تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: .::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان گرامی!Smile

همانطور که مستحضرید در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>> طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن قرار شد هر از چند گاهی به نقد و تحلیل یکی از آثار مشهور و جدید سینمای جهان بپردازیم که انتخاب اول انیمیشن رنگو شد.

و در این تاپیک قرار هست که با مشارکت همه ی دوستان به نقد و بررسی این اثر بپردازیم و بنابراین به "حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )" نام گذاری شد.

چنانچه روند اجرای این طرح مناسب پیش برود انشاالله قصد داریم هر ماه این حلقه ی نقد رو تشکیل بدیم و نتیجه ی نهایی رو به صورت یک مقاله ی آماده و جامع در یک تاپیک جدید بنگاریم تا مورد استفاده ی دیگر کاربران اینترنت ( چه عضو اینجا و چه خارج از اینجا ) قرار بگیرد و سهم کوچکی در این عرصه داشته باشیم.

و اما می رسیم به اولین جلسه :

در این جلسه قرار هست انیمیشن رنگو مورد کند و کاو قرار بگیرد. و این تاپیک به طور رسمی از فردا شب ( دوشنبه 8 اسفند ) شروع به کار خواهد کرد و تا آن زمان بسته خواهد بود!Smile

چند نکته از تجربیات خودم رو گفتم شاید بد نباشه به سمع و نظر دوستان برسونم تا با چشمانی بازتر به تماشای فیلم بنشینن :

1. مهم ترین نکته این که به احساساتتان غلبه کنید و هر جا که فکر می کنید فیلم در حال سوء استفاده از احساسات شماست سریعا قطعش کنید و پس از مدتی فکر و استراحت دوباره به تماشا بنشینید.

2. هنگام تماشا حتما سعی کنید قلم و کاغذ به همراه داشته باشید و با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید.

3. نقاط عطف داستان را حتما چندین بار بدون درگیر شدن احساسات تماشا کنید و نکات مهم موجود را استخراج کنید.

4. در آخر حتما خلاصه ای از داستان را بنویسید و سعی کنید تکه های به هم ریخته ی فیلم را به شکل یک داستان سر راست در بیاورید!

5. هر آنچه که در مورد پیام نهایی فیلم حدس می زنید و سرنخ هایی که یادداشت کرده اید را با جست و جوی خارجی دنبال کنید و بسط دهید. از وقایع تاریخی تا ارجاع به داستان های دیگر و . . .

6. با جست و جو در اینترنت و مجلات از چند و چون مولفان و حرف و حدیث های پیرامون حواشی فیلم و . . . مطلع شوید.

7. نظرات مختلف منتقدین و تماشاگران، میزان بازدید و به طور کلی بازتاب فیلم در دنیای خارجی را رصد کنید.

این ها تجربیات شخصی ای بودن که به فکر من می رسید تا به شما برای تحقیق اولیه تا فردا شب بگم!!

یک سری قانون که نمیشه گفت بیشتر خواهش از دوستان قبل از بحث دارم : Smile

1. لطفا پست اسپم ( به خصوص خارج از موضوع اصلی تاپیک ) ارسال نکنن!

2. تا جایی که میشه مطلب کپی نکنن! مگر این که سوال خاصی داشته باشن و نکته ی خاصی مد نظرشون باشه!

3. هر کسی آزاد هست تا هر نکته ای که به ذهنش می رسه بیان کنه و دوست دارم اندیشه هامون با هم در کمال احترام برخورد کنه!!Smile و لطفا تا جمع بندی نهایی سعه ی صدر خودتون رو حفظ کنید!!Angel

4. نظرات و تحقیقات همینطور غربال میشن تا نهایتا به یک مقاله ی نسبتا کامل می رسیم که در آخر همین تاپیک برای جمع بندی نهایی زده میشه و در صورت تایید همه ی دوستان به صورت تاپیکی جداگانه و مقاله ای کامل در تالار قرار خواهد گرفت!

