|
فراخوان برای ساخت بازی "منجی"
|
|
۰:۱۱, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه دوستان
در اينجا ميخواهم از تمامي دوستاني كه با ساخت بازي و همچنين تهيه يك داستان براي ساخت يك بازي مهدوي به نام "منجي" را آشنايي دارند كمك بگيرم تا دست در دست يكديگر اولين بازي مهدوي كشور را بسازيم البته از دوستان تقاضا دارم كه طرح كلي بازي مخفي بمونه چون احتمال سرقت رفتن طرح هست از كليه دوستاني كه در اين زمينه كار كردند تفاضا دارم طرح خود را به صورت پيام خصوصي به من ارسال كنند براي اين كار قطعا به افراد زيادي نياز هست تا طرح به صورت كامل و كم نقص انجام گيرد از دوستان ديگر هم مي خواهم نظر خودشون در باره اين طرح را در اين تاپيك مطرح كنند با تشكر از همكاري همه |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۳, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
نگفتید من بدرد می خورم یا نه؟
...... |
|||
|
۱۵:۱۳, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
۱۷:۴۹, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
فقط تو رو خدا گرافیکش رو صفا بدید تا هرکی یه ثانیه بازی کرد زده نشه .با عرض پوزش
|
|||
|
۱۹:۰۳, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۹:۰۷ توسط persia.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
البته گرافیک های بالا در بازی آنلاین در ایران امکان پزیر نیست مثلا بیشتر از AMANDEZ نمیتونه باشه
بخاطر اینکه کاربران دایل آپی نمیتونن استفاده کنن خواهشا روند کلی بازی رو بگین بازینامه هم داره؟ از من به شما نصیحت بازی نامه و یا حد اقل داستانتون رو برای بنیاد ملی بازی های رایانه ای بفرستید بازی رو میسازید وزارت ارشاد مجوز نمیده بیچاره میشید ها |
|||
|
۲۱:۳۴, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
قرار نیست که بازی رو فقط خودمون بسازیم.
البته من فقط داستان نویس تیم هستم. بقیه هماهنگی ها رو آقای Hsoma انجام میده. البته بنده هم معاونشم. در غیاب ایشون بنده پیگیر ماجرا هستم. ![]() خودشم اصرار بی جا در مورد افشای داستان نفرمایید حتی شما دوست عزیز ![]() در پناه حق |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
سلام
من با کارهای سه بعدی آشنایی خوبی دارم ، در بحث داستان هم شاید بتونم کمکت کنم.کمی هم گرافیک ، و نقاشی بلدم.در مسائل مذهبی هم می تونم تحقیق کنم. قبلاً سعی کردم یک تیم بازیسازی بسازم اما با این کارم موافقت نشد. فقط تنها مشکلم وقت محدود منه. |
|||
|
۲۲:۳۱, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۰ ۲۲:۱۷)ali_tavanaie نوشته است: سلام ممنونم که نوشتین البته از صفحه ی قبل کپی کردید؟؟؟ ![]() خوب با سری دی مکس و مایا آشنایی دارید ؟؟ بالاخره ما طراح گرافیک کم داریم. البته اگه افتخار بدید
|
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
|
۱:۳۲, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱:۳۳ توسط hsmoa.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
با تشکر از همه دوستان
فعلا در حال مذاکره برای بستن قرارداد برای اسپانسر هستیم (۱۳/شهریور/۹۰ ۲۱:۳۴)Sms4815 نوشته است: قرار نیست که بازی رو فقط خودمون بسازیم. اختیار دارید شما رییس ما هستین
|
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
کسی خبر نداره گه این پروژه تا کجا پیش رفته؟
کمکی لازم دارند؟ کاری از پس ما بر میاد؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعمال محدودیت برای دسترسی به بازی کلش آف کلنز | tedy | 1 | 1,281 |
۱۸/بهمن/۹۵ ۲:۱۶ آخرین ارسال: soosisasa |
|
| آموزش ساخت بازی | Mitsonary | 13 | 5,358 |
۷/آبان/۹۳ ۲۳:۴۹ آخرین ارسال: ADAM |
|
| بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی | oO DaViD Oo | 85 | 46,408 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| فراخوان برای جذب نویسنده | razhaypenhan | 6 | 3,839 |
۱۴/آبان/۹۱ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: razhaypenhan |
|
| دانلود بازی Shoot the target / اولین بازی ساخت ارتشی دات کام | سپهسالار | 4 | 3,701 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۷ آخرین ارسال: سپهسالار |
|
| عرضه بازی "واحه شادی" برای نوجوانان مسلمان در فیس بوک | nooromahdi | 0 | 1,454 |
۲/مرداد/۹۰ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: nooromahdi |
|