کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داستان های فانتزی
۱۶:۱۳, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام به همه

راستش این تاپیک با این مضمون در این فروم یه ذره غیر معمول جلوه بده اما به عنوان کسی که به داستان های فانتزی علاقه دارم و الان چندین ساله که داستان های فانتزی از هری پاتر و نارنیا گرفته تا سه گانه ی وراثت و دنیای تالکین رو می خونم وظیفه خودم دونستم که اطلاعاتی در این رابطه برای دوستان شرح بدم و امیدوارم که دوستان هم این نیت من رو به عنوام نیت خیر تلقی کنند و سوالات خودشون رو در این زمینه از بنده بپرسند و بنده هم بدون هیچ کم و کاستی هر چی در توانم باشه برای آگاهی شما به عرض حضورتون برسونم

به امید اینکه دوستان از این تاپیک استقبال کنند Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تفکر ، Mohammad Trust ، nasimesaba

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۵, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۲۷)Gryffen نوشته است:  
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۷)ComeDrinkWithMe نوشته است:  لطفا یکی قضیه فرورفتن خورشید در چشمه گل آلود را برای من توضیح دهد , من هرچه فکر کردم و کتابهای مختلف را

را خواندم به هیچ توجیه منطقی ای نرسیدم !

منظورتون رو دقیق از این جمله ی رنگی نمی دونم ؟؟؟
آیا این جمله ارتباطی با ذوالقرنین داره ؟؟

آری , چون این داستان را به نوعی تمثیلی می دانم !
۱۴:۰۳, ۱۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:
می شه به پرسم چرا تو ترک هستید ؟؟؟
وقتم رو خیلی میگرفت و مفید نمیدونستم
نقل قول:اگر با خوندن این داستان ها کسی ایمانش سست بشه یا ضعیف بشه اون ایمان با عرض پوزش به درد
...
لازم نیست حتما ایمان سست بشه
...
تو همون تاپیک من نگاه کنید ... دوستی که خیلی عمیق این رمان ها رو خونده بود و آشنایی نسبی هم با روایات و احادیث داشت این حرف رو زد
نقل قول:یک نوجوان موقع خواندن این کتاب خود را به راحتی به جای شخصیت اصلی قرار می دهد

حتی انکار نمیکنم حتی خودِ من منتظر نامه ای از یک مدرسه جادوگری بودم و هنوز هم که هنوزه دوست دارم کارهای جادویی انجام دهم
اما آیا جادوگری یک دروغ است؟ خیر
!
.
.
.

این احادیث را با دقت بخوانید...... چند حدیث برای نمونه آوردم تحقیق بیشتر را به خودتان واگذار می کنم خودتان قضاوت کنید

کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب ج 2 صفحه 78
سحر در روایات
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند که سه طائفه به بهشت وارد نمیشوند دائم الخمر ،دائمالسحر و قطع کننده ی رحم[/b]
امیرالمومنین

(
علیه السلام): سحر کننده مانند کافر به خداست و کافر جایش در دوزخ و نیز می فرماید کسی که جیزی از سحر یاد بگیرد کم یا زیاد پس کافر شده است
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باشد به تمام کتاب های آسمانی خدا کافر شده استاز حضرت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند حکم ساحر چیست ؟فرمود: هر گاه دو عادل بر سحرش گواهی دهند حکمش اعدام است
........
دین و عقائد ما بر اساس تولی و تبری شکل میگیره
...
بعد از خوندن این رمان ها ما به چی حب پیدا می کنیم؟؟

نقل قول:دوست عزیز این کتاب هاب فانتزی فقط برای رنج سنی 13 تا 18 ساله و زمانی که جوان و یا نوجوان بالغ تر می شه اون ها رو به یاد فراموشی می سپاره
دوره نوجوانی دوره شکل گیری عقائد هر فرده اخوی
...
همه ی این افکار و عقائد در ذهن ما بایگانی شده و در زمان خودش اثرش رو میزاره
مثلا زمانیکه بهش میگن یهودیان افراطی خون غیر یهود می خورند دیگه اون طور که باید از این کار منزجر نمیشه تازه اگر خوشش نیاد
.
دوست عزیز ذهن انسان خیلی پیچیدست و هر ورودی در زمانه خودش اثر رو میزاره
...
inception رو که دیدید
...
نقل قول:ما می خواستیم این جا دوستان رو به فانتزی دعوت کنیم که گویا آخر باید بشینیم این جا در مورد فانتزی بحث کنیم :دی

آخرش هم میان یقه ی ما رو می گیرند و تاپیک رو قلف می کنند و نمی زارند ما کمی صحبت کنیم در این زمینه :دی

الان ما نگذاشتیم شما در این زمینه حرف بزنید؟

تاپیک رو قفل کردیم؟
دوست عزیز حرف میزنیم ولی تبلیغ این کتاب ها رو ....
موفق باشید
یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، A.E
۱۷:۰۰, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
عزیزان من یادتون نره اون چیزی که غرب گسترش میده اون چیزیه که اونها دوست دارن تا شما باشید انتخاب با شماست دوست دارید رمان بخونید خب بخونید ولی حواستونو جم کنین چون نمیتونید چیزی نباشید که اونها میخوان باشید پس نمیشه با میل و ولع وقتی تشنه آب میشید و یه لیوان آب دستتون میدن اونو با بیمیلی بنوشید غرب اول تشنه میکنه بد آبرو یکم یکم جرعه جرعه به خورد آدم میده تا هیچ وقت سیراب نشید شما هری پاتر دوست دارید دفتزی میخرید که عکس هری پاتر داره پس هرچی تو اون عکس هست دوست دارید قافل از اینکه چی تو اون عکس دارن به خردتون میدن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، ابراهیم313
۱۸:۱۴, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
دوست عزیز کتابهایی که توی این بخش معرفی وجود داره به نوعی مرتبط با موضوعات موجود در تالاره.
من متوجه نشدم معرفی این دست کتاب ها چه ارتباطی با این تالار داره؟
لطفا اگه میشه بیشتر توضیح بدین
یا علی

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
۱۹:۰۸, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15

گریفن عزیز همونطور که خودتون هم عرض کردید اینجور کتابا مخصوص رنج سنی 13-18 سال هست در حالی که اکثر افراد این تالار سنشون بالای 20 سال هست.
تازه اگر باز هم کسی علاقه داشته باشه به این ژانر فروم به اندازه کافی پیدا میشه!
۰:۴۳, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
با سلام و درودی فراوان

اول خدمت جناب اله نور :
1- خونهدن کتاب هاب فانتزی چه قدر وقت شما رو می گرفت ؟؟
1 ساعت , 2 ساعت نهایتا 3 ساعت وقت شما رو تو روز می گرفت و اگه واقعا بخواهید داستان فانتزی به شما مزه بده کافی هر فصل کتاب رو تو یه روز بخونیدش که فکر کنم بیشتر از 1 ساعت وقت شما رو در روز نمی گیره !!

2- یرامون احادیثی که گفتید بیشتر مضمون اصلی اون ها این بود که یک شخص کافر = ساحر و یا همون سحر کننده
آیا شما واقعا باورتون شده که کروشیو یک طلسم واقع ای یا اینکه شما باورتون شده با آواداکدورا می شه یکی رو کشت ؟؟؟
این کلمات هشون ساخته ی ذهن هستند و از طرفی برای این شبیه سحر هستند چون بیشتر از لغات لاتین استفاده می شوند :دی

3- دوست عزیز این که یه یهودی خون یک غیر یهودی رو می خوره رو با خوندن کتاب های فاتنزی مقایسه می کنید ؟؟
شما بیایید اون افرادی که در دوره ی نوجوانی دارن شان یا هری پاتر می خوندند رو در سنین کنید ایا این افراد هنوز هم بر روی دست خود نماد های مختلف می کشند ؟؟
یا باز در مورد خون آشام ها و. گرگ نما ها صحبت می کنند و ...
با این اوصاف شما بیا کسای که اهنگ های هوی متال رو گوش می دن نگاه کن , آیا این افراد بیشتر کارهای جلف می کنند یا کسانی که کتاب می خوانند Blush

خدمت جنای اله نور و guided با هر دوی شما هستم :دی
آیا واقعا پست اول من رو خوندید ؟؟
آیا من در پست اول گفتم که می خواهم داستان های فانتزی رو تبلیغ کنم ؟؟

خدمت جناب mohammad reza :
من که از پستتون چیزی سر در نیاوردم Big GrinBlush

خدمت جناب Rman :
حالا ما یه چیزی گفتیم و این حرف من خیلی دقیق و علمی نیست Big Grin
الان من 20 سالمه اما هنوز که هنوزه هر وقت هوس کنم چند فصل از هری پاتر رو می خونم Big Grin

در کل من می خواستم پیرامون ژانر فانتزی برای شما توضیح بدم که گویا شما راضی به این کار نیستید
تو این فروم هر بعضی ها کار هایی می کنند که آدم ....
در این موراد واقعا به اشخاصی که که مخالف عقاید فروم صحبت می کنند حق می دم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59
۱:۰۱, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۳)Gryffen نوشته است:  با سلام به همه

راستش این تاپیک با این مضمون در این فروم یه ذره غیر معمول جلوه بده اما به عنوان کسی که به داستان های فانتزی علاقه دارم و الان چندین ساله که داستان های فانتزی از هری پاتر و نارنیا گرفته تا سه گانه ی وراثت و دنیای تالکین رو می خونم وظیفه خودم دونستم که اطلاعاتی در این رابطه برای دوستان شرح بدم و امیدوارم که دوستان هم این نیت من رو به عنوام نیت خیر تلقی کنند و سوالات خودشون رو در این زمینه از بنده بپرسند و بنده هم بدون هیچ کم و کاستی هر چی در توانم باشه برای آگاهی شما به عرض حضورتون برسونم

به امید اینکه دوستان از این تاپیک استقبال کنند Blush

این پست اول شما
یعنی می خواید در مورد چی توضیح بدید؟
خوب بههر حال اینجا که سایت تخصصی برای نویسندگی یا رمان نویسی نیست.
به هر حال اگه مطالبی دارید که به نظرتون مرتبط با تالار بیداری اندیشه اس خوشحال میشیم بشنویم(بهتر بگم بخونیم!)
۹:۵۶, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باش
دقت کنید ... در حالیکه تصدیق کننده باشد ... بعنی برای جادو منشا اثر قائل باشد ...
من چی عرض کردم ... جدا پست من رو خوندید؟کسی که این کتاب ها رو می خونه آیا به گروهی کافر که حکمشون اعدامه علاقه و بعضا عشق پیدا می کنه یا نه ؟ اونم درست در دوره ای که عقائدش داره شکل مییگیره ...دوست عزیز انسان به هر چیزی محبت داشته باشه حداقل در همون زمان باهاش در عالم باطن پیوند روحی برقرار می کنه ... تولی و تبری ....

[/b]

نقل قول:دوست عزیز این که یه یهودی خون یک غیر یهودی رو می خوره رو با خوندن کتاب های فاتنزی مقایسه می کنید ؟؟
شما بیایید اون افرادی که در دوره ی نوجوانی دارن شان یا هری پاتر می خوندند رو در سنین کنید ایا این افراد هنوز هم بر روی دست خود نماد های مختلف می کشند ؟؟

جدا پست من رو خوندی اخوی؟ Smile
من مقایسه کردم؟
جوابی که من داده بودم
نقل قول:همه ی این افکار و عقائد در ذهن ما بایگانی شده و در زمان خودش اثرش رو میزاره
مثلا زمانیکه بهش میگن یهودیان افراطی خون غیر یهود می خورند دیگه اون طور که باید از این کار منزجر نمیشه تازه اگر خوشش نیاد
.
دوست عزیز ذهن انسان خیلی پیچیدست و هر ورودی در زمانه خودش اثر رو میزاره
...
inception رو که دیدید

جواب این سوالات رو بدید:
1. آیا همانند 20 سال پیش جوانان امروزی مفهوم جادو و جادوگری را امری ناپسند میدانند یا بلکه ستودنی؟
2. جوانان امروز عمدتا خون آشام ها را هیولا میدانند یا شخصیت هایی جذاب که بعضا منچی هم هستند؟
3. در جواب سوالات بالا چه عواملی نقش داشته است؟
نقل قول:در کل من می خواستم پیرامون ژانر فانتزی برای شما توضیح بدم که گویا شما راضی به این کار نیستید
تو این فروم هر بعضی ها کار هایی می کنند که آدم ....
در این موراد واقعا به اشخاصی که که مخالف عقاید فروم صحبت می کنند حق می دم

دوست عزیز شما هم ارسال های ما رو نخوندید ...
هم من و هم guided عزیز گفتیم منظور شما رو از ایجاد این تاپیک نفهمیدیم و بیشتر توضیح بدید
یا علی

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، rastin ، A.E
۱۳:۰۲, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۲:۲۷)Gryffen نوشته است:  بهله بهله
ما می خواستیم این جا دوستان رو به فانتزی دعوت کنیم که گویا آخر باید بشینیم این جا در مورد فانتزی بحث کنیم :دی
آخرش هم میان یقه ی ما رو می گیرند و تاپیک رو قلف می کنند و نمی زارند ما کمی صحبت کنیم در این زمینه :دی
دوست عزیز تنت داغه
من بهترین دوران زندگیمو حروم این کتابای شیطانی کردم وقتی بزرگتر شدم دیدم چی غلطی کردم .Angry
من تمام این رمان(ارباب حلقه ها ,هری پاتر و ...) ها را خوندم .
چرا می خواهی این کتاب ها را معرفی کنی ؟؟؟Huh
چرا نمی ایی همین جا این کتابا را نقد کنیم ؟؟؟Huh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]