|
پشت پرده ی اسکار ... اسکار به چه فیلمهایي جایزه میدهد؟
|
|
۱۹:۰۵, ۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. اول عذرخواهی می کنم که به دلیل گرفتاری های متعدد، نتونستم زودتر جواب شما رو بدم و بعد هم تشکر می کنم از دقت نظر شما! در ارتباط با کریس راک شما درست می فرمایید! این فقط یه ادعاست و ممکنه دلایل خیلی زیاد دیگه ای هم در این ماجرا دخیل باشن که بنده بی خبر باشم ولی فقط بر اساس شناختی که ازشون داشتم اظهار نظر کردم. اما اصلا بحث در ارتباط با برکناری ایشون نبود! توی این مقاله جمله ای از ایشون آورده شد که ادعا می کرد اسکار یک بازی آمریکاییه که دلایل متعددی در طول مقاله برای اثبات این موضوع آورده شده! به نظر شما چرا باید همچنین جمله ای از زبان یک مجری بیرون بیاید؟ در مورد محبوبیت و گرفتن اسکار بهترین فیلم : به نظر شما چه فیلمی باید به عنوان بهترین فیلم شناخته شود؟ و چرا باید اینقدر انتخاب های اکادمی با انتخاب های عمومی مردم متفاوت باشد؟ درباره ی المان های اسکار به حد کافی در این مقالات دلیل آورده شده و می تونید مراجعه کنید تا المان های اعضای آکادمی رو متوجه بشید! من دوست دارم که موضعتون رو شفاف اعلام کنید! آیا به نظر شما نباید ارتباطی بین انتخاب مردم و انتخاب اعضای آکادمی وجود داشته باشد؟ ( البته فقط در مورد اسکار بهترین فیلم ) یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد فیلم اسکاری Moonlight و رویکرد اسکار در سال های اخیر | Esmaeel | 1 | 1,242 |
۶/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۴۶ آخرین ارسال: amirak |
|
| فروشنده برنده جایزه اسکار 2017 بهترین فیلم خارجی | Silence | 30 | 8,950 |
۱۴/اسفند/۹۵ ۲:۳۰ آخرین ارسال: A.E |
|
| فرهادی دوباره به اسکار راه پیدا کرد | Silence | 20 | 4,657 |
۹/اسفند/۹۵ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: عدالت |
|
| و اسکار تعلق می گیرد به سبک زندگی آمریکایی! | Admirer | 8 | 3,784 |
۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۱۵ آخرین ارسال: Admirer |
|
| نقد فیلم "پسربچگی" یا "Boyhood" نامزد جایزه اسکار | mohamad | 3 | 4,875 |