کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم : هشدار به تمامی اعضا عضو و مدیران
۱۸:۰۴, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۵ توسط یا مهدی (ع).)
شماره ارسال: #3
آواتار
مهدویت و یهود هردو مساوای هم هستن یهود مقابل مهدویت این که چیز ساده و هرکس باید بدونه
تالار مهدویت من فقط 5 درصد دیدم که اینجا بحث درست حسابی بامهدویت بشه یعنی این چیزی شما گفتی من رو شکه کرد چون هر کس بیاد داخل فروم همه چیز فکر میکنه الا این موضوع چجور تالار مهدویت که هنوز مدیرت نمیدونه راز تاخیر ظهور چی مثل این مورد http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13645.html
نیاز به رمز گشایی نداره البته فروم که پرتکل یهود قدیمی بدون باید همچین مشکل اساسی داشته باشه
اتفاقا هر چقدر به جلو و اینده میریم این پرتوکل ها اهمیت بیشتر پیدا میکنه تمامی بند اون پورتکل شما همین الان میتونید در جامعه اسلامی خودمون ببنید و اتفا قا جالب چیزی که خود اونها میخواست این ما که این موارد قدیمی بدونیم
عمیق یا بیراه ... اصل ول کردن به خاکی زدن بنده وجب به وجب مواردی که گفتن دیدم شندیم و نیاز برای ارسال نیست
و بعد گفتم ایشون هنوز اطلاعات عمومی غرب شناسی نمیدونم چه رصد به ....
البته نمیخوام رو این موضوع ادامه بدم فقط این بگم و بنده یک جنش برای مقابله با ایشون تنظیم کردیم چون احساس خطر جدی از ایشون احساس میکنم چیزی خوبی از قوه قضاییه از ایشون شندیه نمیشه (ممنوع کردن ایشون در تلویزیون) و فردی مشکوک هستن
تیم دارم تکمیل میکنم
بطور فراگیر و با ایشون مقابله میکنم این بزرگان در این عرضه مجازر اعلام کردن ....
متاسفانه ایشون درست نه به سوالات جواب میدن نه مناظره میکنن
کاری به موارد اون سایت ندارم تخریب برای کسی دیگه بود که تا حدودی خنثی شد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، اکبر.ع ، انصارالمهدی ، سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مهم : هشدار به تمامی اعضا عضو و مدیران - یا مهدی (ع) - ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۴

پرش در بین بخشها: