركت كرد. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جهاد را شروع کنیم . . . (کجا بودیم، کجا هستیم!!!) | مصباح | 3 | 1,764 |
۲۹/آبان/۹۴ ۲۳:۲۶ آخرین ارسال: مصباح |