|
همسنگران کمک!!!!
|
|
۲۲:۱۰, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروز صبح وقتی وارد دانشگاه شدم روی زمین بنر بزرگی رو دیدم که عکس پرچم آمریکا و اسرائیل روش بود منم نامردی نکردم پامو کوبیدم روشو وارد شدم.
وقتی رفتم سر کلاس بحث سر این بود که کی پاشو گذاشته روی اون پرچما. اکثر بچه ها از کنارشون رد شده بودند. ![]() ازشون که پرسیدم چرا؟ گفتند ما که با این کشورا مشکلی نداریم. حتی بعضیاشون در طرف دعوی هم درومدند که آخه این کارا اشتباست. ![]() از قضا کلاس ادبیات بود و استاد همرو مکلف کرد که باید کنفرانس بدند موضوعشم هرچی بود فرقی نمیکنه. منم فرصت و مناسب دیدم که توی کنفرانسم به این قضیه بپردازم. از همه همسنگرام میخوام تو جمع کردن اطلاعات یاریم کنند. میخوام تو این کنفرانس چهره اصلی این کشورارو چه انگلیس چه آمریکا و چه اسرائیل و ... نشون بدم. مطالب تاریخی، سیاسی و هرچیزی که چهره پلید اینارو روشن کنه. خصوصا مطالب تاریخی ظلم این کشورا به ما. لطفا با سند باشه. روی ای همسنگرتون رو زمین نندازین. با تشکر. یا علی مدد. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۵, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ببین دوست عزیز کارت خیلی خوبه که داری بهشون توضیح میدی اما اینم بدون اگه هرچقدرهم مدرک وسند براشون ردیف کنی
اونی که نمیخواد بفهمه نمیفهمه نه اینکه نفهم باشه نه نمیفهمه اما بازم دلسرد نشو اینهارو گفتم که بدونی با هزارتا دلیل و مدرک بازم بعضیها قبول نمیکنن امام حسین (علیه السلام) میگه شکمهایتان از حرام پرشده نمیفهمید حرف حق رو اما دلسرد نشو مثلا یکی گیر داده بود این براق توی داستان معراج چطوری باوزن زیادش اینقدر سریع میرفت این ممکن نیست |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نظرم این کار نیاز به پشتبانه ی اطلاعاتی قوی داره.
شما به جای اینکه کلی برای طرف حرف بزنی و توضیح بدی آخرشم قبول نکنه هم وقتت رو تلف کردی هم طرف زده میشه. شما مدارک و سندیات حرفات رو مطمئن کن و آخر حرفات یا با حرفات به طرف نشون بده. این جوری خیلی بهتر جواب میده تا فقط حرف بزنی. این نظر من بود اگر به کارت میاد استفاده کن. |
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بچه ها از همتون واقعا ممنونم برای لطف و کمکی که به من کردید...
|
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۰ ۲۳:۲۷)alitalebi نوشته است: همه انسان ها با هم برابرند حرف قرانهدقیقا همینه که شما گفتی . چون آمریکا شیطان بزرگه ما سر ستیز با آمریکا داریم. |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۱۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۲۲:۲۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
در مورد آمریکا و انگلیس مطالعه جلد اول و دوم کتابهای زرسالاران توصیه میشه و کمک از مستندهایی مثل فریب اباما و جنایات آمریکا در ایران پیش از انقلاب. چگونگی شکل گرفتن کشور آمریکا و دشمنی آمریکا در تحریم های بی دلیل شورای امنیت و ....
در تاپیکی با دوستی در مورد زرسالاران صحبت میکردم. محتواش این بود: نقل قول:دوست عزیز مطالعات شما به نظر از کتابهای پر بار زرسالاران هست. بنده هم دو جلد اول کتاب رو مطالعه کردم و داستان 100 سال پلوتوکراسی رو می دونم. اینکه زمینهای هند و قاره کشف شده آمریکا رو به توطئه و زور گرفتند و از مردم بومی همونجا برای کشاورزی و تولید محصولات کشاورزی استفاده کردند. اینکه با ناجوانمردی و پستی کامل به آفریقا یورش بردند و مردهای اون سرزمین رو به زمین های کشاورزی مستعمراتی خودشون در هند و آمریکا بردند و ازشون بیگاری کشیدند و الان با نهایت رذلی میگن آفریقا و وضعیت بچه هاشون ثابت میکنه نباید قانون برده داری برداشته میشد. همون برده آمریکا بودند وضعیتشون بهتر بود. نمیگن چی باعث شده آفریقا الان اینطوری بشه. نمیگن 100 سال مرد در این سرزمین نباشه و زمینها شخم زده نشن تبدیل میشن به زمینهای مرده و بیابانی. نمیگن 100 سال کسی در سرزمین نباشه تا ساخت و ساز کنه و عمران و کشاورزی، چه اتفاق وحشتناکی برای مردم بومی اونجا می افته. بله اینها رو نمیگن، اما میگن آمریکا اینها رو برده کرده بود وضعشون بهتر بود. در مورد اسرائیل هم مقاله قربانی کردن انسان به اصل قضیه اشاره میکنه. |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستام میگفت برادرم توی یه همچین وضعیتی قرار گرفته بعد از روی پرچم اسرائیل پریده بعد که بهش گیر دادن گفته نه من پا گذاشتم روش ولی شما ندیدید..... بهش گفتم چرا برادرت پا نگذاشت روش؟ گفت خوب اون ستاره ی وسط پرچم ستاره ی داووده و گناه داره روش پا بزنی و بهش توهین کنی و....
یعنی من در اون لحظه داشتم می پکیدم : دی بعد اومدم تو بخش انجمن های مخفی همین تالار و توی یه تاپیک که برای پرسش و پاسخ بود پرسیدم کسی میدونه ستاره ی شش پر کی وارد یهودیت شد؟ الحمد لله از بس بچه ها تو اون تالار فعال هستند بعد از یک ماه و نیم هنوز هم کسی جوابم رو نداده : دی بعد خودم رفتم پیدا کردم جواب رو..... خلاصه اینکه بعضی ها به خاطر چنین تفکر غلطی میان چنین کارهایی انجام میدن. همین چند روز پیش هم سر کلاس زبان استاد گفت چرا میگیم مرگ بر امریکا!؟ به جاش باید بگیم درود بر ایران.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |