|
«قلب یخی» اولین محصول ایرانی مرتبط با فراماسونری
|
|
۱:۰۳, ۲۶/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۸۹ ۱:۰۵ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطوری که می دونید عزیزان !!! فراماسون در عرصه رسانه ایران خیلی مظلوم هستن و جز چند مستند کوتاهی که از تلویزیون پخش شده خیلی بهشون توجه نشده احتمالا تا الان به این دلیل پرداخته نشده که یه وقت اون بزرگان ناراحت نشن ![]() اما جدیدا اولین محصول فرهنگی که کاملا مرتبط با فراماسونری است وارد بازار شده. در واقع اولین سریال که در شبکه ویدئو خانگی منتشر می شود و تا کنون 8 قسمتش پخش شده ![]() قلب یخی نام این سریال کاملا ایرانی است با بازی بازیگران مشهوری مثل حمید فرخ نژاد، حمید گودرزی، الناز شاکر دوست، مهراوه شریفی نیا، نسرین مقانلو، آشا محرابی، سید مهرداد ضیایی، لیدا عباسی، شیوا خسرو مهر، علیرضا کمالی، محمدرضا داوود نژاد، آنیتا قالیچی و هنرمندی حسین یاری،امین حیایی و محمدرضا فروت سایر عوامل سازنده این اثر عبارتند از کارگردان:محمدحسین لطیفی تهیه کننده: سید کمال طباطبایی طراح و نویسنده: حامد عنق داستان فیلم هم بر اساس چیزی که تا الان پخش شده در مورد چند جوان بی کله (محقق) است که سعی میکنن به قول خودشون به یکی از سکرت سوسیتی ها (secret society) نفوذ کنن که اتفاقات بسیار بدی برایشان می افتد ....... به نظرم خیلی مفاهیم درست ارائه نمیشه اما به همه اساتید در این زمینه هم پیشنهاد می کنم به عنوان کار اول خیلی سختگیر نباشن ![]() چند عکس از سریال که برای سنگین نشده صفحه لینک میزارم (عکسها بزرگ هستن) http://www.jahaneghtesad.com/portal/m64n...k8il94.jpg http://www.hipersian.com/uploads/admin/2b21d1ec72.jpg http://media.farsnews.com/Media/8905/Ima...0_L600.jpg اینها هم که معلومه چیه: ![]() ![]() آرم رو لباس نیروی انتظامی هم به شدت مشکوکه و به من یه نظریه توطئه القا میکنه ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۹, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۷/آبان/۹۰ ۲۱:۲۲)shakiba نوشته است: سلامبله این پیچیدگیها زیادیه وباعث گم شدن داستان میشه.وبه بیننده این حسو میده که فقط قصد این سریال تقلید از سریالهای بزرگ دنیاست.نباید به خاطر اینکه این فیلم در مورد انجمنهای مخفیه از ضعفهای زیادش چشم بپوشیم. |
|||
|
|
۱:۲۲, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
بدترین شکل رابطه این فیلم اینه که ویدا که شوهر قبلیشو طلاق داده و ازدواج مجدد داشته باز هم خیلی راحت با شوهر قبلیش رفت و اومد داره و....
ضمنا توی فیلم حمید گودرزی چیکاره بود رو نفهمیدیم اومد 2تا گیتار زد و الکی کشته شد و حتی کاراکتر ستاره نقش معشوقه حامد رو ایفا میکنه که معشوقه در فرهنگ و دین ما هیچ جایی نداره(البته شاید عقد باشن تهمت نزنیم بهتره) درکل اوایل فیلم خوب ساخته شده ولی هرقدر جلوتر میره برخلاف سریالهای مطرح دنیا جذابیت فیلم کمتر میشه که یکی از دلایلش هم میتونه کمبود بودجه باشه به هرحال میتونست خیلی خیلی بهتر از اینها باشه |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلامنکته منفی این فیلم عشق های مثلثی هست که داره.نمیدونم چه توجیهی داره. |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
من متاسفانه سریال رو کامل ندیدم پس اگر نظر بدم زیاد نمیتونه دقیق باشه اما با توجه به سریالهای غرق شده صداو سیما بد نیست اما باید توجه داشت برای تقابل با سینما وسریالهای غربی خیلی عقبه...
همچنان امیدواریم برای بهتر شدن |
|||
|
|
۴:۵۵, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
من فك ميكنم فيلم جاي كار خيلي داره اماااااااااااااااااا
عشقهاي مثلثي فيلم اون جور كه من يادمه از قسمتهاي فصل اول همش نقشه از بيش تعيين شده بود رابطه جيستا و فرزاد (كه حتما بعدا مشخص ميشه جرا فرزاد رو وارد اين ماجرا كردن) رابطه ستاره و حامد (براي كرفتن فلاش و اون كارت) |
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
تو قسمت 10 یکی از دانشجو ها به خاطر مبارزه و نفوذ با شبکه ی مخفی فراماسونری ایران با ضربات چاقو به شدت مجروح شد فیلم خیلی خوبی هست دستشون درد نکنه.
|
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۸۹ ۰:۳۶)idea نوشته است: و اقعا تاسف اور چطوری میگین خوب به نظر من باید جلو رو گرفتن مگه موضوع ماسونری جک هستن که با یکم طعمع عشقی عاشقی اومدن گذاشتن کنار هم من که اصلا خوشم نیومدسلام به نظر منم یه جاهایی یه سری مشکلات داره اما با توجه به روند فیلم تو چند قسمت اول می شد حدس زد که موضوع فیلم تا قسمتهای آخر مبهمه پس لازم بود که صبر می کردیم و بعد قضاوت می کردیم یا نقد می کردیم اما نکات مثبت زیادی هم داشت برای من تازه مسلمون که فکر نمی کردم دنیا دست یه عده خاص می چرخه باعث شد دنبال این مباحث بیافتم به هرحال برای من که مفید بود و باعث شد احساس وظیفه کنم ممنون از احساس مسئولیتتون |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
توی این سریال کارگردان میخواسته شخصیتارو خاکستری دبیاره ولی به شکل بسیار مبتدیانه این کارو کرده واصلا شخصیتا درست از آب در نیومدن.یکی از دلایل در نیومدن داستان وسردرگمی آن هم همین شخصیتای به ظاهر خاکستریه.
|
|||
|
۳:۰۵, ۲۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۳:۰۷ توسط alitalebi.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
برای اینکه بتونم تو بحث شرکت کنم مجبور شدم فصل اول رو تو 24 ساعت ببینم پدر چشم و کمرو گردن سیستم و اینا همش در اومد
این اظهار نظر من درباره فصل اول است. به نظرم سریال بسیار بسیار قوی جذاب و مهیج است. کارگردان سعی کرده به عقاید و فنون کارگردانی خودش پایبند باشه ولی بسیار علاقه مند به سریال های امریکایی مخصوصا فرار از زندانه به طوری که حتی بخش هایی دقیقا کپی برداری شده که هیچ اشکالی نداره کپی خوب هیچ موردی نداره در کل سریال از لحاظ فنی و قصه نمره عالی بهش میدم چون مشخصا سکانس به سکانس کار شده. گریم رنگ بندی کادر بندی و جتی حرکت دوربین در صحنه ی متحرک و ایستا بودنش تو صحنه های بسته بسیار دقت شده. تنها نقطه ی مبهم این کار مثلثی بودن عشق های حسی یاریه به طوری که فقط عاشق زن کارگردان نشده هر زنی تو فیلم هست یه میخواد باهاش ازدواج کنه که فکر میکنم در نهایت میخواد رو این نکته کار کنه کارگردان. جدا جا خوردم که چرا این سریال با شکست اقتاصدی روبرو شده محصولی بسیار جالب با موضوع ماسونی هم که جذاب تر شده. به زودی فصل دوم رو هم میبینم و نظرم رو میدم. خیلی از دوستان شاکی بودن از این سریال و نقدهایی وارد کردن که باید بگم عزیزان این اولین محصول در این باره است نباید که نمره 20 رو بگیره تازه راه باز شده برای این حرکت دیگه کم لطفی نکنید همین حرکت بزرگی بود. مسخره گرفتن یا نگرفتن ماسون و افرادی که در این نقش ها بازی میکنند رو نفهمیدم یعنی چی اگر دوست عزیز این مورد رو توضیح بده ممنون میشم. (۲۵/آبان/۹۰ ۲۲:۱۰)Anti gods نوشته است: توی این سریال کارگردان میخواسته شخصیتارو خاکستری دبیاره ولی به شکل بسیار مبتدیانه این کارو کرده واصلا شخصیتا درست از آب در نیومدن.یکی از دلایل در نیومدن داستان وسردرگمی آن هم همین شخصیتای به ظاهر خاکستریه.هدف کارگردان مبهم نشان دادن افرادی است که در این تشکیلات در حال فعالیت هستند.شما اصلا نمیتونی حرکت بعدی شخصیت رو پیشبینی کنی و این نکته ی مثبت کاره. هرجا به سود گروه باشه پیش میرن و اگر دیدن منافع به خطر می افته سریع نقشه رو عوض میکنند یا فرد مزاحم از بین میره این واقعیتی است که مشاهده میکنیم |
|||
|
|
۳:۴۳, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
از دوستانی که وقت گذاشتن و این سریال رو دیدن واقعا تشکر میکنم
من که شخصا به این سریال به عنوان یه اثر ملی افتخار میکنم اینکار نقطه عطفی تو سریالهای ما هست و خیلیم مظلوم واقع شده همه چیز نشون از یه جسارت و خلاقیت میده اون قسمت لژ ماسونی رو 10بار دیدم!!!منو یاد یکی از کارای استنلی کوبریک انداخت.... ذهن رو حسابی درگیر میکنه این نشونه ی قوت کاره شخصیت خاکستریش فقط حسین یاری نیست مهرداد ضیایی هم هست...وامین حیایی و علیرضا کمالی نژاد...بنظرم میاد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ghalbeyakh.jpg]](http://www.piclinkers.com/pic/ghalbeyakh.jpg)

![[تصویر: theiceofo.jpg]](http://piclinkers.com/pic/theiceofo.jpg)
![[تصویر: theiceaqa.jpg]](http://piclinkers.com/pic/theiceaqa.jpg)