|
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
|
|
۱۹:۴۷, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد. الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۶, ۱۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۳ ۰:۲۴ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۳ ۱۳:۲۳)Bidel.s نوشته است: وقتی قبول نداره نزدیکه دلیل نمی شه قبول داشته باشه نزدیکه. یعنی نی دانه دانه!سلام این وسط بعضی حدیث کذب الوقاتون رو خوب متوجه نشدن اینکه بعضی از افراد فقط همین یک حدیث را از مباحث آخرالزمان گرفته و دایم بعد از تحقق نشانه های ظهور تکرار می کنند از تسلط نداشتن بر مباحث مهدوی است. وقت تعیین کردن یعنی بگو یی فلان سال در فلان ماه و فلان ساعت ظهور اتفاق میفته که البته احادیث هم به یک نحو مجهولی که فقط اهل فن و علمایی خاص متوجه می شوند مشخص شده که ما این را به دلایلی ندید میگیریم به هر صورت زمان دقیق را گفته اند که تعیین نکنید نه حدود که احادیث و روایات در باب نشانه ها خود جوری حدود را مشخص می کنند اسم این احادیث نشانه های ظهور است یعنی نوعی حدود را مشخص می کنند وگرنه نشانه ظهور نبودند اگر احادیث و نشانه ها قابل تطبیق نباشند کارکردی ندارند و بیهوده می شوند و معصومین علیهم السلام معصوم هستند و کار بیهوده نمی کنند ممکن نیست با گفتن حدیث کذب الوقاتون بشود هزاران حدیث در باب نشانه های ظهور بدون اثر شوند این نقض و پارادوکس است پس اگر بنا باشد این احادیث بدون فایده و بی اثر و بدون تطبیق باشند دیگر این هزاران حدیث به چه کار می آیند البته به دلایلی که قابل فهم است اهل فن فعلا سکوت کردند و تا وقتی کسی حرف از نزدیکی ظهور میزند یا انجمن حجتيه است یا گمراه یا نادان یا مشایی زاده از دوستان تقاضا دارم این مطلب را با ذهنی باز تعقل کنند این لینک زیر هم یکی از سخنرانی های مقام معظم رهبری در باب نزدیکی ظهور است http://armageddon1.mihanblog.com/post/3149 2. نشانه های متصل به ظهور[/font] برابر روایات, شماری از علائم ظهور, متصل به ظهور خواهند بود, به گونه ای که بین آنها و ظهور فاصله زیادی نباشد. البته این که فاصله آن نشانه ها, تا ظهور چه مدت و یا چند روز است. به راستی روشن نیست, ولی قدر مسلم آن است که فاصله زیاد نیست و احتمالاً, مجموعه نشانه های متصل به ظهور, در همان سال ظهور, یا سال پیش از آن رخ می دهند. از پدیدار شدن نخستین نشانه متّصل, تا ظهور مهدی(علیه السلام) نشانه ها همچون حلقه های زنجیر بدون فاصله پی در پی پدید می آیند, چنانکه در روایتی, محمد بن صامت از امام صادق(علیه السلام), پس از آن که برخی نشانه ها را امام(علیه السلام) بیان کرده بود, پرسید: فدایت شوم می ترسم این امر (تحقق نشانه های ظهور مهدی) به طول انجامد؟ امام (علیه السلام) فرمود: (لا, انّما [هو] کنظام الخرزَ یتبع بعضه بعضا70.)نه محققاً, همچون مهره های تسبیح, یکی پس از دیگر می آید. حتی در مورد برخی از نشانه های متصل به ظهور, مقدار فاصله آن با ظهور نیز, بیان شده است. امام باقر(علیه السلام) درباره قتل نفس زکیه, فرمود: (لیس بین قیام القائم(علیه السلام) و قتل النفس الزکیة اکثر من خمس عشرة لیلة71.)[font=Tahoma]فاصله میان کشته شدن نفس زکیه و قیام قائم بیش از 15 شب نیست. خروج سفیانی و یمانی نیز, برابر آنچه از روایات استفاده می شود72. در یک محدوده زمانی در آستانه ظهور صورت می گیرد و فاصله آن تا قیام قائم(علیه السلام), از پانزده ماه, بیشتر نخواهد بود73. در روایات, فاصله یک سال, 9ماه74, هشت ماه گفته شده است75. بر این اساس, تردیدی نیست که شماری از نشانه های ظهور, که بیشتر نشانه های حتمی نیز هستند, نزدیک ظهور و متصل به آن واقع می شوند. http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavar...eck&Rand=0 در یکی از این روایات از رسول گرامی اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده است، «نشانه های ظهور چون دانه های یک تسبیح (گردن بند) است که رشتة اتصالش بگسلد و دانه های آن یکی به دنبال دیگری فرو ریزد.» (نورالدین علی بن ابی بکر الهیثمی، مجمع الزوائد و منبع الفوائد؛ ج7، ص 321)؛ همچنین ر.ک: سیّد علی بن موسی ابن طاووس، الملاحم و الفتن فی ظهور الغائب المنتظر، ص 114.
