|
«قلب یخی» اولین محصول ایرانی مرتبط با فراماسونری
|
|
۱:۰۳, ۲۶/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۸۹ ۱:۰۵ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطوری که می دونید عزیزان !!! فراماسون در عرصه رسانه ایران خیلی مظلوم هستن و جز چند مستند کوتاهی که از تلویزیون پخش شده خیلی بهشون توجه نشده احتمالا تا الان به این دلیل پرداخته نشده که یه وقت اون بزرگان ناراحت نشن ![]() اما جدیدا اولین محصول فرهنگی که کاملا مرتبط با فراماسونری است وارد بازار شده. در واقع اولین سریال که در شبکه ویدئو خانگی منتشر می شود و تا کنون 8 قسمتش پخش شده ![]() قلب یخی نام این سریال کاملا ایرانی است با بازی بازیگران مشهوری مثل حمید فرخ نژاد، حمید گودرزی، الناز شاکر دوست، مهراوه شریفی نیا، نسرین مقانلو، آشا محرابی، سید مهرداد ضیایی، لیدا عباسی، شیوا خسرو مهر، علیرضا کمالی، محمدرضا داوود نژاد، آنیتا قالیچی و هنرمندی حسین یاری،امین حیایی و محمدرضا فروت سایر عوامل سازنده این اثر عبارتند از کارگردان:محمدحسین لطیفی تهیه کننده: سید کمال طباطبایی طراح و نویسنده: حامد عنق داستان فیلم هم بر اساس چیزی که تا الان پخش شده در مورد چند جوان بی کله (محقق) است که سعی میکنن به قول خودشون به یکی از سکرت سوسیتی ها (secret society) نفوذ کنن که اتفاقات بسیار بدی برایشان می افتد ....... به نظرم خیلی مفاهیم درست ارائه نمیشه اما به همه اساتید در این زمینه هم پیشنهاد می کنم به عنوان کار اول خیلی سختگیر نباشن ![]() چند عکس از سریال که برای سنگین نشده صفحه لینک میزارم (عکسها بزرگ هستن) http://www.jahaneghtesad.com/portal/m64n...k8il94.jpg http://www.hipersian.com/uploads/admin/2b21d1ec72.jpg http://media.farsnews.com/Media/8905/Ima...0_L600.jpg اینها هم که معلومه چیه: ![]() ![]() آرم رو لباس نیروی انتظامی هم به شدت مشکوکه و به من یه نظریه توطئه القا میکنه ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۴, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
سلام من مخالف بحث هایه تکراریم ولی فقط اصلا شباهتی به فیلمهای مضخرف ایرانی نداره هر جوریه نواوریه دم محمدحسین لطیفی گرم که اگه براتجارت ساخته ضدفراماسونی شده ماسون یاب عزیز شماکه همش متاسفین ببین عزیزم اشتباه میگی هرکارگردان وسازنده ای به اهدافی فکرمیکنه که مسلمایکیش پوله ولی اکثرا به غیرپول به فکرهایی مثل تغییر دیدگاه جامعه هم داره دیگه واقعا فکرمیکنی این فیلم شایسته تقدیر صرفاپول هدفش مثلا من اصلا ازفیلم ستایش خوش نمیاد ولی به غیرپول به چیزی دیگه فکر کرده بود.ولی این فیلم تکه قلب یخی تکه
|
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۰ ۲۰:۰۹)7zahra7 نوشته است: سلام نكات ذكر شده توسط شما غير از يكي دوتاش ، سطحي هستن . . . . بازهم ميگم ، واقعاً ساده انگارانه ست كه بگيم سازنده مسائل ضد فراماسونري (كه از نظر من اصلاً تو اين فيلم ديده نميشه و همش اداست) رو ارجح بر منافع اقتصادي ميدونه . . . . اولاً كه اين فيلم ، فيلم تهيه كننده است و آقاي حسين لطيفي (كارگردان) از پروژ قلب يخي جدا شدن ، تهيه كننده فيلم هم كسي نيست جز سيد كمال طباطبايي . با اين كارنامه : 1384 قتل آن لاین [تهیه کننده] 1383 سالاد فصل [تهیه کننده] 1380 عزیزم من کوک نیستم [تهیه کننده] 1378 شیرهای جوان [مدیر تولید] 1376 چشم عقاب [مدیر تولید-تهیه کننده] 1374 گریز از مرگ [مدیر تولید-تهیه کننده] . حالا اگه يك اسمي مثل جمال شورجه ، شهريار بحراني ، نادر طالب زاده يا . . . تو اين فيلم نقش داشت ميشد اين فرض رو هم مطرح كرد! (البته بازهم با بررسي خود فيلم) |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
برادر من هم وقتی فقط فصل اول رو دیده بودم یکم مثل شما بودم شما برو بقیه فیلم رو ببین بعد با هم بحث میکنیم
|
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۰ ۱۵:۳۷)7zahra7 نوشته است: برادر من هم وقتی فقط فصل اول رو دیده بودم یکم مثل شما بودم شما برو بقیه فیلم رو ببین بعد با هم بحث میکنیم سفسطه . . . به این میگن سفسطه . . . واقعاً تاسف داره . شما میخوای بگی چون من فقط فصل اول رو دیدم نمیتونم نظر دقیقی بدم . این فیلم ارزش دیدن نداره . . . و روی حرفم هستم و میگم یک کار کاملاً تجاریه . . . قطعاً دیدن 11 قسمت دید کاملی میده . شما 11 قسمت اول سریال لاست رو هم ببینید هدف کار دستتون میاد ، چه برسه به این . . . |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
شما می تونی یه دیدگاه درباره ی این سریال با دیدن فصل 1 داشته باشی اما نمیتونی تا وقتی که فصل 2 رو ندیدی نظر کارشناسی بدی
هیچ اصراری هم نیست که شما حتما ببینید ! نظرتون هم برای خودتون ... به نظرات دیگران توهین نکنید |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۵:۵۵ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۱۳:۴۸)Mason_yab نوشته است:(۲۰/دی/۹۰ ۱۵:۳۷)7zahra7 نوشته است: برادر من هم وقتی فقط فصل اول رو دیده بودم یکم مثل شما بودم شما برو بقیه فیلم رو ببین بعد با هم بحث میکنیم ولی تجربم از فیلم دیدن بهم میگه نباید فیلم رو سریع نقد کرد باور کنید وقتی که من فصی اول فیلم رو میدیدم با خودم میگفتم چون من و امثال من میدونیم ماسون چیه یکم متوجه میشیم این فیلم مثلا ماسونیه شما برو قسمت 7 و8 فصل دوم رو ببین در این فیلم مراسم ها نماد ها و قدرت ماسون ها نشون داده شده حالا شما میتونی باز هم لج کنید |
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۷:۵۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
سلام!
دوستان اول این که بنده این سریال رو ندیدم و لذا نمی تونم نظری درباره اش بدم! فقط یه سری نکات رو لازم دونستم گوشزد کنم تا این بحث شما یه بحث بی پایان و جدل گونه نشه که مجبور به حذف پست های نامربوط شویم : 1. زمانی ایراد نظر کنید که استدلال منطقی برای نفی و یا پذیرش ادعای مطرح شده داشته باشید و یا بخواهید ادعایی منطقی را با دلایل قابل قبول برای اولین بار مطرح کنید. 2. نقد شخصیت نوعی سفسطه محسوب می شود. ( سفسطه ی توسل به شخص! ) لذا سعی کنید صحبت های شخص مقابل را به جای خودش نقد کنید. این که یک نفر تا کجای فیلم دیده باشد به ما مربوط نیست! ما باید استدلالات و ادعاهایش را نقد کنیم! 3. خواهشا در خطاب قرار دادن یکدیگر از الفاظ شایسته استفاده کنید تا بحث به سمت نقد شخصیت و جدل پیش نرود! 4. از دادن پست های اسپم خودداری کنید! امیدوارم رعایت بفرمایید تا دیگرانی هم که به این جستار مراجعه می کنند از بحث شما استفاده کنند! یا حق |
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۲۰:۴۶ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۰ ۱۵:۵۴)mrfarzadj نوشته است: شما می تونی یه دیدگاه درباره ی این سریال با دیدن فصل 1 داشته باشی اما نمیتونی تا وقتی که فصل 2 رو ندیدی نظر کارشناسی بدی دست پیش میگیرید پس نیافتید؟ من توهین کردم؟ اینجا فقط به من توهین شده . . . . شما میفرمایید : نظرتون هم برای خودتون ... اگه قراره نظرمون برای خودمون باشه ، پس شما چرا نظر میدید؟ اصلاً چرا 15 صفحه در مورد این سریال نظر دادیم؟ اصلاً چرا شما عضو هستسد تو تالار؟؟؟؟ (۲۳/دی/۹۰ ۱۵:۵۵)7zahra7 نوشته است: . . . حالا شما میتونی باز هم لج کنید . . . حیف این وقتی که من برای این تاپیک گذاشتم . . . |
|||
|
|
۰:۳۴, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم آقای ماسون یاب شما سعی داری بگی این فیلم صرفا هدف تجاری داره بدون اینکه دلیلی ارائه بدی .! توی این تالار اگه خبری منتشر میشه با ذکر منبع منتشر میشه و اگر انتقادی میشه با دلیل . شما یه عکس از فیلم گذاشتی و 4 مورد سکانس رو مثال میزنید و میگید ولله این فیلم جنبه تجاری داره و ارزش دیدن نداره و لا غیر ...!!! رد این فیلم دلایل محکمتری میخواد ! برادر من اگه دلیل محکم و منطقی داری برای بی فایده بودن فیلم باز کن تا ما هم استفاده کنیم . در ضمن استفاده از لفظ براتون متاسفم فکر نمیکنم درست باشه چون هر کسی عقیده ای داره و برای خودش قابل احترام . توی این تالار منبع از خبر و دلیل از انتقاد مهمتره . پاینده باشید .
|
|||
|
|
۱:۳۵, ۲۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۱:۳۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
حالا باز همین فیلم را ساختند باید کلاهمون را بندازیم هوا ، از این هایی که فقط زندگی لیبرالی را در فیلم هاشون نشان میدهند ، همین هم خودش کلی هست ... به قولی از خرس مو کندن غنیمتِ !
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: ghalbeyakh.jpg]](http://www.piclinkers.com/pic/ghalbeyakh.jpg)

![[تصویر: theiceofo.jpg]](http://piclinkers.com/pic/theiceofo.jpg)
![[تصویر: theiceaqa.jpg]](http://piclinkers.com/pic/theiceaqa.jpg)