کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وسواس فوق العاده شدید نمادیابی فیلم ها در بین اکثریت کاربران این سایت
۲۱:۰۹, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

یک توصیه دوستانه هم به کاربران این فوروم دارم اعضای این انجمن (بیداری اندیشه) به نحوی بیمار گونه و افراطی دچار وسواس نمادگرایی شده اند خیلی از فیلمها و کتابهایی که مبلغ تفکر غربی هستند هیچ نمادی ( مثلا تک چشم و ...) ندارند اما بسیاری از همین سریالهایی که توسط صداوسیما دوبله و پخش شده در لایه های زیرین خود مبلغ ارزشهای شوم غربی همچون رواداری ( تساهل و تسامح در مقابل تفکرات متفاوت و افراد متفاوت) ، یا آزادی مطلق اندیشه و یا بودیسم و ... است و من با اینکه چندین وقت است که انجمن بیداری اندیشه را دنبال می کنم هرگر ندیدم که حتی یک بار هم چنین موارد محتوایی را اکثر شما کاربران بیداری اندیشه بفهمید و مطرح کنید بلکه ذره بین برداشته اید و به نحوی جنون آمیزفقط دنبال نمادها هستید . اینکه هرگز به دنبال نقد محتوایی نیستید و فقط وفقط دنبال نمادهای فراماسونری و ...هستید به نظر من ناشی از جوگیری است نه آگاهی و اندیشه !

خدانگه دار !
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: idea ، Anti gods ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۶, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
ببینید دوستان، یک جمله میگم و فکر کنم هیچ آدم منطقی این رو رد نکنه:
دنبال تخطئه و ممنوع کردن بحثی نباشید بلکه خودتون مباحثی رو شروع کنید که جهت تالار رو تغییر بدید

مدیران نمی تونن بیان به کاربران عزیز بگن چرا نماد رو مطرح کردید.حالا یکی دغدغه مهمش فلان نماده

اما شما برید موضوعاتی که توسط همین مدیران و کاربران ارزشمند ایجاد شده ببینید.با اطمینان میگم خیلی بحثهای خوبی طرح شده و بنده و سایرین استفاده کردیم

حتی ما نمی تونیم به کسی بگیم فلان نوع بحث رو دوست داشته باش و حتما درش شرکت کن.اما می تونیم طوری بحث رو مطرح کنیم که همه جذب بشن

چرا اشکال رو از خودمون نبینیم که نتونستیم حقایقی رو به دیگران منتقل کنیم؟

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، وحید110 ، janali ، paradise ، Admirer ، خادمة الزهرا ، ELENOR ، رهیافته
۳:۰۲, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12

به نظر من درسته دقیقا از نقطه ای آسیب میبینیم که اصلا به اون توجهی نداریم به نظر شما بهترین راه آسیب زدن چیه ؟
شناسایی نقطه ضعف طرف مقابل.
وقتی بدون توجه به محصولاتی که میبینیم پیش بریم پس از مدتی خواهیم دید تاثیر مضر و مستقیمی از این ست محصولات گرفتیم و دیدیم که دیگه برای جبران بسیار دیر است.
افراط در نمادگرایی خوب است چون در این کار افراد افراط کردند.ولی متهم کردن بدون دلیل اصلا خوب نیست و هر گردی گردو نیست به این نکته توجه کنید.با قاطعیت میگم 99 درصد از کارهایی که از امریکا و اروپا تولید میشه از ترکش نمادگرایی در امان نیست و نخواد بود.
۱۰:۲۴, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:با قاطعیت میگم 99 درصد از کارهایی که از امریکا و اروپا تولید میشه از ترکش نمادگرایی در امان نیست و نخواد بود.
از کجا می تونید با اطمینان صحبت کنید فکر نکنم کلا بحث هایی که در بخش فیلم و بازی و انیمیشن انجام دادیم. 0.00001 هم از تولیدات آمریکا و اروپا نیست بعد سما به یه همچین نتیجه ای رسیدید. نمونه اش والت دیسنی که بیش از هزاران کار داره و لی ما تا حالا نتونستیم بیشتز از 30 مورد هم پیدا کنیم (شاید کمتر).
نقل قول:افراط در نمادگرایی خوب است چون در این کار افراد افراط کردند.
به خدا خوب نیست از وقتی اومدم اینجا دیگه دارم مریض میشم تا اسم آمریکا میاد یاد تک چشم میفیتم توی همه ی بازیها دنبال نماد می گردم. و این درد رو فامیلام هم دادم و شدیدا پشیمانم ولی نتیجه اش شده پسرخاله هام که توی ده سالگی هی تک چشم پیدا میکنن یا زمین شطرنجی و..... بعضی اوقات دیگه میگم عجب غلطی کردم بابا من Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin.
دیگه اعصابم خرد شده از بس گفتم این فراماسونییه اون نیستDodgyDodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۵:۲۰, ۳۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۱۹:۰۵ توسط جوینده حق.)
شماره ارسال: #14

