|
پشت پرده ی اسکار ... اسکار به چه فیلمهایي جایزه میدهد؟
|
|
۲۳:۲۵, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:آیا واقعا اسکار و جوایز پیرامونی آن ( اعم از گلدن گلوب و سزار و بافتا و ... ) مهمترین جوایز جهانی سینما هستند؟ آیا دریافت جوایز فوق افتخاری فوق العاده است و نشانه برتری یک فیلم یا یک سینما و حتی سرافرازی یک ملت به شمار می آید؟! آیا حقیقتا کسب جوایزی مانند اسکار بزرگترین حادثه سینمایی و بلکه ملی برای یک کشور محسوب می شود؟من واقعا از آقای مستغاثی تعجب می کنم چه چنین دیدگاهی در مورد رابطه ی استقبال مردم و جایزه ی اسکار دارن. قرار نیست هر فیلمی که فروش بیشتری داره فیلم بهتری باشه. بذارید قبل از هر چیز به فیلم هایی که آقای مستغاثی مثال زدن هم نگاهی بندازیم. فیلم ماتریکس (1999) که می فرمایند جایی در مراسم اسکار نداره، برنده ی 4 جایزه ی اسکار هست! فیلم ترمیناتور: روز قضاوت برنده ی 4 جایزه ی اسکار هست. جالب اینه که از 10 فیلم پرفروش تاریخ سینما فقط یک مورد نامزد جایزه ی اسکار نشده. و جالب تر اینه که تمام فیلم های پرفروش امسال که آقای مستغاثی مثال زدن دنباله ای از سری های محبوب بودن. یا فیلم هایی مثل اسپایدر من، سوپر من و هری پاتر که محبوبیت خودشون رو مدیون داستان ها یا استریپ های محبوب غربی هستن. به علاوه، می دونیم فیلم هایی هستن که فروش بالاشون رو از هایپ و تبلیغات پشت سرشون دارن. حالا سوال اینه که برای این که ببینیم مردم کدوم فیلم ها رو می پسندن باید به فروش فیلم ها که عوامل دیگری هم در اون ها دخیل هست رفت یا باید به امتیاز های مردم و تاثیر طولانی مدت فیلم ها بر اون ها توجه کرد؟ برای این که ببینیم فیلم های مورد علاقه ی مردم چیه، نگاهی به لیست بهترین فیلم های IMDb بندازیم. این لیست کاملا بر اساس امتیازات کاربران عادی هست. از صد فیلم برتر IMDb تنها 14 فیلم نامزد اسکار نبودن. بنابراین بله، من هم در مقابل حرف آقای مستغاثی که به ارتباط فروش فیلم و جایزه ی اسکار اشاره کردن، می گم که کمتر فیلم عالی ای هست که جایزه ی اسکار نبرده باشه. در ضمن این چه حرف شاخداریه که: نقل قول:کریس راک به عنوان مجری مراسم اسکار در همان سخن اولیه اش برروی سن مراسم به صراحت گفت که : " این فقط یک بازی آمریکایی است و بس ! " و البته آن سال اولین و آخرین اجرای او در چنین مراسمی شد!!مگه کریس تنها مجری اسکار بوده که یک بار مجری گری داشته؟ جیمز فرانکو یه بار مجری بوده، دیوید لترمن یه بار مجری بوده، دایانا راس، الک بلدوین، تونی رندال، لیزا مینلی، آلن کینگ، رابین ویلیامز، همه و همه یه بار مجری بودن به علاوه ی «ده ها» مجری اسکار دیگه. ببینم اون ها هم حرف کریس راک رو زدن؟ لطفا یه مدافع آقای مستغاثی به این انتقاد من در مورد دو سه بند اول مقاله ی ایشون پاسخ بده، تا ببینم بقیه ی مطلبشون ارزش خوندن داره یا نه.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد فیلم اسکاری Moonlight و رویکرد اسکار در سال های اخیر | Esmaeel | 1 | 1,242 |
۶/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۴۶ آخرین ارسال: amirak |
|
| فروشنده برنده جایزه اسکار 2017 بهترین فیلم خارجی | Silence | 30 | 8,950 |
۱۴/اسفند/۹۵ ۲:۳۰ آخرین ارسال: A.E |
|
| فرهادی دوباره به اسکار راه پیدا کرد | Silence | 20 | 4,657 |
۹/اسفند/۹۵ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: عدالت |
|
| و اسکار تعلق می گیرد به سبک زندگی آمریکایی! | Admirer | 8 | 3,784 |
۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۱۵ آخرین ارسال: Admirer |
|
| نقد فیلم "پسربچگی" یا "Boyhood" نامزد جایزه اسکار | mohamad | 3 | 4,875 |