کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری در DotA
۱۴:۳۵, ۲۹/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۱ ۱۳:۳۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besm_Prestige.png]

با عرض سلام

در این تاپیک قصد دارم نماد های فراماسونی در یکی از مشهورترین و پرطرفدار ترین Map های بازی Warcraft را یه شما نشان دهم.

[b][تصویر: dota-logo-300x147.png]

ابتدا این پدیده ی فراماسونری را توضیح اندکی می دهم.

فراماسونری یا فراموشخانه جمع کانون‌های برادری گسترده‌ای در جهان است. این کانون‌ها ریشه‌های بسیار کهنی در اروپای غربی دارند. فراماسونری دارای یک سیستم مدیریت فراگیر جهانی نیست و ارتباط بین فراماسونری‌های مختلف تنها توسط خود دو لژ انجام می شود. واژه فراماسونری احتمالاً از FreeStone Mason گرفته شده. Freestone Mason در انگلیسی به معنی بنّای آزاد می‌دانند. کسی که عضو فراماسونری است فراماسون یا ماسون نامیده می‌شود، و ساختمانی که مرکز فعالیت ماسون ‌هاست لژ نامیده می‌شود.

[تصویر: hlmckqf9ij73eb2y4uyx.jpg]

DotA مخفف کلمات Defense of the Ancients (دفاع از باستانیت ->در این بازی باستانیت=خدایان=شیطان) یکی از Map های موفق و مشهور بازی Warcraft است. در Warcraft هرکسی میتواند Map درست کند اما چون این مپ به طور رسمی توسط شرکت Blizzard و صاحب امتیاز Ice Forge ساخته شده است و طرف داران بسیار زیادی در جهان و از جمله ایران دارد، و جالب توجه این که نکات نهفته ی زیادی در بر دارد که به جرئت می توان گفت تمامی Hero های این بازی قابلیت نقد و تحلیل دارند!!!

_________________________________________________________________________________________________________

ابتدا مختصری از روند بازی را توضیح میدهم. این بازی به دو تیم Scourge (مهاجم) و Sentinel (مدافع) تقسیم میشود که با یکدیگر دشمن اند. هر دو بخش وظیفه ی دفاع از باستانیت خود و از بین بردن باستانیت حریف را دارند. تفاوت آن ها در هیرو (قهرمان) ها و ساختار ظاهری base (مقر ) هر تیم است.
هر هیرو سبک بازی و قابلیت های ویژه (level) مخصوص به خود و منحصر به فرد خود را داراست. شما در نقش یک هیرو بازی میکنید و با کشتن پیاده نظام (creeps) و هیروهای حریف، تجربه کسب میکنید ، پول بدست می آورید و لول میگیرید!!!

عکس زیر لوگوی نرم افزار گارنا است که در آن میتوان بسیاری از بازی ها را آنلاین بازی کرد نماد G برگرفته از نام اول گارنا (Garena) می باشد اما از دو جهت این نماد قابل توجه می باشد .

اول این که این نماد بسیار شبیه به چشم چپ می باشد. چشم چپ تداعی گر چشم دجال یا همان مسیح دروغین می باشد. ( دجال دارای یک چشم می باشد و آن چشم چپ می باشد.)
دوم این که شیطان پرستان و کابالیست ها به بز اعتقاد عجیبی دارند . در عقیده ی آن ها شیطان همچون بزی است که از آن به نام بافومیت یاد می کنند.در بخش های بعدی بیشتر در این مبحث خواهم گفت...

[b][تصویر: qj2kcxz1c7p522k3jyi.gif]

حالا برای آن که ببینیم این بازی چقدر در ایران طرفدار دارد عکس زیر را میبینیم که از محیط نرم افزار گارنا(Garena) گرفته شده است. در قسمت بازی WarCraft ایران به تنهایی 8 اتاق (Room) برای DotA وجود دارد. این اتاق ها می توانند برای حدود 1800 بازیکن امکانات بازی را فراهم سازد. گفتنی است که اکثر اوقات تمام این ظرفیت پر است و با هزار زور و زحمت و بعد ساعاتی تلاش می توان وارد یکی از این اتاق ها شد!!!

[تصویر: o8jftcbcklv1lizv.jpg]

نماد های به کار رفته در این بازی بسیار زیاد است. ابتدا به نماد هایی که در هیرو ها و لول هایشان پنهان شده است میپردازیم و سپس نماد هایی که در خود مپ وجود دارد را نشان خواهیم داد.

[تصویر: k8yqpzznuwk34scw5l07.jpg]

در این بازی چیزی که خیلی توجه من را به خودش جلب کرد این بود. چشم دجال یا همان تک چشم در این بازی به وفور پیدا می شود.
در عکس زیر سعی کرده ام تا چند مورد از این چشم را به تصویر بکشم.

[تصویر: go3i6yun1t7j7skio6vz.jpg]

هیروی Lina Inverse:

[تصویر: character.gif]

عکس زیر مربوط به هیروی Lina Inverse یا همان Slayer می باشد. در پشت لباس این هیرو چشم به راحتی قابل مشاهده است. و همچنین آرایش شکل چشمان این هیرو کاملا شبیه به فاشیست ها می باشد ، البته جدیدا این نوع آرایش در میان شیطان پرستان متداول شده است. می توانید با جستجویی کوتاه در اینترنت انواع و اقسام این نوع مدل ها را بیابید.

[تصویر: y3hjum71h2i4adnqx0.jpg]

هیروی OmniKnight:

[تصویر: character.gif]

عکس زیر متعلق به هیروی OmniKnight می باشد. جادوی ششم این هیرو باعث ایجاد یک زره گروهی بسیار قوی برای افراد هم تیمی می شود. حالا نکته ی قابل توجه این جادو این که ، چشم دجال در میان هرم باعث این حفاظت گروهی می شود. با نشان دادن این سمبل سعی در به تصویر کشیدن قدرت دجال دارند. نا گفته نماند دیدن این نماد های مخفی در ضمیر ناخود آگاه فرد نیز تاثیر منفی دارد.

[تصویر: gxreuzbbjrw7xce3gzj7.jpg]

و یک نکته ی خیلی مهم این که نام دوم این هیرو Purist ThunderWrath می باشد. قابل توجه عزیزان این که Purist به فردی اطلاق می شود که دارای عقیده ای درست است ولی اکثریت افراد از جمله ادیان و مذاهب با آن مخالفند ، مانند گالیله که مدعی بود زمین گرد است ولی اکثریت افراد از جمله مذهب مسیحیت با آن مخالفت می کرد. سازندگان این بازی با نامگذاری دقیق و ظریف و همچنین گنجاندن این نکات ظریف در جادو های این هیرو سعی در گفتن عقایدشان به زبان هنر می باشند.

این بازی هر از چند گاهی صفحه ی آغازین و شروع بازی را تغییر می دهد. این صفحه ی آغازین یا همان لود اسکرین
توسط فردی به نام kunkka ساخته می شوند.سازندگان بازی حتی به افتخار ایشان هیرویی به نام ایشان بوجود آورده است!!!

[تصویر: zp0m1u2gxvu83ybs6i8j.jpg]

در این صفحه ی آغازین بالایی ما باز هم شاهد همان هیروی OmniKnight هستیم. این فرد در گوشی پایین سمت چپ قابل مشاهده است.این هیرو همیشه کتابی در دست دارد. جالب توجه که بر روی این کتاب سمبل و علامتی وجود دارد.
این سمبل همان سمبل آنخ (Ankh) می باشد. آنخ در جای جای این بازی وجود دارد و به کرات دیده شده است. در پست های بعدی انشا الله به توضیح مفصل این نماد خواهم پرداخت. گفتنی است این نماد در بین گروه های مختلف منحرف جهان در حال استفاده است. همچون فیمینیست ها ، شیطان پرستان ، فراماسونر ها و ...

ادامه دارد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad74 ، محمدجواد ، امیر گیمر ، mrfarzadj ، blue.blood ، NIGHT ، Detector ، hesam110 ، aliali ، غفران غ ، mehr-81

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۸, ۱۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۱۶:۵۱ توسط eXitxhu.)
شماره ارسال: #41

سلام
من چند ساله دوتا بازی میکنم
خیلیم حال میدهSmile
من از الیدان خیلی خوشم میاد،اینم بیو گرافیش تا جایی که من اطلاع دارم
ایلیدان نژادش نایت الف night elf یا جن شب است
یرادرش که تو دوتا اسمش پرافت Prophet هه و دوتاشون عاشق یک نفر بودن بدون اینکه داداششون بدونه
اون دخترم پرنسس آف د مون Princes of the moon یا شاهزاده ی ماه هه که سوار یه ببر اینور اون ور میره
بعد از اینکه مجیانا (اسم ایلیدان در دوتا وقتی که خوب بوده) می فهمه داداششم اونو دوس داره خودشو کور میکنه که داداشش به عشقش برسه(آخرت مرام)[ دقیق یادم نیست یا داداشه خیانت میکنه بهش،کسی ورژن قدیمیارو بازی کرده یادشه بگه]
حتی تو بازی هم اشاره میکنه وقتی انتخاب میکونینش میگه im blind not deff من کورم،کر نیستم!
بر اثر یه سری اتفاض به توپ و تاپ قبیلش میزنه، پیش شیطان بزرگ میره که در دوتا اسمش لیکان Lycan که قابلیت shap shift داره یعنی شکلش عوض میشه و به گرگ تبدیل میشه، خلاصه میره روحشو میفروشه و قدرت و بال میگیره
بعد یه مرت تو یکی از مأموریتاش گیر میوفته (توسط قبیله خودش)و بیشتر از 10000 سال زندانی میشه و بالاخره فراریش میدن(ظهور میکنه)
و با قبیله ای از مردمان سرزمین آب نصف انسان و نصف ماهی به نام قبیله ناگا (آشنان نه؟) که به دستور او از خواب بیدار شدن و لشکر اصلی اونو تشکیل میدن می خوان جهان رو نابود کنن!
در WOW III دشمن اصلی ایلیدان ،شبح قاتل Phantom assassin معرفی میشه که حتی یه بارم تقریبا گیر میندازتش اما در آخر هم خودش بر میگرده و به لشکر دشمنان می پیونده
شخصیت دیگه ای هم که شما اشاره نکردین یه زنس به نام سیلوانس که در دوتا بهش میگن تراکسس Traxes
این موجود هم آدم بدیه ولی با همه آدم بدام لجه
حتی تا سر حده مرگ آتاث رو مسموم میکه ولی بازم آرتاث قصر در میره
وقتی در وارکرافت 3 میرین تویه کمپینگ بعضی وقتایه زنرو نشون میده که تیر کمون داره، همینه
ایلیدان بزرگ ترین دشمن و مانع راه آرتاثه که آخرشم آرتاث میزنه ایلیدان رو میکشه
فرقشونم تو جهان بینیشونه
ایلیدان عقیده داره که بهش خیانت شده و قبیلش اونو طرد کردن بخاطر همین میخواد کل جهان رو نابود کنه
ولی آرتاث میخواد همه جهانرو یه لشکر شیطانی و فرمانبرداری کنه
در کل ایلیدان شخصیتی بسیار محبوب تر داره و همه (یعنی تاحالا مثال نقض ندیدم) براحتی باهاش همزاد پنداری میکنن
من که دوسش دارم!Heart
------------Heart
امید وارم کمکتون کرده باشه
آخ یه موضوع جالب که کمتر کسی رو دیدم که اینو بدونه
حتی کسایی رو دیدم که 7-8 ساله دارن بازی میکنن و نمیدونن
برید تو دوتا یه هیرو رو انتخاب کنین
بدونه اینکه هیچکار اضافه ای انجام بدین
4-5 بار فقط با موس هیروتون رو انتخاب کنین
با چپ کلیک
و هر بار صبر کنین حفاش تموم بشه دوباره انتخاب کنین
بهد به جای حرفایی عادی و تکراری ،حرفای دیگه ای میزنن
وای فقط برید ببینید ایلیدان چیا میگه!!!!
HeartHeartHeartHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۲۲:۲۷, ۱۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۲۲:۵۷ توسط mhammadsd.)
شماره ارسال: #42
آواتار
حرفای شما صحیح اما نظر من:
1-چشمی که اول گذاشتین آتیشی هست اصلا به بازی وارکرفت ربط نداره نداره. مربوط به پلتفرم بازی های انلاینه.
2-اون چشم ها که بالای درخته به چشم جهان بین ربط نداره فقط یعنی این جسم توانایی افراد نامریی رو داره خب چشم بهترین نماد برای این توانایی هست.چشم هایی که رو زمین کاشته شده هم همین طور
3-رو خود بازی وارکرفت خیلی مسلت نیستم ولی عکس ها اکثرا از مپ دوتا هست که واقعا اون جوری که نوشتن به شیطان پرستی ربطی نداره چون یه هم چین مپی باید از شخصیت های معروف و عجیب استفاده کنه که همین کارم کرده کسی که دوتا بازی می کنه اصلا راجع به کاراکترا اطلاعاتی نداره مثل همین من تازه فهمیدم جالب هم بود
4-آنخ ها رو وقتی کسی داشته باشه انگار یه جون اضافه داره{دو بار می تونه بمیره}
کسی می تونه این بازیرو نقد کنه که کتابهای وارکرفت را خونده باشه
حرفایی که بالا زده شده به بازی ورد اف وارکرفت مربوط می شه من در مورد بازی دوتا حرف می زنم یعنی مضوع این تاپیک ok?
در بازی دوتا میزان محبوبیت همه ی قهرمان ها و کاراکتر ها تقریبا یکسانه البته شرکت والو قول داده DOTA2 رو بسازه که البته از تریلر هاش معلومه که ترکونده
ولی بازیه وارکرفت همونی که در پست های قبل راجع بهش توضیح دادن. آره. خیلی یه جوریه
(۱۲/آبان/۹۰ ۱۶:۳۸)eXitxhu نوشته است:  
آخ یه موضوع جالب که کمتر کسی رو دیدم که اینو بدونه
حتی کسایی رو دیدم که 7-8 ساله دارن بازی میکنن و نمیدونن
برید تو دوتا یه هیرو رو انتخاب کنین
بدونه اینکه هیچکار اضافه ای انجام بدین
4-5 بار فقط با موس هیروتون رو انتخاب کنین
با چپ کلیک
و هر بار صبر کنین حفاش تموم بشه دوباره انتخاب کنین
بهد به جای حرفایی عادی و تکراری ،حرفای دیگه ای میزنن
وای فقط برید ببینید ایلیدان چیا میگه!!!!
HeartHeartHeartHeartHeartHeart

10000 بار اتحان کردم چیزی نشد هم حرفای همیشگی حالا به نظرتون یه چیزی اومده که جدید چون وقتی آدم گرم بازیه به صدا ها خیلی توجه نمی کنهAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، eXitxhu
۲۳:۲۰, ۱۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۲۳:۲۱ توسط eXitxhu.)
شماره ارسال: #43

(۱۲/آبان/۹۰ ۲۲:۲۷)mhammadsd نوشته است:  10000 بار اتحان کردم چیزی نشد هم حرفای همیشگی حالا به نظرتون یه چیزی اومده که جدید چون وقتی آدم گرم بازیه به صدا ها خیلی توجه نمی کنهAngel
چرا میشه،بد انجام دادی مثلا چند تا از جمله های ایلیدان
i've been alone for ten thousand years
i have been caged in darkness
my brother will pay ----- for his betrayal
i see! absolutely nothing(تیکه میندازه)
------------
thrall رئیس ارک ها
my people are strong
i will lead them to their destiny
the Spirits would guide me
اینارو در حالت عادی نمیگن
باید هیرو ها ثابت باشن، یه بار انتخاب میکنی با چپ کلیک
وقتی حرفش تموم شد دوباره انتخاب میکنیش
دفه 4-5 یه سری دیگه حرف میزنه
البته نایکس بر نداری ،برات عر عر میکنهSmile)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۰:۲۱, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #44

(۱۲/آبان/۹۰ ۲۲:۲۷)mhammadsd نوشته است:  حرفای شما صحیح اما نظر من:
1-چشمی که اول گذاشتین آتیشی هست اصلا به بازی وارکرفت ربط نداره نداره. مربوط به پلتفرم بازی های انلاینه.
2-اون چشم ها که بالای درخته به چشم جهان بین ربط نداره فقط یعنی این جسم توانایی افراد نامریی رو داره خب چشم بهترین نماد برای این توانایی هست.چشم هایی که رو زمین کاشته شده هم همین طور
3-رو خود بازی وارکرفت خیلی مسلت نیستم ولی عکس ها اکثرا از مپ دوتا هست که واقعا اون جوری که نوشتن به شیطان پرستی ربطی نداره چون یه هم چین مپی باید از شخصیت های معروف و عجیب استفاده کنه که همین کارم کرده کسی که دوتا بازی می کنه اصلا راجع به کاراکترا اطلاعاتی نداره مثل همین من تازه فهمیدم جالب هم بود
4-آنخ ها رو وقتی کسی داشته باشه انگار یه جون اضافه داره{دو بار می تونه بمیره}
کسی می تونه این بازیرو نقد کنه که کتابهای وارکرفت را خونده باشه
حرفایی که بالا زده شده به بازی ورد اف وارکرفت مربوط می شه من در مورد بازی دوتا حرف می زنم یعنی مضوع این تاپیک ok?
در بازی دوتا میزان محبوبیت همه ی قهرمان ها و کاراکتر ها تقریبا یکسانه البته شرکت والو قول داده DOTA2 رو بسازه که البته از تریلر هاش معلومه که ترکونده
ولی بازیه وارکرفت همونی که در پست های قبل راجع بهش توضیح دادن. آره. خیلی یه جوریه
یکی از اشتباهاتی که معمولا تعداد زیادی انجام میدن اینه که وقتی واقعیت پلید پنهان پشت یه مسئله ای که باهاش انس گرفتی برات اشکار میشه، به هر دری میزنی که بگی نه اینا چرته، نه اینا رو الکی نوشتن ، برو بابا یارو هیچی حالیش نیست اومده برای ما نظر میده و ......
اما این دقیقا همون چیزیه که دشمن میخواد میگی نه پس بزارین یکمی توضیح بدم براتون.
کار اونا خیلی دقیق و حساب شدست به طوری که رویه یه مسئله خیلی خیل کوچیک هم شده سالهای سال وقت میگذارن و البته موفق هم هستند .
به طوریکه شما به صورت ناخود اگاه از افکار پلید خوشتون میاد . مثال : اسم من چیه ؟ Darkpriest
چرا من باید از شخصیتهای تاریک و پست مانند اینها خوشم بیاد ؟؟ جالبشم اینه که من این اسم رو بیش از 4-5 ساله انتخاب کردم . نه تنها من اکثرا همینطوری هستند . بیشتر از این که گرایش به شخصیت های مثبت داشته باشند رو به منفی گرایی میرن و وقتی هم که بهشون بگی این شخصیت بدیه در هر صورت دوسش داره مثال : اگه بدونه که بده به خاطر بد بودن دوسش داره اما اگه ندونه بده میگه برو تو حالیت نیست. این تاثیر همون جنگ نرمی هست که از خیلی سالهای پیش برنامه ریزی شده !!
الان مثلا کیو دیدین بیاد اسم اکانتشو مثلا برای دوتا یه اسم مذهبی بزاره ؟؟
نمیگم نیست ولی اینقدر کمه که من تاحالا ندیدم.
ولی در عوض همین از اسم های : Dark,Satan,Pain, Blood,Dead و ... تا دلت بخواد هست و اگه طرف مثلا اسمشو یه اسم مذهبی بزاره میگن این یارو جوادو ببین اسمشو نگاه و ...(اسم جواد رو هم متاسفانه همه ازش معنی پیش پا افتاده منسوخ شده و ... برداشت میکنن که این خودش اولا یه توهینه و دوما کم رنگ کردن اسمهای مذهبیه !!! )
حالا بازی دوتا و یا کلا وارکرافت هم به این بر میگرده و اینو حتما بدونین Blizzard که بزرگترین شرکت بازی سازی هست بهترین طراحان و مبتکران رو داره حالا یعنی نمیتونست چیزی دیگه طراحی کنه و از نماد هایی دیگه استفاده کنه که به نماد های شیطان پرستی نزدیک نباشه !!!
یعنی اگه مثلا طرح Observer یه جور دیگه بود که اصلا به این نمادهای حذب Satanism شبیه نبود الان دیگه کسی بازی نمیکرد ؟؟؟
یا اینکه مثلا همینطوری برای خوشکلی اومده از این نماد ها استفاده میکنه !!
و وقتی هم اینو به کسی که دوتا بازی میکنه میگی، اون برمیگرده بهت میگه بابا من دوتا رو برای سرگرمی بازی میکنم گور بابای علامت ها و ...
اما اینو نمیدونه که اون بازی و علائم کم کم در ذهنش اثر میکنه و از اونا به صورت ناخودآگاه خوشش میاد !!!
حالا ببینم نظرای بعدی رو در مورد حرفام چی میگین که شاید طرف خیلی مذهبیه و ...
امیدوارم حرفام بدردتون بخوره !!
منتظرم
۱۰:۳۶, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #45

عزیزم شما میگی اسمایی مثل Dark,Satan,Pain, Blood,Dead زیاده. خوب کاملا مشخصه چون از این اسم ها تو این بازی زیاد استفاده میشه. اینا به این دلیل اتفاق میفته چون ما تو بازی سازی حرفی برای گفتن نداریم. بهترینشم همین گرشاسپ بود.
اگه بخوای با یه بازیه هم سبکه خودش مقایسش کنی باید با God of War مقایسش کنی. چند نفر گرشاسپ رو بازی کردن چند نفر GoW رو؟ به همین نسبتم اسم ها فرق میکنه. در ضمن داستان سازیه یه اثر مثل GoW چندین برابر بهتر از گرشاسپ هست. کاملا معلومه که طرف میره اون رو بازی میکنه. چند تا بازی داریم که توش شخصیت های مذهبی هست؟ اگه برای مثل یه شرکت ایرانی یه بازی مثلا در مورد امام رضا (علیه السلام) یا سرنگونی شاه با کیفیت و داستان مناسب که در سطح بازی های جهانی باشه بسازه مردم نمیخرن؟ میان یه بازی میسازن که بدرد نمیخوره قیمتم میزارن 5 تومن که کمک شه به بازی سازا. خوب یارو میاد با 3 تومن اونی که از GameSpot 9.5/10 رو گرفته میخره. اینا همه مشخصه...
Blizzard هم یکی از بزرگترین شرکت هاست ولی بزرگترین نیست. هم سطح با شرکت های EA و Ubisoft و .... هست. البته بازیاش بهترینن ولی بزرگترین نیست.
در مورد نماد های Satanism هم داستان بازی روی نبرد قهرمانان با شیاطین هست. به نظر شما چی باید بزارن؟ همون طور که خودتم گفتی در غیر این صورت کسی بازی نمیکرد. من نمیگم توش از این نماد ها استفاده نشده. چرا شده. اینم که بعضیا میگن که بیخیال بابا هم اشتباهه. ولی شما خودت اگه این عناصر توی ساخت بازی به کار نمیرفت پا میشدی اینو بازی کنی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector
۱۵:۵۲, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #46

سلام خدمت همه دوستان
اول از همه از
Sms4815
عزیز تشکر میکنم که این مطلب رو کامل کردن (جون من پست اول رو با این لینک مقایسه کنین)
درسته که من چندتا عکس از نقد های شما رو کپی کردم ولی حداقل لینک این عکس ها رو هم گفتم (البته مثل این که الان اون موضوع پاک شده!)
بگذریم:s

من خودم دو سه سالی هست که دارم دوتا بازی میکنم (با اسم jigoool هم در گارنا عضوم)
ولی چیزی که مشخصه زیاده روی در تمرکز روی این بازیه
ببینین
دوتا از ریشه و بن مشکل داره
اصلا قضیه کتاب هاش رو نمیدونستم و اینجا فهمیدم
پس با این وجود کار من هم اشتباه بوده (نقد مختصر دوتا رو میگم)
قضیه شده دقیقا مثل هری پاتر
شما برو کل فیلم های هری پاتر رو نقد کن بعد بیا بگو این داستان مشکل داره، طرفداراش راحت میگن که کتابش چی؟ (چون فیلم از کتابش گرفته شده و شما حرفی در رابطه با منبع این فیلم نزدی ، اون اصل کاریا که میشن طرفدار های سفت و سخت هری پاتر حرفت رو قبول نمیکنن!)

حالا دوتا هم همین طوره،
این لینک رو ببینین:
http://forum.p30world.com/showthread.php...1&page=882

تو این پست هرچی از دهنشون در اومد به من گفتنDodgy
به نظر شما علت چیه؟
یارو نمیخواد قبول کنه بازی که عاشقشه مشکل داره (تازه احتمالا از فراماسون هم خوشش میاد!)
چرا؟ چون قانع نمیشه
چه جوری میشه قانعش کرد؟ فقط با تحلیل کامل کتاب هاش و از اول تا آخر بازی! که خیلی کار سنگینیه و فقط از دست کسی بر میاد که بر همه کتاب هاش و بازیش مسلط باشه!

به نظر من بیشتر از این مانور دادن روی نمادهایی که توی بازی هست به تنهایی اشتباهه! مگر این که همراه با نقد کاملش باشه (یعنی نقد داستان و کتاب بازی)
این جوری یه نقد کامل درست کردی که حرف نداره!!!

من کتاب هاش رو نخوندم ولی اگه خواستین یه همچین حرکتی بزنین تا جایی که بتونم در خدمتمWink

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، s.haghshenas
۱۷:۰۳, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
سلام دوست خوبم!!!

شما مطلب ما رو تو وبلاگه خودت کپی کردی بعد زیرش زدی لینک کمکی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dodgy
ماشا الله خیلی کمکت کردیم دستمون درد نکنه Blush
بگذریم از این مقوله
دیروز داشتم همینطوری می پلکدیم تو گوگل دیدم تو فروم بازی مشهور http://www.playdota.ir که مشابه سایت خارجی دوتاپلی هست نقد ما رو زدن همراه با منبعش بعد یکی میگه خوبه یکی میگه چرت گفته یکی میگه فیمینست مگه انحرافه و ...
بعد یه اکانت باز کردم تو فرومشون جوابیه که نه طوماری طویل براشون نوشتم!!!!
به مذاق بعضی از مدیراشون خوش نیومد این مطلب بعد سریع پاکش کردند!!!
خیلی از مدیر های ( همون ناظرهای خودمون Blush ) بهم نامه دادن اونجا گفتن خیلی مطلبت کامل و عالی بود ولی تو هرچقدر به اینا بگی این بازی جیزه اخه و ... کو گوش شنوا ( به قول خودمون تو گوش خر یاسین خوندنه Big Grin )
بله آخرش تاپیک رو بستن
من بعد یه هفته تصمیم گرفتم تو گارنا لینک مطلب رو بدم تا بچه های دوتا باز بیان بخونن این نقد رو
میدونین چه ها که نشنیدم!!! :s
بچه های که گارنا دارند میدونند از فحش نامو.... گرفته تا ج....
خیلی بی حیا و ...
بگذریم خدا با دوتا در آخرت محشورشون بکنه!!!

چه میشه کرد کسی که 8 ساله سرشو کرده زیر برف فکر میکنه خبری نیست چطور میشه بیدارش کرد!!!
من که ...
شما هم که چند تا چیز به ظاهر شنیدی ناراحت نباش!!!

به امید ظهورش Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector
۲۰:۰۵, ۱۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۰ ۲۰:۰۶ توسط Sharingan.)
شماره ارسال: #48

عزیزم آره. مدیریت جدید سایت تاپیک رو بست و پسته شما رو پاک کرد. این دقیقا پست مدیر قبلیه.

نقل قول:جای تاسفه!!!
چرا آخرین ارسال حذف شده؟! [تصویر: 14.gif]

---------- Post added ۰۸-۱۲-۱۳۹۰ at ۰۶:۳۶ بعد از ظهر ----------

به این خوبی جواب داده اونوقت گرفتین مطلبش رو پاک کردین؟!
اگه مطلبش برنگرده من یکی دیگه حتی Playdota.ir رو باز نمیکنم!

من وقتی رفتم تو تاپیک پسته شما پاک شده بود برای همین نتونستم پستتو که مشخصا خوب پاسخ دادین ببینم. اگه برام پیام بزنی یا همینجا بگی ممنون میشم.

ولی شما هم گفتی :

نقل قول:خیلی از شما ها در مورد دوتا چیزی نمی دانید.
من عمرمو تو دوتا سپری کردم. حدود 12 ساله بازی میکنم از اون مپ های قدیمی تا این جدیداش. حالا بزار دوتا 2 بیاد. شما میگید اینجوریا نیست.

آخه کلا وارکرفت 8 ساله اومده شما گفتی 12. عینه پستت اونجا هست.Big GrinWink
۲۰:۲۷, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
سلام
دوست خوبم.
همانطور که آنجا هم جواب دادم ولی پاک شد من گفته بودم که دچار سوتفاهم شدید یا بهتر بگم من درست نتونستم منظورمو برسونم.
من از نسخه ی وارکرافت یک تا همین III Frozen Throne ش رو بازی کردم. یک نقطه ای هم فکر نکنم جا افتاده باشه .
البته منظورم از این که چیزی از دوتا نمی دونید این نیست که بلد نباشید بازی کنید و ...
خیز منظورم کل تاریخچه ی دوتا تا کوچکترین نماد ها!!!
شما سپر razor رو دیدید؟؟؟
شما این لول یک زئوس رو تابحال بهش دقت کردید؟
تا بحال به این فکر کردید چرا prophet که اسمش همون پیامبر تلپورت داره؟؟؟ تلپورت که نه همون طی الارض!!!
بگذریم قرار بود برای هر هیرو نقدی بنویسم!!! که دیدم دوتا 2 داره میاد نخواستم وقتمو الکی تلف کنم!!!
گفتم برای نسخه ی دومش یک نقد کاملتر می نویسم. بعضی از بروبچ گفتند این المان ها ماله خود وارکرافته؟؟؟!!؟
خب ببینم خود Valve که مستقل از این بلیزارد هست چه گلی به سرمان خواهد زد؟!!!
۲۰:۳۷, ۱۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۰ ۷:۵۱ توسط Detector.)
شماره ارسال: #50

(۱۴/آبان/۹۰ ۱۷:۰۳)Sms4815 نوشته است:  سلام دوست خوبم!!!

