|
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
|
|
۱۷:۱۸, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ضمن عرض سلام و ادب و احترام به دوستان عزیز! @ Imam12 : سلام. شخصیت های لاک پشت، مار، روح سرزمین غرب و آرمادیلو آخرین حلقه های شخصیت شناسی خواهند بود و تا اون زمان سعه ی صدر داشته باشید! اتفاقا جذابیت بحث در اواخرش خواهد بود!![]() البته شخصیت هایی که چندان حائز اهمیت نباشند رو خیلی اجمالی بررسی می کنیم و از بابت این قضیه ناگزیریم! چرا که هر شخصیت به یقین فلسفه ای در داستان دارد و رل خاصی را بازی می کند! در مورد خانم بینز هم مواردی وجود دارد که کمی فراتر از نقش مکملی شخصیت اول داستان است!! ![]() پس خواهشا صبور باشید و عجله نکنید و همین جا هم اعلام می کنم که مدت زمان این حلقه ی نقد تمدید میشه و تا اواسط فروردین ادامه خواهد داشت! ![]() ممنونم از شما @ mohammad reza : سلام. به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردید! این شخصیت به شدت به آباء و اجداد خود افتخار می کنه و مشخصه که مدت زیادیه در این شهر ساکنه و به عبارت دیگه آدم اصیلیه!!! و البته به شدت سرزمین های آباء و اجدادیش رو دوست داره!! به نظر شما چرا اینقدر تلاش می کنه تا زمین هاش رو از دست نده؟ از کجا می گید که نماد آنگلو ساکسون هاست؟ از شما هم تشکر می کنم @ mohsen-321 : با سلام به شما و عرض خوشحالی از این که شما رو هم در این حلقه ی نقد رویت می کنیم! ![]() فقط خواهش می کنم صبور باشید و اجازه بدید تا به همین منوال نقد پیش بره و مطمئن باشید که به نقاط خوبی خواهد رسید!! ![]() البته این نکته رو هم بگم که ما فقط روی شخصیت شناسی باقی نخواهیم موند و بعد از اتمام این مرحله از نقد وارد فاز کلیت مکانی و زمانی و روابط اعضا در کنار هم و در واقع نگاه کلی به داستان خواهیم داشت!! و مرحله ی آخر هم بعد از جمع بندی اولیه نوبت به پرسش سوالات باقی مانده و نکات کشف نشده خواهد رسید!! پس خواهشا صبور باشید و اگر نکته ای از جهت گیری کلی بحث مد نظر شماست همانند دیگران مطرح کنید!! از شما هم ممنونم منتظر نظرات سایر دوستان هم پیرامون شخصیت خانم بینز هستیم و ضمنا این رو هم دقت داشته باشید که این کرکتر یه مارمولکه!! به نظر شما چرا باید مارمولک برای ایفای این نقش انتخاب بشه؟ یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,584 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|

اتفاقا جذابیت بحث در اواخرش خواهد بود!