|
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
|
|
۲۰:۰۷, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۹)Imam12 نوشته است: محمد جوان جان تاپیکو کردی تو جاده خاکی. دوستان اینقدر به حرفهایی که دیگران میزنن گیر ندین حالا رفیقمون یه چیزی درباره ی نوع مخاطب فیلم گفت همتون دارین دنبال همون حرفو میگیرید که هیچ تاثیری هم تو شناخت فیلم نداره چه حرفش درست چه اشتباه دنبالشو نگیریم بهتره . سلام . من برگشتم!!!!!! . از اونجایی که بچه ها از تمثیل من که به نوعی یک داستان کوتاه رمزی و تخیلی با پوسته ای از ادبیات غرب در قالب فلسفه ی اومانیستی متکی بر پایه ی کاپیتالیسم بود ، من تصمیم گرفتم در بطن یک جمله ی قصار که درون مایه ای دیالیکتیک با موضع بی طرفانه نسبت به هنر پست مدرن و کانسپ شرق گرا داره ، مشکل رو واکاوی کنم . . . . (خودم هم نفهمیدم چی گفتم ، ولی فکر کنم ثابت کردم خیلی سرم میشه . . .) . باور کنید قصد توهین ندارم ، اما حال برخی از دوستانی که تازه وارد این مباحث میشن دقیقاً شبیه آدمیه که تازه واکسن زده! دیدید بعضی واکسنها عوارض دارن؟ مثلاً طرف واکسن میزنه بعد تب میکنه! ولی بعدش واکسن اثر میکنه و حال طرف خوب میشه . . . . این مبحث هم دقیقاً اوایل که طرفش میری همینجوریه . به درو دیوار گیر میدی ، میخوای از تو فیلمهای اسپیلبرگ که هیچ (!) فیلمهای علی حاتمی نماد و مفهوم پنهان استخراج بکنی . . . . از نظر من در این زمینه تحلیل باید دقیقاً مچ بشه با موضوع . یعنی مو لای درزش نره . چه در رابطه با فیلم ، چه در رابطه با معماری ، چه در رابطه با داستان . . . . در پایان هم سال نو رو به همه تبریک میگم ، و خواهش میکنم با ذکر یک صلوات ، کوتاه بیایید و از ادامه ی بحث خودداری کنید! . هرکی موافقه ، صلواتش رو بفرسته ، بعد رو گزینه ی "تشکر" برای این پست کلیک بکنه!!!!!!!!!!!!!! .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,576 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|