شما مطلب ما رو تو وبلاگه خودت کپی کردی بعد زیرش زدی لینک کمکی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dodgy
ماشا الله خیلی کمکت کردیم دستمون درد نکنه Blush
بگذریم از این مقوله
سلام!
جون من برو ببین همش کپیه؟
بعدشم من حداقل نوشتم منبع کمکی
رفیق تو همونش هم ننوشتی!

من اون اول، آخر تاپیکی که خودت شروع کرده بودی گفتم خودت هم بهش رسیدی، قانع کردن این ها به این سادگیا نیست!

نقل قول:بعد یه اکانت باز کردم تو فرومشون جوابیه که نه طوماری طویل براشون نوشتم!!!!
به مذاق بعضی از مدیراشون خوش نیومد این مطلب بعد سریع پاکش کردند!!!
خیلی از مدیر های ( همون ناظرهای خودمون Blush ) بهم نامه دادن اونجا گفتن خیلی مطلبت کامل و عالی بود ولی تو هرچقدر به اینا بگی این بازی جیزه اخه و ... کو گوش شنوا ( به قول خودمون تو گوش خر یاسین خوندنه Big Grin

درکت میکنم!
دقیقا همین حرکت توی دمنتور زده بودن (بزرگترین و باحالترین انجمن طرفدارای هری پاتر!) ولی حداقل مدیرهای اونجا پست هامون رو پاک نکردن!(دمشون گرم!)
نقل قول:بله آخرش تاپیک رو بستن
من بعد یه هفته تصمیم گرفتم تو گارنا لینک مطلب رو بدم تا بچه های دوتا باز بیان بخونن این نقد رو
میدونین چه ها که نشنیدم!!! :s
بچه های که گارنا دارند میدونند از فحش نامو.... گرفته تا ج....
خیلی بی حیا و ...

گارنا؟؟؟
عجب جراتی داری تو
من از حضور همه دوستان عذر میخوام ولی من بیشعور تر و نفهم تر از کسایی که تو گارنا هستن جایی ندیدم
کافیه تو بازی یه لول اشتباه بزنی! یارو هرچی فحش ناموسه میکشه بهت! (البته آدم درست حسابی هم کم نیست. کم کم دارن این جور آدم ها پاکسازی میشن)

نکته دیگه اینه
من اون اول که وبلاگ زده بودم و چندان بازدیدی نداشتم (هنوز هم ندارم!:s) میدیم نصف کسایی که تو گوگل سرچ میزدن نوشته بودن نمادهای فراماسونی در دوتا!
خب این دو حالت داره:
یا یارو قبلا فراماسون رو میشناخته، دنبال این بوده که ببینه دوتا هم اینجوری هست یا نه
یا دیده همه میگن دوتا فراماسونریه فراماسونریه، شـــــــــــــــــــــــــــــــــک کرده که فراماسون چیه!

نقل قول:بگذریم خدا با دوتا در آخرت محشورشون بکنه!!!
پس تا اون موقع ما چی کار کنیم؟
من گفتم از نمادگرایی این مپ بگذریم!
ما باید بگردیم از هر جنبه ای که میشه دوتا رو زیر سوال ببریم
مثلا ما هرچی گفتیم، نماد فرماسونری بوده ولی وقتی یارو ندونه فراماسون چیه به چه درد میخوره؟
اما وقتی میاد میبینه Prophit (پیامبر) رو اونجوری شبیه بز بافومت درست کرده و شیطان پرست ها رو خیلی قوی اون وقت شک میکنه به این که یه کاسه ای زیر نیم کاسس!

حیفه این همه هموطن با استعداد رو که خوره ی دوتان بیخیال شیم ولی چیه میشه کرد؟Huh

به امید ظهورش [تصویر: heart.gif]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]