دوست عزیز شما یه نگاه اجمالی و خیلی سطحی به پر فروشترین فیلم های این مدت بنداز خواهی دید که موضوعیت این آثار به اجماع به چه چیزی اشاره دارد.
هزینه میکنند که غیرمستقیم پیام رو برسونند.
چند فیلم رو برات مثال میزنم بعد انیمیشن رو میگم.
آواتار که دیگه جای حرف نداره کاملا معلومه چیه فیلمش.
خیلی کوتاهش اینه که داستان از یه معلول آغاز میشه که وارد دستگاه میشه در دنیایی دیگه به شخصی آبی رنگ و بدون نقص جسمانی قادر به انجام بسیاری از کارها میشه. ابی رنگ هم که میدونیم نمایش جن در فیلم و توانایی مضافش بر انسان
محوریت فیلم درختیست که ما رو به یاد درخت زندگی میندازه که در ادیان ابداعی درخت زندگیست.در فیلم هم میبینیم که درخت تقدس بالایی داره و در اخر فیلم هم درخت شفا میده. و ...
X-Men: First Class
فرشته ها رو میکشونه تو زمین و کارهای فرا زمینی میکنه و از دست انسان ها بر نمیاد.باز مووع جن فرشته فرازمینی.
دزدان دریایی کارائیب که دیگه آخر کابالاست و جادوگری تو فیلم همه به دنبال کیمیا هستند برای جاودانگی و در انتها هم بهش میرسند.باز قدرتی خارج از قدرت انسان
فیلم ترنسفورمرس که دوستان تخصصی بحثش رو کردند اتوبات هایی که خود را خدا میدانند و به زمین اومدن ودر فیلم به این نکته اشاره میشه که ما خدا هستیم.
هری پاتر 7 پارت 2
جادوگری کابالائیستی
فیلم پائل هم که دیگه میشه گفت شاهکارشون بود.چون همه چیز داشت.بی خدایی تکامل از حیوان به انسان موجودفضایی معجزه به دست موجود فضایی نماد ماسونی یکی از شخصیت های فیلم که چشم راست نداشت.
نمیدونم این همه عضو در بدن هست چرا اتفاقی چشم راست طرف باید کور بشه و موجود فضایی باید اینو شفا بده این یعنی سرگرمی یا تاثیر غیر مستقیم.
این چند مورد رو بسیار سطحی گفتم که هدفشون فیلم نیست چیز دیگه ایه.
چندتا فیلمی که الان حضور ذهن داشتم با موضوعشون رو گفتم که دلیلی بر حرفام باشه.اینا موضوعیتشون از ابتدا بر این اساس پایه ریزی شده و نمادگرایی نبود.
اگر نیاز باشه خیلی جامع تر طیف وسیعی از فیلم های روز رو براتون میگم با عکس.
نمیدونم قانع شدی یا نه ؟
آواتار
[تصویر: 220px-Avatar-Teaser-Poster.jpg]
شخصیت آبی رنگ که نماد جن و غروب آفتاب در عکس که میدونید به عنوان نماد سرزمین مادری استفاده میکنند.
حالا شاید ساده تر بفهمیم چرا در کارتون لوک خوش شانس در پایان هر قسمت به طرف غروب آفتاب میرفت.
Xmen
(با عرض پوزش این تصویر به دلیل داشتن چند خانم نیمه عریان حذف گردید)

دوست عزیز آبی رنگ قویترین شخص فیلم با قدرتی عجیب
[تصویر: 0.0.0.0.0.07NewPiratesOfTheCaribbean4Poster02.jpg]
دزدان دریایی کارائیب
زنان سمت چپ پری دریایی هستند که کلک میزنند و اونا رو میکشونند به سطح دریا
[تصویر: 2384.jpg]
ترنسفورمرز3
و در نهایت
[تصویر: paul.jpg]
اگر اشتباه نکنم تیتر عکس هم هست "کی برای برخورد نزدیک آماده است؟"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۱۶:۲۰, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15

نقل قول: فرشته ها رو میکشونه تو زمین و کارهای فرا زمینی میکنه و از دست انسان ها بر نمیاد.باز مووع جن فرشته فرازمینی.

دوست عزیز لطفا کمی بیشتر توضیح بدید راجع به فرشته ها ...من فیلم رو تماشا کردم ولی به فرشته ای بر نخوردم .

نقل قول: دزدان دریایی کارائیب که دیگه آخر کابالاست و جادوگری تو فیلم همه به دنبال کیمیا هستند برای جاودانگی و در انتها هم بهش میرسند.باز قدرتی خارج از قدرت انسان

با تشکر از شما بابت تحلیل خوبتان من هم این نکته رو راجع دزدان دریایی 4 اضافه کنم که واقعا فیلمش مفت نمی ارزید و تنها والت دیسنی میخواست از شهرت این فیلم پول به جیب بزنه .
این فیلم از نظر حقیر بیشتر روی دوران استعمار انگلیس و اسپانیا از طریق دریا زوم کرده بود .
اگه اشتباه نکنم در این فیلم پادشاه انگلیس خواهان چشمه جاودانگیه چون به بستر بیماری افتاده و از طرفی دیگه اسپانیایی ها میخوان برن دنبال چشمه حیات (اسپانیا رقیب انگلیس در استعمار بوده)
در انتها هم اب چشمه ی حیات رو یه دختر که دزددریایی هست مینوشه (نماد سرزمین انگلستان)
و انگلیس به عنوان یه دزد جاودانه میمونه Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، محب الزهرا
۱۹:۰۷, ۳۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۱۹:۱۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #16

نقل قول: فرشته ها رو میکشونه تو زمین و کارهای فرا زمینی میکنه و از دست انسان ها بر نمیاد.باز مووع جن فرشته فرازمینی.

دوست عزیز لطفا کمی بیشتر توضیح بدید راجع به فرشته ها ...من فیلم رو تماشا کردم ولی به فرشته ای بر نخوردم .

نقل قول: دزدان دریایی کارائیب که دیگه آخر کابالاست و جادوگری تو فیلم همه به دنبال کیمیا هستند برای جاودانگی و در انتها هم بهش میرسند.باز قدرتی خارج از قدرت انسان
نقل قول:با تشکر از شما بابت تحلیل خوبتان من هم این نکته رو راجع دزدان دریایی 4 اضافه کنم که واقعا فیلمش مفت نمی ارزید و تنها والت دیسنی میخواست از شهرت این فیلم پول به جیب بزنه .
این فیلم از نظر حقیر بیشتر روی دوران استعمار انگلیس و اسپانیا از طریق دریا زوم کرده بود .
اگه اشتباه نکنم در این فیلم پادشاه انگلیس خواهان چشمه جاودانگیه چون به بستر بیماری افتاده و از طرفی دیگه اسپانیایی ها میخوان برن دنبال چشمه حیات (اسپانیا رقیب انگلیس در استعمار بوده)
در انتها هم اب چشمه ی حیات رو یه دختر که دزددریایی هست مینوشه (نماد سرزمین انگلستان)
و انگلیس به عنوان یه دزد جاودانه میمونه Blush
جاودانه نمیشه بقیه عمر پدرشو بدست میاره
(۱۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۵)Your-Lord نوشته است:  
(۱۴/شهریور/۹۰ ۲۲:۰۲)oO DaViD Oo نوشته است:  
در ضمن نکته دیگری که درباره نمادیابی افراطی باید بگویم اینست که آقای رائفی را اکثریت کاربران و فعالان این انجمن به عنوان مرجع دشمن شناسی و مرشد فکری می شناسند و به شدت از او الگو می گیرند در حالیکه خود رائفی در حد افراط گونه و جنون آمیزی فقط و فقط دنبال نمادیابی است و من تقریبا هرگز ندیدم که ایشان نقد محتوایی کنند و فقط میکروسکوپ برداشته اند دنبال یک سری نمادها و کلمات هستند و هرگز به لایه های زیرین و محتوای فیلمها و کتابها توجهی ندارند و این می شود که اکثریت اعضای این انجمن هم که دنباله رو و تحت تاثیر ایشان هستند دقیقا همین کردار و شیوه را دارند و تقریبا همگی به شکلی افراطی دنبال نمادیابی هستند و هرگز به لایه های درونی و محتوا کاری ندارند .

خدانگه دار

ببخشید ولی دو تا نکته
1-شما قضاوت از دید خودتون انجام دادید که بیشتر افراد مرشد فکریشون آقای رائفی پوره
2-در مورد آقای رائفی پور قضاوت تند انجام دادید که گفتید فقط نماد گراست
خودپسندی از گناهان است
۲۲:۵۳, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام

من فکر میکنم که استاد رائفی پور برای جذب مخاطب که البته همه جور قشری میشن در مورد فراماسونری صحبت کردن

تمام اینها را گفتند تا به راز نسل و ذریه برسن و در نتیجه بر تبعیت از ولایت در زمان غیبت تاکید کنند (این تنها راه نجات ما از فتنه های آخر الزمانی هست)

زمانی که شما یک نماد را می بینید ناخود آگاه به اون و جریانش فکر میکنید ، این نمادها (فراماسونری) یادآور اینه که ما دشمن داریم و باید هشیار بود.

اگر دقت کرده باشید اونهایی که فراماسونری را شناختند و فهمیدند همگی در دشمنی آنها با ما شکی ندارند و این نقطه اشتراکی بین تمام اقشار بلاخص وطن پرست ها و مذهبی ها است.

باید فرصت را غنیمت شمرد و برای دشمنی با شیطان بزرگ یارگیری کرد و این کاریست که استاد انجام دادند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali73 ، سدرة المنتهی ، وحید110
۲:۱۳, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #18

ایشون یه خط مشی به افراد هم سن و سال ما دادن وگرنه ما مرشد ایشون نیستیم حداقال من نیست.من ایشون رو به عنوان شخصی آگاه و مطلع قبول دارم ولی این دلیل نمیشه حرفای ایشون رو چشم و گوش بسته بپذیرم.تحقیق میکنم بعد میپذیرم.
فکر میکنم همه ی دوستان همینجوری باشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali73
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا