کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی prince of persia
۱۱:۴۶, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان. من چندی پیش که توضیحات جناب Antisatan رو در مورد بازی تیکن6 خوندم، شوکه شدم!
رفتم کنار پلی استیشن داداش کوچیکم و بازیهاشو نگاه کردم ببینم کدوماش به بازیهای ماسونی شبیهه؟!
God of war1-2رو دیدم به اضافه prince of persia !
یه جورایی مو به تنم سیخ شد وقتی دیدم شاهزاده ایرانی رو با این وجهه نشون دادن! نصف صورت معمولی و نصف شیطانی و چشم چپ آتشین و به نظرم اومد که اون سلاحش که زنجیره نوکش خیلی شبیه اون بز بافومت هست.(البته با تحلیل ناقص من)
اگه دوستان در مورد این بازی اطلاعات موثقی دارن لطفا در اختیار من بگذارند.
ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، ANTI satan ، irandoost

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۵, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۱:۳۶)dark.knight نوشته است:  
(۲/دی/۹۰ ۱:۳۳)soldier نوشته است:  آخه داداش چرا مغلطه میکنی؟ این که این بازی تاثیرات شیطانی داره چه ربطی به سناریو و گرافیکش داره؟
فیلم "دروازه نهم" رومان پولانسکی هم در زمان خودش فیلمنامه و کارگردانی و داستان قشنگی داشت ولی کاملا فیلم شیطانی بود و بدترین تاثیرات رو روی روح آدم میذاشت.

تاثیرات شیطانی نداره!!!من تک تک شماره هاش رو بازی کردم!پس الان رفیق فابریک شیطونم.نه؟

منم چند تاشو بازی کردم زمانی که سن تو بودم. فکر نکن من از آسمون افتادم هیچ کدوم اینارو ندیدم.
تاثیرات این چیزا رو تو الان احساس نمیکنی.
مثلا من خودم تا چند ماه پیش که آهنگ گوش میکردم هیچ حسی نسبت به این که روی روحم تاثیر داشته باشه نداشتم. حتی بعضی اوقات وقتی آهنگ گوش میکردم حس میکردم آروم میشم ولی بعد از این که دو سه ماه آهنگ گوش نکردم دیدم چقدر روحم آروم شده. چقدر اعصابم آرومه. الان طوری شدم که اگه کس دیگه ای آهنگ گوش کنه به گوش من برسه اعصابم میریزه بهم.
شاید الان بدلیل عشق و علاقه ای که به بازی داری این تاثیرات رو نبینی ولی یه روز به حرف من میرسی.
حضرت علی (علیه السلام) میگه آدم عاشق کور میشه کر میشه. البته ببخشید قصد توهین ندارما.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۱:۵۵, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۱:۴۵)soldier نوشته است:  
(۲/دی/۹۰ ۱:۳۶)dark.knight نوشته است:  تاثیرات شیطانی نداره!!!من تک تک شماره هاش رو بازی کردم!پس الان رفیق فابریک شیطونم.نه؟

منم چند تاشو بازی کردم زمانی که سن تو بودم. فکر نکن من از آسمون افتادم هیچ کدوم اینارو ندیدم.
مثلا من خودم تا چند ماه پیش که آهنگ گوش میکردم هیچ حسی نسبت به این که روی روحم تاثیر داشته باشه نداشتم. حتی بعضی اوقات وقتی آهنگ گوش میکردم حس میکردم آروم میشم ولی بعد از این که دو سه ماه آهنگ گوش نکردم دیدم چقدر روحم آروم شده. چقدر اعصابم آرومه. الان طوری شدم که اگه کس دیگه ای آهنگ گوش کنه به گوش من برسه اعصابم میریزه بهم.
شاید الان بدلیل عشق و علاقه ای که به بازی داری این تاثیرات رو نبینی ولی یه روز به حرف من میرسی.
حضرت علی (علیه السلام) میگه آدم عاشق کور میشه کر میشه. البته ببخشید قصد توهین ندارما.

من دقیقا برعکس شخص شخصیتم سرباز!!!
من با آهنگ زندگی می کنم ...بازی هم که اصلا هیچی!!!
و تا الان کسی جز بچه های این سایت بهم نگفته خشنم یا چه می دونم...عصبی ام یا هزار تا دیگه از این صفتا!
۲:۰۵, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۱:۵۵)dark.knight نوشته است:  
(۲/دی/۹۰ ۱:۴۵)soldier نوشته است:  منم چند تاشو بازی کردم زمانی که سن تو بودم. فکر نکن من از آسمون افتادم هیچ کدوم اینارو ندیدم.

من دقیقا برعکس شخص شخصیتم سرباز!!!
و تا الان کسی جز بچه های این سایت بهم نگفته خشنم یا چه می دونم...عصبی ام یا هزار تا دیگه از این صفتا!

روی هر کسی به شکلی اثر میکنه چه بازی و چه آهنگ. مثلا یکی از رفقای من شدیدا عشق رپه. کنترل دستاش و حرکاتش دست خودش نیست. وقتی حرف میزنه دقیقا به طور نا خود آگاه حرکات یه رپ خونو اجرا میکنه.
مورد دیگه اینه که این چیزا فقط روی روحیات تاثیر نمیذاره خیلی از تاثیرات اینا مادیه و روی جسم انسان. مثلا ثابت شده آهنگ سلول های خاکستری مغزو از بین میبره.
بهت توصیه میکنم سخنرانیه استاد رائفی پور رو در مورد موسیقی حتما گوش بدی تو همین تالار هم فایلش وجود داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، mhvvhm
۲:۰۹, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۲:۰۵)soldier نوشته است:  
(۲/دی/۹۰ ۱:۵۵)dark.knight نوشته است:  من دقیقا برعکس شخص شخصیتم سرباز!!!

روی هر کسی به شکلی اثر میکنه چه بازی و چه آهنگ. مثلا یکی از رفقای من شدیدا عشق رپه. کنترل دستاش و حرکاتش دست خودش نیست. وقتی حرف میزنه دقیقا به طور نا خود آگاه حرکات یه رپ خونو اجرا میکنه.
مورد دیگه اینه که این چیزا فقط روی روحیات تاثیر نمیذاره خیلی از تاثیرات اینا مادیه و روی جسم انسان. مثلا ثابت شده آهنگ سلول های خاکستری مغزو از بین میبره.
بهت توصیه میکنم سخنرانیه استاد رائفی پور رو در مورد موسیقی حتما گوش بدی تو همین تالار هم فایلش وجود داره.

نه ممنون!چون هیچی نمی تونه من رو در مقابل گوش دادن آهنگای بک استریت بویز و بازی های کامپیوتری و کنسول و ...کنترل کنه!!!اصلا نمیشه!
۲:۲۲, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۲:۰۹)dark.knight نوشته است:  
(۲/دی/۹۰ ۲:۰۵)soldier نوشته است:  روی هر کسی به شکلی اثر میکنه چه بازی و چه آهنگ. مثلا یکی از رفقای من شدیدا عشق رپه. کنترل دستاش و حرکاتش دست خودش نیست. وقتی حرف میزنه دقیقا به طور نا خود آگاه حرکات یه رپ خونو اجرا میکنه.

نه ممنون!چون هیچی نمی تونه من رو در مقابل گوش دادن آهنگای بک استریت بویز و بازی های کامپیوتری و کنسول و ...کنترل کنه!!!اصلا نمیشه!

بگو میترسم گوش بدم دلیل الکی نیار. اگه واقعا به این اعتقاد داری که هیچ چیزی نمیتونه جلوتو بگیره که آهنگ گوش نکنی پس از چی میترسی یه بار گوش بده بعد خوشت نیومد پاکش کن. فقط با دید منفی نگاه نکن. اگه حرفاش درسته وجدانا قبول کن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
۱۳:۳۳, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۴۲ توسط arman mohseny.)
شماره ارسال: #46
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۱:۱۹)dark.knight نوشته است:  
(۲۷/آذر/۹۰ ۲۳:۰۹)arman mohseny نوشته است:  بسم الله الرحمان رحیم
من یه سوال از دوستمون دارم
(dark.knight)
من نمیدونم شما مسلمانی. شیعه ای .....
ولی اگه مسلمونی وشیعه ای این و بگم که من وقتی این بازی رو داشتم متوجه شدم که در یک مرحله روی زمین اسم حضرت علی(علی السلام)نوشته شده بود وما روی زمین راه میرفتیم.(روی اسما)
چند جای بازی میریم پیش حوض.ویک زنی پیش ما میاد.(چند جایه بازی 2 جن زن میان که تو تاپیک نوشته شده منطور کیه)اگه منظورشون حوض کوثر باشه و....جواب حضرت فاطمه رو چی میدید ؟
میگویید عمرم رو صرف بازی ضد شما کردم؟
حالا اون دنیا اگه حضرت علی بببینی مگویید :یا علی گرافیکش خوب بود؟
غیرت اسلامی چی؟
اگه مسلمان نیستید چرا بازی رو انجام بدی که دین ومذهب مردمی رو مسخره کنه؟
خودتون رو به گرافیک عالی نفروشید!!!

این همه چیز این امام علی که میگی میاد گیر بده چرا پرنس آو پرشیا بازی کردی؟واقعا به نظرت منطقیه؟
اون زنه که اسم فکر کنم راضیه بود...یه جن بود!!خب که چی؟
بازی قشنگه.این مهمه.سناریوش مهمه.گرافیکش مهمه.شما نمی تونید هر چیز و نا چیزی رو شیطان پرستی کنید!
شما اگه از اول این تاپیک رو بخونی متوجه میشی.
دوما قیامته مهمونی نیست.خدا هم سریع الحسابه و همه چیز رو حساب میکنه.
شما شنیدید که میگن انسان به حرف هر کی گوش میده داره حرف اون رو می پرسته!بازی و آهنگو.. همین جوری است.
اگه از خدا حرف بزنی یا حرفی که خدا نهی نکرده بزنی داری خدا رو میپرستی و اگر حرف....
اصلا اینا هیچی ایرانی که هستید
چرا بازی که ضد ماست (ضد خودتون)رو انجام میدید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
۱۸:۳۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #47

نقل قول:arman mohseny نوشته است:

شما شنیدید که میگن انسان به حرف هر کی گوش میده داره حرف اون رو می پرسته!
whatHuh
۱۸:۵۲, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۸:۵۵ توسط arman mohseny.)
شماره ارسال: #48
آواتار
به لینک زیر بروی از آخر خط 20.
http://ch3.ir/samtekhoda/index.php?optio...Itemid=300
حاج اقا قمی در برنامه ی به سمت خدا گفتن و فکر کنم از حضرت علی (علیه اسلام)باشه.
۲۰:۵۵, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #49

(۲۱/دی/۹۰ ۱۸:۵۲)arman mohseny نوشته است:  به لینک زیر بروی از آخر خط 20.
http://ch3.ir/samtekhoda/index.php?optio...Itemid=300
حاج اقا قمی در برنامه ی به سمت خدا گفتن و فکر کنم از حضرت علی (علیه اسلام)باشه.

حاج آقا قمی که نشد سند برادر منDodgy
۲۱:۰۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
اصلا این مورد قبول!
اما به بقیه ی دلایل انجام ندادن بازی بهتره!
آیا این رو هم قبول ندارید؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا