کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری در DotA
۱۴:۳۵, ۲۹/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۱ ۱۳:۳۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besm_Prestige.png]

با عرض سلام

در این تاپیک قصد دارم نماد های فراماسونی در یکی از مشهورترین و پرطرفدار ترین Map های بازی Warcraft را یه شما نشان دهم.

[b][تصویر: dota-logo-300x147.png]

ابتدا این پدیده ی فراماسونری را توضیح اندکی می دهم.

فراماسونری یا فراموشخانه جمع کانون‌های برادری گسترده‌ای در جهان است. این کانون‌ها ریشه‌های بسیار کهنی در اروپای غربی دارند. فراماسونری دارای یک سیستم مدیریت فراگیر جهانی نیست و ارتباط بین فراماسونری‌های مختلف تنها توسط خود دو لژ انجام می شود. واژه فراماسونری احتمالاً از FreeStone Mason گرفته شده. Freestone Mason در انگلیسی به معنی بنّای آزاد می‌دانند. کسی که عضو فراماسونری است فراماسون یا ماسون نامیده می‌شود، و ساختمانی که مرکز فعالیت ماسون ‌هاست لژ نامیده می‌شود.

[تصویر: hlmckqf9ij73eb2y4uyx.jpg]

DotA مخفف کلمات Defense of the Ancients (دفاع از باستانیت ->در این بازی باستانیت=خدایان=شیطان) یکی از Map های موفق و مشهور بازی Warcraft است. در Warcraft هرکسی میتواند Map درست کند اما چون این مپ به طور رسمی توسط شرکت Blizzard و صاحب امتیاز Ice Forge ساخته شده است و طرف داران بسیار زیادی در جهان و از جمله ایران دارد، و جالب توجه این که نکات نهفته ی زیادی در بر دارد که به جرئت می توان گفت تمامی Hero های این بازی قابلیت نقد و تحلیل دارند!!!

_________________________________________________________________________________________________________

ابتدا مختصری از روند بازی را توضیح میدهم. این بازی به دو تیم Scourge (مهاجم) و Sentinel (مدافع) تقسیم میشود که با یکدیگر دشمن اند. هر دو بخش وظیفه ی دفاع از باستانیت خود و از بین بردن باستانیت حریف را دارند. تفاوت آن ها در هیرو (قهرمان) ها و ساختار ظاهری base (مقر ) هر تیم است.
هر هیرو سبک بازی و قابلیت های ویژه (level) مخصوص به خود و منحصر به فرد خود را داراست. شما در نقش یک هیرو بازی میکنید و با کشتن پیاده نظام (creeps) و هیروهای حریف، تجربه کسب میکنید ، پول بدست می آورید و لول میگیرید!!!

عکس زیر لوگوی نرم افزار گارنا است که در آن میتوان بسیاری از بازی ها را آنلاین بازی کرد نماد G برگرفته از نام اول گارنا (Garena) می باشد اما از دو جهت این نماد قابل توجه می باشد .

اول این که این نماد بسیار شبیه به چشم چپ می باشد. چشم چپ تداعی گر چشم دجال یا همان مسیح دروغین می باشد. ( دجال دارای یک چشم می باشد و آن چشم چپ می باشد.)
دوم این که شیطان پرستان و کابالیست ها به بز اعتقاد عجیبی دارند . در عقیده ی آن ها شیطان همچون بزی است که از آن به نام بافومیت یاد می کنند.در بخش های بعدی بیشتر در این مبحث خواهم گفت...

[b][تصویر: qj2kcxz1c7p522k3jyi.gif]

حالا برای آن که ببینیم این بازی چقدر در ایران طرفدار دارد عکس زیر را میبینیم که از محیط نرم افزار گارنا(Garena) گرفته شده است. در قسمت بازی WarCraft ایران به تنهایی 8 اتاق (Room) برای DotA وجود دارد. این اتاق ها می توانند برای حدود 1800 بازیکن امکانات بازی را فراهم سازد. گفتنی است که اکثر اوقات تمام این ظرفیت پر است و با هزار زور و زحمت و بعد ساعاتی تلاش می توان وارد یکی از این اتاق ها شد!!!

[تصویر: o8jftcbcklv1lizv.jpg]

نماد های به کار رفته در این بازی بسیار زیاد است. ابتدا به نماد هایی که در هیرو ها و لول هایشان پنهان شده است میپردازیم و سپس نماد هایی که در خود مپ وجود دارد را نشان خواهیم داد.

[تصویر: k8yqpzznuwk34scw5l07.jpg]

در این بازی چیزی که خیلی توجه من را به خودش جلب کرد این بود. چشم دجال یا همان تک چشم در این بازی به وفور پیدا می شود.
در عکس زیر سعی کرده ام تا چند مورد از این چشم را به تصویر بکشم.

[تصویر: go3i6yun1t7j7skio6vz.jpg]

هیروی Lina Inverse:

[تصویر: character.gif]

عکس زیر مربوط به هیروی Lina Inverse یا همان Slayer می باشد. در پشت لباس این هیرو چشم به راحتی قابل مشاهده است. و همچنین آرایش شکل چشمان این هیرو کاملا شبیه به فاشیست ها می باشد ، البته جدیدا این نوع آرایش در میان شیطان پرستان متداول شده است. می توانید با جستجویی کوتاه در اینترنت انواع و اقسام این نوع مدل ها را بیابید.

[تصویر: y3hjum71h2i4adnqx0.jpg]

هیروی OmniKnight:

[تصویر: character.gif]

عکس زیر متعلق به هیروی OmniKnight می باشد. جادوی ششم این هیرو باعث ایجاد یک زره گروهی بسیار قوی برای افراد هم تیمی می شود. حالا نکته ی قابل توجه این جادو این که ، چشم دجال در میان هرم باعث این حفاظت گروهی می شود. با نشان دادن این سمبل سعی در به تصویر کشیدن قدرت دجال دارند. نا گفته نماند دیدن این نماد های مخفی در ضمیر ناخود آگاه فرد نیز تاثیر منفی دارد.

[تصویر: gxreuzbbjrw7xce3gzj7.jpg]

و یک نکته ی خیلی مهم این که نام دوم این هیرو Purist ThunderWrath می باشد. قابل توجه عزیزان این که Purist به فردی اطلاق می شود که دارای عقیده ای درست است ولی اکثریت افراد از جمله ادیان و مذاهب با آن مخالفند ، مانند گالیله که مدعی بود زمین گرد است ولی اکثریت افراد از جمله مذهب مسیحیت با آن مخالفت می کرد. سازندگان این بازی با نامگذاری دقیق و ظریف و همچنین گنجاندن این نکات ظریف در جادو های این هیرو سعی در گفتن عقایدشان به زبان هنر می باشند.

این بازی هر از چند گاهی صفحه ی آغازین و شروع بازی را تغییر می دهد. این صفحه ی آغازین یا همان لود اسکرین
توسط فردی به نام kunkka ساخته می شوند.سازندگان بازی حتی به افتخار ایشان هیرویی به نام ایشان بوجود آورده است!!!

[تصویر: zp0m1u2gxvu83ybs6i8j.jpg]

در این صفحه ی آغازین بالایی ما باز هم شاهد همان هیروی OmniKnight هستیم. این فرد در گوشی پایین سمت چپ قابل مشاهده است.این هیرو همیشه کتابی در دست دارد. جالب توجه که بر روی این کتاب سمبل و علامتی وجود دارد.
این سمبل همان سمبل آنخ (Ankh) می باشد. آنخ در جای جای این بازی وجود دارد و به کرات دیده شده است. در پست های بعدی انشا الله به توضیح مفصل این نماد خواهم پرداخت. گفتنی است این نماد در بین گروه های مختلف منحرف جهان در حال استفاده است. همچون فیمینیست ها ، شیطان پرستان ، فراماسونر ها و ...

ادامه دارد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad74 ، محمدجواد ، امیر گیمر ، mrfarzadj ، blue.blood ، NIGHT ، Detector ، hesam110 ، aliali ، غفران غ ، mehr-81

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۹, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #31

به نظر من چشم قرمز بلوار بخاطر زیر آتیش بودن توسط اژدها های قرمزه ( دارو دسته ی الکسترازا ) که یه جورایی اون رو خالص ( Purge ) کرد و یه درجه از آدم های معمولی مثل آرتاس بالاتر برد و جادو های افراد فانی روش تاثیر بسیار کمتری داره.
راستی دو تا دلیله دیگه که نرزول بلوار رو تسخیر کرده. اول اینکه به محضه اینکه کلاه رو سر بلوار قرار میگیره صدایه بلوار عوض میشه! ( سینماتیک آخر بازی ) یعنی فیلم 2 صدا است. بلوار قبل اینکه کلاه رو سرشه و بلوار بعده گذاشتنه کلاه.
همچنین اینکه بلوار خودش و یه شاه میدونه. یه شاه هیچوقت خودش تاج گذاری نمیکنه. به جای اینکه بلند شه و کلاه رو ورداره و بزار رو سر خودش به تریون میگه : "place the crown upon my head" و این دقیقا جاییه که بلوار قرار یه شاه بشه ( لیچ کینگ ). به نظره من کهع اینا همه زیر سر نرزوله. این نرزولی که من میشناسم تریون و کیل جیدن که هیچ سارگارسم سر کار میذاره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۱۹:۰۳, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #32

البته نرزول قدرت های روحیش تا اون جایی که من میدون مدر حد خدایان وارکرفت و حتی از اونا هم بیشتره پس این چیزی که ایشون میگن هم کاملا میتونه درست باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۲۳:۱۸, ۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۲۳:۲۰ توسط revenger.)
شماره ارسال: #33

1 موضوع جالب دیگه هم راجع به بلوار فردراگون میتونه صحت داشته باشه و اون شکل عجیب اونه:

[تصویر: bolvar.jpg]

بله همونطور که درشکل میبینید اون کاملا سوخته و حتی اتش وجودش هنوز هم روشنه
ازطرفی قسمت اعظم بدنش به رنگ ابی در اومده که به گفته سازندگان بازی مربوط به زره ابی رنگیه که به تن داشت
این شکل 2تا ایراد بزرگ داره:
اول اینکه چرا وسط سریر یخی که دورتا دورش برف و یخبندانه اتیش بدن این بدبخت خاموش نمیشه و به همون شکل روشن میمونه و بلوار همونطور میره و میاد و...؟؟؟؟
دوم هم اینه که در ظاهر جدید انگار زره ابی رنگ به بدن بلوار جذب شده و ظاهر و قالب زره اولیه با زره کنونی کاملا متفاوته به نحوی که زره جدید کاملا جزئی از بدنش شده و حتی پاهای اون هم هیچ نوع شباهتی به ادمیزاد نداره که همه اینا ذهن ادم رو میبره به سمت blue jinn
بله جن آبی که کابالیستها براش احترام بسیار قائل هستن و صهیونیستهای هالیوود هم علاقه بسیاری برای معروف کردن این جن دارند و در فیلمهایی از قبیل : avatar_paul_megamind سعی در نمایش اون داشتند که به نظر حقیر بلوار خیلی بهتر از کاراکترهای هالیوودی میتونه این نقش رو ایفا کنه
۰:۰۸, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #34

حدودا با حرفات موافقم اما با قسمتی که گفتی وقتی یخ میبنده باید آتیشش خاموش بشه نه
این آتش ها نشانه ی قدرت جادویی بلوار هست و همین هاست که اون رو خاص میکنه حالا اگه این ها خاموش بشه معنیش اینه که اون دیگه هیچ قدرتی نداره
منظورم اینه که این آتیش ها یه آتیش معمولی نیستن که با سرما خاموش بشن بلکه برگرفته از قدرت بلوار هستن
و البته اینو هم میشه گفت که بلوار واقعا به جن آبی شباهت های خیلی زیادی داره
۱:۰۸, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #35

راستشو بخواید چون من هیچ نظری در مورد این حرفاتون ندارم ( جن آبی و اینا- هیچی نمی دونم ) فقط تو مسائل خود بازی اظهار نظر می کنم.
اگه آتیشش خاموش شه که فیلم تموم میشهBig Grin فکر کنم این باره سومه که میگم... زیر آتیش بوده...
۲۰:۵۸, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36

من خیلی وقته با این بازی و داستان این بازی آشنام و از زمان Vanila دارم WOW بازی میکنم .
از اونجایی که بلیزارد شرکت بزرگیه و همه ی کاراشو رویه حساب کتاب جلو میبره اما باز هم گوشه کنار سوتی داده و یا به جاهایی رسیده که مجبور شده تغییراتی رو توی داستان بازی بده .
اگه سرور اصلی بازی WOW یعنی خود بلیزارد رو بازی کرده باشید ( به این دلیل میگم که همه چیش فیکس هست) و با هیروی Deathknight هم بازی کرده باشید در ماموریت هایی که آرتاس یا همون lichking بهتون میده، بیرهمی و خیانت از سر و روش میریزه !!
مثال :
1- توی ماموریت های اول شما رو آموزش میده بهتون سلاح میده و برای جنگ و خدمت به خودش که در اصل در حال جمع اوری نیرو هست اماده میکنه شما رو .
اگه قرار بود صرفا فقط مردم رو از دست Scourge نجات بده که این همه نیرو جمع نمیکرد و دقیقا مثل ابلیس روز به روز به جمع نیروهاش اضافه نمیکرد .
2- خوب از بحس ماموریت ها دور نشیم . گفتم که اموزشتون میده بعد بهتون ماموریت میده که کارگرهای درون معدن را رو با گاز مسموم و از آن ها Ghoul بسازین و به جمع نیروهاش اضافه کنین
3- ماموریت میده که مردم بیگناه رو بکشین و از بین ببرید . جالبه زمانی که در حال کشتار مردمین صدای Lichking میاد که میگه Kill or be killed یعنی بکشید یا کشته شوید . خوب اینم یکی دیگه از دلایل بیرهمی Lichking
4- ماموریت میده که سربازانی که بر علیه Lichking شورش کرده اند رو از بین ببرید .
5- یکی دیگه از ماموریت ها اینکه از سربازان اطلاعات بدزدین که با شکنجه ی آنها اطلاعات رو میدزدید ولی در قبال اطلاعات نباید آنها رو بکشین که همینیکه اطلاعات رو میدن اونارو در جا میکشین .
6- ماموریت میده که یکی از همنوعان خودتون رو بکشین (کسانی که دستگیر شده اند) جالبه زمانی که این کار رو میخواین انجام بدین با صحنه ی جالب و در عین حال غم انگیزی برخورد میکنین . مثلا اگه شما Orc هستید همنوعتون بهتون میگه که این منم همنوعت منو بیاد میاری تو تلسم شدی به حرف من گوش بده تو نباید به Lichking خدمت کنی اون میخواد همه چیو از بین ببره و ... و در آخر چون شما تلسم شدید و این چیزا به سرتون فرو نمیره بهتون میگه که من نمیتونم این صحنه رو تحمل کنم پس منو مثل یک Orc (برای مثال همنوع خودتون) بکش نمیخوام عمرمو صرف خیانت کردن به مردمم بکنم.
خلاصه بیشتر ماموریت ها به همین سبک هست به طوریکه همش بیگناه کشی و همنوع کشی هست.
و در آخرین ماموریتی که بهتون میده جنگ بزرگ Scourge علیه دشمنان Lichking هست که در اون Scourge شکست میخورند و Lichking اونجا توسط Ashberinger (تنها سلاحی هست که میتونه در برابر Frosmourn مقاومت کنه و دارای قدرتی از نوع light هست) زخمی میشه !!
خوب حالا این همه رو که گفتم تا به این مطلب برسم چون شاید بگین خوب اینارو که خودمونم میدونستیم !!
وقتی Lichking زخمی میشه کلی تعجب میکنه از قدرت Ashbringer و اونجا برمیگرده میگه : دفعه بعدی، همدیگه رو جایی ملاقات میکنیم که قدرت Light کار نمیکنه (به Icecrown Citadel اشاره میکنه) و اونجاست که هیچ چیزی جلودار من نخواهد بود .
خوب حالا چند تا سوال پیش میاد اینجا :
1- وقتی lichking همه ی افرادو میکشه و در حال تسخیر کردن روح توسط Frostmourn هست تریون از توی یخ در میاد و با Ashbringer صلاح Lichking یعنی Frostmourn رو میشکنه و روح ها رو آزاد میکنه که روح ها Lichking رو دوره میکنند و بهش صربه میزنند .
مگه Lichking نگفت که دفعه بعد همدیگرو جایی ملاقات خواهیم کرد که قدرت Light کار نمیکنه و تو راهی جز تسلیم شدن نداری!!! پس چی شد الکی میگفت ؟؟ یا lichking از چیزی مطلع نبود ؟؟ این چیزی جز سوتی دادن بلیزارد میتونه باشه ؟؟
2- وقتی روح هستی زمانی میتونی قدرت داشته باشی که به بدن خودت برگردی پس بابای آرتاس که روح بود چطوری Cast میکنه و همه رو زنده می کنه ؟؟؟
3- توی داستان وارکرافت تا جایی که همه خوندنو میدونن چیزی درباره از بین بردن Frostmourn نوشته نشده خوب اینم از اون قسمت هایی هست که خود بلیزارد توش دست برده !! نشون بی این نشون که قرار بود ایتمش به بازی اضافه بشه اما توش موندن چون Frostmourn رو فقط یه نفر میتونه داشته باشه و چیزی که روی ایتمش نوشته بود این بود که هرکی این ایتم رو داشته باشه میشه Lichking بعدی پس حق بقیه ضایع میشه که میخوان این ایتمو داشته باشن پس مجبور شدن ایتمو از بین ببرن چون فقط یک نفر میشه Lichking باشه !!
در ضمن یه اشتباه کوچولو که بعضی ها کردن اینه که Scourge موجودات بدی نیستند ولی همیشه نیاز به یه رئیس دارند که lرتاس رئیس خوبی براشون نبود و بلوار فردراگون از تریون که مایل بود خودش Lichking بشه، درخواست میکنه که : من که همه چیزمو از دست دادم بزار به عنوان رهبر scourge باشم . Blush
و بعد به تریون میگه که به همه بگو که Lichking مرده و این مکانو ترک کن و دیگه هیچ وقت به اینجا بر نگرد
Leave This Place and Never return !!

خوب یه فلشبک بزنیم برگردیم زمانی که آرتاس هنوز انسان خوبی بود و با این هدف به Stromwind میره که مردمانی رو که بیمار شده اند و در حال تبدیل شدن به Scourge هستند رو از بین ببره که Malganis اونو وسوسه میکنه و در جنگی که بینشون میشه Malganis به ارتاس میگه که من دیگه نمیتونم وقتمو بیش از این هدر کنم. اگه طالب قدرت هستی به جمع ما بپیوند و من منتظرت هستم . که این حرفش آرتاس رو وسوسه میکنه و وقتی میخواد به اونها بپیونده بهش میگن برای اینکه وفاداریتو به ما ثابت کنی پدرتو بکش !!
حالا به نظرتون این صحنه شبیه به کدوم داستان واقعیه که ما تاحالا شنیدیم ؟؟؟
زیاد حرف زدم حالا نوبت بقیه هست Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Sharingan
۰:۲۳, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #37

حرفاتو قبول دارم. درستن. فقط اینجا که میگی بلوار میگه Leave This Place and Never return !!
من یه نظریه تو پست های قبلی دادم خوندیشون؟ من میگم خود نرزول خواست که آرتاس سقوط کنه. دلایلش تو پستا هست.
۲:۵۴, ۱۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۳:۱۱ توسط افلاطون.)
شماره ارسال: #38
آواتار
سلام
منم اين با بازي واركرافت اشنا هستم از همون موقعي كه ديدم اين ريچارد اي ناك در حال كل اندازي با كشور ماست من رفتم يه داستان مقابل داستان ريچارد اي ناك نوشتم ولي بد بختانه به هر دري زدم تا يك ناشر پيدا بشه بياد چاپش كنه نتونستم يه نقد از داستان نوشتم اميد وارم كه رضايت شما رو جلب كنه (البته اگه خواسته باشيد خود داستان هم اينجا براتون ميزارم)
نقد داستان از زبان نويسنده اثر
داستان نبرد پيشگان يك رمان تخيلي است اين رمان الهام گرفته از تمام داستان هاي تخيلي و رمان هاي خيالي است كه از جمله برجسته ترين انها مي توان به كتاب ارباب حلقه ها نوشته جي جي ار تالكين و كتاب هنر نبرد نوشته ريچارد اي ناك اشاره كرد. در اين داستان نويسنده سعي كرده است كه با بياني ساده و امروزي خواننده را به خواندن داستان جلب كند و بدون اينكه از هيجان داستان بكاهد از تمامي عناصر داستان به يك اندازه بهره بگيرد . نام كتاب كه نشان دهنده گستره بزرگي از داستان است و به يك شخص كه اكثرا قهرمان داستان مي باشد اتلاق ندارد بلكه تمامي عناصر داستان را در بر گرفته و بطوري كه مي توان گفت با داستان عجين شده است در واقع نبرد پيشگان را مي توان ادامه ي متفاوت ارباب حلقه ها نسبت به هنر نبرد دانست چون پيشه به معناي شغل و هنر مي باشد . اما چيزي كه بسيار در داستان مورد توجه است اسامي شخصيت ها وسرزمينها و در كل تمام عناصري كه در داستان قرار دارد چون اين اسامي ريشه در زبان هيچ مللي ندارد و ساخته ي ذهن نويسنده مي باشد . عناصر در داستان طوري با هم عجين شده اند كه نه تنها باعث مي شود كه مخاطب از خواندن داستان خسته نشود بلكه زيبايي خاصي به داستان داده كه مخاطب را در ان فضا قرار مي دهد . سبك داستان را مي توان چيزي بين حادثه اي و ما جراجويانه نام برد. در انتها مي توان گفت اگر داستان را بتوان در يك جمله نقد كرد اينست اين داستان داراي حوادث بسياري هست كه قهرمانان داستان با ان در گير هستند كه اين اوج واقعي اين داستان مي باشد
بد بخت
اين موضوع كه اصلا از ياد همه رفته است
بابا اينجا اونجا نههههههههههههههههههHuh
۴:۲۳, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
یه مقدار تند صحبت می کنید جناب افلاطون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۴:۲۹, ۱۲/آبان/۹۰