5. اینجانب قصد دارم بیشتر سکوت کنم تا نظرات و تحقیقات شما رو ببینم!Smile و سعی می کنم بیشتر با طرح سوال و جهت دهی کلی بحث و تقابل با نظرات دوستان بحث رو پیش ببرم!!Blush پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!!Angel

6. چند تا مقاله و نقد معتبر خارجی هم هست که باید ترجمه بشن و به سمع و نظر دوستان برسه تا ابعاد بیشتری از داستان روشن بشه! از الان گفتم تا نیروهای خودجوش و انقلابی آماده ی ترجمه باشن!!Smile

و اگر مورد خاص دیگه ای هم باشه در طول بحث بهش اشاره می کنم چون همین ها فعلا به ذهنم رسید!!Wink

پس تا فردا شب که تاپیک باز بشه شما رو به خدای بزرگ می سپارم!!Smile

یا علی
به نام خدا

[تصویر: 44532852976238642024.jpg]

نام فیلم : Rango محصول سال 2011

کارگردان : Gore Verbinski

تهیه کنندگان : Gore Verbinski، Graham King، John B. Carls

نویسندگان : Gore Verbinski، John Logan، James Ward Byrkit

فیلمنامه نویس : John Logan

موسیقی : Hans Zimmer

ژانر : انیمیشن کمدی_ماجراجویی_وسترن

زبان : انگلیسی

بودجه : 135 میلیون دلار

فروش کل : 245,375,374 میلیون دلار

امتیاز در IMBD : هفت و چهار دهم

مدت زمان : 107 دقیقه

تولید و توزیع توسط شرکت Paramount Pictures و Industrial Light & Magic

جوایز : می تونید به طور کامل در این لینک ببینید :
http://www.imdb.com/title/tt1192628/awards

مقدمه : هنگامی که نگاه کوتاهی به انیمیشن های امسال ( 2011 ) سینمای جهان می اندازیم با کارهای متفاوت و خوش آب و رنگی رو به رو می شویم که حکایت از همگرایی کم سابقه ی انیماتورهای معروف و غیر معروف سینمای جهان دارد.

نام هایی مثل The Adventures of Tintin، Happy Feet Two، Cars 2، Kung Fu Panda 2، Puss in Boots، Rio و بلاخره Rango معرف این موج حیرت انگیز انیمیشن های متفاوت و جذاب امسال می باشند.

بر دو اساس می توان این انیمیشن ها را مرتب کرد :

_بر اساس تعداد جوایز گرفته شده :

1. Rango

2. The Adventures of Tintin

3. Kung Fu Panda 2

4. Puss in Boots

5. Rio

6. Cars 2

7. Happy Feet Two

_بر اساس میزان فروش :

1. Kung Fu Panda 2

2. Cars 2

3. Puss in Boots

4. Rio

5. The Adventures of Tintin

6. Rango

7. Happy Feet Two

با توجه به این دو آمار می توان گفت که رنگو در اکران عمومی چندان موفق نبوده است ولی در جلب توجه منتقدین قابل قبول ظاهر شده است. تا جایی که حتی مورد توجه مسئولین آکادمی هم قرار می گیرد.

و البته این پایان کار نیست!! چرا که این آوازه به هر چه بیشتر دیده شدن رنگو در خارج از خاک آمریکا کمک شایانی می کند. و می تواند فروش نه چندان خوب زمان اکرانش را به فراموشی بسپارد!

خوب .... این مقدمه ای بود بر اهمیت نقد این انیمیشن و حالا قصد داریم به طور رسمی دست به کار بشویم.

همیشه به عنوان اولین سوال منتقد باید از خود بپرسد که شخصیت های قصه چه بودند و چه شدند؟ از کجا آمدند؟ چه کردند؟ و در نهایت به کجا رسیدند؟ که همواره باید از تشریح شخصیت اول داستان شروع کرد!

پس به عنوان اولین، کلیدی ترین و مهم ترین سوال :

رنگو که بود؟ چه ویژگی هایی داشت؟ از کجا شروع کرد و به کجا رسید؟ رسالتش چه بود؟

از همکاری شما پیشاپیش تشکر می کنم!

موفق بمانید و در پناه حق

پ.ن : خواهشا هر کسی هر نظری که می خواهد ارسال کند حتما قبل از ارسال نظر به سوالات من در حد توانش پاسخ دهد. ضمنا هر کسی آزاد است تا نظرات دیگران را به راحتی نقد کند و به چالش بکشد. فقط خواهشا تماشاچی نباشید!
بسم الله الرحمن الرحیم

رنگو که بود؟ چه ویژگی هایی داشت؟ از کجا شروع کرد و به کجا رسید؟ رسالتش چه بود؟

1-رنگو: آفتاب پرستی که درابتدا نامی هم نداشت.خود رنگو حتی نمیدونست کی هست.!؟

اما خیلی راحت تونست از خصوصیات بارز یک آفتاب پرست استفاده کنه.وشخصیت جدیدی رو برای خودش سازه.

اما اینجا یک سوال پیش میادچرا وقتی توی کویر گیر افتاده بود نتونست بقولی رنگ عوض کنه؟؟![تصویر: huh.gif]

2- بارز ترین ویژگی که داشت،شوخ طبعی ،دست وپاچلفتی بودن واز همه مهمتر توانایی شخصیت سازی بود...

3- شاید شروع رو بتونیم از اولین ملاقاتش با یک موجود چندش ( که اول فکر کردم مورچه خوار تشریف داره) وسخن از ناکجا آبادی که بعدها درحکم سرزمین وحی برای رنگو بود ؛حساب کرد.

واین که به کجا رسید همان حکایت همیشگی فیلمهای وسترن ،قلع وقمع خلافکاران شهر و نجات ....

4- رسالتش هم همان نجات مردم شهر بود دیگه.!
---------------
واما چند نکته تااینجا:

یک نکته درمورد آفتاب پرستهاکه همه میدونیم تغییر رنگ وهم رنگ شدن بامحیط هست :

[تصویر: lg2kjwlo3hyml2cch7z.jpg]

که درمورد رنگو به عنوان یک آفتاب پرست به غیر از تغییر رنگ پوستش خوب تونست با شرایط خودش رو وفق بده.

یکی از صحنه های جالب انیمیشن همان جایی بود که درابتدای ورود به شهر خواست با تقلید از رفتار وراه رفتن مردم همرنگ جماعت بشه.( البته برای بقا).

واینکه اصولا آفتاب پرستها از خزندگانی هستند که هم در جنگل وهم دربیابانهای خشک وبی آب وعلف باشرایط محیطی خاص زندگی کنند:

یک آفتاب پرست جنگلی:

[تصویر: 9xdbzlngrkha1rus7lco.jpg]

ویک آفتاب پرست بیابان گرد:

[تصویر: wpzm3d1974vx9f720080.jpg]

درمورد رنگو هم از یک محیط بسته به ظاهر جنگلی ومصنوعی آکواریوم به محیط باز ،واقعی وخطرناک بیابان پرتاب شد
وشاید بتوان گفت بروز شخصیت واقعی رنگو درهمین محیط باز،خطرناک ووحشی شکل گرفت.

واما راهنما ومسبب اصلی این بروز شخصیت یک آرمادیلوی پیروفرتوت:

[تصویر: z9hhx2nt1r94kzc9merg.jpg]
[تصویر: ua46f2wpiwx240sgco9.jpg]

در طبقه‌بندی جانوران، در همان خانواده‌ای قرار دارد که مورچه‌خوار و حیوان تنبل قرار می‌گیرند.
آرمادیلو در مناطقی از آمریکای شمالی و در همه جای آمریکای جنوبی یافت می‌شود.

می بخشید اگر جالب نبود.

یاحق
با تشکر فراوان از این کار خوبتون. فقط ای کاش بتونیم خوب این جریان را ادامه بدهیم و به فیلم های ایرانی هم برسیم.
قبلل از آنکه بحثمو در مورد این فیلم شروع کنم یه نکته کوچولو بگم شما در مورد دوم فرمودید که با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید.
خب این به نظر من اشتباه است ... این کاری که شما میفرمائید برای بار دوم دیدن است. در بار اول یه منتقد باید هموچون یه مخاطب فقط فیلم را ببیند تا آخرش. بعد که فیلم تموم شد باز برگرده عقب. این علمی تره... باقی نکاتتون فوق العاده عالی بود. فقط باید این بحث رو خوب مدیریت کنید که مطمئنم از پسش بر میایی.
به نام خدا

سلام.

با تشکر از دوستان rastin و سید ابراهیم!!

منتظر نظر سایر دوستان هم هستم و فقط دو تا خواهش هم به خواهش های قبلیم اضافه می کنم :

1. لطفا کسی بیش از اندازه نظر پشت سر هم ارسال نکنه و منتظر بشه تا بقیه ی دوستان هم نظر خودشون رو پیرامون سوالات و فیلم بگن تا از جریان کلی عقب نیفتن و بحث حالت چت رومی هم نگیره!!!

2. مهم ترین اصل در نقد نوشتن، یک نگاه بی طرفانه است!!! پس خواهشا دوستان همه ی پیش فرض های ذهنیشون رو بیرون بریزن و با چشمانی باز و به دور از احساسات و تعصبات به فیلم نگاه کنن!!!

@ سید ابراهیم :

سلام سید جان!!

از اظهار نظر شما بسیار خوشحال و مشعوف شدم و امیدوارم شما هم به پیشبرد این طرح کمک کنید!!

در مورد مواردی هم که در ارتباط با دیدن فیلم گفتم البته فقط تجربیات شخصی هستن و اصلا چیز ثابتی نمیشه در نظر گرفت!! ولی در مجموع با حرف شما موافقم!!

چنانچه شما هم تجربه ای در این زمینه دارید خوشحال میشم در اختیار ما و سایر دوستان بذارید و به پخته شدن بحث کمک کنید!!

باز هم تشکر ... یا علی

دوستان در مورد ریشه ی اسم رنگو هم اگر تحقیقی انجام بدید شاید به جاهای خوبی برسیم!!Smile

منتظرتون هستم!!!

موفق بمانید و در پناه حقHeart
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به دوستان خوبم
1.رنگو آفتاب پرستی بود که چشم چپش خود نمائی میکرد با یک ماهی که دائما از پهلو نشان داده میشود
2.موجودی بود که عملکردش متاثر از افکارش بود در نتیجه دائما رنگ عوض میکرد خوش شانس بود خلاق بود
3.از یک آکواریوم شروع شد اون خودش رو هم نمیشناخت اما سر نخرو پیرو روح غرب بهش داد و از یک سرگرمی در آکواریوم به یک قهرمان در شهر ناکجاآباد تبدیل شد
تحت تاثیر یک موش کوچک ولی باهوش تصمیم میگیره آب رو به سرزمین ناکجا آباد برگردونه
4.رسالتش برگردوندن اومید زندگی به مردم ستم دیده ناکجاآباد بود(البته بیشتر به فکر خودش بود و در صدد قهرمان شدن بود)
بنام خدا

با تشکرات فراوانات از دوستان و البته آمیگو ادمیرر عزیز

در مورد شیوه نقد

دو رویکرد که ما می توانیم دنبال کنیم
اولی خرد نگری و تجزیه گرایی یعنی اجزای تشکیل دهنده یک پدیده
دومی کلی نگری و اینکه به روابط و کشش ها و کنش ها دقت کردن یعنی این پدیده چه نقشی در کل داستان دارد

اما بهتر است هم تجزیه محور باشیم و هم فرایند نگر

خیر الامور اوسطها

نقل قول: رنگو که بود؟ چه ویژگی هایی داشت؟ از کجا شروع کرد

رنگو مارمولک ( آفتاب پرست) خود شیفته و جویای نامی که در دنیایی مصنوعی و آسایش و آرامشی کاذب مثل آکواریوم می زیست

مثل رنگو درون آکواریوم ، مثل نیو ( شخصیت اصلی فیلم ماتریکس ) است قبل از خارج شدن از دنیای مجازی !!!!

[تصویر: review_rango_6.jpg]

نقل قول: به کجا رسید؟

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند ....!!!!!

رنگو به جایی رسید که خودش را باور کرد و به خودش و توانایی هایش ایمان آورد

اومانیسم Blush انسان محوری !!! مفهومی که در فیلم کونگفو پاندا و فیلم های دیگر نیز وجود دارد

البته اینها همه عادی است
مثلا اگر من هم توی جامعه ای زندگی می کردم که پارادایم آن ( حوضه و چهارچوب غالب فکری) اومانیسم بود
شاید ساخته هایم بوی اومانیسم می داد

نقل قول:هیش کی نمی تونه از داستان خودش بکشه بیرون

این حرف حرف خوبی است
ولی این داستان چه داستانی است که رنگو نباید خودشو از آن بیرون بکشه ؟؟؟؟!!!!!!

نقل قول:رسالتش چه بود؟

Big Grin رسالتش را بعدا میگم
بزارید فکر کنم خوب ..... Blush
مطالب aftab2014 خیلی موجز و خوب بود. فکر کنم کم و بیش توانست به سوالات اولیه شما پاسخی در خور بدهد.
اینکه داستان رویکردی اومانیستی داره کاملا موافقم. البته این رویکرد سینمای هالیود در بسیاری از فیلمها مخصوصا فیلمهای به این سیاق است.
به شخصه منتظر نقدهای admirer عزیز هم هستم. یا علی.
بسم الله الرحمن الرحیم

به طور قطع می شه گفت 70 درصد انیمیشن هایی که در هالیوود تولید میشن ماسونی هستن و 29 درصدشون هم نه ماسونی هستن نه ضد ماسونی و فقط 1 درصدشون ضدماسونی هستن که این رنگو قطعا جز اون 1 درصد هستش!!

[تصویر: 1301274519-rango_42429-1920x1200.jpg]

دوستان لطفا این مطب رو تا انتها دنبال کنید چون خیلی جالبه

در داستانها و کارتونهای مربوط به حیوانات به راحتی می شه جای شخصیت های حیوانی رو با انسانها عوض کرد. در واقع داستانی از انسانها که در غالب حیوانات توصیف میشه و می تونه پیامهای بسیار زیبایی برای بیننده داشته باشه که انیمیشن رنگو تونسته این کار رو بسیاز ظریف و زیرکانه انجام بده

خلاصه ی داستان (برای دوستانی که فیلم رو ندیدن)
رنگو داستان یک مارمولک سبز و خونگیه که تو یک آکواریوم زندگی میکنه و عاشق بازیگریه و دوست داره خودش رو جای شخصیت های دیگه جا بزنه که در نهایت با همین کاراش تو دردسر بزرگی می افته و کارش به جایی میرسه که هیچ راه برگشتی نداره. یه روز بر حسب تصادف به شهری میرسه که مردمش از خشکسالی رنج میبرن و در به در دنبال آب میگردن رنگو هم که تو این شهر غریبست خودشو جای یه شخصیت قهرمان جا میزنه و با یه سری جریانات مرموز که توسط عده ای به کنترل آب منجر شده مبارزه میکنه و در نهایت دست رئیس دروغگو اون شهر رو واسه مردم رو میکنه!

خب حالا این داستان چه ارتباطی به سیاست و مذهب داره؟ ... در ادامه
یه میش پیر در ابتدای فیلم هست که رنگو رو راهنمایی میکنه و حرفهای خیلی جالبی درباره ی آومدن یه منجی بهش میزنه و قبل از رفتن به رنگو میگه: اون طرف جاده میبینمت دوست من (منظور از اون طرف جاده در واقع همون بعد روحانی دنیا هستش که هرکسی به راحتی نمیتونه ببینش)

[تصویر: 42829176080499132914.jpg]

رنگو در واقع نماد یک سیاست مدار تازه به دوران رسیده ی بی دست و پا هستش که می خواد یه تنه به جنگ با سیاست های دروغ و غلط دنیا بره (حدس بزنید رنگو و اون میش پیر کین؟ {خیلی واضحه})

در ادامه راه... رنگو با یک عقاب قدرتمند تقابل میکنه و در نهایت عقاب رو از پا در میاره و مردم شهر با دیدن این صحنه از رنگو یه قهرمان میسازن (توجه داشته باشید که عقاب نماد چه کشوری هست!)

[تصویر: 36407206743346034338.jpg]

با این کار رنگو کلانتر شهر میشه و به مردم قول میده که آب رو به شهر برگردونه و مردم رو از خشکسالی نجات بده. آب در این فیلم که به دست عده ای کنترل و به جای دیگه ای برده میشه به معنای نفت هستش که در واقع جنگ دنیای امروز بر سر همین نفته

[تصویر: 15893407285813282123.jpg]

این لاک پشت که رئیس شهره در واقع نمادی از سیاستمداران زورگو غربه که شعارهای بزرگ و توخالی میدن و با حرفاشون سر مردم دنیارو کلاه میزارن و سعی دارن همه چیز رو بخدمت بگیرن اما در نهایت چهره ی واقعیشون واسه مردم رو میشه.
در صحنه ای لاکپشت به رنگو میگه: ما دیگه متمدن شدیم دنیا دیگه جای این کارا نیست (شعارهای غربی)

اگه آب رو کنترل کنی همه چیز رو میتونی کنترل کنی = اگه نفت رو کنترل کنی همه چیز رو میتونی کنترل کنی!

این لاک پشت به همراه عده ای جریان آب رو به سمت دیگه ی هدایت میکنن و سعی دارن با آب(نفت) یه شهر بزرگ و پیشرفته بسازن که حدس بزنید اون شهر چه شکلیه؟
(به هرم ماسونها و ستاره ی 6 پر وسط شهر توجه کنید)

[تصویر: 12825331978183231294.jpg]

در واقع این همون دنیایی که ماسونها و سیاستمداران غربی با دروغها و فریبهاشون میسازن و مردم هم حرفهای اونارو را باور میکنند و هیچکس به اونا شک نمیکنه جز یک نفر به نام رنگو با کمک میش پیر و دانا! (تونستید حدس بزنید کین؟)

یک مار بسیار قدرتمند در این فیلم هست که از لاک پشت حمایت میکنه و هیچ کس حریف اون نمیشه
و ازش به عنوان ماشین کشتار یاد میشه!
دوستان مار یکی از نمادهای شیطانه و در ادبیات جهانی هم از اون به عنوان شیطان یاد میشه چون مار حیوانیست زیرک که به موقع زهرشو رو دشمنش میریزه (دقیقا مثل شیطان)

[تصویر: 06035292060770750131.jpg]

حتی گفته میشه شیطان در بهشت به شکل یک مار زنگی به سراغ آدم و هوا میره و اونارو فریب میده.
اسم این مار هم در فیلم جیک زنگی هست (چشمهای اون شبیه به چشم سایرون تو فیلم ارباب حلقه ها طراحی شده)
در این صحنه مار به رنگو میگه: من همین الان از جهنم برگشتم!

رنگو از این مار شکست میخوره و سرخورده و خجالت زده شهر رو ترک میکنه و به جایی میره که در ابتدای فیلم با میش پیر آشنا شده بود در همین حین رنگو از فرط خستگی بیهوش میشه و وقتی به هوش میاد با صحنه ی عجیبی روبرو میشه که صحنه ی بسیار زیباییه

[تصویر: 79078376090827731928.jpg]

این شخص همون منجی هست که میش پیر به اون اشاره کرده بود و حالا گویا در عالم غیب به سراغ رنگو اومده تا یه حقایقی رو به رنگو بگه.
رنگو با شنیدن حرفهای او بسیار امیدوار میشه و به شهر برمیگرده و بعد با کمک میش پیر متوجه میشه که لاکپشت به همراه نوکران پشت پرده آب رو کنترل میکنن و از اون برای ساخت یه دنیای جدید استفاده میکنن
در نهایت رنگو با کمک میش پیر دست لاکپشت رو برای همه مردم رو میکنه و جریان آب رو به شهر برمیگردونن و جالبه که در آخر فیلم هم لاکپشت بدست خود مار نابود میشه (منظور اینست که سیاست غرب بدست خود شیطان که به آنها وعده های دروغین داده شکست میخوره)

[تصویر: 53824571397268346281.jpg]

(محصول 2011 ساخته ی گور وربنینسکی)
به نام خدا

سلام بر همگی!Smile

مثل این که از باقی دوستان خبری نیست و ما هم با همین تعداد کار رو ادامه میدیم.

برای پاسخ به سوالات فوق بررسی دقیق تر و نگاه تیز بینانه تری لازمه!!

شاید بد نباشه نکته ای رو خدمت شما عرض کنم و اون این که در تحلیل انیمیشن ها باید خیلی وسواس به خرج داد. به جهت این که بر خلاف فیلم ها که خیلی از نماها در لوکیشن های خارجی گرفته میشه و ممکنه باب میل کارگردان گرفته نشه، در انیمیشن ها این شرایط کاملا در محیط مجازی مهیاست و تک تک نماها با دقت بسایر بالایی در طراحی جزئیات خلق شده اند و می توان تامل بیشتری به خرج داد.

این نکته ای بود که لازم دونستم در باب وسواس به خرج دادن هنگام تماشا به دوستان بگم!

@ rastin :

به سلام به شما!

به نظر شما چرا باید برای شخصیت اصلی داستان یک آفتاب پرست در نظر گرفته بشه؟

پاسخش واضحه : به دلیل این که "بحران هویت" بزرگترین ویژگی شخصیت اصلی داستان باید باشد. و دقیقا آفتاب پرست هم به دلیل هم رنگ شدن با محیط دچار این عدم ثبات هست.

در مورد سوال سوم که از کجا شروع کرد و به کجا رسید من توضیح بیشتری از همه ی دوستان می خوام. در واقع شماها فقط ابتدا و انتهاش رو گفتید!Smile

در واقع باید نقاط عطف داستان با توجه به هر شخصیت جدا بشه. و این خیلی مهمه!!

در مورد سوال چهارم پس از پاسخ جامع تر به سوال قبلی بهش خواهیم رسید. و به این راحتی نمیشه بهش جواب داد!Smile

در جایی هم شما اشاره کردید که چرا نتونست رنگ عوض کنه؟

مگر کجای داستان تونسته بود رنگ عوض کنه که اونجا موفق نشد؟ ( منظورتون رو واضح تر بگید! )

با تشکر از شما

@ mohammad reza :

با سلام به شما!

البته مساله ی چشم چپ رو من دقیقا نفهمیدم از کجا گفتید!! اگر امکانش هست از صحنه هایی که مد نظرتونه عکس بذارید. در مودر ماهی هم .... البته ماهی دوست دوران آکواریومش بود و به همون بحران هویت و تنهایی مفرطش بیشتر اشاره داشت.

به روح غرب اشاره کردید!! می دونستید که این روح غرب از یکی از فیلم های وسترن معروف گرفته شده؟؟Smile در واقع در این فیلم ارجاع های زیادی به فیلم های مختلف دیده میشه که یکیش همین روح غرب هست!! از خود شما می خوام که در مورد این ارجاعت به ویژه همین روح غرب تحقیقاتی انجام بدید و لیست کاملش رو بیارید!!

در جای دیگه ای اشاره کردید که تحت تاثیر یک موش کوچیک تصمیم می گیره که به دنبال پیدا کردن آب بره و این نقاط عطف باید دقیقا در داستان مشخص بشن!! یعنی رنگو از چه جایی شروع می کنه و چه اتفاقات مهمی براش میفته و سرانجام به کجا می رسه؟؟ ( از شما هم می خوام در پست بعدی مبسوط تر و شفاف تر این نقاط عطف رو مشخص کنید و توضیح دهید! )

در مورد رسالتش هم بعد از پاسخ مبسوط تر به سوال سه بهش خواهیم رسید!!

ممنونم از حضور شما

@ aftab2014 :

سلام.

در مورد شیوه ی نقد مطلبی رو عنوان کردید . من لازم می دونم این نکته رو بگم :

همیشه در اولین گام باید شخصیت شناسی در نقد انجام بشه!! یعنی باید مشخص بشه دقیقا فلسفه ی وجود هر کرکتر در داستان چیه و چه تعاملی با سایرین داره!! و بعد سعی کرد که با متصل کردن این تحلیل های به کلیت نقد رسید!!

نکته ای شما اشاره کردید تحت عنوان انسان محوری!! البته این پارادایم غالب بر کلیه ی فیلم ها و محصولات هنری است و ما قصد داریم کمی ریزتر بشیم و فراتر از اکتشاف پارادایم حرکت کنیم.

در جایی گفتی که رنگو خود شیفته بود و ای رو باید ثابت کنی!! در چه جاهایی این خصلت وضوحا دیده میشه؟؟

و نکته ی بسیار مهمی رو اشاره کردید که شاید بشه گفت یکی از کلیدهای اصلی تحلیل این انیمشن به حساب میاد و اون ماجرای تقدیر و سرنوشته!!! حالا این که این ماجرا از کجا میاد و چه ایرادی داره رو موکول می کنیم به کمی بعد تر!!Smile

از شما هم می خوام که نفاط عطف داستان رو شفاف تر و با توضیح مبسوط تر در پست بعدی بگی!!

با تشکر

پس درخواستی که از همه ی دوستان دارم اینه که ابتدا در مورد سوال سوم مبسوط تر به قضیه بپردازن و بعد هم هر دیالوگ مهمی که از رنگو به نظرشون می رسه برای تشریح شخصیتش عنوان کنن!!

مطلبی در مورد اتیمولوژی اسامی رنگو و آمیگو به زودی در همین پست براتون خواهم گفتSmile تا کمی بهتر بتونید ابعاد شخصیت اول داستان رو کشف کنید.

باز هم از همگی شما تشکر می کنم.

موفق بمانید و در پناه حق

در مورد رنگو :

Rango ریشه اش به یه کلمه ی اسپانیایی می رسه به معنای "آبرو"!!

در مورد آمیگو :

Amigo ریشه اش به یه کلمه ی لاتین می رسه به معنای "دوست"!! البته این کلمه مناسب کلیت داستان نیست و نیاز به تحقیقات بیشتری برای فهمیدن منظور اصلی خالق اثر احساس میشه!!! شاید هم ارجاع به جاهای دیگه ای باشه مثل این : http://en.wikipedia.org/wiki/Amigo_(show)

ولی در مورد کلمه ی قبلی کاملا منطبق با ویژگی های شخصیت اصلی داستان پس از ورود به بیابان است!!!

منتظر نظر دوستان هستم!!

یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع