کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 3.59 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی نماد های فراماسونری در لوگوی کمپانی های مشهور جهان
۱۸:۲۶, ۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مقدمه : تا حالا یه موشکافی جزئی تو برنامه های اصلی و جانبی کامپیوترتون کردید؟ بیائین یه کم دقیق بشیم و نرم افزارهای کامپیوترمون رو مورد بررسی قرار بدیم.
شکی نیست که بسیاری از نرم افزارهای خارجی مورد استفاده کاربران ، توسط شرکت های جاسوسی و استعماری تهیه و توزیع می شود.
بسیاری از نرم افزارهای مرتبط با فضای سایبری رو می شه از این گونه نرم افزارها نامید و نیازی به اثبات این مطلب نیست. از جمله بسیاری از آنتی ویروس ها و آنتی تروجانها ، نرم افزارهای قفل اطلاعات شخصی و یا مخفی کننده آی پی که بسیاری از کاربران با اعتماد کردن به این نوع نرم افزارها، در دام سرقت اطلاعاتی قرار گرفته و قربانیان آن به شمار می روند.

حتی بسیاری از نرم افزارهایی که در نگاه ما ارتباطی با با فضای اینترنت ندارند اما در خدمت سرویسهای جاسوسی هستند. ممکنه بعضی بگویند : نرم افزارهای کابردی که ارتباطی با فضای سایبری ندارد که دیگه خطرناک نیستند. در جواب باید گفت : نکته همین جاست که کاربر احتمال این را ندهد. بسیاری از نرم افزارهای کاربردی همچون مالتی مدیاها و یا نرم افزارهای گرافیکی و یا حتی دیکشنری می تواند انتقال دهنده اطلاعات شخصی و مخرب باشند.
به عنوان مثال در تحقیقات به دست آمده ثابت شده که نرم افزار معروف دیکشنری "بابیلون" یک نرم افزار جاسوسی اسرائیلی است.
و یا بسیاری از این نرم افزارها که به مرور زمان مختصات روزمره کابر را در اینترنت ثبت و ضبط کرده و به محض یکبار متصل شدن "حتی با دایل آپ" ، تمام اطلاعات شخصی کابر را در اختیار سازندگان نرم افزار قرار خواهند.
این نوع نرم افزار ها را می توان در این نوع زمینه ها مشاهده نمود : نرم افزارهای مربوط به قفل اطلاعات شخصی که اکثرا کاربران از آن به عنوان راهی مطمئن برای حفظ اطلاعات استفاده می کنند - نرم افزارهای ضد ویروس که نیاز به اثبات ندارند. به عنوان مثال Norton , Nod32 از این قبیلند. نورتون که به عنوان نرم افزار امنیتی امریکایی ها به شمار می رود و نود۳۲ که به عنوان محبوبترین نرم افزار امنیتی در سطح جهان استفاده می شوند را می توان در زمره این نوع نرم افزارها نامید.

اما آنچه که می خواستم در این مطلب به آن بپردازم ، ماسونی بودن این نوع نرم افزار بوده که از آرم و آیکون و لوگوی این نوع نرم افزار ها می توان برداشت نمود .
نماد "All Seen eye" را از این نوع نرم افزارها می توان برداشت نمود :

NOD32
Power DVD
ACD See
Nvidia
[تصویر: SOft.Mason.png][تصویر: SOft.Mason2.png]

منبع : http://www.anti666.ir
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، rahbin ، rastin ، reza9710 ، omidman ، Detector

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۷, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
بنده تصحیح می کنم که Office فراماسونری نیست و علامت شبیه به گونیا و پرگار بر روی این کاور برنامه متعل به سایت آسان دانلود می باشد.
ولی باز هم انگ زدن به صاحبان این سایت که ربطی به فراماسونری داشته باشند کاری است ناشایست. Exclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۱۷:۲۴, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #52

شما گفتی این پرگار و گونیاست ما که نگفتیم
در ضمن معلومه ماکروسافت ماسونیه 95 درصد نرم افزار های موجود زیر نطر صهیونیست ها ساخته میشه
۱۸:۲۷, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #53
آواتار
داداش نماد شرکت بیمه ایران (فکر کنم خمون کوه و خورشیدو می گی) قبلا در یکی از تاپیک های این تالار بررسی شده است. این علامت هیچ ربطی به فراماسونری ندارد.
۲۳:۳۹, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #54
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۵:۱۷)Sms4815 نوشته است:  بنده تصحیح می کنم که Office فراماسونری نیست و علامت شبیه به گونیا و پرگار بر روی این کاور برنامه متعل به سایت آسان دانلود می باشد.
ولی باز هم انگ زدن به صاحبان این سایت که ربطی به فراماسونری داشته باشند کاری است ناشایست. Exclamation

برادر
کی به آسان دانلود تهمت زد ؟
بچه ها فقط گفتند این واسه آسان دانلوده کسی نگفت که آسان دانلود ماسونیه

بعد هم شرکتی که تو آمریکا و اروپا باشه و شهرت هم داشته باشه معلومه که ماسونیه
چون وقتی یه شرکت از خودش عرضه نشون میده سریع توسط انجمن های مخفی جذب میشه

به نظرم دیگه پرداختن به این موضوع اشتباه محضه
همه فکر و ذکر ما شده نماد پیدا کردن
(خودمو میگم) اگه ما به قدری که روی این نماد ها و افکار جوامع مخفی تسلط داریم روی قرآن و احادیث ائمه تسلط داشتیم الآن به جای این که آمریکا و انگلیس و اسرائیل و ... جزو چند قدرت برتر جهان باشند ما ها اول بودیم و چه بسا حتی امام زمانمون رو درک میکردیم. اشتباه نشه من نمیگم اون ها رو ول کنیم بلکه میگم به جای پرداختن به این موضوعات ساده از دور راه و روش اون ها رو زیر نظر بگیریم و نذاریم افکارشون درون ما رسوخ کنه ( مثل یکی از آقایون که به ظاهر خیلی مسلمونه ولی افکارش از ماسون ها ماسون تره و در آینده نزدیک فتنه بعدی رو اون شروع خواهد کرد )
۲۳:۴۳, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
من گفتم به آسان دانلود تهمن نزنین اشتباه استنباط نکنین
دوما من این وسط موندم چی بگم می گم فراماسونری این آفیس یکی پا می شه می گه نه
تو الان اومدی می گی هست
من الان اعلام می کنم که هیچ نظری راجع به آفیس ندارم اگه هم داشته باشم نمی گم
خودشم من با این داداشم هم عقیدم این نماد شناسی رو ول کنین و بچسبین به این قرآن و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، yashar1374
۱۹:۳۵, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #56
آواتار
کشور سازنده اش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh
۰:۰۸, ۱۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۹:۱۸ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #57
آواتار
(۸/تیر/۹۰ ۱۶:۳۷)mhklord نوشته است:  دوستان من هیمشه چند تا سوال داشتم ولی وقت نشد بپرسم ، البته همینطور که خیلی ها اشاره میکنند که دنبال نماد ها نریم ولی من کلا اینها همیشه برام پرسش بود

دوستان نماد Lg نماد تک چشم هست یا نه ؟

[تصویر: lg-logo.jpg]

دوستان وقتی تو مدیا پلیر یه اهنگی ران میشه رو صفحه مدیا پلیر من که همیشه رو قسمت Random تنظیم شده ، اکثر اوقات شکلی به این ترتیب میاد ، ایا این ستاره 7 پر که نشانه کابالیست و یهودیت است ؟

[تصویر: zl707hgnhzjc5id6cj2p.jpg]

دوستان نماد المپیک ایا تشکیل شده از 3 تا 666 است ؟

[تصویر: olympicLogo.gif]

این عکس بهتر میتونه منظورمو برسونه

[تصویر: 2003af7.jpg]

زیاد بود ولی الان یادم نیست ، اگر یادم اومد همین جا اضافه میکنم

نما Lg صورت از نیمرخه شما هم اگه عکس نمیرختو بگیرن فقط یک چشمت دیده میشه
2_ستاره هفت پر رو بعید میدونم ربطی به کابالا داشته باشه
3_در این مورد نطری ندارم
[/quote]

(۳۰/تیر/۹۰ ۱۰:۳۲)Sms4815 نوشته است:  لوگوی شرکت شانل که از دو حرف C تشکیل شده که یادآور عدد 33 است که یکی از اعداد مقدس ماسونهاست . (حرف C سومین حرف درالفبای انگلیسی است)

....
....

این بچه خود ما ایم . . .

این مسائل 1-2 سال پیش راجع بهش بحث شده الان جوامع مخفی دارند خودشون رو در غالب فیلمها به صورت علنی ابراز میکنن
بهتره به جای اینکارا فعالیت های مفید انجام بدیم[/color]
۱۹:۲۷, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #58

با عرض سلام وتشکر از مطالب بسیار خوب شما،خیلی از آنها به راحتی قابل قبول هستند ولی سعی کن از صحت یک موضوع اطمینان حاصل کن بعدش بذار اینجا؛با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، Kamy
۲۱:۲۷, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #59
آواتار
سلام سياوش جان.ممنون از پيشنهادتون.ولي من اين مطالب رو هم يه جايي ديدم،از رو خودم نمي نويسم.باز هم ممنون.،
موفق باشيد،
يا علي.
(۱۶/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۵)candy_man نوشته است:  کشور سازنده اش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
شيطان بزرگ!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sioosh ، Kamy
۷:۳۷, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #60
آواتار
(۸/تیر/۹۰ ۱۶:۳۷)mhklord نوشته است:  دوستان من هیمشه چند تا سوال داشتم ولی وقت نشد بپرسم ، البته همینطور که خیلی ها اشاره میکنند که دنبال نماد ها نریم ولی من کلا اینها همیشه برام پرسش بود

دوستان نماد Lg نماد تک چشم هست یا نه ؟

[تصویر: lg-logo.jpg]

دوستان وقتی تو مدیا پلیر یه اهنگی ران میشه رو صفحه مدیا پلیر من که همیشه رو قسمت Random تنظیم شده ، اکثر اوقات شکلی به این ترتیب میاد ، ایا این ستاره 7 پر که نشانه کابالیست و یهودیت است ؟

[تصویر: zl707hgnhzjc5id6cj2p.jpg]

دوستان نماد المپیک ایا تشکیل شده از 3 تا 666 است ؟

[تصویر: olympicLogo.gif]

این عکس بهتر میتونه منظورمو برسونه

[تصویر: 2003af7.jpg]

زیاد بود ولی الان یادم نیست ، اگر یادم اومد همین جا اضافه میکنم

سلام انقدر هم حساس نباشین که همه ی دنیا رو فراماسون ببینین
واقعا اینجوری زندگی زهرمار آدم میشه
در مورد مدیا پلیر فقط میخوام بگم
اگه میخوایین به مایکروسافت گیر بدین
اولا که میدونین بیل گیتز چقدر تو کار وقف و خیرات هستش اینم دلیل نمیشه که چون برا مردم آمریکا خرج میکنه بگیم شرکتشم ماسونیه هم خودش
یه چیزی هم بگم که اکثریت اصلا توجه نمیکنن
اگه مایکروسافت کلا ماسونیه پس چرا آفیس 2007 ورژن 12 بود ولی آفیس 2010 که ورژن بعدی بود شد ورژن 14؟!!!!!!!!!! ورژن 13 وجود نداره تو آفیس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]