کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا ساخت این بازی را کار درستی میدانید؟
بله
خیر
فرقی ندارد

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوان برای ساخت بازی "منجی"
۰:۱۱, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام به همه دوستان
در اينجا ميخواهم از تمامي دوستاني كه با ساخت بازي و همچنين تهيه يك داستان براي ساخت يك بازي مهدوي به نام "منجي" را آشنايي دارند كمك بگيرم تا دست در دست يكديگر اولين بازي مهدوي كشور را بسازيم
البته از دوستان تقاضا دارم كه طرح كلي بازي مخفي بمونه چون احتمال سرقت رفتن طرح هست
از كليه دوستاني كه در اين زمينه كار كردند تفاضا دارم طرح خود را به صورت پيام خصوصي به من ارسال كنند براي اين كار قطعا به افراد زيادي نياز هست تا طرح به صورت كامل و كم نقص انجام گيرد
از دوستان ديگر هم مي خواهم نظر خودشون در باره اين طرح را در اين تاپيك مطرح كنند
با تشكر از همكاري همه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، MiladYLH ، Amir ، mohammad74 ، MOH3N-P ، mahdi_haji ، Maryam.A ، m.hossein

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۰, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
سلام
ایده خوبی دارید
فقط حواستون رو جمع کنید که در کارتون نماد گرایی نکنید چون دین ما نیازی ندارد.Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hsmoa
۱۴:۲۴, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #52
آواتار
اخه می خواین چه داستانی بذارینSmile بازی انلاین حالا بخواین داستان بذارید چی از اب دز میاد من که تو کار انلاین نیستم اما تمام سعیمو می کنم تا یه بازی قشنگ غیر انلاین بسازم با موتورudkمی شه ها می شه یه بازی در حد حرفه ی ساخت دیگه کمبود امکاناتم نیستAngel
۱۴:۵۱, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #53
آواتار
سلام
من با کارهای سه بعدی آشنایی خوبی دارم ، در بحث داستان هم شاید بتونم کمکت کنم.کمی هم گرافیک ، و نقاشی بلدم.در مسائل مذهبی هم می تونم تحقیق کنم.
قبلاً سعی کردم یک تیم بازیسازی بسازم اما با این کارم موافقت نشد.
فقط تنها مشکلم وقت محدود منه.
۰:۴۲, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #54
آواتار
(۹/شهریور/۹۰ ۱۴:۲۴)محمدجواد نوشته است:  اخه می خواین چه داستانی بذارینSmile بازی انلاین حالا بخواین داستان بذارید چی از اب دز میاد من که تو کار انلاین نیستم اما تمام سعیمو می کنم تا یه بازی قشنگ غیر انلاین بسازم با موتورudkمی شه ها می شه یه بازی در حد حرفه ی ساخت دیگه کمبود امکاناتم نیستAngel
تا منظورتون از حرفه ای چی باشهExclamation
۲۱:۴۵, ۱۱/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۲۱:۴۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #55
آواتار
باید یه چیزیو افشا کنم
من نویسنده ی داستان بازی منجی بودم ولی نمی خواستم این رو همه بفهمند . کار نوشتن داستان بازی به اتمام رسیده است.
داستان بازی رو برای مدیر برنامه فرستاده ام. اگر موافقت بشود سعی رد بستن قرارداد با یه شرکت فرهنگی هنری خواهیم کرد
امید آنکه بازی ساخته شود. Angel

در پناه حق
۱۲:۵۲, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #56
آواتار
(۱۱/شهریور/۹۰ ۲۲:۱۸)persia نوشته است:  حال که همه فهمیدن
این که افشا نمیخواست من از همون اولش میدونستم

خوب داداش شما می دونستین Smile
بقیه که نمی دونستن ؟؟؟ می دونستن؟؟؟ Dodgy
بالاخره مهم اینه که داستان نوشته شده و قراره به زودی قرار داد بسته بشه. Smile

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia
۱۶:۳۴, ۱۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۵ توسط Resistance.)
شماره ارسال: #57
آواتار
نظر و ایده عالیه ولی قطعا باید از کارشناسان حرفه ای کمک خواست . بهتره با موسسه های معتبر بازی سازی در ایران مشورت داشته باشید تا روال کاری رو بهتر بشناسید . هزینه های دستمزد در مقابل هزینه های نرم افزاری و سخت افزاری اصلا به چشم نمیاد .

در خصوص داستان بازی قطعا نمیشه در شان آقا کار کرد . باید موضوع در موازات و با محوریت اصحاب باشد نه شخص آقا چون قطعا اگر شخصیت آقا در بازی قرار بگیرد مجوز تولید نخواهید گرفت .

با پشتکار جلو برید و از سختی کار هراس نداشته باشید . توکل مطلق به خدا داشته باشید .
شخصا روی داستان کار می کنم و سعی می کنم کلیاتی رو در حد خودم ارائه بدم . موفق باشید
۱۶:۳۷, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #58
آواتار
(۱۲/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۴)irshafa نوشته است:  نظر و ایده عالیه ولی قطعا باید از کارشناسان حرفه ای کمک خواست . بهتره با موسسه های معتبر بازی سازی در ایران مشورت داشته باشید تا روال کاری رو بهتر بشناسید . هزینه های دستمزد در مقابل هزینه های نرم افزاری و سخت افزاری اصلا به چشم نمیاد .

در خصوص داستان بازی قطعا نمیشه در شان آقا کار کرد . باید موضوع در موازات و با محوریت اصحاب باشد نه شخص آقا چون قطعا اگر شخصیت آقا در بازی قرار بگیرد مجوز تولید نخواهید گرفت .

با پشتکار جلو برید و از سختی کار هراس نداشته باشید . توکل مطلق به خدا داشته باشید .
شخصا روی داستان کار می کنم و سعی می کنم کلیاتی رو در حد خودم ارائه بدم . موفق باشید

داداش داستان بازی نوشته شده است
در حال حاضر سعی در بستن قرارداد و پیداکردن اسپانسر مالی هستیم.
باید بگم حضور آقا در بازی در حد اسم هست. فقط اصحاب ایشان کاربران بازی هستند یعنی من و تو.BlushSmile
۱۴:۱۷, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #59
آواتار
سلام دوستان
داستان بازی البته غیر انلاینش بصورت استراتزیک میتونه خوب باشته ودیگه اینکه داستانشو تو یه تاپیک قرار بدیم تا از همه افکار و ایده ها استفاده بشه.
۱۴:۳۳, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #60
آواتار
(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۷)hamed313 نوشته است:  سلام دوستان
داستان بازی البته غیر انلاینش بصورت استراتزیک میتونه خوب باشته ودیگه اینکه داستانشو تو یه تاپیک قرار بدیم تا از همه افکار و ایده ها استفاده بشه.

داستانه بازی که نمی تونه به صورت علنی فاش بشه دوست من.
چون اگه بشه هم بعضی ها می تونن سو استفاده کنند و هم این که جذابیت بازی برای خیلی ها از بین خواهد رفت.
پس صبر تا ساخت و آماده شدن بازی منجی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hsmoa ، hamed313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]