|
مساجد مسلمانان در کشور های مختلف
|
|
۲۰:۵۳, ۱۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان واقعا از خواندن نظرات شما دلم گرفت میدانید چرا ؟ پاسخ: ما ها با دیدن سریال پر نقص ظهور نتوانستیم تعادل را در خودمان برقرار کنیم بد بینی شدیدی در ما رخنه کرده است. بنده رشته عمران خوندم سازه های ابی بدین شکل حتما پایه هایی در عمق اب دارند . مخصوصا اگر در اطراف شهر باشند و بندر با کمی فکر میتوان دریافت که با حرکات اب جابه جایی سازه صدماتی به خود سازه و محیط اطراف وارد خواهد اورد این در مورد حرکت و تغییر قبله که به کل رد میشود. یک نکته را از یاد نبرید ما تعداد زیادی مسلمان در اروپا داریم مسجد کوردوبا در اسپانیا یکی از زیباترین مساجد است! بعضی از مردم اسپانیا هنوز عربی صحبت میکنند ایتالیا هم متاثر از این امر است ما نباید اسلام را تنها برای خودمان بدانیم که بلافاصله اگر مسلمان بیداری در اروپا خواست کاری برای اسلام بکند اورا دارای منظور و معاند بدانیم در اینده طبق پیش بینی خود اروپایی ها 40 سال (به نقل از اقای صفار هرندی) دین اول اروپا از نظر کثرت اسلام خواهد شد ! البته من این پیش بینی را کاملا غلط میدانم زمان خیلی کمتر از این حرفهاست اسلام دلرباست در مغز محدود ما و روابط ناقص ما نمی گنجد که پیش بینی کنیم. بهرحال درخواست میکنم خواهش میکنم اینقدر بد بین نباشید نه به این معنا که سفیهی مطلقا خوشبین باشید نه فقط افراط نکنیم . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |