کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: پس از خواندن مطلب رای دهید. آیا باید همه با حجاب باشند؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بلی 76.19% 16 76.19%
خیر 23.81% 5 23.81%
تمام 21 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در دوره جاری آیا همه خانمها باید چادر به سر کنند؟
۱۸:۴۵, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستان
قبل از خواندن این مطلب را در نظر داشته باشید که من هیچ قسط توهین و یا اهانتی به کسی ندارم و هیچ قصدی برای ایجاد شبه هم ندارم.

نحوه رعایت حجاب معمولا از درون انسانها سرچشمه میگیره و البته کسانی هستند که بخاطر جامعه و یا محیط کار و مکانی که زندگی میکنند مجبور به تظاهر به داشتن یک نوع خاص از حجاب دارند.

ولی در کل باید حجاب یک حریم امن دور صاحب اون بکشه و این حریم باید قابل درک باشه. حال اگر ما بخواهیم این حریم را عمومی بکنیم و افراد خائن را وارد این حریم کنیم و این افراد با عدم رعایت دیگر مسایل و تحت پوشش بتوانند از این نعمت به سود و کارهای شیطانی خود برسند باید این حجاب را کنار گذاشته و قابل تشخیص باشند.

برای مثال خانم خیابانی برای در امان ماندن از پلیس وقتی چادر سرش میکنه و کنار خیابان میایسته و افرادی که تمایل دارند با چنین زنانی ارتباط برقرار کنند و بعد از مدتی میبینند که این خانمها اغلب در پوشش محجب ظاهر میشوند دیدگاهشان نسبت به چادر تغییر میکند. و زنان با ایمانی که حجاب را نه از روی اجبار بلکه به خاطر خواسته درونی خودشون رعایت میکنند، دیگر قابل تشخیص نسبت به آن دسته از زنانی که همیشه چنین کاری انجام داده و یا گاهی انجام میدهند قابل تشخیص نیستند. و چون برخی از مردان امروز که زیاد پایبند به مسایل اخلاقی نیستند برای تمامی این دسته از زنان مزاحمت ایجاد میکنند. در این صورت دیگر این حجاب برای خانم محجب امنیت به همراه نمیاره.

به نظر من باید این افراد از دیگر افراد نسبت به درجه ایمانشان تمیز داده بشه. و حتی مردان با ایمان بتوانند تشخیص دهند که ممکن است در مواجهه با چنین زنانی ایمانشان کمی بلرزد و از آنها دوری کنند.

اگر قرار باشه گرگها در لباس میش در کنار ما زندگی کنند باید یک سایتی دیگری زده شود و نشانه های آنها هم مورد بررسی قرار گیرد مثل همین شیطان پرستها.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، در جستجوی سختی

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۵, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #61
آواتار
و در پایان. همگی خسته نباشید، امیدوارم خیلی از جوابها را گرفته باشید.

سوره: 60 , آیه: 12
اى پيامبر چون زنان باايمان نزد تو آيند كه [با اين شرط] با تو بيعت كنند كه چيزى را با خدا شريك نسازند و دزدى نكنند و زنا نكنند و فرزندان خود را نكشند و بچه‏هاى حرامزاده پيش دست و پاى خود را با بهتان [و حيله] به شوهر نبندند و در [كار] نيك از تو نافرمانى نكنند با آنان بيعت كن و از خدا براى آنان آمرزش بخواه زيرا خداوند آمرزنده مهربان است

سوره: 24 , آیه: 3
مرد زناكار جز زن زناكار يا مشرك را به همسرى نگيرد و زن زناكار جز مرد زناكار يا مشرك را به زنى نگيرد و بر مؤمنان اين [امر] حرام گرديده است
۱:۴۳, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #62

دوستان اول یک سوال:
آزادی بیان تاچه حد؟
-----------------------------
چراباید یک نفربه خودش جرات بده به بهانه این آزادی بیان به شیوه غربی به بدیهی ترین مقدسات ماتوهین کنه؟

خیلی راحت زن مومنه وزن فا*ح*شه درکنارهم قرارمیگیرندومقایسه می شوند...

میبخشیدولی آدمی که بخوادهمسرش روازفاصله 10متری وبااین استدلالات انتخاب کنه،البته زن مومنه نصیبش نمیشه....
یاحق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، وحید110 ، Reza14 ، Mitsonary ، hamed313 ، شهـاب ، محیصا ، محمداحسان
۹:۳۷, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
نقل قول:وحید جان راستش اصلا برای من مهم نیست که کسی بخواد منو تایید کنه. اگر اسم اون زن بدکاره در کنار زن مومنه در لفظ واقعا زشته پس در یک لباس زشت تره. من اگر جوابی دادم فقط بخاطر این بوده که من چیزی طرح مسئله کردم دیگران چیزی دیگه جواب دادند.
وقتی میبینید در یک جمع ارزشی و اهل تفکر کسی با شما موافق نیست بهتره مقداری روی افکارتون تجدید نظر کنید . حرف شما رو هم کاملا فهمیدیم برادر. اما برداشت . نتیجه گیری و پیشنهاد شما به نظر دوستان اشتباه و غیر عملی است

نقل قول:شما آقا، از فاصله 10 متری چند خانم را به شما نشون میدهند و میگویند یک زن را برای ازدواج انتخاب کن. شما کدوم را انتخاب میکنی؟ با فرض اینکه نحوه پوشش آنها حکایت از افکار درونی داره.

عزیز ماشین هم اگه بخوای بخری از فاصله 10 متری نمیتونی انتخاب کنی. اخه کدوم ادم عاقلی همچین کاری تا کنون کرده! و از کجا تشخیص داده این مطالب رو که کدومش .....
مثال مع الفارق زدی برادر

نقل قول:شاید با این مثال بشه منظور خودم. برسونم. اگر باز هم نرسید. یا من مشکل در بیان دارم یا شما ها منو درک نمیکنید.
برادر کاملا میفهمیم چی میخوای بگی . مخالفت به دلیل عدم استفهام نیست . با نظر و راهکارتون مخالفیم . اگه 10 تا مثال بدون وجه دیگه هم بزنید باز هم مخالفند دوستان ...
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza14 ، پارسه ، Mitsonary ، rastin ، خادمة الزهرا ، meshkat ، فاطمه خانم ، hamed313 ، محیصا
۱۶:۳۹, ۱۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۶:۴۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #64
آواتار
.......قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الأَعْمَى وَالْبَصِيرُ أَمْ هَلْ تَسْتَوِي الظُّلُمَاتُ وَالنُّورُ ......

بگو آيا نابينا و بينا يكسانند يا تاريكيها و روشنايى برابرند

سوره رعد ایه 16

تا به حال در عمرم چنین قیاس ناعادلانه ای که جناب omoridi راه انداختند ، ندیده بودم!
فکر می کنم اگر شخص دچار اختلال اوتیسم* باشند تنها این امکان وجود دارد که با چند جمله ابتدایی که شما نوشته اید ، نظرش دچار تغییر شود.
و همینطور باز هم دچار اختلال اوتیسم باشد که نتواند یک خانم جلیله را از یک مشکل دار تشخیص دهد.
اگر نه بلاشک درست تشخیص می دهد.
امیدوارم به اوتیسمی های عزیز برنخورد!

*اوتیسم: اختلال در خود ماندگی مشکلی در شخص است که
بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی تأثیر می‌گذارد. کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی، مشکل دارند. این اختلال ارتباط با دیگران و دنیای خارج را برای آنان دشوار می‌سازد.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، hamed313
۱۷:۱۸, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #65
آواتار
داداش مبحث رو ببندی بهتره.صفحات زیاد شده و تقریبا همه جوابشون رو گرفتن و بحث اضافی فقط تنور رو داغ میکنه و بس.انشالله همه اهمیت حجاب رو درک کنن و بدونن زندگی و زیبایی ابدی نیست و روزی به خاطر همین بی حجابی و منحرف کردن جوانان دیگه بد حسابی پس میدن.
قطعا همه میدونن قیامتی هم هست حتی شیطان پرستان هم به نوعی قیامت اعتقاد دارن
خدای متعال اتمام حجت کرده و بچه های تالار هم روش تاکید کردن الباقی با بدحجاب محترم!Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۷:۳۵, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #66
آواتار
واقعا جای تعجب داره ها این دیگه چه جورشه.دوستان یه بار عنوان این تاپیک بخونن.داد میزنه که مدرنیته اومده.معیارها تغییر کرده زن امروز باید وارد جامعه بشه چادر مال عهد بوقه وهزارتا خوزوعبلات دیگه و چادرم دیگه رفتنی واقعیت همین وبیان خودتون تطبیق بدین نه دادش اینجوری نیست.انقدر هام بازار خدا و اسلام کسات نشده.جای تعجب اونوری ابی دارم حجابی میشن و ما هی یه نیشی به این حجاب میزنم خدا رضا شاه لعنت کنه همون بزر این کار کاشت.والله تا جای که ما دیدیم هر کی چادری یه جو معرفش از این مانتوی ها بیشتره(به دوستان برنخوره معرفت همون چادره)
چادر نه تنها در دوره جاری بلکه در تمامی دوره باید باشه اصلا حجاب بدون چادر معنی داره.وقتی طرف چادر حضرت فاطمه سلام الله علیه رو برداشت دیگه بد حجابه حالا مراتبش کم وزیاد میشه.وقتی چادر برداشته بشه نگاه جنسی میشه و نگاه انسانی فاتحه اش خوندس چون زن حریمش رو ورداشته وچشمه های هرزه اینجا خودنمای میکنه و هزار مرض و درد دیگه تو جامعه پیدا میشه.
rastin گفته:
چراباید یک نفربه خودش جرات بده به بهانه این آزادی بیان به شیوه غربی به بدیهی ترین مقدسات ماتوهین کنه؟

خیلی راحت زن مومنه وزن فا*ح*شه درکنارهم قرارمیگیرندومقایسه می شوند...

میبخشیدولی آدمی که بخوادهمسرش روازفاصله 10متری وبااین استدلالات انتخاب کنه،البته زن مومنه نصیبش نمیشه....
دوست عزیز شدیدا موافقم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، رهیافته ، خادمة الزهرا
۱:۱۱, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #67
آواتار
دوستان این مبحث در پست 61 بسته اعلام شد ولی خوب آدمین محترم دلشون نخواست ببندنش.
سوء تفاهم برای دوستان پیش نیاد. وظیفه من اینه که طرح سوال کنم.
در ضمن توی طرح سوال نه حجاب را زیر سوال رفته نه چادر بلکه از اون دفاع هم شده.
به هر حال لطفا دیگه جواب ندید. و از ادمین هم خواهش میکنم اگر صلاح میدانند ببندند.
البته من نخواستم به تک تک پست ها جواب خودم را بدم. این طرح سوال عمومیه.
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]