کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چراسرانجام منتخبان ملت چنین میشود؟
۱۱:۴۸, ۲۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #1

درود بردوستان
در سایت تاپیک های زیادی موجود است که بشدت اقدامات هریک ازروسای جمهور دوران رهبری نظام هاشمی خاتمی احمدی نژاد وروحانی زیر ذره بین رفته وتا حد نامطلوبی محکوم شده اند .بنده درچند تاپیک علت سقوط دولتها را در جمهوری اسلامی مورد سوال قرار دادم اما بجای پاسخگوئی یا سکوت شد ویا اینکه معترضند چرا این سوال درتاپیک آنان مطرح میشود وبعبارت دیگر خارج ازبحث میباشد. بنده با اجازه مدیریت محترم ودوستان عزیز در این تاپیک مستقل این سوال را مطرح میکنم تا دوستان نظرات خودرا بنویسند شاید در انتخابات آینده دیگر شاهد چنین اموری نباشیم
چرا مسوولان اجرائی درکشور سرانجامشان تباهی است ؟چرا آنان پس ازانتخابات راه دیگری میروند؟ وچرا بنوعی درمقابل رهبری قرار میگیرند؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hedayat ، mbaghaee

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۳, ۱/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #11
آواتار
(۳۰/دی/۹۶ ۲۳:۵۳)mdroudgar نوشته است:  درود برعمار عزیز
حالا یا می نویسم یا رو نویسی شما هم جواب بدید بهردو ممنون

حالا که رونویسی میکنی حداقل اولش خودت دقیق بفهم چی داری مینویسی بعد واسه بقیه توضیحش بده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، عبدالرحمن ، MohammadSadra
۰:۲۴, ۱/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۶ ۰:۲۹ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #12

درود بردوستان
در انتهای مطلب قبلی عرض کردم راه حل دیگری هم هست چون بنظر رسید که برخی عجله دارند آنرا بشنوند برایتان مینویسم
بازگشت به قانون اساسی سال58
درآن دوران همه کاره نخست وزیر بود ومسوولیت آن هم با امام راحل ورئیس جمهور تشریفاتی بود تنها برای خم شدن دربرابر پرچم ویا سان دیدن ورفتن بخارج اما همه مسوولیتها بردوش نخست وزیر بود ومردم از ایشان توقع داشتند وامام هم پشتیبان وی بودند حتما دوستانیکه گذشته را بخاطر میاورند دوران رجائی باهنر وموسوی را بیاد دارند که همه در دوران خود عاقبت بخیر شدند. مسوولیت امور اجرائی با نخست وزیر بود بنیاد مستضعفان وسایر موسسات زبر نظر اما م با ایشان بود وازجمله نیروی انتظامی .دورانی خوب بود با اینکه جنگ هم داشتیم ومسوولیتها هم مشخص بود . راه حل مشکل موجود بازگشت به گذشته است ودیگر نیازی به اهمیت دادن به رئیس جمهور نیست .شاید بهترین صفت برای ریاست جمهوری تیپ ظاهری وی است که نماد ایران باشد وبچرخد اما مسوولیت دولت با نخست وزیر وزیر نظر رهبری .آنوقت مردم میدانند از چه کسی توقع داشته باشند ودیگر مشکلی میان نخست وزیر ورهبری نخواهد بود. این هم یک راه حل برای حل مشکل انتخابات ومساله مسوولیتها ممنون منتظر نظرات دوستان هستم

(۱/بهمن/۹۶ ۰:۲۳)عمار94 نوشته است:  حالا که رونویسی میکنی حداقل اولش خودت دقیق بفهم چی داری مینویسی بعد واسه بقیه توضیحش بده
درود برعمار
ممنونم از سفارش شما منتظر نظرات شما هستم شب بخیر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
۱:۴۳, ۱/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #13
آواتار
حالا با چه حسابی موسوی عاقبت به خیر شد و خاتمی عاقبت به خیر نشدSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، عبدالرحمن
۶:۳۲, ۱/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۶ ۶:۳۴ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #14

(۱/بهمن/۹۶ ۱:۴۳)عمار94 نوشته است:  حالا با چه حسابی موسوی عاقبت به خیر شد و خاتمی عاقبت به خیر نشدSmile
درود برعمار
لطفا به اصل مطلب بپردازید حاشیه نروید
ضمنا موسوی درپایان مسوولیت خود دردوره امام خوشنام بودند ومشکلات فعلی ربطی به دوره مسوولیت ایشان ندارد. درمورد خاتمی پس از مسوولیت خود گرفتاری هایش را دیده وشنیده اید ممنون
۹:۱۷, ۱/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱/بهمن/۹۶ ۶:۳۲)mdroudgar نوشته است:  درود برعمار
لطفا به اصل مطلب بپردازید حاشیه نروید
ضمنا موسوی درپایان مسوولیت خود دردوره امام خوشنام بودند ومشکلات فعلی ربطی به دوره مسوولیت ایشان ندارد. درمورد خاتمی پس از مسوولیت خود گرفتاری هایش را دیده وشنیده اید ممنون

جواب آیت الله خامنه ای رئیس جمهور وقت به استعفای این شخص خوشنام!

«برادر گرامی آقای موسوی
نخست وزیر محترم
باسلام، نامه استعفای شما را دریافت کردم و لازم می‌دانم چند موضوع را به جنابعالی گوشزد کنم:
در شرایط حساس کنونی و در حالی که مذاکرات ژنو در جریان است و لازم است همه در برابر ترفندهای دشمنان آماده و از مسائل داخلی فارغ البال باشیم، استعفای دولت بر خلاف مصلحت کشور و انقلاب است و ضربه‌ای بر مصالح نظام جمهوری اسلامی است. مشکل تعیین چند وزیر، مشکل جدیدی نیست. در سه سال گذشته (دوره دوم ریاست جمهوری اینجانب) همواره این مشکل با حکمیت هیأت سه نفره منصوب امام حل شده و جنابعالی همواره از آن استقبال کرده‌اید. هم‌اکنون نزدیک به نیمی از وزرای دولت که [ ...]به تصریح حضرت امام هنوز به قوت خود باقی است مرجع حل مشکل خواهد بود. شما اگر مجلس را مرجع واقعی می‌دانید، نباید از عرضه دولت به مجلس و خواستن رأی اعتماد، استنکاف کنید. اگر مجلس به دولت رأی ندهد راه‌های قانونی برای تشکیل دولت جدید وجود دارد و این بهتر از آن است که شما درست شب قبل از روزی که دولت قرار است به مجلس عرضه شود، استعفا دهید و آن را در رسانه‌ها منتشر کنید. جنابعالی از اختیارات نخست‌وزیر طبق اصل 134 کاملاً برخوردار بوده‌اید و حتی به برکت لطف حضرت امام و حمایتی که همواره از دولت کرده‌اند تا بتوانند وظایف خود را به خوبی انجام دهند، ‌اختیاراتی بیش از مقرر در قانون کسب کرده و آن را اعمال نیز کرده‌اید. توضیح این مطلب را در نامه پیوست به شخص شما ارائه خواهم کرد. اینجانب با وجود اختلاف نظرهای چندی که با شما در نحوه اداره کشور و اعتراض به روش‌های شما بویژه در مسائل اقتصادی دارم، همان طور که می‌دانید همواره در همه مراحل به شما کمک کرده‌ام و اکنون هم استعفای شما را به مصلحت ندانسته و اصرار بر آن را ضربه به نظام و حتی با کمال معذرت خیانت – البته خیانت غیر عمدی- می‌دانم و معتقدم خوب است جنابعالی امروز نظرات حضرت امام در امور اقتصادی را به طور دربست بپذیرید.
استعفا را نمی‌پذیرم و خواهش می‌کنم اصرار نکنید.
سید علی خامنه‌ای
رئیس‌جمهور

امام راحل نیز در واکنش به این استعفا، مرقومه عتاب‌آمیزی صادر فرمودند که در نهایت منجر به پس گرفتن استعفا از سوی موسوی شد. در این مرقومه که در روزنامه‌های عصر 16 شهریور و فردای چاپ استعفای میرحسین به چاپ رسیده، آمده است:

«جناب آقای موسوی نخست‌وزیر محترم
نامه استعفای شما باعث تعجب شد.
حق این بود که اگر تصمیم بدین کار داشتید، لااقل من و یا مسئولین رده بالای نظام را در جریان می‌گذاشتید. در زمانی که مردم حزب‌الله برای یاری اسلام، فرزندان خود را به قربانگاه می‌برند چه وقت گله و استعفا است. شما در سنگر نخست‌وزیری در چارچوب اسلام و قانون اساسی به خدمت خود ادامه دهید، در صورتی که نسبت به بعضی از وزرا به توافق نمی‌رسید چون گذشته عمل شود. این حق قانونی مجلس است که به هر وزیری که مایل بود، رأی دهد. تعزیرات از این پس در اختیار مجمع تشخیص مصلحت است که اگر صلاح بداند به هر میزان که مایل باشد، در اختیار دولت قرار خواهد داد.
همه باید به خدا پناه ببریم و در مواقع عصبانیت دست به کارهایی نزنیم که دشمنان اسلام از آن سوء استفاده کنند. مردم ما از این گونه مسائل در طول انقلاب زیاد دیده‌اند. این حرکات هیچ تأثیری در خطوط اصیل و اساسی انقلاب اسلامی ایران نخواهد داشت. از آنجا که من به شما علاقه‌مندم، ان‌شاءالله عندالملاقات مسائلی است که گوشزد می‌نمایم.
روح‌الله الموسوی الخمینی
15/6/67

فرض میگیرم شما تاریخ نخوندی

ان شاء الله عمدی نباشه این القای مطالب کذب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، mdroudgar ، MohammadSadra ، عمار94 ، 313s.w.o ، Woodi2020
۱۰:۲۶, ۱/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۶ ۱۰:۲۸ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #16

(۱/بهمن/۹۶ ۹:۱۷)عبدالرحمن نوشته است:  جواب آیت الله خامنه ای رئیس جمهور وقت به استعفای این شخص خوشنام!
«برادر گرامی آقای موسوی
نخست وزیر محترم
باسلام، نامه استعفای شما را دریافت کردم و لازم می‌دانم چند موضوع را به جنابعالی گوشزد کنم:
در شرایط حساس کنونی و در حالی که مذاکرات ژنو در جریان است و لازم است همه در برابر ترفندهای دشمنان آماده و از مسائل داخلی فارغ البال باشیم، استعفای دولت بر خلاف مصلحت کشور و انقلاب است و ضربه‌ای بر مصالح نظام جمهوری اسلامی است. مشکل تعیین چند وزیر، مشکل جدیدی نیست. در سه سال گذشته (دوره دوم ریاست جمهوری اینجانب) همواره این مشکل با حکمیت هیأت سه نفره منصوب امام حل شده و جنابعالی همواره از آن استقبال کرده‌اید. هم‌اکنون نزدیک به نیمی از وزرای دولت که [ ...]به تصریح حضرت امام هنوز به قوت خود باقی است مرجع حل مشکل خواهد بود. شما اگر
سید علی خامنه‌ای
رئیس‌جمهور

امام راحل نیز در واکنش به این استعفا، مرقومه عتاب‌آمیزی صادر فرمودند که در نهایت منجر به پس گرفتن استعفا از سوی موسوی شد. در این مرقومه که در روزنامه‌های عصر 16 شهریور و فردای چاپ استعفای میرحسین به چاپ رسیده، آمده است.........

«جناب آقای موسوی نخست‌وزیر محترم
نامه استعفای شما باعث تعجب شد.
حق این بود که اگر تصمیم بدین کار داشتید، لااقل من و یا مسئولین رده بالای نظام را در جریان می‌گذاشتید. در زمانی که مردم حزب‌الله برای یاری اسلام، فرزندان خود را به قربانگاه می‌برند چه وقت گله و استعفا است. شما در سنگر نخست‌وزیری در ......
روح‌الله الموسوی الخمینی
15/6/67
فرض میگیرم شما تاریخ نخوندی
ان شاء الله عمدی نباشه این القای مطالب کذب
درود برعبدالرحمن عزیز
اولا تشکر میکنم که باذکر این دونامه بخشی از تاریخ را متذکرشدید قطعا مطالب بنده القای کذب نیست بلکه موید نظرات شما هم هست.زیرا بنده آقای موسوی را قبل ازسال 88 درمیان مردم خوشنام دیده ام واستقبال مردم درانتخابات ریاست جمهوری هم موید این خوشنامی است
(البته درمورداقدام بعدی ایشان که منجر به حصرشد نظری نمیدهم چون ربطی به مطالب تاپیک ندارد)
معذلک این دونامه موید یک اختلاف عمیق میان رئیس جمهور وقت وایشان است که ربطی به مسوولیتهای ایشان وخوشنامی وی ندارد.حال اگر نامبرده هم همچون سایر روسای جمهور مفلوک باشند یک نفر به این لیست اضافه میشود ومشکلی را که بنده درتاپیک نوشته ام را تائید موکد میکند وناچاریم که ریشه را یافته وعلاج کنیم .
بنده ریشه را یافتم ونوشتم وراه حل هم ارائه کردم شما وارد اصل مطلب بشوید نه حواشی ممنونم میشوم
۲۰:۰۷, ۱/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #17

درود بردوستان
با توجه به اعتراضات مردم ایران به دولت ونظام وریشه یابی آن درداخل کشور
بنظر اینجانب دوعلت عمده درکار است که دربالا مشروحا اعلام شد .
یکی لوث مسوولیت ودومی انتخابات فرمایشی
وبرای حل این موارد راه حل هم ارائه شد .
درمورد اولی بازگشت به قانون اساسی اول انقلاب وایجاد پست نخست وزیری زیر نظر رهبری ودرمورد دومی حذف نظارت استصوابی
اگر دوستان نقدی براین امر دارند ازعلل عمده دیگر بنویسند وراه حل هم ارائه دهند .
بدلیل اهمیت مشکل موجود درجامعه نگذارید این مساله فراموش شود ویا بقول دوست عزیزم خاک بخورد ازبنده نوشتن وازشما توجه کردن ونظر دادن موفق باشید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا