|
وسواس فوق العاده شدید نمادیابی فیلم ها در بین اکثریت کاربران این سایت
|
|
۲۱:۰۹, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یک توصیه دوستانه هم به کاربران این فوروم دارم اعضای این انجمن (بیداری اندیشه) به نحوی بیمار گونه و افراطی دچار وسواس نمادگرایی شده اند خیلی از فیلمها و کتابهایی که مبلغ تفکر غربی هستند هیچ نمادی ( مثلا تک چشم و ...) ندارند اما بسیاری از همین سریالهایی که توسط صداوسیما دوبله و پخش شده در لایه های زیرین خود مبلغ ارزشهای شوم غربی همچون رواداری ( تساهل و تسامح در مقابل تفکرات متفاوت و افراد متفاوت) ، یا آزادی مطلق اندیشه و یا بودیسم و ... است و من با اینکه چندین وقت است که انجمن بیداری اندیشه را دنبال می کنم هرگر ندیدم که حتی یک بار هم چنین موارد محتوایی را اکثر شما کاربران بیداری اندیشه بفهمید و مطرح کنید بلکه ذره بین برداشته اید و به نحوی جنون آمیزفقط دنبال نمادها هستید . اینکه هرگز به دنبال نقد محتوایی نیستید و فقط وفقط دنبال نمادهای فراماسونری و ...هستید به نظر من ناشی از جوگیری است نه آگاهی و اندیشه ! خدانگه دار ! |
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مطمئنید مطالب تالار را با دقت خوانده اید؟!!
مطمئنید میدانید در یک فروم هر کس نظر خود را میدهد و نظر یک فرد نظر خود اوست نه اعضای تالار؟!! اکر مطالب را خوانده بودید متوجه میشدید همین صحبت شما بار ها انجام شده و بر سر ان بحث شده در پناه حق |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۲۱:۲۷)وحید110 نوشته است: مطمئنید مطالب تالار را با دقت خوانده اید؟!! همانطور که در عنوان تاپیک هم مشخص است من از کلمه "اکثریت" استفاده کرده ام و به جرات می توانم بگویم حدود 80درصد کاربران که در تالار مداوما پست می زنند و فعال هستند ، چنین روحیه وسواس گونه نمادیابی دارند ! که ناشی از دیدن آن مستند و جوگیری حاصل از آن است ! |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
من فکر می کنم با دیدن این سریال این اتفاق تقریبا برای همه خواهد افتاد ولی بعد از مدتی فروکش می کنه و صرفا جنبه ی اطلاع رسانی داره بگذریم ! دوست عزیزم شما که می فرمایید دوستان به عمق مطالب فیلمها و لایه های زیرین توجهی ندارند ، لطف کنید در صورت امکان به همراه هشدار دادن و اشتباه را نشان دادن ( که خیلی خوب هم هست که خودمان ، خودمان را نقد کنیم ) این مسایلی که از دیدگاه شما مورد غفلت واقع شده رو باز کنید ( در تاپیکهای جدید ) تا دوستان مطالب مهم تری که می فرمایید رو بررسی کنند فقط یک جمله ای که توی همین سریال گفته شد رو تکرار می کنم به جای اینکه به تاریکی لعنت بفرستیم ، شمعی روشن کنیم من خوشحال میشم که مطالبتون رو دنبال کنم |
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۵۰ توسط Your-Lord.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۲۲:۰۲)oO DaViD Oo نوشته است: سلام دوست عزیز ************************ سلام من خودم به دور از نمادیابی افراطی ، سعی کرده ام که فیلمها و کتابهایی را که می خوانم نقد محتوایی کنم و لایه های درونی و زیرین فیلمها و کتابها را بشکافم و مفاهیم شوم و اندیشه های ضدارزشی آن برملا کنم مثلا در همان بدو عضویتم در این تالار یک نقدی بریک کتاب زیست شناختی نوشتم و مضرات آن را گوشزد کردم. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7366.html من یادداشتهایی در نقد محتوایی یک سری از فیلم ها و کتابها نوشته ام که اگر مشغله ها اجازه دهد به تدریج آنها را تایپ خواهم کرد و در همین تالار قرار خواهم داد پس دیدید که بی دلیل مرا متهم کردید که فقط حرف می زنم و فقط عیب و ایراد می گویم در حالیکه من به نمادیابی افراطی تاخته ام و در عین حال خود دست به عمل زده ام و روی به نقد محتوایی آورده ام. ********************* در ضمن نکته دیگری که درباره نمادیابی افراطی باید بگویم اینست که آقای رائفی را اکثریت کاربران و فعالان این انجمن به عنوان مرجع دشمن شناسی و مرشد فکری می شناسند و به شدت از او الگو می گیرند در حالیکه خود رائفی در حد افراط گونه و جنون آمیزی فقط و فقط دنبال نمادیابی است و من تقریبا هرگز ندیدم که ایشان نقد محتوایی کنند و فقط میکروسکوپ برداشته اند دنبال یک سری نمادها و کلمات هستند و هرگز به لایه های زیرین و محتوای فیلمها و کتابها توجهی ندارند و این می شود که اکثریت اعضای این انجمن هم که دنباله رو و تحت تاثیر ایشان هستند دقیقا همین کردار و شیوه را دارند و تقریبا همگی به شکلی افراطی دنبال نمادیابی هستند و هرگز به لایه های درونی و محتوا کاری ندارند . خدانگه دار ********************* |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۵)Your-Lord نوشته است: در ضمن نکته دیگری که درباره نمادیابی افراطی باید بگویم اینست که آقای رائفی را اکثریت کاربران و فعالان این انجمن به عنوان مرجع دشمن شناسی و مرشد فکری می شناسند و به شدت از او الگو می گیرند در حالیکه خود رائفی در حد افراط گونه و جنون آمیزی فقط و فقط دنبال نمادیابی است و من تقریبا هرگز ندیدم که ایشان نقد محتوایی کنند و فقط میکروسکوپ برداشته اند دنبال یک سری نمادها و کلمات هستند و هرگز به لایه های زیرین و محتوای فیلمها و کتابها توجهی ندارند و این می شود که اکثریت اعضای این انجمن هم که دنباله رو و تحت تاثیر ایشان هستند دقیقا همین کردار و شیوه را دارند و تقریبا همگی به شکلی افراطی دنبال نمادیابی هستند و هرگز به لایه های درونی و محتوا کاری ندارند .لطفا در کلماتی که به کار می برید بیشتر دقت کنید اینجا 19 مدیر و ناظر داره 2 کاربر ارزشمند http://forum.bidari-andishe.ir/showteam.php اکثر این عزیزان خودشون در زمینه هایی صاحب نظر هستن و پژوهشهای خاص خودشون رو دارن.میشه بفرمایید کدوم اینها گفتن مرشد فکری ما آقای رائفی پوره؟؟؟ یا اینکه از این تعداد بالا، واقعا چند نفر وقتشون رو صرف نماد یابی میکنن؟ ممکنه یک یا دو ناظر با توجه به بخشی که نظارت میکنن در مورد نمادها نظر داده باشن، اما آنها هم در پاسخ به نیازهای کاربران بوده........ این تالار خیلی وقته از بند نمادیابی خارج شده و از هر 30-40 موضوع نهایت 1 یا 2 موضوع به نمادها پرداخته میشه اونهم توسط کاربران مطرح شده بالاخره نمادها نمایانگر برخی مسائل است و چیزی نیست که بشه به طور کامل حذفش کرد |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به جای دعوا سره حاشیه ها ببین بنده خدا چی گفته ...
این یک نیازه که بارها سرش بحث کردیم موضوع واقعا داره شدید می شه چه بخوایم چه نخوایم البته به نظر من هم این به اولین اشنایی مردم با ماسونری برمی گرده البته شاید این نقض از من باشه اما اکثر فیلم هایی که توسط خودمان تولید شده به نماد گرایی شدید پرداخته با تشکر |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۵)Your-Lord نوشته است: ************************ سلام دوست عزیز من قصد متهم کردن شما رو نداشتم فقط از این دست افراد ( البته بلانسبت شما ) خیلی اومدن ، عضو شدن و چند تا از این پستها گذاشتن که اینجا اینطوری هست و رفتن ولی خیلی از این دوستان که ایراد گرفتن ، هیچ راهکار و مطلب مهمی رو ارائه ندادند در هر صورت من نمی خواستم شما رو ناراحت کنم من منتظر مطالب مفیدتون هستم |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان من هم از مته به خشخاش گذاشتن بدم میاد.در یک کلام افراط وتفریط دولبه برنده یک قیچی هست که انسان رو از حقیقت جدا می کند. اگربخواهیم نماد های فراماسونری رو در حال حاضر بررسی کنیم .طومار درست می شه ولی خب خیلی هاش مصداق این ضرب المثل هر گردی گردو نیست هست
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۶:۲۴ توسط idea.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من کاملا موافق این موضوع هستن افراط بیش اندازه شاید نماد گری کم شده شده ولی هنوز به مسیر که دوستان باید ادامه بدن نرسیدن
به نظر من در هر چیزی میشه لایه دوم که پنهانی هست وجود داره بیشر دوستان همیشه جناب مثل رائفی پور مرجع تمامی مباحث خود قرار میدن که پایین ترین سطح تجربی برای خودش داره (میدونید فروم هدف مشخص برای خودش نداره که همه به یک سمت واحد ببره هنوز اکثر دوستان تو این زمینه گیر هستن) اصلا ایجاد این فروم به چه هدفی بود چرا اسمش گذاشتین بیداری اندیشه این کپی از سایت مستند ظهور نیست (بهتر نیست مدل خودمون داشته باشیم)تا کی این مستند باید سر لوح خودمون قرار بدیم شاید اینم در راستای خاصی بوده اصلا شاید همین سازندگان مستند تمام اشتباه کرده باشن در اصل موضوع که میخواستن برسون .... و بجای اینکه بخش جنگ نرم فعال تر باشه تایپنگ انجمن مخفی از همه جالب و جذاب تر ![]() بهترین فروم که میشه اینجا پیدا کرد همین فروم دوستمون جناب محمود ولی استقابل که باید میشود نشد فوق العاده کم فقط دوستمون جناب علی اشاره خوبی کردند یک موضوع دیگه بگم بیشتر فروم دوستان دیدشون فقط به تاپینگ هم نظر خودشون میدن (بجای پست مفید) که اصلا جالب نیست کاملا جایی تاسف برای خودش شاید شما و دوستی که تاپینگ ایجاد کرده ذهنیست درست و کاملی نداشته باشه ما قرار نیست همیشه این دید برای خودمون قرار بدیم و.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |