کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مایل به همکاری هستین بگید
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسی هست همکاری کنیم
۱۱:۴۷, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1

[/b][/size]چرا خودمون مستند نسازیم چرا با هم هم فکر نشیم حتی درمورد ایران هم میشه گفت کی هست کی نیست بیاید باهم مستند بسازیم یه یا علی بگیم شروع کنیم و کارای گرافیکی کنیم لطفا غیرتی برخورد نکنید میشه هرکس باشه بیاید کمک کنیم همه اطرافو هم خودمون هم مطلع بشیم دروبرمون چه خبره.

به کمک رهبر بزرگمون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط به اعتقاد به امام زمان یه یا علی بگید دست به کار شیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زاهده ، علی ، ganjname ، آزرم‌شاه ، semnani ، hesam110 ، nooromahdi ، m.hossein ، یاران مهدی ، سرباز سید علی ، aleerz ، ღ♥ღANGELღ♥ღ ، mofa ، َAFRAN

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۹, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #61

واقعا از رفقایی که تو پستای من پیام گذاشتن معذرت می خوام من 1 سال بود نبودم تو سایت ولی میام حتما جواب رفقارو بزودی میام جواب میدم
۲۰:۱۵, ۱۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #62

آقا این پروژه هنوز ادامه داره ؟HuhHuh

اگه ادامه داره ، بگین من یک سایت توپ براتون میارم بالا

منتظرپاسختون هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان
۱۰:۲۲, ۱۹/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۰ ۱۰:۴۲ توسط amir abroft.)
شماره ارسال: #63

اره عزیز ولی یه سری از عزیزان مارو تنها گذاشتن یه روز ما یه جلسه داشتیم تو منطقه 9 فقط 4 نفر اومدن
به عزیزان بگم ما باز از بهمن ماه کارو شروع می کنیم بعد امتحان های دانشگاه ها
۲۰:۱۴, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #64
آواتار
سلام
گروه ما هم آماده همکاری با شما است
یاعلی
۱۲:۱۰, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #65

گروهتون تو چه زمینه ایی فعالیت می کنه بگم فقط ما برای امام زمان کار میکنیم نه چه افراد دیگری که الان تو جامعه ما امام زمان ول کردن اون افراد می پرستن
۰:۵۳, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #66

با سلام خدمت بچه ها ما حتما بعد از عید یک همایش برگزار می کنیم و اونجا از بچه ها عضو گیری می کنیم از بچه ها میخوام که اگه کسی تمایل به همکاری داره اعلام کنه این همایش در منطقه 10 انجام میشه و زمان دقیق اعلام میشود
۲۰:۴۱, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #67

سلام ما منتظر بچه ها هستیم
۱۹:۲۱, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #68

بچه ها کسی هست یه سخنران خوب که در مورد فراماسونی بتونه صحبت کنه بشناسه که به ما معرفی کنه مخوایم یه همایش بزاریم بدون پول باشه یا کم بگیره خیلی خوب میشه لطف میکنید اگه بگید
۲۰:۳۸, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #69
آواتار
(۲۷/بهمن/۸۹ ۱۸:۱۱)sunrise59 نوشته است:  اتفاقا من،زمانی که توی یکی از topik ها،آقای علی110 فرموده بودن که "حالا وقتشه که خودمون مستند بسازیم"،خیلی استقبال کردم و به بچه ها اعلام کردم که من شدیدا موافقم و قرار شد دست به کار بشیم اما از هیچ کس برای همکاری خبری نشد،این شد که ما (یک سری از دوستان عضو سایت و غیر عضو) یک گروه تشکیل دادیم و تصمیم گرفتیم که خودمون مستند بسازیم،الان هم یک سری از کارهای اولیش انجام شده
اگر کسی واقعا تمایل به ساخت مستند داره،اگر دوست داشته باشه،می تونه با ما همکاری کنه.
باید حضوری باشه جاش کجاست
۱۷:۲۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۰ توسط amir abroft.)
شماره ارسال: #70

یه سخنران خوب میخوام سلن میگیریم برا سخنران با هماهنگی بنر میزنیم سطح شهر اگه کسی هست میتونه ردیف کنه اوکی بده

من خودم بد دنبال این کارم ولی هنوز با جایی نرسیدم چون همه حرفشو میزنن عمل تعطیله .بعدشم میخواستم ببینم مستندی که این سایت ترجمه کرده مورد اعتماد یا نه مستند اخراجی ها
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا