کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی آثار بریتنی اسپیرز
۲۲:۱۶, ۱۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۴۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
آواتار
• بریتنی اسپیرز(Britney Spears):

بریتنی جین اسپیرز نخستین آلبوم خود «عزیزم یک بار دیگر» را در سال ۱۹۹۹ عرضه کرد، که او را به سمت شهرت سوق داد. آهنگ «عزیزم یک بار دیگر» در بیلبورد رتبه اول را کسب کرد. او دومین آلبوم استودیویی خودش را به نام «اوه!… من دوباره انجامش دادم» در سال ۲۰۰۰ با موفقیت روانه بازار کرد. آلبوم اول و دوم او جایگاه او را به عنوان یک الگو تثبیت کرد و رکورد های بسیاری به نام او ثبت شد. در سال ۲۰۰۱ با آلبوم سوم خود به نام بریتنی و اجرای نقش اول در فیلم «چهار راه» حوزه فعالیت خود را گسترش داد. و در پی آن در سال ۲۰۰۳ آلبوم چهارم او با نام «در منطقه» آهنگهای همچون «من در برابر موسیقی» و «سمی» و «هر زمان» منتشر شد. بعد از انتشار دو آلبوم بسیار موفق و به شهرت رسیدن او، زندگی شخصی مورد توجه رسانه ها قرار گرفت. (18) از آن به بعد هر کسی او را به عنوان یکی از برترین و مشهورترین خوانندگان حال حاضر می شناخت . شهرت و مقبولیت عامی که او در طی چند سال خوانندگی اش کسب کرده بود موجب آن شد که ایلومناتی بر جذب او دست بگذارد . سرانجام در سال 2004 خبری مبنی بر این که او به دین یهود و آیین کابالا گروییده است تمام رسانه ها را پر کرد. البته عده ای خبرگزاری ها گرایش وی را سبب دوستی با مـ دونـ ـا نسبت می دهند.

[تصویر: 7yibu56xg7bkcnb7ay.jpg]
[تصویر: r2mlhpki8mp6xq1bxumc.jpg]

بلافاصله پس از انتشار این خبر عکسی از وی پخش شد در حالی که گردنبند ستاره شش پر را به گردن آویخته بود.

[تصویر: qvuvnpihbbvl7tpderk.jpg]

نکته: یکی از نشانه ها و نمادهای تصوف یهودی یا همان کابالا دست بند قرمز رنگ است . این دستبند که در دست چپ کابالیست ها بسته می شود، نمادی از دوری "چشم شیطان" است که آنها را از بدی و شر دور می کند. این دستبند از منظر آنها اثر وضعی بسیاری داشته و همراهی آن بسیار مهم تلقی می شود(19). عکس های بسیاری از بریتنی اسپیرز موجود است که دستبند قرمز رنگ کابالا به دست کرده است .

کافیست عبارت" Britney spears kabbalah red bracelet " را در قسمت تصاویر موتورهای جستجوگر جستجو کنید!

[تصویر: 8cfg44knene7o1cvq40d.jpg]

[تصویر: u0fkupzy8pkb51mq9bfh.jpg]

اینم عکس های مدونا واسه این که شکتون یقین بشه

[تصویر: 2jfcp0xvbp67h3njzri.jpg]

[تصویر: uyprllaz0xddawocc01h.jpg]

“بریتنی اسپیرز” خواننده مشهور پاپ قصد دارد با “عدنان غلیب” عکاس پاپاراتزی خود ازدواج کرده و به دین وی، اسلام، بگراید.

سایت خبری تحلیلی عصر ایران نوشت : این خواننده آمریکایی به دوستان خود گفته که به شدت عاشق این عکاس شده است.

به نظر می رسد این خواننده جنجالی که تاکنون دو بار ازدواج کرده، بدون توجه به هشدارهای دوستان و اطرافیان خود همچنان عزمش را برای ازدواج با این مرد مسلمان جزم کرده است.

روزنامه انگلیسی زبان “دیلی استار” چاپ بیروت به نقل از یک منبع نزدیک به وی نوشت: برخی این اقدام “بیریتنی” را نوعی جنون قلمداد کرده اند، اما وی گفته که قصد انجام آن را دارد و برایش مهم نیست که دیگران در مورد او چگونه می اندیشند.ب

براساس این گزارش بریتنی مایل است مراسم ازدواجش توسط یکی از کشیشان کلیسای ساینتولوژی برگزار شود.

سخنگوی کلیسای ساینتولوژی نیز گفته است که کلیسا آماده اعزام کشیش برای برگزاری جشن عروسی “بریتنی” و شوهر سومش است.

اینم عکس شوهر های این خانم

[تصویر: 1312398455_2.jpg]

[تصویر: 1312398431_3.jpg]

[تصویر: 1312398396_4.jpg]

در تاپیک های زیر می توانید بفهمید که چگونه با منحرف کردن اذهان من و شما سعی در پیش بردن اهداف خویش دارند
ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی !
مدونا، عاشق یک جوان مسلمان شد
آیا پاریس هیلتون مسلمان است؟

و اطلاعات بیشتری را کسب نمایید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، zaeim ، خیبر110 ، Amir ، navid-313 ، r_bashiri89 ، SAViOR ، sam fisher

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۹, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
فکر کنم بجای اینکه ایرادای دیگرانو بگیریم،بهتره قبلش ایرادای خودمونو تصحیح کنید
Huh
(خطاب به هیچ کسی نبود)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emperio_1212
۰:۵۱, ۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۰ ۱۰:۰۸ توسط AmirBritney.)
شماره ارسال: #22

خب اگه اینطوریه پس معذرت میخوام.آخه شما(آقارضا)یه جوری گفتین که من یه چیز دیگه تصور کردم!اما آخه ده تا پست یعنی من همینطوری عشقی حرف زدم؟!ضمنا اگه این تاپیک قفل بشه چه بهتر!اما میشه بازم بازش کرد؟!چه بسا(!) یه روز بکشنش و چه بسا روزی عین مدونا بشه!معلوم نیست.اما هر کی بیاد بگه اخه موزیک چیه و فلان و من هی جواب بدم و هی شما پاکش کنین نمیشه که!اگه مکانش هست که بعد از قفل کردن بازم بازش کنین پس قفلش کنین.ممنون
خیل دلم میخواد منظور"ضدماسون"رو بدونم.اگه منظورش اینه که نباید برای پیدا کردن نماد به قول بیداری اندیشه بی سپر زد بین تیرهای زهرآلود شیطان؛بله کاملا موافقم.اما همش احساس بدی نسبت به این جمله ای که گفتین دارم!!!ا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، بیداری اندیشه ، ضد ماسون ، G.F.B
۹:۵۲, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
نه امیر جان با شناختی که از ضد ماسون دارم منظورشون همونی هست که برداشت کردی. یه کم حسن ظن چاشنی کار بکنی می بینی دیگه جای نگرانی وجود نداره و اینجا همه با هم دوستن.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AmirBritney ، ضد ماسون ، ganjname ، G.F.B
۱۳:۳۷, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
به نام الله
باسلام به همه ی دوستان عزیز:
میخوام بدونم شخص بی اهمیتی مثل این خانم که سابقه بستریهای طولانی در بیمارستان روانی به علت احساس پوچی وخودکشی داشته چقدر میتونه مهم باشه که آیا یه روز سرشو تراشیده یا فردا چه دستبندی به دست کرده.....چندین صفحه فقط برای بحث در مورد این خانم پر شده ولی فکر نمیکنید مسائل بسیار مهمتری در پشت این نمایشها برای فریب من و شما عزیز من نهفته است؟ بهتر نیست میدان دیدمون رو وسیعتر و دقیقتر کنیم.....؟
موفق باشید[size=large]
۱۴:۱۲, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام به همگی

با توجه به قفل شدن تاپیک در چند روز اخیر من به آقا رضا یه نامه دادم که ایشان همچون قبل نشنیده یا بهتر بگویم ندیده گرفت که اصلا نامه ای آمده است . از ایشان نهایت تشکر را می کنم که بسیار در کار خود دقیق و محتاط هستند که ...
اصلا بی خیال مثل قبل نامه می دم به آقا رضا نخونده پاک کنن این بهتره. Dodgy Exclamation
من با حرف همه ی شما دوستان در این زمینه موافقم. این خانوم اصلا ارزشه بحث کردن را ندارد. چون به قول دوستمان سابقه ی بیماری های روحی و روانی بسیار دارد . این همه خواننده ی ایرانی با این پرنغزی کلام و ... رو ول کردید رفتید چسبیده اید به این بریتنی با آن صدای ناهنجارش Smile خودشم بعضی ها که نمی دونند داره چی می خونه فقط خوششون می یاد دیگه. دله چیکار کنه یه روز صدای بریتنی رو نشنوه خوابش نمی بره. Smile
من نمی دونم بریتنی کجاست و نمی خوام بدونم. اصلا به چه کارم می یاد. یه زن هرزه که روانی بده و هست و ... که در این مبحث نمی گنجد بقیشو بگم ما باید بزاریمش زیر زره بین که کی بوده و کی هست. داداش من این همه ما شهید دادیم این همه جانباز و آزاده. بریم بجای گوش کردن خزعبلات این خانوم بریم بشینیم زندگینامه ی اونا رو بخونیم . واقعا تکه تکه ی زندگینامه ی ایشان پر است از معرفت پر است از آزاد مردی ...

قدر وقتتون رو بدونید . وقت طلاست. درسته آروم می گذره ولی جبرانش ...

در پناه حق
۱۴:۱۹, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
اللهم صل علی فاطمه وابیها وبعلها وبنیها
۱۸:۱۸, ۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۰ ۱۸:۳۲ توسط AmirBritney.)
شماره ارسال: #27

بابا جان من نه اصلا به خاطر رضای خدا این تاپیک رو قفل کن آقارضا!به خدا اعصابم خورد میشه وقتی میبینم بازم دارن اون حرفارو میگن به قران اعصابم میریزه بهم!SIR.MILADاگه وقتتون ارزشمند بود و بریتنی بی ارزش میتونستین بازش نکنین!به خدا من در جواب قراره بشنوم:خودت گفتی تاپیک رو باز کنم!من هم باز اعصابم خورد بشه بگم من هزار بار جوابت رو دادم!و یکی پا بشه بیاد بگه آخه موزیک چیه بعد یکی باز میاد میگه این زن هرزه کیه آخه وقتتون رو تلف میکنین و یکی بیاد صلوات بفرسته بعد من جواب بدم و آقا رضای گل حذفش کنن.بعد یکی بیاد بگه مدونا و بریتنی یادت نمیاد مگه!و من بشینم هزار ساعت توضیح بدم!و الی آخر.اقا میلاد اگه منظورتون از اون همه حرف من هستم(که منم!)بدون که من بریتنی دیگه گوش نمیدم بریتنی دیگه ....>پر من هیچوقت نگفتم بریتنی IS GOOOOOOODخواهش میکنم بفهمین.ممنون که توجه میکنین.Smile
اگه خیلی بریتنی میخوای بگوشم من حرفی ندارم چون با این اوضاع واقعا دلم میخواد و شیطون وسوسه م میکنه که یه سری هم به بریتنی بزنم.شما که عارف هستین و أنا مفسدفی الارض.راحت باش اون دنیا من رو نمیبینی و من و بریتنی رو قراره توی یه دیگ بسوزونن!
آقا رضا خواهش میکنم این پست رو حذف نکنید.خواهش میکنم.
یاحق(حقی که قراره من رو بسوزونه)موفق باشید.
بای بای
[تصویر: britney-spears-being-taken-to-hospital1.jpg]
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSwutzu-rL-II4xI_4-C03...KpGtde6L3Q]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: G.F.B
۲۳:۰۰, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
داداش امیر به خدا مخاطب من شما نبودین مخاطب حرفای من همه اس. شما که دیگه گوش نمی دید . خدا رو شکر
ما هم که گوش نمی دادیم و نخواهیم داد. من به افراد دیگه ای می گم که تازه دران وارد این راه بی پایان می شوند.
به خدا آخری نداری .یه روز بریتنی لیدی گاگا و مدونا اومده یه روزه دیگه .... و . .. می یاد .بالاخره موسیقی یعنی این. آخری نداری. چیزی که هدفش جز به آرامش رساندن روح لطیف انسان نبوده الان ببینید الان به کجا رسیده. اگه آرامش رو برای مردم تداعی می کرد همین بریتنی کارش به تیمارستان نمی کشید ، می کشید ؟؟؟ Exclamation

تو رو خدا برید از زندگی لذت ببرید ولی از راه درست و مفیدش.
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا