|
پیوند اعضای خوک به انسان
|
|
۱۰:۳۶, ۳۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سوال:
با توجه به خبر زیر، حکم اسلام در مورد پیوند اعضای بدن خوک به انسان چیست؟ (مرجع حضرت آقا) نقل قول:خوکها در صف پیوند عضو به انسان پاسخ: با سلام و احترام طبق استفتای دریافتی از دفتر معظم له پاسخ به شرح ذیل است: شماره استفتاء: 9PzoPBYvluo بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم و رحمة الله و برکاته فی نفسه اشکالی ندارد. سوال: فی نفسه اشکال ندارد، پس غیر فی نفسه اشکال دارد؟در چه صورت اشکال دارد؟ پاسخ: منظور این است که پیوند این عمل به خودی خود اشکال ندارد مگراینکه از جوانب دیگر مشکل شرعی پیش بیاید مثلا انجام پیوند مستلزم لمس و نظرحرام شود به این صورت که توسط پزشک غیرهمجنس انجام شود یا موارد دیگر مثلا مترتب مفسده ای باشد. سوال: کسی که یکی از اعضای وضو یا بدنش پیوندی از خوک باشد، نماز و غسل و وضویش چگونه باید باشد؟ مثلا باید تیمم کند؟ یا مثلا کسی که میداند با پیوند باید تیمم کند، آیا این عمل برایش حلال است یا حرام؟ جواب: در وضو و غسل مشکلی نیست و بطور معمول وضو وغسل صحیح است ونوبت به تیمم نمیرسد از این جهت انجام این عمل مشکلی ندارد. سوال: در پاسختان تکلیف نماز را مشخص نکردید در حالی که سوال من از نماز و وضو و غسل بود... پاسخ: در صحت نماز هم مشکلی نیست. منبع: http://www.askdin.com/showthread.php?t=60240 |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۴, ۸/مهر/۹۶
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۶ ۱۱:۱۱)سعدی نوشته است: نظریه پردازیهای شخصی خوبند. اما مطرح شدنشون در سایتی که دارای کارشناس دینی است می تونه به پخته شدن نظرات کمک کنه. سعدی جان سلام . خوش برگشتی . قرار هست اینگونه مطالب رو اگه شما نقدی داشتی مستند بیان کنی . اگه میل داری این موضوع رو اونجا موشکافی کن و نتیجه رو صحیح اینجا انتقال بده . البته دوستان قرار بود برند و پرسش رو مطرح و پاسخ بیارن ولی ... هرزمان این غمل پیوند بدون هیچ مشکلی با اثری 100% صورت گرفت شما نیتونی دلایل خودت رو بگی ولی تا زمانی که این عمل موفقیت به نظر من 0% و فقط ظاهری موفقیت امیز داشت بحث شما بیفایده هست / علم قدم داره برمیداره ولی تا قدم چی باشه . گرامی نوع سوال با نوع سوال فرق داره . من یه سوال میپرسم و شما یه سوال ، پاسخگو کلی جواب میده چرا ؟ فعلا که امثال شما گرامیان با خلط مباحث سعی میکنین خیلی چیزها رو به هم ربط بدید ![]() سعدی گل ، هروقت تو دستت مستندات قوی و کلامی منطقی داشتی اینجا صحبت کن . کنایه اینطوری فقط باعث میشه وقتت تلف بشه . شما ک میگی : (۸/مهر/۹۶ ۱۱:۱۱)سعدی نوشته است: نظریه پردازیهای شخصی خوبند. اما مطرح شدنشون در سایتی که دارای کارشناس دینی است می تونه به پخته شدن نظرات کمک کنه.ولی نهایتش خلافش رو پذیرا بودی . ایام غم ال طاها برهمه تسلیت . |
|||
|
|
۸:۳۸, ۹/مهر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۶ ۸:۴۱ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام جناب مهدی سینا
حقیقتاً برای من واضح نیست که دقیقاً چه سوال و اشکالی مد نظر شماست. خوبه خود شما مراجعه کنید و مسائل رو مطرح کنید. می تونید مستندات مورد نظرتون رو هم از کارشناسان محترم مطالبه کنید. به هر حال در مورد حقوق حیوان هم سوالی رو مطرح کردم که می تونید ببینید: http://www.askdin.com/showthread.php?t=6...post947710 (۸/مهر/۹۶ ۱۲:۳۴)mahdy30na نوشته است: ایام غم ال طاها برهمه تسلیت .همچنین بر شما |
|||
|
۱۱:۱۹, ۹/مهر/۹۶
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۹/مهر/۹۶ ۸:۳۸)سعدی نوشته است: سلام جناب مهدی سینا سلام سوالی ک مطرح کردی ، پاسخ دقیق نمیگیری ![]() سوال فقهی پرسیدن برای رسیدن به پاسخی ک میخوای اینطوری نیست . هیچ فقیهی هم به این راحتی جزئی پاسخ نمیده سوال کلی رو کلی پاسخ میدن . یچی خیلی دربسته و سربسته و کوتاه بگم ، هرچیزی توی این عالم یک اثر وضعی داره ، مراقب باشیم همین . فقط یچیزی ، یکم ربط میتونه نداشته باشه ولی اینها فکر نکردن با این جنایت _ شما بخون علم _ جون چند هزار حیون رو _ از زبان انجمن حمایت از حیوانات ، مخصوصا ایام قربانی ک میشه ملت همیشه در صحنه ما هم بهشون اضافه میشن ، که چرا حیون رو میکشین _ چه عکس العملی قرار هست انجام بشه . بعدشم بازم میگم این راهکار هنوز قطعی نشده ، شده ؟ شاید تا اون موقع راهکار دیگه ای مطرح شد . چطور علم میتونه بگه در اینده بهترین ما نمیتونیم بگیم ؟ ![]() با تشکر از سعدی گل که بازگشتن. دادا دلمون برای خودت تنگ شده بود |
|||
|
۱۱:۴۷, ۹/مهر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۶ ۲۳:۵۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
این که میگم خودتون بپرسید به همین دلیله. چون شما دقیقا می دونید سوالتون چی هست و می تونید دقیقتر بپرسید.
در هر صورت خوبه از امکاناتی که در مراکز پاسخگویی ایجاد شده استفاده کرد. هدفم بیشتر عادت کردن دوستان به استفاده از سایتهای پاسخگویی است تا پرداختن به یک مسئله خاص. من هم از مصاحبت با شما خوشوقتم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |