|
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
|
|
۱۴:۱۰, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۴/اسفند/۹۰ ۱۲:۱۸)Admirer نوشته است: هر چند که دیگه دوره ی این تقسیم بندی های کلیشه ای و دو قطبی ماسونی و ضد ماسونی به سر اومده و تقریبا بر همه ( حتی بزرگانی مثل آقای رائفی پور ) آشکار شده که فراماسونری فقط یه گروه مخفی مثل باقی گروه ها و حذب های مخفی دیگه هست و بزرگ کردنش اشتباه محضه!! ( حتی دکتر عباسی هم اگر خاطرتون باشه در برابر این بزرگ کردن فراماسونری چندی قبل جبهه گیری کردن! ) باسلام کاملا حق با شماست حتی یادمه استاد رائفی پور توی اکثر سخنرانی هاشون میگفتند: "مدیون هستید اگه تو مبحث فراماسونری گیر کنید و من اینها رو فقط برای اگاهی شما از تلاش دشمن میگم" البته بحثی که به موازات این بحث درمورد این کارتون هست داره درمورد نمادشناسی اخرالزمانی بحث میکنه نه فراماسونری که پیشنهاد میکنم اسمش رو تغییر بدید بگذریم درمورد انیمیشن هم باید بگم مثل همیشه این اثر هم اومانیسم رو به یاد ما میاره چیزی که توی اکثر کارتونهای غربی داد میزنه از اون پاندا 1 و 2 گرفته تا ماشینها و... که ظاهرا غرب باهاش خیلی مشکل داره که داره بکوب براش کارتون درست میکنه یعنی همون فقدان اراده که تو جامعه ما هم خیلی رایج شده و یکی از مشکلات اصلی جهان محسوب میشه. به طور کلی تر بگم یکی از اصلی ترین دیدگاههای انسانیت میزان اراده است که ارزش انسان رو تعیین میکنه. قران هم از نوع خاصی از اراده که امیخته با استقامت در راستای اهداف الهی تعریف شده نام میبره به نام تقوا و میزان برتری رو تقوا در نظر میگیره درحالی که غرب فقط اراده رو تبیین میکنه اونم اراده انسانی که اراده ای بالاتر از اون نیست به هرحال این کارتون ها میتونه برای بچه ها خیلی هم مفید باشه به شرط اینکه بعد از دیدنش ما هم دستی تو قضیه ببریم و به کودک القا کنیم بالاترین اراده برای خداست و بعدش انسان. اونجاست که میتونیم با ادغام هدف خلقت مفهوم تقوا رو در کودک مورد نظر نهادینه کنیم ![]() البته برای ما بزرگترها خیلی مفیدتره ![]() ![]() ![]() ![]() جدی میگم 1 کارتون 90 دقیقه ای مثل این میتونه به اندازه 10 جلسه مشاوره اعتماد بنفس مفید واقع بشه درپایان هم از ناظر عزیز تشکر میکنم که چنین مبحث خوبی رو ایجاد کردند و از ایشان 2درخواست دارم: 1_حلقه نقد دسته جمعی فیلمهای ایرانی را نیز به وجود اورید چون الان سینمای ایران خیلی از سینمای غرب خطر ناکتره چون میشه اومانیسم اونا را با یکم دستکاری و اگاهی به اعتماد بنفس تبدیل کرد که در راستای اهداف الهی باشه ولی هیچوقت نمیتوان با اباهی گری و فمنیسم و ... که در سینمای ما بیداد میکنه کاری کرد 2_پس از اتمام نقد هر مجموعه لطف کنید خودتان(که واقعا در اینکار حرفه ای هستید) از نظرات بچه ها برداشتی کلی کرده و درقالب یک مقاله منسجم تحت عنوان گروه بیداری اندیشه در فضای سایبر منتشر کنید باتشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,575 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|