کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
۱۳:۵۷, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #58
آواتار
(۲۵/اسفند/۹۰ ۱۰:۳۳)yare dabestani نوشته است:  مطمئن باشید هیچ دلیلی وجود نداره و شک نکید که این کار هم 100% ماسونیه
حتی اگه به خوشبینانه ترین شکل ممکن به موضوع نگاه کنیم باز هم ماسونی بودن کار مشخصه من با تحلیل های ahamid5 و mohsen-321 موافقم ولی به هر حال مهم اینه که نسبت به محتوای فیلم آگاه باشیم اما در کل پیشنهاد میکنم حالا که محتواش رو فهمیدیدحتما این انیمیشن رو ببینید و از تکنولوژی لذ ببرید

بنظر احمقانه نميرسه يك فيلم كه هاليوود اين همه براش هزينه ميكنه ، ضد ماسوني باشه ، ضد امريكايي هم باشه ، اسكار هم بگيره؟
.
يعني هيچ كس اين رو نفهميد ، ما فهميديم؟
والله برامون ميخندن ، چرا ميذاريد اين تحليلهاي سبك رواج پيدا بكنه؟
اصلاً من معتقدم توي تالار يا بايد يك عده خاص (مثلاً كساني كه بالاي 60 امتياز اعتبار دارن) حق ايجاد تاپيك داشته باشن ، يا همچين تاپيكهايي فوراً حذف بشن .
تعجب بيشتر من اينه كه چرا دوستان اين تحليلهاي سبك رو پي ميگيرن و بجاي ردش ، ميپذيرنش!!!!!
.
راستش من چند وقتي بود هيچي ننوشته بودم ، اما اين تاپيك رو ديدم ، مخم سوت كشيد!!!!!!
آيا 1% احتمال نميديد كه يكي خواسته باشه با ايجاد اين مباحث در تالار به شما بخنده ، و يا اطلاعات شما رو محك بزنه؟
.
ديدم بايد يك چند خطي بنويسم در اين باره .
.
1) دوست ما گفته :
به طور قطع می شه گفت 70 درصد انیمیشن هایی که در هالیوود تولید میشن ماسونی هستن و 29 درصدشون هم نه ماسونی هستن نه ضد ماسونی و فقط 1 درصدشون ضدماسونی هستن که این رنگو قطعا جز اون 1 درصد هستش!!
.
اين آمار از كجا اومده؟ دست شما درد نكه! آمارتون بسيار دقيقه ، فقط بگيد از كجا اومده ماهم استفاده كنيم.
.
2) دوست ما گفته :
رنگو داستان یک مارمولک سبز و خونگیه که تو یک آکواریوم زندگی میکنه و عاشق بازیگریه و دوست داره خودش رو جای شخصیت های دیگه جا بزنه . . .
.
اين تيكه رو به عنوان پيش فرضي كه هم من و هم نگارنده اين تاپيك قبول داره داشته باشيد.
.
3) دوست ما گفته:
رنگو نماد سياستمداري تازه كار است . . .
.
توجه داريد؟ الآن رنگو شد نماينده فلان گروه ! همون رنگو كه دو خط قبل تر عشق بازيگر شدن داشت . اصلاً اين تحليل بر چه اساسي نوشته شده؟ شما ميفرماييد "در واقع فلان است . . ." اساس اين تحليل چيه؟
همينجوري مگه ميشه گفت فلان چيز فلان طور است ، چون من ميگم؟
.
4) دوست ما گفته :
منظور از اون طرف جاده در واقع همون بعد روحانی دنیا هستش که هرکسی به راحتی نمیتونه ببینش.
.
يعني چي اين حرف؟
اصلاً شما توجه داريد كه داستان اين فيلم در صحراي موهاوي امريكا در ايالت نوادا و در مجاورت شهر لاس وگاس رخ ميده؟
از يك طرف ميگيد اين فيلم ضد امريكاييه ، از طرف ديگه ميگيد لاس وگاس نماد بعد روحانيه!
لاس وگاس كه ميدوني كجاست؟ پايتخت س+ك+س امريكا . . .
نكته جالب تر اينه كه در ادامه ي اين تحليل يك عكس هم ميبينيم :
.
[تصویر: 1282533197.jpg]
.
بعد هم گفته ميشه : به نمادهاي فراماسونري ، هرم و . . . توجه كنيد!
عزيز من!
اين كه ويوي عاديه همون لاس وگاسه!!!!!
اينم عكس واقعي :
.
[تصویر: lasveggng.jpg]
.
5 ) در جايي دوستمون گفته :
رنگو عقاب رو مغلوب ميكنه ، ميدونيد كه عقاب نماد كدوم كشوره؟
.
آره ميدونيم!
نماد آمريكا . . .
اما مشكل اينجاست كه عقابي در فيلم نميبينيم .
اين پرنده باز هست ، نه عقاب .
در جاي ديگري هم فرموديد "مار نماد شيطان است . . ." ، ميشه من رو روشن كنيد؟
چطور ميشه عقاب (باز) نماد امريكاست ، بعد مار ازش ميترسه و از ترسش به شهر نمياد ، و از طرف ديگه چطور ميشه كه همين مار در انتهاي فيلم به شخصيت مثبت تبديل ميشه؟
كلاً همه چيز گره خورده تو تحليل شما . . .
.
6) شما فرموديد : لاك پشت نماد سياستمدارهاي زورگوي غرب است . . .
بعد فرموديد آب نماد نفت است ، بعد هم كه رنگو آب رو از چنگ اين سياستمدار (يا به عبارتي از شهر لاس وگاس كه در جاي ديگه نماد چيز ديگه اي بود) در مياره!
فرض كنيد من چشم بسته اين تحليل رو قبول كردم!
.
در جاي ديگه ميفرماييد : این لاک پشت به همراه عده ای جریان آب رو به سمت دیگه ی هدایت میکنن و سعی دارن با آب(نفت) یه شهر بزرگ و پیشرفته بسازن که حدس بزنید اون شهر چه شکلیه؟
.
اين در حاليه كه تنها اتفاقي كه در اين فيلم افتاده اينه كه آب توسط انسانها بيش از حد مصرف شده ، تاجايي كه زندگي چند گونه موجود بومي صحراي موهاوي به خطر افتاده!
اون شهر هم همون شكليه كه تو واقعيت هست . . .
همين!
فقط همين!
چرا ميپيچونيدش؟
نكته هم اينجاست كه لاكپشت اين رو ميدونه ، و داره از موقعيت سواستفاده ميكنه!!!!!!!
اصلاً لاكپشت نقشي در اين كار (تغيير مسير آب) نداره . . . .
.
7) در ادامه درباره ي مار گفتيد :
چشمهای اون شبیه به چشم سایرون تو فیلم ارباب حلقه ها طراحی شده . . .
.
عجب چيزي گفتيد!
من كه خشكم زد . . .
به عقيده ي چندين منتقد چهره ي اين مار مارو ياد ابهت چهره ي كلينت ايسوود در فيلمهاي وسترن ميندازه ، اين تحليليه كه خود سازندگان هم قبول دارنش ، ضمناً اگر اونجوري كه شما نگاه كرديد به قضيه بخوام نگاه كنم بهش ، دم اين مار هم شباهت عجيبي داره به مسلسل استفاده شده توسط رمبو در يكي از فيلمهاي سيلوستر استالونه ، قهرمان امريكايي فيلمهاي هاليوودي (دمش تفنگ داره . . .!!!!!!)
.
8) در انتها هم اشاره كرديد به خواب رنگو!
گفتيد در خواب يكي رو ميبينه كه اون همون منجيه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
جان من اين تحليل ها رو تنهايي نوشتيد؟
دوست من ، برادر من ، داداش ، ما رو سر كار گذاشتي؟
اين فيلم از ابتدا ، يعني از اونجايي كه ما ميفهميم رنگو عشق بازيگري داره ، اداي دين ميكنه به اصيل ترين ژانر سينماي امريكا يعني "وسترن" در تمام فيلم رنگو داره اداي فيلمهاي معروف امريكايي رو درمياره ، حتي اون ابتداي فيلم كه رنگو ميخوره به شيشه يك ماشين ، در واقع وارد يك صحنه ي معروف از يك فيلم معروف شده ، به حداقل براي مخاطب امريكايي نوستالژيكه!
.
يا در جاي ديگه اي كه وارد غار ميشه ، ما (البته غير از شما) ياد اينديانا جونز مي افتيم .
.
[تصویر: rango2.jpg]
.
يا اونجا كه رنگو و دارو دسته ميرن تو يك دره كه آب رو از موشهاي كور بگيرن كپي اين سكانس معروفه :
.
[تصویر: b3217cowbo.jpg]
.
اين فيلم سراسر داره اداي دين ميكنه به يك ژانر خاص ، حتي در انتهاي فيلم رنگو ميپرسه بهترين پايان چيه براي فيلم؟
كه بهش ميگن سوار بر اسب ، در غروب خورشيد ، به سمت غرب برو . . .
اين چيه؟
اين كليشه اي ترين پايان براي فيلمهاي وسترن هست كه همه به ياد داريم ، حتي اگر فيلم وستر نديديد تو عمرتون ، آخر كارتون لوك خوش شانس رو كه بياد داريد ديگه؟
.
ضمناً اون آقايي كه ما آخر فيلم ديديم ، و به قول دوستمون منجي بوده ، در فيلم شخصيه به نام "روح غرب" كه دقيقاً لباس كلين ايسوود رو در فيلم "خوب بد زشت" پوشيده!
.
[تصویر: goodbavuv.jpg]
.
اصلاً توجه كرديد كه اون سوار يك ماشين برقيه مخصوص گلفه ، و در سبد عقب اين ماشيد پر از جوايز سينماييه؟
.
[تصویر: b1vxv.jpg]
.
منجي قبلاً تو كار سينما بود . . .
.
تنها چيزي كه ميدونم اينه كه اين فيلم حداقل به 10 فيلم اصيل امريكايي اداي دين كرده ، و چنين تحليلهاي سبكي فقط وقت بچه هاي تالار رو ميگيره ، فقط تورو خدا مديران تالار يك فكري بحال اين وضع هردمبيل ايجاد تاپيك بكنن!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Yaser_h2011 ، mohsen-321 ، Admirer ، آرین (الهه.ع) ، FadayeVelayat ، mohammadjavodmw ، یا ثارالله ، a GOOD EMIN3M ، V-E ، sahel ، seven.attar ، امیرحسن ، zarati313 ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: .::حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )::. - Imam12 - ۳/فروردین/۹۱, ۲۳:۱۰
RE: .::حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )::. - Imam12 - ۷/فروردین/۹۱, ۱۳:۴۸
RE: تحلیل انیمیشن سیاسی و ضد ماسونی رنگو ! - Mason_yab - ۲۵/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۷

[-]