کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم : هشدار به تمامی اعضا عضو و مدیران
۱۹:۴۳, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #4

(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۴)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است:  مهدویت و یهود هردو مساوای هم هستن یهود مقابل مهدویت این که چیز ساده و هرکس باید بدونه
تالار مهدویت من فقط 5 درصد دیدم که اینجا بحث درست حسابی بامهدویت بشه یعنی این چیزی شما گفتی من رو شکه کرد چون هر کس بیاد داخل فروم همه چیز فکر میکنه الا این موضوع چجور تالار مهدویت که هنوز مدیرت نمیدونه راز تاخیر ظهور چی مثل این مورد http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13645.html
نیاز به رمز گشایی نداره البته فروم که پرتکل یهود قدیمی بدون باید همچین مشکل اساسی داشته باشه
اتفاقا هر چقدر به جلو و اینده میریم این پرتوکل ها اهمیت بیشتر پیدا میکنه تمامی بند اون پورتکل شما همین الان میتونید در جامعه اسلامی خودمون ببنید و اتفا قا جالب چیزی که خود اونها میخواست این ما که این موارد قدیمی بدونیم
عمیق یا بیراه ... اصل ول کردن به خاکی زدن بنده وجب به وجب مواردی که گفتن دیدم شندیم و نیاز برای ارسال نیست
و بعد گفتم ایشون هنوز اطلاعات عمومی غرب شناسی نمیدونم چه رصد به ....
البته نمیخوام رو این موضوع ادامه بدم فقط این بگم و بنده یک جنش برای مقابله با ایشون تنظیم کردیم چون احساس خطر جدی از ایشون احساس میکنم چیزی خوبی از قوه قضاییه از ایشون شندیه نمیشه (ممنوع کردن ایشون در تلویزیون) و فردی مشکوک هستن
تیم دارم تکمیل میکنم
بطور فراگیر و با ایشون مقابله میکنم این بزرگان در این عرضه مجازر اعلام کردن ....
متاسفانه ایشون درست نه به سوالات جواب میدن نه مناظره میکنن
کاری به موارد اون سایت ندارم تخریب برای کسی دیگه بود که تا حدودی خنثی شد

خب اینجا دیگه دارید تازه کار بودن خود را به وضوح نمایان میکنید
شما فرمودید مهدویت مقابل یهود است که سخنی بسیار نسنجیده فرمودید بلکه یهود یکی از ارکان قدرت ولایت شیطان است که مقابل مهدویت قرار دارد
سخنرانی پروتکلی که شما قرار دادید از استاد عباسی بود و از حرفهای شما برداشت میشود شما از طرفداران ایشان هستید و اگر خوب بدانید این سخنرانی حداقل مال 3سال پیش است و استاد عباسی هم کاملا از این فاز خارج شده تمام قوای خود برای مبارزه با لیبرالیسم بسیج نموده که رفتار این استاد بزرگ کشورمان هم مهر تاییدیست بر اینکه یهود تنها سد مقابل مهدویت نیست بلکه پارادایمها و ایدوئولوژی های غربی به مراتب خطرناک تر و پیچیده تر از صهیونیسم هستند
درمورد 5 درصدی که عرض کردید باید بگویم مطمئنا شما خوب تالار را باز بینی نکرده اید زیرا اکثر مطالب پرطرفدار و پر بحث مربوط به مهدویت و تشیع است درحالی که دوره مباحث نمادشناسی و... در تالار سرامده و حتی در نقد اثار هالیوود هم دیگر بچه ها دنبال مسائلی از قبیل یهود و نماد و... نیستند.
درمورد توهینی که مدیران تالار کردید باید بگویم دوستانه خدمتتان شما درحد این حرفها نیستید که بخواهید مدیری مثل علی اقا که از نظر حقیر در فضای سایبر از مطلع ترین افراد در زمینه مهدویت و تشیع هستند را نقد کنید هرچند که زیبا پاسخ دادند دلیل غیبت عهدشکنی و... است

واما در مورد قدیمی دونستن پروتکلهای یهود بگویم این نظر تالار نیست بلکه دیدگاه شخصی بنده است
درمورد مشکلات جامعه اسلامی هم شما نیازی به پروتکل یهود نیست بلکه با نگاهی به احادیث معصومین و کتاب خارق العاده نهج البلاغه به وضوح مشکل و راه حل را میبینیم

درمورد گزافه ای که عرض کردید در مورد عمیق یا بیراه... قضاوت را به دوستان میسپارم تا خودشان بگویند:
دانستن پروتکل یهود مهم تر است یا تطبیق قوم موسی با امت اسلام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانستن پروتکل یهود مهم تر است یا دانستن دشمنی های پنهان یهودیت و مسیحیت با توجه به سوره حشر؟؟؟؟؟؟؟؟
دانستن پروتکل یهود مهم تر است یا دانستن راه های تسلط شیطان بر ادم از دیدگاه قران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و هزار مثال دیگر که استاد در مدتی کوتاه انها را بررسی نمود که اگر یکبار خوب سخنرانی ایشان رو گوش دهید متوجه میشوید

درمورد اینکه گفتید اطلاعات عمومی غرب شناسی رو نمیدونند باید بگم......................................همین

درمورد اینکه عرض کردی ایشون مشکوکن و جنبش مبارزه با ایشون تشکیل دادی بهت به زبان شیرین اذری میگم دالقاپو دان
درمورد بزرگان این عرصه که میخوای ازشون اجازه بگیری از ایت الله مکارم شیرازی تا حسن عباسی با ایشون رابطه دارن پس خواب دیدی خیر باشه
درمورد مخالفین ایشون هم میگم ایشون در طی چند سال سخنرانیشون تغییرات عظیمی در جوونای این مملکت ایجاد کردند به طوری که حقیر بدون اغراق صدها نفر رو میشناسم که زندگیشون با سخنرانی ایشون تغییر کرده و از اغاز کار تا حالا تحت حملات شیاطین انس بودن از اقازاده ها گرفته تا شبکه های ماهواره ای تا افراد نفوذی در نظام و حزب اللهی های بی بصیرت از همان دسته که روزی در کربلا به اسم اسلام پسر رسول خدا را قربانی کردند
شما و جنبش ..... هم روش
تا زمانی که دعای جوونای این مملکت پشتش هست امام زمان ازش محافظت میکنه.
درمورد اینکه ایشون مناظره هم نمیکنن باید بگویم اون رفیق ............ شما بود که رفت صحبت کات کرد و فیلم درست کرد درمورد استاد و انشاالله بعد عید سرش رو میکنیم تو دیگ هرچند در اصفهان ابروی این ادم رو بردند
درمورد قوه قضاییه و صداوسیما و... هم بگم همین دکتر عباسی که عشق منه تا چندسال پیش ممنوع التصویر بود زندان هم رفته بود خدا رو شکر استاد به این درجات نرسیده

درپایان هم خدمت دوستان عزیز بگم و دوستداران استاد بگم تمام این جبهه گیری ها علیه استاد نشان دهنده این است که ایشان به خوبی پیش میره وگرنه همینا واسش کف و سوت میزدن

(ضمنا مدیران عزیز لطفا محدودیتی برای تازه واردها ایجاد کنید تا مثل قارچ مطالب ........ تو سایت سبز نشه و کیفیت تالار پایین نیاد)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محمد667 ، فاطمه خانم ، mhvvhm ، محب الزهرا ، am_po ، Agha sayyed
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مهم : هشدار به تمامی اعضا عضو و مدیران - revenger - ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۳

پرش در بین بخشها:

بالا