کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما چیست؟
یک جشنواره ی کاملا سیاسی است
یک جشنواره ی کاملا سینمایی است
گاهی سیاسی و گاهی هم سینمایی است

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پشت پرده ی اسکار ... اسکار به چه فیلم‌هایي جایزه می‌دهد؟
۱۴:۰۶, ۲۲/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۰:۳۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #24
آواتار
به نام خدا

سلام بر دوستان!

گفتم شاید بد نباشه، داستان ستایش آمیز مارلون براندو اسطوره ی بازیگری تاریخ سینما در تحریم تحقیرآمیز اسکار رو هم یادآوری کنیم :

ویدیوی زیر مراسم اسکار سال 1972 را نشان می دهد که در آن نامزدهای بهترین بازیگر مرد قرائت می شود و براندو بخاطر بازی در پدرخوانده اسکار را از آن خود می کند. ولی ...

دانلود ویدئو با لینک مستقیم

به نقل از روزنامه ی وطن امروز :

در بیشتر نظرسنجی‌هایی که از منتقدان، کارگردانان و سینماگران جهان صورت گرفته و می‌گیرد، فیلم «پدرخوانده» ساخته فرانسیس فوردکاپولا در جایگاه اول یا جزو چند فیلم برتر تاریخ سینما دانسته می‌شود. از نظر محبوبیت و عامه‌پسندی نیز «پدرخوانده» همین جایگاه جهانی را داراست و به تعبیری بر قله صنعت سینما ایستاده است.

مراد از این نوشته کوتاه، توصیف جایگاه «پدرخوانده» در سپهر هنر هفتم نیست بلکه نیت توشیحی است به رفتار متفاوت بازیگر سرشناس این فیلم، مارلون براندو در مقام برنده اسکار بهترین بازیکن مرد برای ایفای نقش تاریخی «دون کورلئونه». براستی می‌توانید واکنش براندو افسانه‌ای را حدس بزنید؟

براندو جایزه اسکار را قبول نکرد، در مراسم حاضر نشد و به جای خود یک سرخپوست را به مراسم اسکار فرستاد تا بیانیه براندو را به نفع سرخپوستان و در اعتراض به رفتار غیرانسانی هالیوود با این صاحبان اصلی سرزمین آمریکا بخواند. البته اجازه داده نشد این سرخپوست تمام بیانیه را بخواند و بعد از این نیز مدیران و اهرم‌های رسانه‌ای هالیوود تا سال‌ها براندو را تحت تهاجم و فشار قرار دادند اما به‌رغم همه تبلیغات منفی هالیوود، میزان محبوبیت براندو در آمریکا و دیگر نقاط جهان افزایش یافت.

این بازیگر اکنون در میان بسیاری از علاقه‌مندان سینما و منتقدان به‌عنوان «بهترین بازیگر تاریخ سینما» شناخته می‌شود. خب! دقت کنید که اینجا ما با یک هنرپیشه «آمریکا‌یی» طرف هستیم که اینگونه «استقلال» خود را حفظ می‌کند و حیثیت «وابسته» هالیوود را به چالش می‌کشد و حرکت او در تاریخ سینما ماندگار می‌شود.

[i]باشد تا ما درسی از افراد غیر مسلمان و غیر مذهبی بگیریم!![/b]

یا حق

این هم متن صحبت های این سرخ پوست به اسم Sasheen Littlefeather هست :

من امروز عصر،نماینده مارلون براندو هستم.
مارلون براندو...او در یک صحبت بسیار مفصل که من در حال حاضر به دلیل کمبود وقت،نمی توانم با شما در میان بگذارم، از من خواست تا حرفهائی را به شما بگویم،
اما من خوشحال خواهم شد که آن را به اطلاع مطبوعات برسانم.
که او بسیار متاثر است که این جایزه بزرگ و جهانی را نتوانست بپذیرد.
و دلایل این موضوع،رفتارهاییست که در صنعت سینما با سرخ پوستان می شود.
من را ببخشید...
و همچنین در تلویزیون در پخش های مجدد این فیلمها و همینطور اتفاقات و رخداد های اخیر در فیلم Wounded_Knee است.
من در این زمان اذعان می کنم که در این بعد از ظهر مستحق ورود به مراسم امروز و دریافت جایزه بوده ام. و چیزی که ما می خواهیم،این است که ما در آینده خواهیم توانست...قلب های ما،احساسات ما و عقل و فهم ما،با عشق و بخشش ملاقات خواهند کرد...

از طرف مارلون براندو از شما تشکر می کنم.

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، MAHDI59 ، فرهاد ، saloomeh ، mohamad ، yektaparast ، zarati313 ، علی 110 ، Gryffen ، Havbb 110 ، revenger ، اکبر.ع ، fazel ، hesam110 ، حسن.س. ، Lancelot ، یا ثارالله ، وحید110 ، nafas ، یاشار ، dani ، حسن عزتي ، مسافر ، خاک ، بیداری اندیشه ، mohammad1369 ، boghz ، EMPERATOR ، MESSENGER ، ANTI satan ، Amir ، sayed reza ، yashar1374 ، محب الزهرا ، mohammad reza ، jkb ، خادمة الزهرا ، Reza2035 ، Detector ، Hadith
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: پشت پرده ی اسکار ... اسکار به چه فیلم‌هایي جایزه می‌دهد؟ - Admirer - ۲۲/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۶

[-]