|
داستان های فانتزی
|
|
۱۶:۱۳, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه
راستش این تاپیک با این مضمون در این فروم یه ذره غیر معمول جلوه بده اما به عنوان کسی که به داستان های فانتزی علاقه دارم و الان چندین ساله که داستان های فانتزی از هری پاتر و نارنیا گرفته تا سه گانه ی وراثت و دنیای تالکین رو می خونم وظیفه خودم دونستم که اطلاعاتی در این رابطه برای دوستان شرح بدم و امیدوارم که دوستان هم این نیت من رو به عنوام نیت خیر تلقی کنند و سوالات خودشون رو در این زمینه از بنده بپرسند و بنده هم بدون هیچ کم و کاستی هر چی در توانم باشه برای آگاهی شما به عرض حضورتون برسونم به امید اینکه دوستان از این تاپیک استقبال کنند
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۵, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۲۷)Gryffen نوشته است:(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۷)ComeDrinkWithMe نوشته است: لطفا یکی قضیه فرورفتن خورشید در چشمه گل آلود را برای من توضیح دهد , من هرچه فکر کردم و کتابهای مختلف را آری , چون این داستان را به نوعی تمثیلی می دانم ! |
|||
|
۱۴:۰۳, ۱۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
عزیزان من یادتون نره اون چیزی که غرب گسترش میده اون چیزیه که اونها دوست دارن تا شما باشید انتخاب با شماست دوست دارید رمان بخونید خب بخونید ولی حواستونو جم کنین چون نمیتونید چیزی نباشید که اونها میخوان باشید پس نمیشه با میل و ولع وقتی تشنه آب میشید و یه لیوان آب دستتون میدن اونو با بیمیلی بنوشید غرب اول تشنه میکنه بد آبرو یکم یکم جرعه جرعه به خورد آدم میده تا هیچ وقت سیراب نشید شما هری پاتر دوست دارید دفتزی میخرید که عکس هری پاتر داره پس هرچی تو اون عکس هست دوست دارید قافل از اینکه چی تو اون عکس دارن به خردتون میدن.
|
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
دوست عزیز کتابهایی که توی این بخش معرفی وجود داره به نوعی مرتبط با موضوعات موجود در تالاره. من متوجه نشدم معرفی این دست کتاب ها چه ارتباطی با این تالار داره؟ لطفا اگه میشه بیشتر توضیح بدین یا علی |
|||
|
۱۹:۰۸, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
گریفن عزیز همونطور که خودتون هم عرض کردید اینجور کتابا مخصوص رنج سنی 13-18 سال هست در حالی که اکثر افراد این تالار سنشون بالای 20 سال هست.
تازه اگر باز هم کسی علاقه داشته باشه به این ژانر فروم به اندازه کافی پیدا میشه! |
|||
|
۰:۴۳, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با سلام و درودی فراوان
اول خدمت جناب اله نور : 1- خونهدن کتاب هاب فانتزی چه قدر وقت شما رو می گرفت ؟؟ 1 ساعت , 2 ساعت نهایتا 3 ساعت وقت شما رو تو روز می گرفت و اگه واقعا بخواهید داستان فانتزی به شما مزه بده کافی هر فصل کتاب رو تو یه روز بخونیدش که فکر کنم بیشتر از 1 ساعت وقت شما رو در روز نمی گیره !! 2- یرامون احادیثی که گفتید بیشتر مضمون اصلی اون ها این بود که یک شخص کافر = ساحر و یا همون سحر کننده آیا شما واقعا باورتون شده که کروشیو یک طلسم واقع ای یا اینکه شما باورتون شده با آواداکدورا می شه یکی رو کشت ؟؟؟ این کلمات هشون ساخته ی ذهن هستند و از طرفی برای این شبیه سحر هستند چون بیشتر از لغات لاتین استفاده می شوند :دی 3- دوست عزیز این که یه یهودی خون یک غیر یهودی رو می خوره رو با خوندن کتاب های فاتنزی مقایسه می کنید ؟؟ شما بیایید اون افرادی که در دوره ی نوجوانی دارن شان یا هری پاتر می خوندند رو در سنین کنید ایا این افراد هنوز هم بر روی دست خود نماد های مختلف می کشند ؟؟ یا باز در مورد خون آشام ها و. گرگ نما ها صحبت می کنند و ... با این اوصاف شما بیا کسای که اهنگ های هوی متال رو گوش می دن نگاه کن , آیا این افراد بیشتر کارهای جلف می کنند یا کسانی که کتاب می خوانند ![]() خدمت جنای اله نور و guided با هر دوی شما هستم :دی آیا واقعا پست اول من رو خوندید ؟؟ آیا من در پست اول گفتم که می خواهم داستان های فانتزی رو تبلیغ کنم ؟؟ خدمت جناب mohammad reza : من که از پستتون چیزی سر در نیاوردم ![]() ![]() خدمت جناب Rman : حالا ما یه چیزی گفتیم و این حرف من خیلی دقیق و علمی نیست ![]() الان من 20 سالمه اما هنوز که هنوزه هر وقت هوس کنم چند فصل از هری پاتر رو می خونم ![]() در کل من می خواستم پیرامون ژانر فانتزی برای شما توضیح بدم که گویا شما راضی به این کار نیستید تو این فروم هر بعضی ها کار هایی می کنند که آدم .... در این موراد واقعا به اشخاصی که که مخالف عقاید فروم صحبت می کنند حق می دم |
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۳)Gryffen نوشته است: با سلام به همه این پست اول شما یعنی می خواید در مورد چی توضیح بدید؟ خوب بههر حال اینجا که سایت تخصصی برای نویسندگی یا رمان نویسی نیست. به هر حال اگه مطالبی دارید که به نظرتون مرتبط با تالار بیداری اندیشه اس خوشحال میشیم بشنویم(بهتر بگم بخونیم!) |
|||
|
۹:۵۶, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باشدقت کنید ... در حالیکه تصدیق کننده باشد ... بعنی برای جادو منشا اثر قائل باشد ...من چی عرض کردم ... جدا پست من رو خوندید؟کسی که این کتاب ها رو می خونه آیا به گروهی کافر که حکمشون اعدامه علاقه و بعضا عشق پیدا می کنه یا نه ؟ اونم درست در دوره ای که عقائدش داره شکل مییگیره ...دوست عزیز انسان به هر چیزی محبت داشته باشه حداقل در همون زمان باهاش در عالم باطن پیوند روحی برقرار می کنه ... تولی و تبری .... [/b] نقل قول:دوست عزیز این که یه یهودی خون یک غیر یهودی رو می خوره رو با خوندن کتاب های فاتنزی مقایسه می کنید ؟؟ جدا پست من رو خوندی اخوی؟ ![]() من مقایسه کردم؟ جوابی که من داده بودم نقل قول:همه ی این افکار و عقائد در ذهن ما بایگانی شده و در زمان خودش اثرش رو میزاره جواب این سوالات رو بدید: 1. آیا همانند 20 سال پیش جوانان امروزی مفهوم جادو و جادوگری را امری ناپسند میدانند یا بلکه ستودنی؟ 2. جوانان امروز عمدتا خون آشام ها را هیولا میدانند یا شخصیت هایی جذاب که بعضا منچی هم هستند؟ 3. در جواب سوالات بالا چه عواملی نقش داشته است؟ نقل قول:در کل من می خواستم پیرامون ژانر فانتزی برای شما توضیح بدم که گویا شما راضی به این کار نیستید دوست عزیز شما هم ارسال های ما رو نخوندید ... هم من و هم guided عزیز گفتیم منظور شما رو از ایجاد این تاپیک نفهمیدیم و بیشتر توضیح بدید یا علی |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۲:۲۷)Gryffen نوشته است: بهله بهلهدوست عزیز تنت داغه من بهترین دوران زندگیمو حروم این کتابای شیطانی کردم وقتی بزرگتر شدم دیدم چی غلطی کردم . ![]() من تمام این رمان(ارباب حلقه ها ,هری پاتر و ...) ها را خوندم . چرا می خواهی این کتاب ها را معرفی کنی ؟؟؟ ![]() چرا نمی ایی همین جا این کتابا را نقد کنیم ؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دست شیطان دررمان های فانتزی | ELENOR | 8 | 6,291 |