کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتاب کلبه عموتام
۱۶:۳۱, ۲۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۲ توسط آیدین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بنام هستی بخش
این کتاب به نشانه های فراماسونری نیز اشاره میشود و از ظلم و ستم شیطان نیز میتوان در این کتاب پیدا کرد.درکل یک کتاب برای سرگرمی است که مطالب زیادی برای یادگیری در آ« نهفته است و خیلی به درد اونایی میخورد که میخوان در جنگ نرم با ما باشن.
من خودم خوندمش و اونقدر ازش خوشم اومد که تصمیم گرفتم تایپش کنم و برای دانلود بزارمش تا همه استفاده کنن.

توضیحات کتاب:

کلبه عمو تم (به انگلیسی:
Uncle Tom's Cabin
) کتابی است با موضوع ضد برده‌داری نوشتهٔ هریت بیچر استو.
کتاب در سال ۱۸۵۲ منتشر شد و تاثیر زیادی بر روی موضوع آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار و برده‌داری در آمریکا گذاشت. این کتاب پرفروشترین کتاب داستان در قرن نوزدهم و دومین کتاب پرفروش بعد از انجیل (با کمک قانون لغو برده داری) بود و در چاپ اول ۳۰۰ هزار عدد از آن فقط در آمریکا فروش رفت.

کلبه عمو تام درابتدا به صورت پاورقی در یکی از روزنامه‌ها چاپ شد و وقتی به صورت کتاب چاپ شد نه تنها درامریکا بلکه درتمام کشورهای جهان نیز میلیون‌ها نسخه از ان به فروش رفت وتا سالها نمایش‌های بر اساس ان بر صحنه تئاترهای جهان اجرا شد دیری نگذشت که در امریکا خانم استو از یک سو به شخصیتی بسیار محبوب واز سوی دیکر به چهری بسیار منفور مبدل شد حتی در گرما گرم جنگ داخلی امریکا ابراهام لینکلن رییس جمهور وقت امریکا در ملاقاتی به او گفت «پس شما همان خانم کوچکی هستید که باعث جنگی بزرگ (جنگ داخلی امریکا) شد». گو اینکه در واقع ان طور که بعدها معلوم شد جنگ بین شمال صنعتی که محتاج کارگر بود تا کشاورز و جنوبی‌های کشاورز که محتاج بردگان بودند بیشتر دلایل اقتصادی داشت تا احساسی و رمانتیک. اما به دلیل اینکه جنگ داخلی ۱۰ سال بعد از انتشار کتاب آغاز شد عده‌ای انتشار این رمان را جنجالی ترین حادثه در تاریخ رمان نویسی می‌دانند.
تولستوی پس از خواندن کتاب در ستایش ان گفت:این رمان یکی از بزرگترین فراوردهای ذهن بشر است.
اینم از دانلودش فقط دوستان عزیز این فایل جاوا هست و باید در موبایل بریزینش و بعد بخونین که خوشبختانه ان روزا همه موبایل دارن
فایل را از اینجا دانلود کنید

باتشکر
آِیدین
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، انتصـار ، ehsan_mt ، shafagh_mah
۲۱:۰۸, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
کتابو نخوندم !

ولی امسال که یه قسمتی از این داستان در کتاب ادبیاتمون بود ، خیلی زیبا بود!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، shafagh_mah
۲۳:۰۶, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۵/شهریور/۹۰ ۲۱:۰۸)منتظر 14 نوشته است:  کتابو نخوندم !

خیلی ممنون
بله کتاب خیلی خوبیه من خودم 2 3 بار خوندمش ولی دوست دارم بازم بخونمش چون مسائلی توش داره که خیلی روت تاثیر میزاره و کامل شیفته ی خودش میشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، shafagh_mah
۲۳:۱۸, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۵/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۶)آیدین نوشته است:  
(۲۵/شهریور/۹۰ ۲۱:۰۸)منتظر 14 نوشته است:  کتابو نخوندم !

خیلی ممنون
بله کتاب خیلی خوبیه من خودم 2 3 بار خوندمش ولی دوست دارم بازم بخونمش چون مسائلی توش داره که خیلی روت تاثیر میزاره و کامل شیفته ی خودش میشی

ممنون بابت کتاب معرفی
ولی این متنی که بالا نوشتین این کتاب برای سرگرمی و ... هست . فکر نکنم اینطوری باشه برادره من . این کتاب سعی در نشان دادن چهره ی زشت برداری سیاه پوستان و ... دارد. این واقعا قشنگه؟؟؟ برده داری رو میگم. این کتاب خیلی تاثیر گذاره ولی به چشم سرگرمی بهش نگاه نکنیم. این واقعیتی هست که این آمریکایی های سودجو بر سر این نژاد سیاه مظلوم آورده اند. درسته الان برده داری و ... منسوخ شده ولی به نژاد سیاه پوست بازم تبعیض هایی قائل می شوند . اینست مهد دموکراسی غربی . آزادی و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، shafagh_mah
۲۳:۲۳, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام بر شما دوست عزیز
بله متاسفانه این موضویست که در روز با آن سر کار داریم و هیچ وقت نیز تمام نمیشود
من هم در معرفی این کتاب همین قصد رو داشتم که شما را با دنیای اطرافتان بیشتر آشنا کنم و سعی کنم به شما آموزش دهم که چطور با آن برخورد کنید.
من هیچ وقت قصد توهین به سیاه پوست هارو ندارم،من فقط داشتم تبلیغ میکردم که این کتاب رو بخونن بازم اگه از نظر شما اشکال داره معذرت میخوام

باتشگر
آیدین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، انتصـار ، shafagh_mah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا