کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی Sims و روش زندگی آمریکایی
۱۶:۳۳, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۵:۴۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
آواتار
روش زندگي آمريكايي ( American Lifestyle ) در بازيها

مقدمه:
اگر غرب را بخواهيم به درختي تشبيه كنيم، ريشه اش اومانيسم ( بشرگرايي؛ در مقابل خداگرايي ) و تنه اش جامعه ي مدني و ميوه اش روش زندگي آمريكايي است. دوران فلسفه در غرب به پايان رسيده است و اكنون ميوه ي تمدنشان؛ يعني روش زندگي آمريكايي را ترويج مي كنند.

با استفاده از ابزارهايي چون فيلم، سريال، انيميشن و خصوصاً بازيهاي رايانه اي، روش زندگي آمريكايي را در زمينه هايي چون: معماري، خوراك، پوشاك، زينت آلات، روابط جنسي و ... ترويج كرده و فرهنگ و رفته رفته باورهايشان را به انسانها، به خصوص جوانان و نوجوانان تزريق مي نمايند.

بازي The Sims
از جمله مهمترين بازيهايي كه به ترويج روش زندگي آمريكايي مي پردازند، مجموعه بازيهاي سيمز است.

در اين بازي كاربر مي توان تجربه ي مجازي زندگي روزمره از ابتداي تولد و طي دورانهاي مختلف زندگي و در نهايت مرگ! را داشته باشد. انجام كارهاي روزمره ( خوردن، خوابيدن، حمام و دستشويي رفتن، سركار رفتن، مدرسه يا دانشگاه رفتن، استراحت و ... ) را بر اساس روش زندگي آمريكايي تجربه مي نمايد. رفتن يا دعوت كردن به ميهمانيها و پارتي هاي مختلف، چگونه يافتن دوستان همجنس و غير هم جنس، داشتن روابط آزاد جنسي حتي با هم جنس خود و بسياري نكات ديگر را در اين بازي به كاربران بصروت غير مستقيم القاء مي نمايند و با توجه به مهارت بيشتر كاربران در بازي، موفقيتهاي بيشتري در اين زمينه ها نصيب آنان مي گردد!!. از نكات جالب اين بازي آنستكه كاربر را در اين بازي به همه كار وادار مي كند، ولي دين ، عبادت و ... هيچ نقشي در اين بازي ندارد و حتي يكبار هم در طول بازي كاربر به عبادت مشغول نمي شود و كاربر را به اين باور مي رساند كه روش زندگي آمريكايي، دين زميني بشر امروز بايد باشد!!.

در اين بازي بر خلاف اينكه ادعا دارد كاربر مي تواند بصورتي آزاد روش زندگي خود را داشته باشد، اما بصورتي غير مستقيم و زيركانه چارچوبهاي روش زندگي آمريكايي را به كاربر تحميل كرده و او را به سمت انتخاب اين روش سوق مي دهد.

نكات مهم اين بازي در فضاي جنگ نرم:

1-ترويج روش زندگي آمريكايي

2-حذف دين در عرصه ي زندگي فردي و اجتماعي

3-القاي فلسفه ي لِسِفِر ( يعني بگذار هر چه مي خواهد انجام دهد!! )

4-تبليغ لذت گرايي و روابط آزاد جنسي

5-از بين بردن زشتي گناهان در ذهن كاربران

سئوالات:

-براستي بشر امروز آيا با رفتن به دام لذت گرايي به سعادت رسيده است؟

-آيا روش زندگي خود را تاكنون بررسي كرده ايد ؟ چقدر از روش زندگي ديني آگاهي داشته و به آن عمل كرده ايد ؟

-آيا توجه داريد كه پيامهاي غير مستقيم اين بازيها افكار و اخلاق و باورهاي نوجوانان و جوانان را تغيير مي دهد ؟

[تصویر: EA-The-Sims-3-ss.jpg]

[تصویر: the-sims-3.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، فاطمه خانم ، TewStealth ، montazer ، ehsan_mt ، Admirer ، خاک ، امیدوار ، یاران مهدی ، mohammad74 ، MiNuTeS ، هدهد ، mohammad790 ، mohamad ، محمدجواد ، خادمة الزهرا ، army313 ، محب الزهرا ، vahrakan ، tiyam ، black ، نگار ، سرباز سید علی ، یوسف خان ، yamin ، شهرام ، سرباز ولایت ، mahdi_amiri ، ali0077 ، kashkol-ir

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۸, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
خیلی ضایع میشه آدم وقتی یه بازی رو پول بدی سفارش بدی برات بیارن...هنوز به دستت نرسیده تو فروم مورد علاقه ت با منطق بگن بده......Smile
اجازه بدین فقط یه روز بازی کنننننننننننننننننننم.........Angel

منم قبلا این بازی رو تجربه کردم گرچه اونجوری ها هم معتاد نشده بودم چون اون موقع ها که من بازی میکردم هنوز امکانات زندیگیش کمتر بود...ولی واقعا باعث اتلاف وقت و پوچ گرایی میشه....من اون موقع ها بچه ترم بودم باعث شد یه آدم خیالاتی بار بیام وحتی باورتون میشه تو سال های اخیر یه دوران افسردگی شدید رو پشت سر گذاشتم (البته این عوارض برای کسی هست که تو دو.ران بچگی این بازی رو بکنه)..., و البته عوامل دیگه ای هم تو این افسردگی تاثیر داشت

الانم به خاطر دلایل خودم دوباره به این بازی رو آوردم..ولی با ترس و لرز از اینکه از زندگی واقعیم فاصله ی زیادی بگیرم....شاید اینکه شما این تاپیک رو بعده این همه مدت این موقع ایجاد کردین یه نشونه برای من باشه....
راستش تصمیم گرفتم بعده اینکه به دستم رسید بازیش نکنم اما دعام کنین شیطون وسوسم نکنهDodgySmile
۱۱:۴۵, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
داداش اونو برام من بفرست نصب نکرده میشکونم Smile
بابا تو داری مارو هم وسوسه می کنی
دعات می کنم دوباره سراغش نری واقعا آدمو از زندگی می ندازه
و خودشم که ما یه دوسالی مونده به کنکور شده بلای جونمون
البته من خیلی وقته بازیش نمی کنم چون ارزش وقت تلف کردنو نداره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، خادمة الزهرا
۱۲:۰۳, ۱۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۰۹ توسط boghz.)
شماره ارسال: #23
آواتار
[تصویر: the-sims-3-world-adventures-expansion-screenshot.jpg]

اینم یه عکس از سری نسبتا جدید این بازی ....علامتو تحوبل گرفتین؟

نه داداش وسوسه نشو....منم چون پول دادم دلم نمیاد بشکونمشSmile
اینم برای اینکه وسوسه نشید
اون دلایلی هم که گفتم دلایل قاطعی نیستن فرار از یه سری چیزها هستن....
که امیدوارم به جای فرار راه بهتری پیدا کنم خلاصه التماس دعا ی زیاد ازتون دارم

وگرنه این بازی واقعا چرنده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، kashkol-ir
۱۲:۲۰, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
این چشم را Ra هم برا خودش یه موضعلی شده دلم می خواد چششو در بیارم
تو این عکس بالا اگه دقت کنین یه هرم هم پشت آدما هست لابد یه ربطی به این موضوعات داشته باشه.
۱۲:۲۶, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
خواهش مي كنم اين بازي رو شروع نكنيد.
تا بخواهيد چم و خم كار رو ياد بگيريد
بيچاره شديد و معتاد.
چون اين بازي ته نداره.
هر كاري رو بخواي توي اين بازي مهارتش رو كسب كني
مثل گيتار زدن
يا كاشتن انواع بوته ها
آشپزي كردن
شنا كردن
نقاشي كردن
ورزش كردن
يا هر كار ديگه،
با يك روند بسيار جالب شروع مي شه
و تو رو مجبور و مجبور و مجبور مي كنه كه ادامه بدي
و ادامه بدي و ادامه بدي
تا هفته هاو ماههاو....
انصافا بازي با ساخت بسيار جالبه
بازي كه از حالت چشم افراد خانواده و طرح لباس ها گرفته
مدل فرش زير پا تا هدف دراز مدتشون به دست برنامه ريز توست.
و تو رو دلبسته مي كنه
كه بچه ها رو بزرگ كني و خانواده رو اداره كني.
بچه ها مرحله به مرحله بزرگ ميشن وقتي براي دخترت كيك تولد مي خري
و اون يك مرحله بزرگتر ميشه
اشك توي چشمت حلقه ميزنه!
و تو انگار داري به حاصل كار خودت و زحمتت مي رسي.
چون درگير شدي!

ولي وقتي دخترت به تو اطلاع مي ده
كه قراره با همكلاس پسرش به خونه بياد
و تو بايد اين رو قبول كني بايك OK
تازه يك تلنگر به تو زده مي شه
كه من دارم چي كار مي كنم؟؟
كي غروووب شد!

اون كه درگير بوده حرف من رو مي فهمه
كه من نمي خواستم درگير بشم ولي شدم
و دلم نمي خواد كسي اين بازي رو حتي نصب هم بكنه چه برسه به بازي كردن.
من حاضرم پولي كه هزينه كرديد براي خريد رو بدم ولي شما شروع نكنيد به اين بازي !

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، خادمة الزهرا ، حسن عزتي ، محب الزهرا ، fereshteh
۱۲:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
این سری از سیم راجع به سفر به نقاط مختلف کره ی زمین از جمله مصر هست و ماجراهایی که در طول این سفر ها اتفاق می افته

اما اینکه این چشم اونجا چیکار میکنه و اون مرد چرا به این چشم اشاره میکنه کسی میدونه که بازی رو انجام داده باشه....البته ارزش نداره ها برای کشف این موضوع برین خودتونو درگیر بازی بکنین ....ما که میدونیم این بازی فراماسونری هست دیگه نیازی به کشف مجددش و وقت تلف کردن نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۲:۴۳, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
من نمی دونستم خانوما هم این بازی رو انجام می دن !!! Huh
عجب بازی فراماسونریه عجیبیه این لامصب همه کس و همه چیزو مسحور خودش کرده
۱۳:۲۴, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۴۳)Sms4815 نوشته است:  من نمی دونستم خانوما هم این بازی رو انجام می دن !!! Huh
عجب بازی فراماسونریه عجیبیه این لامصب همه کس و همه چیزو مسحور خودش کرده
اتفاقا به نظر من اين بازي كاملا دخترانست.
تعجب كردم كه آقايون هم بازي كردن!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، ساغر -20 ، montazermahdi ، خادمة الزهرا ، reyhaneh.sh
۱۸:۰۸, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #29

(۱۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۲۷)boghz نوشته است:  ما که میدونیم این بازی فراماسونری هست دیگه نیازی به کشف مجددش و وقت تلف کردن نیست

من نمی فهمم چیزی تو این دنیا مونده که فراماسونری نباشه؟؟؟
اینکه بگردید و دو تا چشمو چار و چند تا هرم پیدا کنید چیزی رو پیش نمی بره.همچین می گین ترویج روش زندگی آمیریکایی آدم فکر می کنه حالا این آمریکایی ها جه جوری زندگی می کنند.همه دنیا همین جوری زندگی می کنند غذا می خورند کار می کنند لباس می خرند گردش می رن خیلی چیز غیر عادی ای هم نیست.بابا مثلا می تونیم اینجوری فرض کنیم که سازنده های این بازی شهروندای آمریکایی بودن.خوب اومدن طبق روش زندگی خودشون یه بازی ساختند بعد این بازی کم کم پرطرفدار شده و به همه جای دنیا سرایت کرده.لزوما نمی خواد اینجوری برداشت کنیم که این بازی برای ترویج فرهنگ زندگی آمریکاییه.و با چند تا علامت که هیچ چیز رو ثابت نمی کنه اونو ماسونی جلوه بدیم
حالا جدا از این حرفا من یه نظری دارم.بیاین به جای اینکه هی دنبال چشم و هرم و یه مشت نماد باشیم دنبال یه راه چاره درست و حسابی بگردیم من می گم حالا که اونا تونستن چنین بازی ای بسازن و همه رو مجذوب کنن چرا ما نتونیم یه بازی بسازیم مثل sims ولی با روش زندگی اسلامی .و فرهنگ اسلامی رو اینجوری رواج بدیم .
نظرتون چیه؟ شدنیه؟ پس دست بکار شیم به جای اینکه فقط انتقاد کنیم یه کار درست و حسابی بکنیم هر کس سررشته اش رو داره بسم الله...
۱۸:۲۱, ۱۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #30
آواتار
داداش کی بسازه من ؟ تو ؟
دولت یه بار خواست عروسک ملی (دارا و سارا) بسازه در مقابله باربی سفارشه ساختشو به چین داد
آخه آدم می گه آدم حسابی اگه نمی تونی واجبه آبروی کشورو ببری چند تا جنس بنجل چینی به خورد مردم بدی؟
مگه ما متخصص نداریم تو کشور ، پس چرا به اونا این پیشنهادو ندادین ترسیدین یه مقدار بودجه ی بیشتر اختصاص بدین کمر این بازیکنای فوتبال از بی پولی بشکنه ؟؟؟!!!!
نه واقعا می پرسم کی بسازه من یا تو؟؟؟؟
دوما با فاطمه خانم هستم واقعا طرفدار سیمز تو دخترا بیشتر از پسراس؟؟؟؟ اینو نمی دونستم
و سوما با آقا ساغر هستم ترویج بی بندوباری و صحنه های ... تو این بازی فراوونه
تو فکر می کنی برا جوونای ما اینا مناسبه ؟
ما احمقیم داریم اینا رو بازی می کنیم
اگه ما بازی بسازیم مثلا توش نماز خوندن باشه جوون آمریکایی یه چند تا فحش هم نثار این پیامبرانمون می کنن!1
اگه دروغ می گم بگو دروغ می گی.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]