|
|||
|
۱۵:۰۳, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
من صد تا تسبیح دارم که 99 تا مهره ی اول شبیه هم هستن و فرقشون تو مهره ی آخر.
شما از کجا اطمینان داری که تسبیحی که الآن پاره شده همون تسبیح ظهور باشه؟ |
|||
|
۱۵:۱۵, ۱۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۳ ۱۵:۱۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
توجه همه دوستان رو جلب میکنم به تفاوت این دو عبارت: شرایط ظهور نشانه های ظهور شرایط ظهور رو فراهم کردیم که دنبال نشانه میگردیم؟ شرایط باید فراهیم کنیم نه نشانه ! . =-=-=-= تطبیق دادن نشانه های ظهور در این تاپیک کاری بسیار اشتباه هستش الان شاید ده بار خبر بد شدن حال این ملک عبدالله رو ما شنیدیم هر بار هم میگن داره میمیره چند بار هم گفتن مرده ولی صداشو در نمیارن الان یه نفر بپرسه پس حرف پیغمبر چی شد چی جواب میدید؟ مگه نفرمودن که سه بار؟ این که بیشتر از سه بار شد! چرا این دروغها رو به پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نسبت میدید مردم اینطوری نا امید میشن قضیه میشه قضیه ی چوپان دروغگو |
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام
جناب بیدل اگر من به شما بگم یقین دارم که اونوقت مسایل دیگری پیش میاد اما شرایط و قواعد ظهور هم محقق شده و مقدار کمی باقی مانده مهمترین شرایط همین انقلاب هست و پایداری بر آرمان ها آزمون های الهی برای رسیدن به زمان موعود رو هم بیشترش دادیم و سلامت بیرون اومدیم البته اگر عده ای با تعداد خاص یاران حضرت این امتحان ها رو سلامت دادن نه همه مردم که اون تعداد خاص انشاالله هستن دوستان یا از بیخ نشانه ها رو میزنن یا بی اعتبار می کنند که نتیجه هر دوش بیهوده کردن احادیث هست طرف رفته پیشگویی نوستراداموس می خونه این همه جدی میگیره اونوقت ما با این همه حدیث یا یک احتمال بی ارزش قرار میدیم یا صورت مسأله را پاک می کنیم من حرفهامو زدن نظرم را هم دادم بقیه هم نظر دادن ما این احادیث را جدی می گیریم اگر هم اشتباه مصداق سازی شد چیزی از ایمان به خدا و معصومین کم نمیشه هر کسی اینطور نیست خب جدی نگیر ه خیلی بهتره |
|||
|
۱۹:۲۸, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام
خوب هستید؟ نقل قول:اونقدری که تو خارج اسلام ستیزی داره رشد میکنه، گرایش به اسلام رشد نمیکنه. اگه اونجایی ها به اسلام گرایش پیدا میکنند چرا ما نمیبینیم؟ به قول معروف : چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است؟ تو خارج گل و بلبل نیست. ولی حد اقل تو اونجا کمتر به آدم ظلم میشه تا به اینجا. تو اونجا نون از 700 تومن نمیشه 1500 تومن. نقل قول:من از یک هلندی ( که میگن هلند پایتخت این کاری +18 هست ) که اونقدر تو فیلم ها میگن واقعا اونجوری هست! گفت نه، فقط یک خیابون هست تو آمستردام که برای این کاراست. اگه کسی بیرون از این خیابون دیده شه دستگیر میشه! پس تو خارج اونی که میخواد بهش شهوت تحمیل نشه، از اون خیابون رد نشه. البته بازم تاکید میکنم که اونجا گل و بلبل نیست. نقل قول:تو ایران اگه تونستی برو اعتراض کن، میگیرنت پدرتو در میارن. فقط تنها چیزی که تو ایران میتونی بری اعتراض اینه که برید جلو سفارت انگلیس شعار بدید، لازم شد برید غارت کنید بیاین بیرون. برده داری نوین رو نمیدونم، ولی وقتی تو خارج سیاه میاد با سفید ازدواج میکنه میدونم که اون سفیده نژاد پرسته . نقل قول:بعد اگه قاره افریقا رو هم شما جزو جهان بدونید و اینکه اونام در اخرالزمان هستن مردمشون به قدری فقیرن وغذا ندارن که ریشه گیاهان هرز رو از زمین می کنن ومی خورن حالا اگه دوستان منظورشون از گسترش ظلم اینه که عین 7 میلیارد جمعیت یه جور مورد ظلم قرار بگیرن قضیه فرق می کنهآهان ، گشنگی آفریقا هم افتاد گردن آمریکا. مگه تو خود قرآن نمیخونید که سرنوشت هر قوم به دست اعضای خود قوم نوشته میشه؟ همت کنن گشنه نباشند. البته این گرونی تو ایرانم تقصیر خودمونه، نباید به یک گروه آدم رو میدادیم. نقل قول:یه نکته دیگه حکومت هند در زمان حمله انگلیس اسلام بودهاطلاعات تاریخی که ما داریم نشون میده حکومت گورکانیان هند، قبل از اینکه بدست بریتانیا نابود بشن، توسط ماراتها ها که هندو بودند نابود شدند، عمده جنگ بریتانیا هم با ماراتها ها بود. صرفا جهت اطلاع. ------------- نقل قول:مطمئنی عده ای برای خداوند قیام کردند؟ چرا ما چیزی ندیدیم؟ نقل قول:در تاریخ بشر سابقه نداشته نون 700 تومنی بشه 1500 تومن. برده داری و استعمار نو تو ایران هست. وقتی که من کلی در روز کار میکنم تو ماه 1 تومن گیرم میاد. کدوم خونه با 1 میلیون میچرخه ، وقتی که پول قبض برق و آب و گاز میاد 400 هزار تومن. خیر سرم باید درس هم بخونم. این برده داری هست. نقل قول:ما دو نوع سرکوب داریممیدونی، ایرانی جماعت رو یک جوری سرکوب کردند که دیگه نمیتونه بره تظاهرات. ایرانسل گرون کرد آخر اعتراض اینه که برن 2 تا کامنت بزارند. تو شیر وایتکس و روغن پالم پیدا شد آخرش این شد که تو فیسبوک 2 تا کامنت بزارند. UDP یک سال بسته بود آخرش این شد که بریم پیج وزیر 2 تا کامنت بزاریم. البته سر اون 2 تا کامنت زنگ زدن بهم گفتن یک بار دیگه از این غلطا بکنی پدرتو در میاریم. |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
شما از تحمیل شهوت رانی چی می دونی!!!!!
تحمیل یعنی از صبح که چشمت رو باز کردی تو شرایط جن..سی قرار بگیری تا وقتی خوابیدی!!!همین الان تو مملکت ما آقایون خانوم چادری با چادر براق می بینن به اعتراف خودشون قلبشون می چسبه به زمین فک نکنم تو هلند کسی با چادر راه بره اتفاقا منم دوستم برای سفر به آمریکا مجبور شد یه سفر بره اونجا می گفت انقدر فضا وحشتناک بود ما حتی نتونستیم از فرودگاه بریم بیرون وقتی مانکن هاشون آدم زنده اس من دیگه حرفی ندارم برده داری نوین یعنی استفاده ابزاری وجنسی از زنان یه چیزی تو مایه های گلشیفته شما مستند نوکیای خونین رو که ساخته خود غربه ببینید متوجه می شید چرا آفریقا با معادن عظیم الماس نفت وزمین حاصلخیز به این روز افتاده حیف که آفریقایی تو جمع ما نیست وگرنه دلش از اون حرفی که زدین خیلی می سوخت یه جوری می گید سرنوشت که آدم فک می کنه هیچ کس با این قاره بدبخت تا حالا کاری نداشته خودشون انواع اقسام بیماری ها رو کشف می کنن روی خودشون امتحان می کنن جنگ های شهری راه میندازن مجانی الماس ومعادنشون رو به غرب می فرستن همین هلند خوب اگه سیستم که واسه توزیع غدا داره رو میاورد تو همین آفریقا پیاده می کرد الان غدا هم اضافه داشتن تو همون قران می گه یسری هستن که مورد ظلم هستن واونم بخاطر ظلم ثروتمندانه درباره ایران هم بحث نمی کنم چون حوصله بحث سیاسی ندارم درباره هندم اون طور که من می دونم مقدمات جنگ از نامه نگاری ها تا فرستادن سفیر در زمان گورکانیان بوده.. درباره اعتراض والت دیزنی خدمتتون عارضم که اگه من این مشتند رو دیدم عین خشونت باهاشون برخورد کردن وزدن همه رو داغون کردن خوبه فتنه 88اتفاق افتاد یسری اونور سکه رو هم نشون دادن بعله شما که واسه انقلاب زحمت نکشیدی از کجا بدونی واسه خدا بوده پس واسه چی بوده مشکل اقتصادی؟!بی حجابی؟!نمی ذاشتن مردم دین داری کنن ؟!چیکار کرده بودن که انقلاب شد شاه به اون خوبی ساده ای اصن نمی دونست ... |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
اینجا معلوم نیست تایپیک مرگ عبدالله سعودیه یا خاطرات رفقای کاربرا از دخترای هلندی ، معادن آفریقایی، فتنه 88، سفیر زمان گورکانیان ، چگونگی تهیه اسپاگتی هیولای پرنده و ...... ! والا ....
![]() گویا دوستان دست تولایی در ربط دادن نُت های اکتاو پایین پیانو با گاز CH4 دارند! |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:برده داری نوین یعنی استفاده ابزاری وجنسی از زنان یه چیزی تو مایه های گلشیفتهبرده داری نوین یعنی اینکه هفته ای 60 ساعت کار، بعد تو خونه هم بیای کار کنی باز که بتونی خرجیتو در بیارو از گشنگی نمیری. من برده ام ، رک و پوست کنده میگم. من حق ندارم مریض شم. چون اگه مریض شم باید بیوفتم بمیرم. من تنها عشق و حالم اینه که میتونم از ساعت 9 تا 11 فیلم ببینم. برده داری نوین یعنی همین. اینکه وقت نکنی بری به خودت برسی. برده داری یعنی اینکه هر شب که میگیری میخوابی ، آرزو میکنی که فردا نیاد. البته شما آقا زاده هستید حس نمی کنید. نقل قول:بعله شما که واسه انقلاب زحمت نکشیدی از کجا بدونی واسه خدا بوده پس واسه چی بوده مشکل اقتصادی؟!بی حجابی؟!نمی ذاشتن مردم دین داری کنن ؟!چیکار کرده بودن که انقلاب شد شاه به اون خوبی ساده ای اصن نمی دونست ...هههه ! برای انقلاب زحمت نکشیدیم ! میدونم برای خدا نبوده چون اگه برای خدا بود ما نمیشدیم نسل سوخته. وقتی که تو کلاس جا نبود بشینیم. رو یک نیمکت 5 نفری میشستیم. حرف میزدیم معلم با چوبش میزد پدرمونو در میاورد بعدشم مینداخت مارو تو کمد در کمد رو قفل میکرد. از اون کلاس آدم خدا شناس و خدا دوست در میاد؟ یکی از آشنایان میگفت انقلاب که شد گرفتن 10 تا بچه اول دبیرستانی رو اعدام کردند که اینا ضد انقلابند. وقتی که میگفتند جوراب صورتی یا قرمز حرامه ، انقلاب شد برای خدا؟ البته شما آقا زاده هستید اینارو حس نمیکنی. نقل قول:درباره هندم اون طور که من می دونم مقدمات جنگ از نامه نگاری ها تا فرستادن سفیر در زمان گورکانیان بوده..کدوم جنگ؟ جنگ کی با کی؟ وقتی که مارتها ها و گورکانیان در حال جنگ بودند ، کمپانی هند شرقی از بنگال حمله کرد و 2 تا حکومت هندو و مسلمان رو نابود کرد. دلیل اصلی اینکه گورکانیان نابود شدند ماراتها ها بودند، نه انگلیس. دلیل شورش ماراتها هم خشونت بیش از حد گورکانیان بود. نقل قول:منم دوستم برای سفر به آمریکا مجبور شد یه سفر بره اونجا می گفت انقدر فضا وحشتناک بود ما حتی نتونستیم از فرودگاه بریم بیرون وقتی مانکن هاشون آدم زنده اس من دیگه حرفی ندارم شنیدید میگن آدم هر چی فکر کنه همونو میبینه؟ دوست شما هم فکرش خراب بوده و تو خیابون و فرودگاه دنبال مانکن میگشته نقل قول:تو همون قران می گه یسری هستن که مورد ظلم هستن واونم بخاطر ظلم ثروتمندانهظالم قیام کنه حق خودشو از ثروتمند بگیره. تمام. |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
واقعا من که آقا زادم چرا با شما بحث می کنم
![]() اصن به قول خانوم کوروش ما یه جایی تو مایه های بهشت زندگی می کنیم والا آهان به من سر هر پست که اینجا میزارم یه میزان حقوق مشخص هم می دم بلاخره دارم از این انقلاب دفاع می کنم باید یه چیزی گیرم بیاد ![]() خدا این ملک عبدالله رو هم به زمین گرم بزنه. بلاخره یکی این وسط سود می کنه |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۱۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۳ ۲۳:۲۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۳ ۲۲:۴۰)ریچارد داوکینز نوشته است: من شرط میبندم نمیخواد شرط ببندی شما هیچکس هم نگفته این ملک عبدالله بمیره ، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور میکنند اما در مورد تعیین وقت هم یه مطلبی به طور خلاصه بگم منظور از تعیین وقت در حدیث امام باقر علیه السلام اینه که ما بگیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در فلان سال و فلان روز ظهور میکنند این یعنی تعیین زمانی خاص برای ظهور که از آن نهی شده اما اگه بگیم امام علیه السلام در سالی ظهور میکنند که فلان علامت رخ میده و یا در سالی با فلان مناسبت ظهور میکنند ، این تعیین وقت نیست ، یعنی همون روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد علائم ظهور نقل شده در مورد این ملک عبدالله هم نمیشه قضاوت کرد ، چون اولا معلوم نیست منظور روایت همین ملک عبدالله ملعون باشد ثانیا ما وقتی میتونیم قطعی در مورد ظهور نظر بدیم که اون 5 علامت خاص و حتمی اتفاق بیفتد و طبعا مرگ عبدالله از علائم حتمی نیست البته امیدواریم این عبدالله همان عبدالله روایات باشد و ظهور هم نزدیک باشد که صد البته نزدیک است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1420042466_201402310302_arab3-f.jpg]](http://eirib.ir/uploads/posts/2014-12/1420042466_201402310302_arab3-f.jpg)
![[تصویر: 13910702000601_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/07/02/13910702000601_PhotoA.jpg)