|
گروه های 41 نفره(ثبت نام وهر تغییری فقط اینجا-شروع ثبت نام گردان بقیه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۱۷:۵۶, ۱۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۲ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان هر تغییری در لیست را فقط در اینجا انجام بدن. اینطوری منظمتر خواهد بود. سعی کنید باهمین فونت و همین اندازه باشه. ممنون. 1 -علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yami 14- rastin 15-منتقم زهرا 16 - am_po 17- سید ابراهیم 18- saloomeh 19- الهه.ع 20- fazel 21-سعدیه 22--only_y2d (یاسر) 23-اسیر انتظار 24-xmontazer 25-جشم انتظار 26- یا صاحب الزمان 27-mehrnaz 28-neda 29- Meraj 30-nina 31-سارا سلطانی (مریم و کبری) 32- sadegh-a (سید صادق) Agha sayyed- 33 freewish - 34 35-نسیم 36- امید 37.مهدی 38- Mohamad 39- نـور 40 . خادمة الزهرا 41-عباس313 42-محمدصدرا 43-nasimesaba 44-paradise 45-Admirer 46-shafagh_mah 47-حسن عزتی 48- مهدی سلیمی (( ساجد )) 49- Ramin_Ghn 50- anti dajjil 51 - ساقی 52 - 1366 53- Reza14 54- montazer_rm(رضا) 55-shakiba 56-guided 57- وحید 110 58- بیداری12 59- احمدی 60- عبداللهی 61-طالب نور 62- m.shirazi80 63-.zohre.mec 64-yek montazer-
65- سید مصطفی(Mosi4) 66- هاله(mahdi12) |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۴, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام) 1- فاطمه الساداتگردان چهارم: گردان امام رضا(علیه السلام) 2- سمانه 3- حکیمه 4- مینا السادات 5- صالح 6- زهرا السادات 7- زهره 8-؟؟؟ ...........انشاالله ادامه دارد........
|
|||
|
|
۱:۲۳, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
یا امام رضا
خود عنایتی بفرماید گردانتان تکمیل شود به ما و زندگی ما و حیات و ممات ما و این حرکت ما برکت دهید قربون اون لطف صفات امام رضا
|
|||
|
|
۱:۵۱, ۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱:۵۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
ببخشید من یک سوال عاجزانه داشتم
من می خواهم در دوتا گردان باشم ! همچین چیزی می شود؟! گردان امام رضا هم می خواهم باشم!! ![]() طلای گنبد تو، وعده گاه کفترهاست.
کبوتر دل من، بی شکیب می آید |
|||
|
|
۲:۰۵, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
سلام
کسانی دیگر هم درخواستی مشابه داشته اند اگه بخوایم به همه جواب مثبت بدیم اساس ساختار 40 نفری گردانها به هم میریزه برنامه هایی داریم که لازم است 40 نفر غیر تکراری باشند ![]() میتوانید شخص دیگری از گردان دیگر را راضی بفرماید و گردانهای خود را با هم تعویض بفرماید |
|||
|
|
۱۰:۳۹, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام) 1- فاطمه الساداتگردان چهارم: گردان امام رضا(علیه السلام) 2- سمانه 3- حکیمه 4- مینا السادات 5- صالح 6- زهرا السادات 7- زهره 8-؟؟؟ ...........انشاالله ادامه دارد........
اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام) 1- فاطمه السادات گردان چهارم: گردان امام رضا(علیه السلام) 2- سمانه 3- حکیمه 4- مینا السادات 5- صالح 6- زهرا السادات 7- زهره 8-طاهره ( خارج از تالار ) 9- ؟؟؟؟ ...........انشاالله ادامه دارد........
اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام) 1- فاطمه السادات گردان چهارم: گردان امام رضا(علیه السلام) 2- سمانه 3- حکیمه 4- مینا السادات 5- صالح 6- زهرا السادات 7- زهره 8-طاهره ( خارج از تالار ) 9- وحیده 10-؟؟؟؟ ...........انشاالله ادامه دارد........
اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام) 1- فاطمه السادات گردان چهارم: گردان امام رضا(علیه السلام) 2- سمانه 3- حکیمه 4- مینا السادات 5- صالح 6- زهرا السادات 7- زهره 8-طاهره ( خارج از تالار ) 9- وحیده 10-مریم.م 11- عارفه 12- بهناز 13- اعظم 14- شهره 15- زهرا 16- هاجر 17- زهرالسادات کاظمینی 18- زهره کلاهدوزان 19- فرزانه 20- مجید 21-؟؟؟ ...........انشاالله ادامه دارد........ اللهم عجل لوليك الفرج بسم الله الرحمن الرحیم (خدایا کمکم کن برای تو بنویسم....) ... گردان عباس بن حیدر هنوز کامل نشده بود... چند بار اومدم سر زدم اما فقط چند تا اسم نوشته بودند...داشتم به عباس (علیه السلام) و حرمش و کربلا... فکر میکردم یاد همسفریهای کربلام افتادم... فقط سه تا ایمیل کوچولو زدم... همه ی اسمهایی که تا حالا نوشتم همسفری های کربلام هستند یا دوستاشون... اگر عمری بود و توفیقی تمام تلاشم را میکنم که این دوستان عضو تالار بشن.... بچه ها یه سوالی؟؟ چند روزه دارم به این فکر میکنم چرا مثلا من توی گردان علی بن ابیطالب(علیه السلام) افتادم؟ در صورتی که هیچکدام از ما از قبل نمیدونست که توی کدوم گردان میفته... به نظرم بد نیست بهش فکر کنید... |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
سلام
من نمی دونم توی کدوم گردان میفتم اما هر چه پیش آید خوش آید اسم من هم ثبت بفرمایید (فاطمه گلزار) ممنون از لطف همه دوستان و همسنگرها یا علی |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام) 1- فاطمه السادات گردان چهارم: گردان امام رضا(علیه السلام) [/b] 2- سمانه 3- حکیمه 4- مینا السادات 5- صالح 6- زهرا السادات 7- زهره 8-طاهره ( خارج از تالار ) 9- وحیده 10-مریم.م 11- عارفه 12- بهناز 13- اعظم 14- شهره 15- زهرا 16- هاجر 17- زهرالسادات کاظمینی 18- زهره کلاهدوزان 19- فرزانه 20- مجید 21-فاطمه گلزار 22-؟؟؟ ...........انشاالله ادامه دارد........
اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صلوات برای گره گشایی از کارحضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | hajiali.m | 6,350 | 887,693 |
۱۳/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۱۱ آخرین ارسال: Night_World |
|
| *** اعضای کارگاه هاحتمابیان تو (بقیه هم اگه دوست داشتن،بیان) | أین المنتظر | 1 | 2,194 |
۱۲/تیر/۹۳ ۱:۲۹ آخرین ارسال: 135 |
|
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,198 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|