کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر امام نیست؛ خدای او، راه او، رهنمودهای او هست....
۹:۲۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1

مستمندان و فقرا در صف مقدم جامعه
امام خمینی(رحمة الله علیه):
باید این توجه را به آقایان عرض کنم، که باید این عمل [کمکهای کمیته امداد به محرومین] با یک ظرافتی انجام بگیرد که مستمندان، محرومان خیال نکنند که آنها از باب اینکه در صف پایین جامعه واقع شده‌اند مورد امداد واقع شده‌اند؛

مستمندان و فقرا و دورافتاده‌ها در صف مقدم جامعه هستند، و همین زاغه نشینان و حاشیه نشینان و محرومان بودند که این انقلاب را به ثمر رساندند. همینها هستند که الآن در جبهه‌ها مشغول به فداکاری هستند، و جوانهای همینهاست که در سرتاسر کشور، داخل و در خارج کشور مشغول‌اند برای تأیید اسلام.
و ملت شریف ایران قدر یک همچو جوانان و قدر یک همچو خانواده‌هایی که این جوانان را تحویل جامعه داده‌اند می‌داند؛ و عمده این است که در پیشگاه خدای تبارک و تعالی یک درخشندگی خاص این افراد دارند.

امروز در صحیفه - جلد ۱۷ - صفحه ۴۲۶
http://farsi.rouhollah.ir/library/sa...ume=17&tid=164
[تصویر: 1_________________.jpg]
[/b]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، السا ، أین المنتظر ، mahyamatin ، Hadith ، مصباح ، m.hossein ، Islam ، عبدالرحمن ، میثم.ح ، mahdy30na ، عبدالرحیم ، andishe ، azade ، حسن.س. ، یاســین ، سدرة المنتهی ، نورالسادات ، mortozpasha ، Banoo ، سیمرغ ، ABCDE ، 135 ، آفتاب ، حسن عزتي ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، Anti gods

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۷, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #61

‌17 خرداد 1361
من کلمه مبارکه استرجاع(انا لله و انا الیه راجعون) را نه برای جنایات اسرائیل و شهادت و آسیب بسیاری از مسلمانان مظلوم جنوب لبنان عزیز می‌گویم، گرچه آن هم استرجاع دارد؛...
و نه برای فلسطینی‌های مظلوم زیر ستم اسرائیل، گرچه آن هم استرجاع دارد؛
... بلکه برای بی‌تفاوتی کشورهای اسلامی یعنی حکومتهای آنها استرجاع می‌کنم و ای کاش فقط بی‌تفاوتی بود.
صحیفه امام، جلد16، صفحه308

[تصویر: w210]
۲۰:۰۹, ۱۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۲۱:۱۴ توسط عمار رهبری.)
شماره ارسال: #62

‌‌امام خمیتی(رحمة الله علیه)
18 خرداد 1360

همه بدانند که آن روزی که من احساس خطر برای جمهوری اسلامی بکنم، آن روزی که من احساس خطر برای اسلام بکنم، آن روز این طور نیست که باز من بنشینم نصیحت کنم؛ دست همه را قطع خواهم کرد.

صحیفه امام، جلد14، صفحه 416

[تصویر: w214]

امام خمینی(رحمة الله علیه)

[تصویر: w425]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۲۲:۴۴, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #63

23 خرداد 1358

شما نشسته‌اید که چهار تا کمونیست بیایند در دانشگاه و قبضه کنند دانشگاه را!؟ شما مگر کمتر از آنها هستید؟
عدد شما بیشتر از آنهاست؛ حجت شما بالاتر از آنهاست. شما این مسائل را که بگویید، خیانت اینها را می‌توانید واضح بکنید در آن مکان، در دانشگاه....

البته باید اشخاصی هم که گوینده هستند بیایند در دانشگاه و من پیشنهاد می‌کنم که آقای آقاسید علی آقا بیایند، خامنه ای.

شما ممکن است که بروید پیش ایشان از قول من بگویید ایشان بیایند به جای آقای مطهری.
بسیار خوب است ایشان، فهیم است؛ می‌تواند صحبت کند؛ می‌تواند حرف بزند.

صحیفه امام، جلد 8، صفحه 139

[تصویر: w320]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]