|
نابودی قبح ها
|
|
۱۸:۲۷, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
امروز میخواهم درباره ی موضوع تلخ و در عین حال فوق العاده مهم و خطرناکی صحبت و دعوت به مباحثه کنم راستش از آنجاییکه اکثریت کاربران این سایت شاید اهل بسیج و جو های دینی و ... باشند ، از عمق فاجعه ای که میگویم مطلع نباشند اما منی که مدتی در فیس بوک بوده ام و در یاهو فرند لیست زیادی دارم و گهگاهی به سایت هایی که مجاز هم نیستند سری میزنم و یا حتی در کلاس درس مان به نظرات دینی سیاسی بچه ها توجه می کنم ، اغلب در این اتفاق وحشتناک که در حال اپیدرمی شدن هم هست قلبم به درد میاد . امروز میخواهم از قبح شکنی معصومین و بزرگان سخن بگم شاید تا 30 سال پیش کسی حتی نام امام علی (علیه السلام) را بدون " حضرت " یا " امام " نمی گفت . اما حالا چی ؟ کافی ست سری به جاهایی که گفتم بزنید . درصد بسیار بسیار زیادی از نوجوانان و جوانان در قلب شان افرادی مثل پیامبر و معصومین و ... جایی ندارد ! این را به قطع می گویم گهگاهی شاهد فحاشی ها و فحش های بسیار بسیار رکیک به پیامبر و معصومین در این فضا های سایبری و حتی واقعی هستم که میخواهم سر به بیابان گذارم فحش هایی که شاید بدترین انسان در دعوا هم به دشمنش نگوید را امروز به معصومین نسبت می دهند میخواستم ضمن آسیب شناسی و دلیل شناسی و بررسی عوامل این اتفاق وحشتناک و دردآور ، با دوستان به بحث درباره ی چگونگی جلوگیری ، درمان و ترمیم این پدیده بپردازیم . مطمئن باشید این نسل در حال بزرگ شدن است و نسلی که به پیامبرشان فحش بدهند را دیگر نمی شود آدم کرد ! منتظر نظرات تون هستم ، ممنون |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۰, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۸:۲۷)mrfarzadj نوشته است: با سلام خدمت دوستان دوست عزیز فضایی که شما ترسیم نموده اید، آنقدرها هم منفی نیست، من سایتها و وبلاگ های زیادی را نیز دیده ام که در آنها به نیکی و احترام از معصومین علیهم السلام یاد می شود ضمن آنکه کسانی که بی احترامی به حضرات می کنند، غالبا ایشان را نشناخته اند و نسبت به ایشان معرفت صحیحی ندارند، که چنانچه شناخت صحیحی به دست آورند قطعا آنگونه سخن نخواهند گفت، عده اینها کم است و آنها که عالمانه چنین رفتار می کنند کمتر! اما نمود اینها در فضای مجازی بیشتر است به یقین جامعه ایرانی- اسلامی ما با درصد بسیار بالایی با احترام از حضرات معصومین علیهم السلام یاد می کنند. |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز ؛ قطعا دوستان و هم وطنان زیادی حب اهل بیت دارند و در راستای خشنودی ایشان فعالیت می کنند
اما موضوع و چارچوب صحبتی من راجع به بعدی از جامعه که هنجار شکنی و فحاشی می کنند هست چند بار می خواستم آدرس ده تا وب و سایت بدم که فحاشی می کنند که بریم جنگ فرهنگی یا حتی هک شون کنیم . چون دارن ترویج می دن . اما به خاطر تبلیغ شدن شان از این کار اجتناب کردم و نخواستم بعضی دوستان تازه کار هم این نسبت هایی را که به بزرگان می دهند را ببینند ! |
|||
|
۲۱:۱۱, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
یک کلام مقصر ما بچه مذهبی ها هستیم و تمام |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۲۲:۱۹ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۴)mahdy_mir نوشته است: [quote='emadm' pid='93561' dateline='1329119357']به نام خدا اولا جالبه که شما از امام باقر ع حکایت میگید . [/quote] يعني چي؟اينكه يه نفر از امام باقر (علیه السلام) حكايت بگه چيش جالبه؟حكايت گفته بنده خدا!نكنه اين هم توهينه؟ (۲۴/بهمن/۹۰ ۱۴:۲۶)در جستجوی سختی نوشته است: [quote='revenger' pid='93515' dateline='1329080846'] دقيقا همچين طرز تفكري نه تنها تو اين فروم، بلكه تو جامعه خيلي رواج پيدا كرده.طبيعيه كسي كه از دو ماهگي يا حتي بدو تولد عضو بسيج بشه، همچين تفكري در عمق وجودش نهادينه ميشه (البته هنوز اين افراد كه اينگونه "از بدو تولد" عضوگيري شدن توانايي خوندن و نوشتن ندارن).البته يكي از خوبياش "به زعم خيليا" اينه كه هم معاف ميشن از خدمت هم كلي امكانات ميگيرن. |
|||
|
۲۲:۴۰, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
هستند چنین افرادی که بی شرمی و وقاحت رو از سر گذروندن اما زیاد نیستند
به نظر من ما کار خاصی نمی تونیم بکنیم چون که این افراد بی شک صم عمی بکم شدن و دیگه نه چیزی رو می بینن و نه می شنون که بخوان هدایت شن یعنی خودشون باعث شدن اما فکر میکنم حب اهل بیت بقدری هست که اگه باعث نشه ما براشون جون بدیم اما باعث میشه که حتی بی دین ترین افراد هم از چنان انسانهای بی شرمی که به سلاله های نور هتاکی میکنند احساس انزجار کنند |
|||
|
|
۰:۴۷, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان در ایران گروه هکر فعالیت دارن که بچه های متدین هستند باید پیداشون کنیم . و با دادن بیست سایتها شروع به مبارزه با مفاسد کنیم . اما کی میتونه پیداشون کنه یا ازشون کمک بخواد ....خدا عالمه . من میگم باید مبارزه کنیم . به صرف اینکه روزی یه امام معصوم در برابر بی حرمتی , عطوفت نشان داده , این دلیل بر این نیست که ما مبارزه نکنیم . البته بگم دست بچه شیعه ها همین الانم خالی نیست . توان اینو داریم که تو دهنی بزنیم . بیایید محکم باشیم و ارزشهای دینی خودمون دفاع کنیم . |
|||
|
|
۱:۴۶, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۰ ۰:۴۷)mahdy_mir نوشته است: به نام خدا یعنی دقیقا عین این وهابی های بی منطق بزنیم همه چی رو به هم ، آره؟ اون وقت فرق ما با اونا چیه؟ کسی این کار رو میکنه که هیچ منطق و جوابی پشت سرش نداره.... |
|||
|
|
۹:۵۲, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۰ ۱:۴۶)Havbb نوشته است:(۲۵/بهمن/۹۰ ۰:۴۷)mahdy_mir نوشته است: به نام خدا دوست عزیزم کجاش بی منطقه که میگم ما هم مبارزه کنیم ؟ 1400 ساله که شیعه میخواد با منطق و بحث بره جلو و نتیجه اینکه توسط فرق دیگه مورد اهانت و لعن و کشتار قرار میگیریم . ببین زمان سیدالشهدا هم شیعیان دنبال منطق و بحث بودن ! بقیه هم زیر سایه خلیفه شون یزید !!! جریان کربلا رو راه انداختن . منکه فکر کنم بحث و منطق دیگه کافیه . نظر شما چیه ؟ |
|||
|
۱۱:۳۷, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۰ ۹:۵۲)mahdy_mir نوشته است:سلام(۲۵/بهمن/۹۰ ۱:۴۶)Havbb نوشته است: یعنی دقیقا عین این وهابی های بی منطق بزنیم همه چی رو به هم ، آره؟ اون وقت فرق ما با اونا چیه؟ کسی این کار رو میکنه که هیچ منطق و جوابی پشت سرش نداره.... بحث و منطق به جای خود ، مبارزه به جای خود ، فصل الخطاب هم مراجع بزرگوار و رهبری هستند. |
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۲۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط yektaparast.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
ياحق
عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ لَمَّا أُسْرِيَ بِالنَّبِيِّ (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قَالَ يَا رَبِّ مَا حَالُ الْمُؤْمِنِ عِنْدَكَ قَالَ يَا مُحَمَّدُ مَنْ أَهَانَ لِي وَلِيّاً فَقَدْ بَارَزَنِي بِالْمُحَارَبَةِ وَ أَنَا أَسْرَعُ شَيْءٍ إِلَى نُصْرَةِ أَوْلِيَائِي، (1) معنای اصطلاحی: هر گفتار یا رفتاری که موجب تحقیر دیگری شود. (2)
بحث اهانت در کتب اخلاقی: در کتب اخلاقی بحث چندانی به طور مستقل درباره اهانت وجود ندارد و بیشتر با ذکر چند روایت به ترک آن توصیه نموده اند. (3) شاید علت آن هم این باشد که اهانت بیشتر در قالب گناهان دیگر مانند ناسزا و تمسخر بروز می کند و کمتر به صورت مستقل بوجود می آید (مانند طعنه زدن که نوعی اهانت محسوب می شود). بحث قرآنی: قرآن کریم از اهانت های بسیاری که کفار به پیامبران نسبت می دادند، یاد می کند: گمراه (4) ، دروغگو (5) ، ساحر (6) ، مجنون (7). در بسیاری از آیات کریمه قرآن بعد از نقل این گونه از کلام کفار، به آنها وعده عذاب داده شده است که نشان از عقوبت سخت توهین به انبیاست. (8) صبر و شکیبایی انبیا در برابر این توهینها از نکات قابل توجه این آیات است. (9) قرآن کریم در جای دیگر با بیان اینکه تنگی و وسعت روزی از موارد آزمایش انسانهاست و ملاک تقرب به پروردگار ایمان و عمل صالح است به سخن برخی انسانهای ناسپاس و کم ظرفیت اشاره می کند که تنگی روزی را نوعی اهانت خدا به خود می پندارند (10) : «وَ أَمَّا إِذا مَا ابْتَلاهُ فَقَدَرَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَهانَنِ» (11) و اما هنگامی که برای امتحان روزی اش را بر او تنگ می گیرد (مأیوس می شود) و می گوید: پروردگارم مرا خوار کرده است. بحث روایی: اهانت ضد اکرام و گرامی داشتن است. همانگونه که در روایات در مورد اکرام مـؤمن (12) ، اکرام همسر (13) ، اکرام مهمان (14) ، و مانند آن روایات بسیاری وارد شده ،در مورد نهی از اهانت به قرآن (15) ، نهی از اهانت به مؤمن (16) و حتی نهی از اهانت به نان و گندم و جو (17) روایات بسیار وارد شده است. در روایت است که خداوند متعال اهانت کنندگان به قرآن را خوار می کند. (18) بر درب چهارم جهنم نوشته شده است : خدا کسی را که به اسلام و اهل بیت اهانت کند خوار می کند. (19) پیغمبر اکرم فرمود: أَذَلُّ النَّاسِ مَنْ أَهَانَ النَّاسَ (20)، پست ترین مردم کسی است که به مردم اهانت می کند. حضرت در آخرین خطبه اش فرمود: من أهان مسلما فليس منا و لسنا منه في الدنيا و الآخرة (21) ، کسی که به مسلمانی توهین کند از ما نیست و ما هم از او نیستیم، نه در دنیا و نه در آخرت. حضرت در جای دیگر چنین می فرماید: کسی که به مسلمان فقیری بخاطر فقرش اهانت کند و او را تحقیر نماید، گویی خدا را تحقیر نموده و چنین کسی دائماً مورد غضب الهی است تا زمانی که آن فقیر را راضی نماید (22) و در روایتی دیگر چنین اهانت کننده ای را منافق و دشمن خدا و پیامبران نامید و او را لعن نمود. (23) و اما چند نکته دیگر از روایات: - کسی که زیاد معصیت می کند باید مورد اهانت واقع شود ( من كثرت معصيته وجبت إهانته ). (24)- اهانت به غذا گرسنگی را به دنبال دارد ( روي أن من أهان بالمأكول أصابه المجاعة ). (25) 1- کافی ، ج 2 / ص 352 2- این جمله با توجه به معنای لغوی و موارد کاربرد اهانت بیان شده است. 3- جامع السعادات ، ج 2 / ص 220 و معراج السعادة ، ج 1 / ص 472 4- اعراف / 60 5- اعراف / 66 6- ص / 4 7- ذاریات / 52 8- صافات / 37 ، دخان / 15 ، ذاریات / 40 ، قمر / 9- اعراف / 61 و 67 10- تفسیر مراغی ، ج 30/ ص 147 و المیزان ، ج 20 / ص 282 11- فجر / 16 12- وسائل الشیعه / ج 16 / ص 376 13- همان ، ج 20 / ص 167 14- همان ، ج 24 / ص 318 15- همان ، ج 6 / ص 169 16- همان ، ج 12 / ص 265 17- همان ، ج 24 / ص 83 18- همان ، ج 6 / ص 169 19- بحار الانوار ، ج 8 / ص 144 20- همان ، ج 72 / ص 52 21- أعلام الدین / ص 417 22- وسائل الشیعه / ج 12 / ص 268 23- إرشاد القلوب ، ج 1 / ص 194 24- غرر الحکم / ص 186 25- فقه القرآن فی شرح آیات الاحکام ، ج 2 / ص 53 برگرفته از سايت گفتگوي قرآني |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |